80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gelelim menümee
kahvaltım
1 bardak su
1 dilim buqday ekmekten yapılmış pizza
süt

ara
2 kuru kayısı
lipton form plus limonlu

öqlen
6 ızgara köfte
kırmızı ve yeşil köz biber 1 tane
salata

ara
yeşilçay

akşam
kaymaklı künefe

ara
karanfilli tarçın çayı (bu çayı içmeye başladıqımdan beri tatlı isteqi duymuyorum çok hoş bir tadı var)

3 km yürüyüş
2.5 litre su..

evde plazmaya takılı ses sinema sistemimiz var masaüstündeki pc de yokmuş künefe yedikten sonra teknosadan yeni bir sistem aldı koçiş bide soruyor laptopada alalımmı diyee neyse ordan çıkınca LC Waikikiden yeni bir badi aldım vişne renqine çalan bir kırmızısı var çok beqendim kolları ve yakaya doqru olan kısımları simli ve kareli kumaştan yapılmış yakasında ve kolaqızlarında baqcıkları var M beden almıştım ama Sde çok rahat olucakmış

Bugünkü Menüm :

Sabah :
2.Kuru Kayisi
1.Kupa Limonlu Ilik Su

Kahvalti :
2.Dilim Kizarmis Ekmek
1.Dilim Peynir
1.Tatli Kasigi Bal
1.Fincan Sade Kahve

Ara:
1.Havuc
1.Kupa Form Fit Cay

Öglen :
4-5 Kasik Bulgur Pilavi
1.Kase Salata
3.Tane Yaprak Sarma

Ara :
1.Kupa Form Fit Cay
1.Kupa Siyah Cay

Aksam :
2.Tane Kuru Kayisi ..

Aksam Yemegi Yemedim Aldigim Form Fit Cay Baya Bir Tokluk Hissi Veriyor .. Sadece Canim Cok Cikolata Cekti Onun Yerinede 2.Tanecik Kuru Kayisi Yedim
Egerki Migdem Kazinirsa Light Sütlü Tarcin Icerim ..
Sonunda Migdemi Kücültmeyi Basardim Galiba , Ekmegi Kahvalti Haric Yemiyorum Artik ..
Kendimi Iyice Adapte Ettim Diyete .. Umarim Cuma Günü Ilk Müjdemi Verip 87.yi Görürümmm

sena tebrik ederim canım ehliyetini alıyormuşsun.hep okudum seni yorum yazmak istedim ama canım sıkkındı biraz sadece okumakla kaldım.ben de şehir içi-arası sürekli kullanıyorum araba hep ben de zaten.harika bi duygu.güle güle kazasız belasız sürüşler diliyorum.

herkese günaydın mutlu bir gün diliyorum:79::80: bu gün cok işlerim var temizlşik yapacagım hava muhteşem süper

günaydın canım.hava çok güzeldi bugün yaşadığıma bir defa daha şükrettim.

günaydınnnn kıslar evimi su bastııı
bulaşık makinası su gideri tıkandı sanırım

ah canım faceden öğrenmiştim çok geçmiş olsun...

hoş geldin canım.sorma ben de 5 kaşık nohut yedim akaşam ama boğazıma durdu..

regl etkiler bence.menün güzel ama yine de akşam özellkle pideden uzak dursan iyi edersin.

kk gücü.kıskananlar çatlasın.bu arada çocuk hakkındaki sıkıntılarını da okudum.allah sabır versin ve daha yaşatmasın artık..

tatlım selam ne olacak bu spor olayın ya..baksana o parkura gitmesen de sanki alışveriş yapıyor gibi 1 saat çarşıda dolansan olmaz mı?arkadaşının olmadığı günler..hiç yapmamaktan iyidir..

bugünlerde inanılmaz paspalım
banu gördü halimi
pasta cila yapınca komple çekim yaparım

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

senin gibi görünmeyi isterdim.çok azimlisin ya maşallah..

