80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

QUOTE=erginsena;18184127]

tebrikler cnm inşallah hedeflediqin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın

[/QUOTE]

teşekkürler tatlım umarım hep beraber kısa sürede ulaşırız hedeflerimize

sabah
3 dilim ekmek
bıçağın ucuyla tereyağı
5 zeytin
2 kibrik kutusu peynir
az sucuklu yumurtanın 2 lokma tadına baktım
&&&&&&&&&&&&&&&&&
arada
kocaa bir bardak adaçayı
&&&&&&&&&&&&&&&&&
öğlen
1 kase çorba
&&&&&&&&&&&&&&&&&
ara
yarım dilim revani
1 az şekerli kahve
&&&&&&&&&&&&&&&&&
akşamda
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
yarım kk peynir

son olarak listem böyledir arkadaşlar

Son düzenleme:

Canim hersey iyi hosda, sabah kahvalti cesidini degistirsen..
Ekmegi 2 dilime düsürüp birde yagdan uzak dursan...
:26:

Canim hersey iyi hosda, sabah kahvalti cesidini degistirsen..
Ekmegi 2 dilime düsürüp birde yagdan uzak dursan...:26:

yağı bırakcamda dün wisperin azarı aklıma gelinceye kadar 2 lokma yemiş bulundum

birde kahvaltı çeşidi derken:26: toplam kalori 1215

kalori iyi gidiyor 2 gündür:122:

Son düzenleme:
Kızlar kursta yalı yapıyorum boqazdaki yalılardan biri erol aksoy yalısı şuan sabancıların servetinde buluyor bitmek üzere sanırım haftaya bitecek hocamız 2500lira fiyat biçti feshaneye yollayalım satalım diyor ben sıcak bakmadım bence o tabloların deqeri parayla ölçülmez yollamıcam bugün ayrıca müdürümüz özlem hanım geldi ve panaromanın arkasına pazar günleri ismek kursiyerleri için ücretsiz stand açılacaqı ve yaptıklarımızı orada satışa sunabileceqimizi söyledi ve bana kurdela nakışından havlular yapmamı söyledi oldukça yoqun bir tempoya giriyoruz kapalı çarşıya gidip alışveriş yapmam gerekiyor ben böyle şeylerle uqraşmayı çok seviyorum kurstaki ortamımız ve arkadaşlıqımız çok güzel imkanı olanlar mutlaka kursa gitsin kızlar..

Yok ortim yer miyim hiç..
Mısır gevreği hep yiyordum canım sen görmemişsin hiç :26:
Diyete başladığımdan beri yiyorum.Ama gramına kalorisine dikkat et.Arkada 1 porsiyon dedikleri 30 gr..Bir kasenin 4'de biri
Benim ufak mutfak tartım var onla ölüyorum sen de öyle bir şey alabilirsin.Bunun dışında çok tutucu ve lezzetli.Özellikle meyveli olanları.

Hoşgeldin aramıza
Emin ol o ilaçların hiçbirinden fayda göremeyeceksin ki buradaki herkes ilaç kullanımına karşı zaten.Dönüp dolaşıp yine çarenin diyet ve sporda olduğunu anlayacaksın.Parana ve kaybettiğin zamana yazık.İnan bunları hepimiz yaşadık.O yüzden o yolda boşa vakit ve belki de sağlık kaybetme derim.

Canım ilk hafta öyle çok gidiyor nasıl motive oluyor insan değil mi
Hadi gözün aydın azmin elinden bir şey kurtulmaz,bu kilolarda bizim elimizden kurtulamayacak inşallah.

Son düzenleme:
Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 dilim beyaz ekmekten kaşarlı tost
karanfilli tarçın çayı

ara
yeşilçay

öqlen
6 ızgara köfte
kırmızı ve yeşil biber közlenmiş
bol salata

ara
5i 1 yerde

akşam
5 ızgara köfte
2 kaşık pilav
yarım domates
1 dilim patlıcan kızartması
ayran

ara
kayısı aromalı form çayı

2 km yürüyüş
2.5 litre su..

