bütün akrabalar ağız birliği etmişler gibii
ayyyyy ne kadannn zayıflamışsın manken gibi olmuşsun dediler
allahım yaaa ne mankeni, manken görmesek inanıcaz
diyorlar kiii eee biz şimdi ne yiyelim ne dersin
ya dedim be kimseye şunu yiyebilirsin bunu yiyebilirsin diye hiç bişiy diyemem
çünkü o yenilenle ben kilo verebilirim, ama belki sen veremessin
herkesin bünyesi farklı, alışkanlıkları farklıı
sadece diyeceğim 2-2,5lt suu bitki çaylarıı ve akşam atıştırmalarını kesmek
yapabiliyorsnız biraz daha hareketli yaşam dedim
ben liste oluşturacak kadar profesyonel değilim ki size liste vereyim dimi ama :82:
o serbest o yasak diyeyim, herkes neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayabilecek kapasitede yanii :87::87:
kızlar grubunuzdan ayrılmak zorundayım üzülerek çünkü hamile olduğumu öğrendim
artık kasım 2011 anneleri bolümündeyim ... :))))
Deryacım şimdi vucüd ölçüleri standardı değişmiş artık eskisi gibi 90-60-90 yok şuan ki ölçüler
96-68-106 boy ise 1.64 ideal miş.internette öyle yazıyor ben onun yalancsıyım:)benim göğüsler emzirme faslı bitsin küçücük olur yine kemikli olduğum için gövde geniş gögüs küçükölçülerin gayet uyum içinde inceldikçe daha güzel olacak...bende bu ayın 18 de tekrar ölçeceğim tam 1 ayda ne gibi değişklik olmuş ona bakacağım...spor yapamıyorum kendime çok kızıyorum.herşey üst üste geldi allah beterinden esirgesin...
izlem aşkolsun bana hiç pas vermedin sizin gruba katılalı baya oldu...
hamile olan arkadaşı tebrik ederim allah tamamına erdirsin...
evet ya hakikaten hava güzelleşti kimseler yok hani azim hani şevk hani teşvikkkk bakın bugünde sabah börek yedim haaaaaaaa izlemmmmmmm gel artık
menümü değiştirdim
sabah
3 dilim ekmek
zeytin 5
2 kk peynir
ara
adaçayı
öğlen
yayla çorbası
ara
adaçayı
veya
maydonoz suyu
akşam
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 lokma peynir
veya
yeşil mercimek yemeği(kaç kalori acaba)
bulgur pilavı(kaç kalori acaba)
kilotakibi sitesine giremiyorum ondan hesaplayamıyorum da:26:
[COLOR="royalblue"]yok ortim yok yedim ama çıkardım acısını cama halıya temizliğe verdim kendimi bu saat oldu sıvıdan başka bişi yemedim akşama salatanoktalandıracağım menümü inşYok canım standartlara filan hiç takmam ben.Kendimi güzel hissedeyim yeter
Sporla inceliyor insan yoksa fark çok az oluyor
Ortim yapma yaaaa :95::95::95:
Zor tutuyorum kendimi zaten bugün canım su böeği istedi,her sabah yerdik eşimle eskiden
Kızlarr biraz önce sürekli diyet mısır gevreği aldığım marketteydim.Kasiyer kızla muhabbet ederdik sürekli.Baktı şöyle süzdü beni.Belli oluyor neler yaptığın dedi ayyy nasıl mutlu oldum
Çok pis gaza geldim bu iki günü kazasız atlatmam lazım :26:
Kızlarr biraz önce sürekli diyet mısır gevreği aldığım marketteydim.Kasiyer kızla muhabbet ederdik sürekli.Baktı şöyle süzdü beni.Belli oluyor neler yaptığın dedi ayyy nasıl mutlu oldum
Çok pis gaza geldim bu iki günü kazasız atlatmam lazım :26:
yeşil mercimek yemeği - kıymalı 1 por. 260 cal.