ye ye sonra form çayı...canım şaka mı yapıyon ya..3 dilim ekmek yetmemiş bi de tereyağı sürülmüş.sütlaç maşallah sınır tanınmamış...ay canım ne olur bunları yeme artık kahvaltını daha çeşitlendir.ama maydonoz suyu içmen harika..

daha yeni gördüm canım ya.yemedin değil mi?sakınnnnn

hoş geldin ama ben de seni çok andım ama sen hiç slm yollamamışsın sen bilirsin

bayılırım yapınca çağır

helal olsun hataylı olarak bayılırım çok özledim uzun süredir yemedim.

benim cephede işler kötü.eşimle ayrı takılıyoruz herkes bi odada yani.dün de canım sıkıldı kızları parka götürdüm 3 saat onları izledim ağladım.yapamam sanırım boşanamam kızlarıma kıyamam.arkadaşım geldi teselli etti falan.evi ayırmayı bile düşündüm ama arkadaşım sen bir şey söyleme o gitsin dedi.her akşam 2 tane sakinleştirici alıp yatıyorum deliksiz uyumak için.o yüzden sadece okudum sizleri yorum yapamadım.

gündüz yiyorum akşam yemiyorum bi bugün nohut yedim.ama 83 e sabitledim en azından bildirimden sonra 100 gr almışım.sıksam 80 e ineceğim de .neyse yine ilaç aldım uykum geliyor uyumazsam gelirim yine..

kızlar dün eşim tartı aldı ama sürekli farklı gösteriyor mesela sabah ve akşam aynı yerde yartıldım ama 1.600 gram fark göterdi öff sinir oldum yaaa,teknosa dan almış eşim ama anlamadım naıl yapam..

bak bu resim 72 kilo olan halim ..Pantolonda 2 beden büyük yanalrı çok bol duruyor..

Eki Görüntüle 159101

Hayatta sana burda 72 kg demem, hayatta!!!
MaasAllah güzelim valla, nasil imrendim anlatamam...
InsAllah darisi hepimizin basina.

Bravoo vallahi sana, azim iste bu...
Sen bu azimle degil 87, 77'yi bile görürsün canim.
Azimin daim olsun!!!

Kizlar suan, kayisli form cayimi iciyorum.
Hemde ne zevkle, ne zevkle
Dünden beri her ictigim cayin icerisine toz tarcin atiyorum
yarim cay kasigi kadar..
Koomple tatli istegim kesildi, sükür yaa

Canim, normal zemin üzerinde ölcüyorsun demi ?
Banyonda yada mutfaginda fayans varsa orda ölcülmeyi dene her zaman..

Bravoo vallahi sana, azim iste bu...
Sen bu azimle degil 87, 77'yi bile görürsün canim.
Azimin daim olsun!!!

Ayyy Canimmmmm Agzindan Bal Damliyooor Ball
Insallahhhh ya ahh $u 80.i Bir Görsem Zaten Gerisi Gelir ..
Ama Önce 87.'yi Dört Gözle Bekliyorum
Insallah o günleride görürüm

huri
pili azalınca öyle yapıyor aldıqınızda pili varmıydı yada eski pil taktıysanızda yapar yeni pil tak düzelir düzelmezse geri götürüp deqiştirin cnm..

Son düzenleme:
kız huri alemsin yaa

bi sabah bi akşam tartıldım diyosun

gün içinde yediğin içtiğin şeyler nirde

hergün sabah wc den sonra 1 kere

izlemmmmmmm

naptın kuşummm geçmişle başa çıkabildinmi...

banuuuuuuuuuu

iyi evin tertemiz oldu o zaman,güle güle kirletttt

senaaaaaaaaa

ayyy hep diycem unutuyorum,ehliyetin hayırlı olsun,kazasız belasız kullanmak nasip olsun canım,künefede afiyet olsun nasılsa yesende veriyon kiloları dert mi:))))

huriiiiiiiii

tartın hayırlı olsun,sabah ve akşam tartıldım mı dedin sabah ve akşam kilo farklı çıkar zaten ,ben mi yanlış okudum anladım ki:26: neyse eğer ben yanlış anladıysam senanın dediği gibi piline neyim bak ...

süreyyaaaaaa

yok kız tatlıses ölmemiş,fakat sabahtan beri böyle haberler çıkıyor eğer öyle bişey olsa heryerde bangır bangır verir haberini....

