sena tebrik ederim kazanmisin.senin boyun kac merak ettim
kizlar ibrahim tatlises ölmüs biraz önce duydum dogrumu :26:,haberlere baktim bisey göreemdim spor haberleroine gecmisler
herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum:79::80: bu gün cok işlerim var temizlşik yapacagım hava muhteşem süper
günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım
merhaba dün aranıza yeni katılmıştım buda dünkü menüm sonuç bu kadar kötü ve tehlikeli maalesef ekmeği bırakmazsam olmucak bu iş kesin anladım ekmek benim zayıf noktam :84:bide nohutun pilavın bu kadar kalorili olacağını tahmin edemedim
3 tane orta boy börek
750
1 porsiyon nohut
400
1 porsiyon pilav
300
2 kase salata
100
4 kaşık yoğurt
50
sütlaç x 3
600
çekirdek (50 gr)
290
toplam: 2490 kalori
kızlar dünkü menüm
Sabah
[1] Kuru kayısı 2 adet 36
[2] Muz 1 ADET 100
Kahvaltı- Öğlen Yemeği
[3] Uno Light Ekmek 2 DİLİM 96
[4] Yumurta (yağsız pişmiş) 1 ADET 70
[5] Tulum Peyniri 50 GRAM 128.5
[6] Zeytin (Siyah) 30 GRAM 62.1
[7] Domates 0.5 ADET 7
[8] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
Akşam
[9] Kıymalı Pide 1 ADET 498
[10] Coca Cola Light 0.5 kutu 3.3
Toplam : 1035.9 kal.
yine dengesiz bir hafta sonu menüsü sabah tartıda 85.2 kg geldim yani 1 haftadır gram oynamadı. Bu hafta regl olucam etkisi var mıdır acaba
AHAHA kızlar ne oldu...
eşim aradı ya ben 14 şubat günü nerdeydim ,ne yaptık biz o gün dedi..
hayrola dedim ..
beni o gün izinli yazmışlar ya hatırlamıyorum pazartesi günü ben niye izinliymişim ki ,hatırlasam ona göre izinli olup olmadığımı anlıycam dedi yanlış mı yazıldı acaba dedi..
dedim bende haturlamıyorum ama kesin ben o gün kk ya bişiyler yazmışımdır bir bakayım dedim..
geçmize baktım eşim izinliymiş cenaze için memlekete gitmiş..
aradım dedim böle böle bak dedim o beğenmediğin üff boşa zaman harcıyorsun dediğim kk işine yaradı dedim...
Sevgicim eleman çalıştırmıyoruz kafede o yüzden eşim gelemez benimle
Teselli ediyor demin beni,eleman alınca her gün ben geleceği seninle söz diye
Bugünüm de sporsuz geçti ya offff,eve gitmek istemiyorum
İzloooooooşşşşş dalma geçmişe iki hafta daha bekleriz seni..Sonra tekrar bir o kadar birikir sen gene onları okuyayım derken ohhhhoooh boşver sen geçmişi gel özledik zaten
bugünlerde inanılmaz paspalım
banu gördü halimi
pasta cila yapınca komple çekim yaparım
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
listemi yazayım
sabah
3 dilim ekmek tareyağlı
2 çatal sucuk
&&&&&&&&&&
sütlaç
&&&&&&&&&&
sütlaç
&&&&&&&&&&
adaçayı
&&&&&&&&&&
maydonoz suyu
&&&&&&&&&&
yoğurt çorbası 1 kase
bamya 2 kaşık
taze fasulye 2 kaşık
ekmeği bırakmaya karar verim
&&&&&&&&&&
form çayı
kızlar sağolun yaaaa bitter çukulatanın hepsini yemek istiyorum dedim, kimse tınmadı e öyle olsun..sizinde birgün canınızz pizza hamburger çukulata çekince, bende size ''eee ne duruyorsun git ye ''diycem işteeee hıhhhhhhhhhhhh
kızlar biraz sonra koçiş gelince ehliyetimi kutlamak için künefe yemeqe gidicez çok mutlyumm
maşallah canım baya toparlamışsın birazda sporla sıkılaşıp bikaç kilo verdinmi bişeyciqin kalmaz
ayyy bayilazayiiiiiimmmmm
geçmişii oku oku bitmediii bitmeyecekkk
açlıktan öldüm kıçık cücük tuttu oturmaktan
çamaşır sericem karnımı doyurup gelicem oğlan uyurkennn allaaallllhhhhhh
3 saattir geçmiş okuyorum h-yahuuuuuuuu
Kızlar ben kereviz yemeqini aqzıma sürmezdim geçen hafta kursta arkadaşlar yapmış patates salatası görünümündeydi meqer yemeqiymiş portakal suyuyla yapmışlar inanılmaz lezzetliydi tadı damaqımda kaldıbirazdan pazara gidip kereviz alıcam ilk işim onu pişirmek kerevizi bu kadar seveceqimi dşünemezdim ..
kızlar az önce vicdansız eşime künefe yaptım..
tadına da bakmadım..
hepsini sildi süpüdü zaten..