bulgur pilavı 1 por. 320 cal.
buyur canım kalori değerleri
yeşilmercimek et değerinde arkadaşlar ben kıyma vs koymam bolca tüketelim çok faydalı besin
mrb arkadaşlar bende 88 kiloyum.2 si düşük ,4 gebelik sonunda böyle oldum bebğim 6. ayı yeni bitirdi ve bende aranıza kaltılmak istiyorum. KFLEKX kullanarak zayıflayanınız varmı.Motive edilmeye ihtiyacım var bir kaç gündür araştırıyorum MUCİZE ÇİLEK diye 1 ürün varmış bilenleriniz var mı.Paylaşırsanız çok sevinirimmm
Kizlaaar Kizlaaar Gelemmii Yanaginizdan Öpem miiiii
Bugün Dayanamadim Ve Sabah Ac Karninda Söyleee Bir Tartilayim Dedim ..
Aman 500.grm Bile Verememisimdir Diye Düsünürkeeeeeen ..
$ooookk !!
86.Kiloo Olmusum
Inanamadim Annemi Cagirdim Ve 2.Kez Daha Tartildim .. Eveeet 5.Gün Sporlu Bir Diyetle
2.Kg Vermisimm Bilee
Bugün Kendime Bayram Ilan Ettim .. Öyle Gurur Duydum ki Kendime Anlatamam ..
Ohh Ohh Diye Diye Evin Icinde Dolastim ..
Cuma Günü Tekrar Tartilcam Cumaya Kadar Bisey Beklemiyorum Ama Olsun 86.Yi Gördüm Ya
Daha Bi Azimle Devam Ederim Simdi Diyete .. Cikolata Yememek Nekadar Büyük Bir Basariymis ya ..
bugün sevinenler günü sanırım bende 10 gündür diyetteyim ama pek düzgün listelerim yok ilk hafta 86dan cuma 86.2 çıktım bugün tartıldım 84.9 çoooook sevindim
$ooookk !!
86.Kiloo Olmusum
Inanamadim Annemi Cagirdim Ve 2.Kez Daha Tartildim .. Eveeet 5.Gün Sporlu Bir Diyetle
2.Kg Vermisimm Bilee
Cuma Günü Tekrar Tartilcam Cumaya Kadar Bisey Beklemiyorum Ama Olsun 86.Yi Gördüm Ya
Daha Bi Azimle Devam Ederim Simdi Diyete .. Cikolata Yememek Nekadar Büyük Bir Basariymis ya ..
bugün sevinenler günü sanırım bende 10 gündür diyetteyim ama pek düzgün listelerim yok ilk hafta 86dan cuma 86.2 çıktım bugün tartıldım 84.9 çoooook sevindim
yeşilmercimek et değerinde arkadaşlar ben kıyma vs koymam bolca tüketelim çok faydalı besin
ewet et dgeeirnde fakat protindne çok kh içermekte mercimekk
bol kalori deposu yani
tşkr ederim
4:30 da nereden andevu aldın
hastanye gitmicenmi
tıp mrkzlerinde oluyormu tüm herşey
İstanbul eqitim ve araştırma hastanesinin polikliniqi açıldı buraya herşeyi yapıyorlar yarın sabah gidip tetkikler için kan vericem çok geniş çaplı inceleme yapıcakmış doktor bende heyecanla bekliyorum..[/B]
Senacım günaydın
ben öncelikle 1 adet büyük kurusoğanı yemeklik doğruyorum 1 adet büyük havuçları halka halka doğruyorum zeytin yağda ikisini kavuruyorum.1 tatlı kaşığı şekeri atıyorum sonra doğradığım 2 adet kerevizleri içinine atıyorum(kereviz kararmasın diye bol limonunlu suda bekletiyorum)Eğer kerevizim azsa içine 1 adet patetesde koyuyorum sonra 1-2 portakal suyunu sıkıp içine tuz çok az su(yemek suyu yemeğim yaklaşık 1 parmak altında olacak gibi) ve kerevizin yeşil yapraklarını doğruyorum.en üstede 2-3 dilim portakalı koyup kısık ateşte pişiriyorum servis yaparken üsteki portakal dilimlerini atıyorum...afiyet olsun.Portakalı istersen artırabilirsin...soğuk yemeyine bayılıyorum...