erginsena alıntı yapmayı beceremedim
Çok teşekkürler canım,ben çok çabuk sinirlenirim ters bi söz anında çileden çıkartır ama karşımdakine belli etmem çalıştığım yerde günde en az 100 kişiyle muhatap oluyorum bu minimum sınır
Bugün mesela amcanın birine tam 10 dk ( abartmıyorum ) sokağın çıkışındaki caddeden minibüse binmesi gerektiğini anlattım dalga geçer gibi defalarca sordu kapıya çıktım tabela gösteriyorum kocaman adam hala çarşıya inipte binicem dimi diyo hattımın tarifesi çğr başı 40 kr arkadaşımla konuşuyodum ona bekle demiştim ben burda baygınlık geçirdim bu kadarına pes dedi
Saçma sapan şeyler için ben sabır gösteriyorken,o kızın tavrı beni deli etti 2 haftayı geçti tek çekim parayı ne iade ediyorlar ne ürün getiriyorlar birde üste çıkıyor
Gereksiz yerede rahatsız etmedim en geç cuma dediyse o kadar yolu boşa gitmiyim die cuma aradım en geç die die 4 kez ertelemekte abes bi durum
Yarın patronuyla görüşmeye kararlıyım
Bugün ki menüm
Sabah :
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
Ara :
1 portakal
Öğle :
Kıymalı kabak yemeği 6 kaşık
Ara :
2 kupa yeşil çay
Akşam :
Izgara balık
Salata
Yarım kase mercimek çorbası
Spor yok
Fena şifayı kaptım annem kuşburnu,ıhlamur,kırçayı karıştırmış çay yapmış gidip onu içer yatarım
Burcummm tebrikler canım eşitlendik yine

Son düzenleme:
afiyet olsun bayanlar bende menümü yazayım

Kahvaltı 160 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 1 ad. 20 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
İlk Ara Ogun 36 cal.
ülker mavi yeşil peynirli kepekli kraker 0.25 paket 36 cal.
Öğle Yemeği 608 cal.
sulu köfte 0.5 por. 125 cal.
makarna - soslu 0.5 por. 168 cal.
danone doğal yoğurt 200 gr. 152 cal.
puding - çikolatalı 1 por. 163 cal.
İkinci Ara Öğün 73 cal.
ülker mavi yeşil peynirli kepekli kraker 0.5 paket 73 cal.
Akşam Yemeği 538 cal.
döner 1 por. 210 cal.
makarna - haşlanmış peynirli 4 yemek kaşığı 208 cal.
ayran 1 bard. 70 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
TOPLAM KALORİ 1415 cal.

Son düzenleme:
Kizlaar Yorumlariniz Icin Cok Tesekkür Ederimm
Evet Öyle Iyi Geliyor Ki Bu Ilk Kilo Kaybini Görmem Anlatamam ,
Tüm Gün Yüzümde Sacma Bir Tebessümle Dolastim Ortalikta
Kilolar Gittikce Hedefe Yaklastigimi Bilmek Cok Daha Heycanlandiriyor Beni
Ve Daha Bir Hevesle Yarinki Günü Bekler Oluyorum ..

Ve Bugünkü Menüm :

Sabah:
2.Kuru Kayisi

Kahvalti :
2.Dilim Kizarmis Ekmek
1.Kiprit Kutusu Peynir
3.Yesil Zeytin
Domates -Salatalik-Kirmizi Biber
1.T.k Bal
2.Kupa Bitki Cayi

1.5.Saat Spor Salonunda Spor ..

Ara :
Diyet Yogurt (Cilekli )

Öglen :
Kepekli Ekmekten Sandevic
1.Kupa Siyah Cay

2.Saat Yürüyüs

Ara:
Yok !

Aksam :
2.Dilim Ananas

Aksam Yemegi Yiyemiyorum Artik Kizlar .. Onun Yerine Meyveye Yogunluk Veriyorum ..
Bugün Hic Evde Durmadim .. Yürüyüslerimi Aliskanlik Haline Getirdim .. Her Ögünden Sonra
Kesinlikle Yürüyüse Cikiyorum .. Bide Havalar Güzellesti Tam Gezilcek Türden ,Umarim Bozmazda Böyle Devam Eder ..

Hepinize Iyi Aksamlar Dilerimmm

selam kizlar,burasi bugün 18-20 derece rahat vardi disarda cogu insan tshirtle geziyorlardi ,bende cocuklari aldim onlarla bayagi gezdim,esim öglenciydi,ikisiyle hem yürüyüp hem ilgilenmek biraz zor oldu ama degdi. magazaya girdim c&a ya indirime denk gelmisim gecelik aldim kendime hem sade hem seksü ortasi yani ,ve sok sok sok beden 36 kalmis benimde onu almam gerekti cok hosuma gitti,aldim olmazsa degistirim dedim,evde denedim inanamadim oldu ,tam oldu hatta belki kesimdendir ama yinede motive etti beni

Son düzenleme:
banu islerin bittimi bugün misafir geldigine göre,su basinca ev sigortasi karsiliginda birseyler ödüyormu size yani ordada varmi öyle bisey:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…