üstüne de bi güzel uyudu..
hepsi yağ olur inşallah
çocuklar da uyudu ama yürüyüşe çıkamıycam..
hastalığı henüz atlattım..şimdilik leslie yapayım..
elimde sadece 2mil var onunla yetinirim artıkın..
hemen duşumu da alırım...
sonra görüşürük..
bu arada izlemcim bi cee' deyip kaçmışsın...
sonra gelir anlatırsın artık neler yaptığını anacınla..
bak bu resim 72 kilo olan halim ..Pantolonda 2 beden büyük yanalrı çok bol duruyor..
Eki Görüntüle 159101
Bugünkü Menüm :
Sabah :
2.Kuru Kayisi
1.Kupa Limonlu Ilik Su
Kahvalti :
2.Dilim Kizarmis Ekmek
1.Dilim Peynir
1.Tatli Kasigi Bal
1.Fincan Sade Kahve
Ara:
1.Havuc
1.Kupa Form Fit Cay
Öglen :
4-5 Kasik Bulgur Pilavi
1.Kase Salata
3.Tane Yaprak Sarma
Ara :
1.Kupa Form Fit Cay
1.Kupa Siyah Cay
Aksam :
2.Tane Kuru Kayisi ..
Aksam Yemegi Yemedim Aldigim Form Fit Cay Baya Bir Tokluk Hissi Veriyor .. Sadece Canim Cok Cikolata Cekti Onun Yerinede 2.Tanecik Kuru Kayisi Yedim
Egerki Migdem Kazinirsa Light Sütlü Tarcin Icerim ..
Sonunda Migdemi Kücültmeyi Basardim Galiba , Ekmegi Kahvalti Haric Yemiyorum Artik ..
Kendimi Iyice Adapte Ettim Diyete .. Umarim Cuma Günü Ilk Müjdemi Verip 87.yi Görürümmm
kızlar dün eşim tartı aldı ama sürekli farklı gösteriyor mesela sabah ve akşam aynı yerde yartıldım ama 1.600 gram fark göterdi öff sinir oldum yaaa,teknosa dan almış eşim ama anlamadım naıl yapam..
sena tebrik ederim canım ehliyetini alıyormuşsun.hep okudum seni yorum yazmak istedim ama canım sıkkındı biraz sadece okumakla kaldım.ben de şehir içi-arası sürekli kullanıyorum araba hep ben de zaten.harika bi duygu.güle güle kazasız belasız sürüşler diliyorum.
çok teşekkür ederim cnm amin cümlemizee
Hayatta sana burda 72 kg demem, hayatta!!!
MaasAllah güzelim valla, nasil imrendim anlatamam...
InsAllah darisi hepimizin basina.
Canım ben bu resmi bikaç hafta önce yayınlamıştım arkadaşlar biliyolar hatta o zaman 90 kilo halimide koymuştum yanyana o zaman herşey daha ayrıntılı farkediliyor inşallah cnm saqlıkla hepimiz istediğimiz kilolara ineriz
Bravoo vallahi sana, azim iste bu...
Sen bu azimle degil 87, 77'yi bile görürsün canim.
Azimin daim olsun!!!
yaaaa ama bida bişey demicem size
izlemmmmmmm
naptın kuşummm geçmişle başa çıkabildinmi...
senaaaaaaaaa
ayyy hep diycem unutuyorum,ehliyetin hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun canım,künefede afiyet olsun nasılsa yesende veriyon kiloları dert mi:))))
amin cnm inşaallah teşekkürlerkısss Allah hayrını versin emiii hemen yarın tartının farkedeceqine adım gibi eminim çünkü akşam yedim künefe yicem diye akşam yemek yemedim biyerden kısmadan olmuyor öqlen protein aldıqım için acıkmadımdı buda işime geldii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?