Filizcim çok teşekkür ederim cnm bendeki tarifle aynıymış sadece yaprakları yok bendeki listede ama ben senin gibi yapraklarıda koyucam yarın yapıcam cnm bugün kursa gittiqim için yapamadım kerevizlerim hazır pazartesi almıştım yemek için sabırsızlanıyorum
[/B]
Yuppii diyorum hatta sevincimin yanında az bile kalıyoo sabah tartıldım 82 kiloyummmmmmm
çok tebrikler canımhadi bakalım 7li rakamlar seni bekliyorr
Herkese merhaba
Hava çok güzel ama ben kötüyüm ya kışı ayrı baharı ayrı çarpar ne biçim bi bünyem var anlamadım,2 gündür alerjim baş göstermeye başladı nefes alamıyorum burnum boğazlarım acıyo
Burun spreyini kullanıncada dişlerim ağrıyoöğle yemeğine gittiğimde kullandım işyerine nasıl geldiğimi anlamadım sözde yolu uzatıcaktım hızlı hızlı geldm yarım saat erken gözlerim yaşardı acıdan gelene kadar
Bide sinirim tepemde benm çakma ipod işi hala daha hallolmadı sürekli erteliyolar geçen hafta cumartesi demişlerdi o gün aradım salıya dediler bende telefondaki kıza biraz sert çıktım en geçin anlamını biliyomusun sen en geç dediğinde o gün gelmiş olmalı,hem parayı iade etmiyosunuz hem ürünü alamıyorum 2 haftayı geçti teşhirde 4 ürün varsa 4'üde hatalıysa bu benim sorunum değil dedim
Bana söyleneni söylüyorum dedi eveledi geveledi tamam salı gelirim dedm kapadım
Bugünde aradım yarın gelirmiş
Sordururken yanındakilere ben bu bayanla konuşmak istemiyorum sen al dedi başkasına verdi o kızda tekrar ismimi sordu yarın gelicek dedi
Peki teşekkürler,bide yasemin hanıma söylermisiniz bende onunla konuşmaya meraklı değilim işini yapsın dedim tamam dedi
Yarın müdürüne şikayet edicem
Canım hem rahatsızlıqın için hemde başına qelen bu olay için çok çok geçmiş olsun insanlar iyimser olmayı beceremiyorlar kalp kırıp incitmek bazı kişiler için karakter haline gelmiş erkek efendiliqini kadında hanımlıqını bilmeli kimin aqzından ne laf çıkıyor nereye gidiyor iyice düşünülmeli ve yarın zamanı geldiqinde yapılan her hareketten söylenen her sözden hesap verileceqi unutulmamalı..(sonucun istediqin gibi olması dileqiyle)
$ooookk !!
86.Kiloo Olmusum
2.Kg Vermisimm Bilee
tebrikler cnm azmin elinden hiçbirşey kaçmaz haklı bir gurur yaşamışsın boll iradelerrr
tebrikler cnm inşallah hedeflediqin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın
kimseler yok noluyo ya toplantı varda benim haberim mi yok
çok yoruldum bugün bi sohbet edecek kimse kalmamış bende çıkıyom
bende şimdi geldim cnm 4.5tan sonra oqlumla yemeqe çıktık yeni geldim sabah aç karnına tahlil vericem veee dönerken kahvaltı niyetine simit alıcammsimiti okadar çok seviyorumki yediqim günler dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum :119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?