eşimde diyete başlama şerefine antep fıstıklı şöbiyet almış
adamın 10günde koca bir göbeği olmuş yaa çok şaşırdım
hep hazır yemiş üşengeç
yemedim bende tatlıdan, sen koy benim hakkımı bırak yarısını sabah yerim dedim
şaşırdı ne olacak bundan diye
olur olur çok şey olur süreyyaaa havuçlu ekmekleri yiyor nasıl olsa
ben bunu yemiyim dedim
süreyyaa kiim diyor
garılar gulubunden mi diyor
bütün akrabalar ağız birliği etmişler gibii
ayyyyy ne kadannn zayıflamışsın manken gibi olmuşsun dediler
allahım yaaa ne mankeni, manken görmesek inanıcaz
diyorlar kiii eee biz şimdi ne yiyelim ne dersin
ya dedim be kimseye şunu yiyebilirsin bunu yiyebilirsin diye hiç bişiy diyemem
çünkü o yenilenle ben kilo verebilirim, ama belki sen veremessin
herkesin bünyesi farklı, alışkanlıkları farklıı
sadece diyeceğim 2-2,5lt suu bitki çaylarıı ve akşam atıştırmalarını kesmek
yapabiliyorsnız biraz daha hareketli yaşam dedim
ben liste oluşturacak kadar profesyonel değilim ki size liste vereyim dimi ama :82:
o serbest o yasak diyeyim, herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek kapasitede yanii :87::87:
kızlar grubunuzdan ayrılmak zorundayım üzülerek çünkü hamile olduğumu öğrendim
artık kasım 2011 anneleri bolümündeyim ... :))))
Kızlar bu arada geçen gün ölçülerimi aldım yazmayı unutmuşum.
göğüs 102
bel 86
basen (göbek) 109
kalça 113
bacak 66
hey maaşallah boyda olmasa yuvarla gitsin top diye
bütün akrabalar ağız birliği etmişler gibii
ayyyyy ne kadannn zayıflamışsın manken gibi olmuşsun dediler
allahım yaaa ne mankeni, manken görmesek inanıcaz
diyorlar kiii eee biz şimdi ne yiyelim ne dersin
ya dedim be kimseye şunu yiyebilirsin bunu yiyebilirsin diye hiç bişiy diyemem
çünkü o yenilenle ben kilo verebilirim, ama belki sen veremessin
herkesin bünyesi farklı, alışkanlıkları farklıı
sadece diyeceğim 2-2,5lt suu bitki çaylarıı ve akşam atıştırmalarını kesmek
yapabiliyorsnız biraz daha hareketli yaşam dedim
ben liste oluşturacak kadar profesyonel değilim ki size liste vereyim dimi ama :82:
o serbest o yasak diyeyim, herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek kapasitede yanii :87::87:
Öyle mi diyorsun izlem..Ben de hani derler ya 90-60-90 o hesaba bakarak yuh ya hatunların bacağım kadar beli var dedim kendi kendime
Ya ben yürüyüşü çok seviyorum o yüzden ilk bacaklara vuruyor tabi.Geçen sene sürekli yürüyüş yapmaktan benim tepsi popom bile bir farklı hal almıştı.Yürüyüş gerçekten hafife alınmayacak bir spor.
canım sabah akşam tartılarak zaten kafanda bi soru işareti oluşturmuşsun.bi de farklı yerlerde denemişsin.bence yapma.sabit bi yere koy.hep orada tartıl.ben de elimdeki tartıyı denesem farklı yerlere böyle sonuçlar oluyo.tecrübeyle sabit..
ağzına gelmiyor mu tarçın?beni çok rahatsız ediyor oyüzden hep kabuk tarçın kullanıyorum.
olur canım desteğin için sağol...
kavga gürültü yok herkes bu konuda dikkatli ama aile kavramı yok artık.farklı odalarda oturuyoruz,ailece bir şey yapmıyoruz allahtan...ama nereye kadar bu kadar sevgisizlik ve takdir edilmemem ağır geliyor.salak işte.bilmiyor kıymetimi
sıkı başladın maşallah..
sağol canım.iyiki varsınız.
tamam canımgüzel kahvaltı yap sonra dikkat et kolay gelsin.
ailem için hayırlısı olsun diye dua ediyorum ben de..
sağol
menün çok güzel yine.eşin yokken insan yanlızlıktan gergin olur istersen bir gün kepekli sandviç ekmeği al akşam için içine peynir salam domates yeşillik koy öyle ye.dene bi baktın olmadı istedşğin gi,bi ısmarlarsın o zmaan.aklıma bu geldi.
herkese günaydın...
Yuppii diyorum hatta sevincimin yanında az bile kalıyoo sabah tartıldım 82 kiloyummmmmmm
Kızlar perşembe günü olan rölyef kursum bu haftalık bugüne alındı birazdan evden çıkıcam geçen hafta hızlı kilo verdiqim için doktora gidip ters bir durum varmı diye kontrolden geçicem demiştim 4.30da randevum var arkadaşlar bugün oldukça yoqunum çok maraton bigün olacak geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir Rabbime emanetsiniz görüşürz
Günaydın kızlar :93:
Kızlar bildirimi öm ile mi yapıyoruz
Yuppii diyorum hatta sevincimin yanında az bile kalıyoo sabah tartıldım 82 kiloyummmmmmm
kızlar grubunuzdan ayrılmak zorundayım üzülerek çünkü hamile olduğumu öğrendim
artık kasım 2011 anneleri bolümündeyim ... :))))
tebrik ederim canım artık doğumdan sonra bekleriz :)
inş. hiç gerek kalmaz az kilo alarak doğum yaparsa sonrada dikkat ederek emzirme dönemini geçirirse emzirmek zayıflatıyor zaten iyi bir kalori yakımı var sebebi nedir bilemiyourm ama ve bide en iyi süt yapıcı madde sudur sakın etrafındaki şişmanlatıcıların dolduruşuna gelmeyinokuduğum bölümden biraz bilgiliyim de
veda edince bize kilo alımını kabul etmiş olacağını düşündüm dediğin gibi kontrollü gebelik ve doğum sonrası dengeli beslenme ile dahada hızlı hedefe ulaşır kısacası buraya veda etmemeli değil mi
kesinlikle en azından sağlıksızlara yönelmezde meyve sebze et ve süt ürünleri üzerine beslenirse kilo fazla almaz benim arkadaşım 52 ile hamile kaldı 59 ile doğum yaptı 3 kilo doğdu bebeği ve 2 ayda verdi kilosunu 51 kilo ve bebek 60 günlük sebebi zararlılardan uzak durması yediklerine dikkat etmesede haşlanmış tavuk sote et sık bulundurdu tabaklarında yoğurt süt peynir aralarda hep meyve yedi ve kilo almadan süper atlattı olayı
Ya kızlar ben live messenger kuramıyorum bu bilgisayara deli etti beni
Messenger setup indirdim kurmaya kalktığımda windows installer istiyor
İnstallerin son sürümlerini denedim 3.1 ve 4.5 bunları yüklerkende bir dosya için birim,açık dosya artık geçerli olmayacak biçimde dışarıdan değiştirilmiş şeklinde hata veriyo
Sinir oldum ben ki bilgisayardan anlarım derim elim kolum bağlandı :84:
kızlar izlem'e bende bildirim yapacak mıyım ?2 haftam doldu mu bilmiyorum? Eğer yapacaksam nasıl yapıyorum?neler yazılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?