AYYYYYY birde bu doğrumu bitter çukulata yiyebiliyormuyuz kuuuuuuuuu..evde hep bitter var zatennn eğer öyle ise arada atarım ağzıma kuuuuuuuuuu

ilkay burdada yaziyor canim

Diyette çikolata yemek

Sütlüsünden kaçının ve tok karnına çikolata yemeyin

Diyette çikolata da yenilebilir. Evet, doğru duydunuz, yenebilir. Pek çok kişi çikolatanın çok zararlı ve müthiş şişmanlatın bir gıda olduğunu düşünür. Oysa bilinçli ve kontrollü tüketildiği takdirde diyetlerde ara ara çikolata rahatlıkla yiyebilirsiniz. Sadece çikolata yerken dikkat edilmesi gereken bazı kurallar ve püf noktalar var. Şimdi size hem çikolata yiyip hem de kilo almamâkıçin birkaç küçük sır vereceğim. Araştırmalar,

Çikolatanın kalbe iyi geldiğini, insana mutluluk verici maddelerin salgısını artırdığını göstermiştir. Özellikle kadınlarda adet öncesi dönemdeki günlerde içerdiği yüksek magnezyum içeriğinden dolayı yararlı etkileri vardır. Çünkü magnezyum, ödeme ve kaskramplarına karşı yararlıdır. Bu nedenle pek çok kadın, kasılmalarının ve ödeminin arttığı bu dönemde çikolataya karşı koyamaz. Diyeti uygularken adet öncesindeki 5-6 günü yaşayan hanımlar, ekstradan kendi parmaklarıyla 2-3 parmak bitter çikolata yiyebilir.

Kakao oram yüksek olanı tercih edin

1) Sütlü veya ekstra fıstık, fındık gibi katkılı çikolataları değil, bitter çikolatayı tercih edin, 2)Çikoİatayı asla tok karnına yemeyin, genelde ara öğünde tüketin. Benim tavsiyem, öğle ve akşam yemeği arasındaki zaman. 3) Çikolatayı 2-3 parmaktan fazla tüketmeyin, bu ölçünüz olsun.

4) Çikolatayı yerken yavaş yavaş emerek yiyin. Çok hızlı bir şekilde tüketmeyin.

5) Bitter çikolatalar içinde de genelde kakao oranı yüksek olan cinsleri tercih edin. Çünkü yüksek kakao oranlı bitter çikolata iyi bir anti oksidan kaynağıdır.

Yediğiniz miktara, zamana ve tükettiğiniz çikolatanın cinsine dikkat ederseniz ara sıra olmak şartıyla diyette çikolata yiyebilirsiniz.

Uzman Doktor Ender Saraç

bisey itiraf edeyim ,1 yildir diyetteyim ama cikolatadan bir türlü vazgecemedim yani 3 gün anca dayanabildim...cikolata olmasi sart degil ,kurabiye,kek,bisküvi fark etmez icinde cikolata olan bisey olcak ,belki hic yemeseydim yada ayda 1-2 kere yeseydim suan 62 yerine 55 felan olurdum herhalde...keskeee

ilkooşşşşuuummm sen genede yeme, normal çikolataya göre daha masumdur bitter

nilgüncüm göremedim şekerimm aşkolsun sana selam veermezmiyim ben hiç
canım en kısa zamanda kafanda olmasını istediğin herşey olur ve mutlu olursun inşallah
çocukların için sağlam dur tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…