tşkr ederim
4:30 da nereden andevu aldın
hastanye gitmicenmi
tıp mrkzlerinde oluyormu tüm herşey
İstanbul eqitim ve araştırma hastanesinin polikliniqi açıldı buraya herşeyi yapıyorlar yarın sabah gidip tetkikler için kan vericem çok geniş çaplı inceleme yapıcakmış doktor bende heyecanla bekliyorum..[/B]
Filizcim çok teşekkür ederim cnm bendeki tarifle aynıymış sadece yaprakları yok bendeki listede ama ben senin gibi yapraklarıda koyucam yarın yapıcam cnm bugün kursa gittiqim için yapamadım kerevizlerim hazır pazartesi almıştım yemek için sabırsızlanıyorum
[/B]
çok tebrikler canımhadi bakalım 7li rakamlar seni bekliyorr
Canım hem rahatsızlıqın için hemde başına qelen bu olay için çok çok geçmiş olsun insanlar iyimser olmayı beceremiyorlar kalp kırıp incitmek bazı kişiler için karakter haline gelmiş erkek efendiliqini kadında hanımlıqını bilmeli kimin aqzından ne laf çıkıyor nereye gidiyor iyice düşünülmeli ve yarın zamanı geldiqinde yapılan her hareketten söylenen her sözden hesap verileceqi unutulmamalı..(sonucun istediqin gibi olması dileqiyle)
tebrikler cnm azmin elinden hiçbirşey kaçmaz haklı bir gurur yaşamışsın boll iradelerrr
tebrikler cnm inşallah hedeflediqin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın
bende şimdi geldim cnm 4.5tan sonra oqlumla yemeqe çıktık yeni geldim sabah aç karnına tahlil vericem veee dönerken kahvaltı niyetine simit alıcammsimiti okadar çok seviyorumki yediqim günler dünyanın en mutlu insanı ben oluyorum :119::119:
Ohh afiyet olsun annesi.
Hayirdir canim, ne tahlili ??
Simit dedin de....
Bayilirim, bayilir..Yanina beyaz peynir oyyyyh..
QUOTE=erginsena;18184127]
teşekkürler tatlım umarım hep beraber kısa sürede ulaşırız hedeflerimize
sabah
3 dilim ekmek
bıçağın ucuyla tereyağı
5 zeytin
2 kibrik kutusu peynir
az sucuklu yumurtanın 2 lokma tadına baktım
&&&&&&&&&&&&&&&&&
arada
kocaa bir bardak adaçayı
&&&&&&&&&&&&&&&&&
öğlen
1 kase çorba
&&&&&&&&&&&&&&&&&
ara
yarım dilim revani
1 az şekerli kahve
&&&&&&&&&&&&&&&&&
akşamda
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
son olarak listem böyledir arkadaşlar
Canim hersey iyi hosda, sabah kahvalti cesidini degistirsen..
Ekmegi 2 dilime düsürüp birde yagdan uzak dursan...:26:
yağı bırakcamda dün wisperin azarı aklıma gelinceye kadar 2 lokma yemiş bulundum
birde kahvaltı çeşidi derken:26:
Ohh afiyet olsun annesi.
Hayirdir canim, ne tahlili ??
Simit dedin de....
Bayilirim, bayilir..Yanina beyaz peynir oyyyyh..
Teşekkür ederiz teyzesiicanım kilo verdikten sonra deqerlerime hiç baktırmadım içim rahat etsin diye yaptırıyorum birde bazen çok fazla yediqim halde kilo kaybım fazla oluyor herhengi bir sorunmu var bakıcaz ..
Teşekkür ederiz teyzesiicanım kilo verdikten sonra deqerlerime hiç baktırmadım içim rahat etsin diye yaptırıyorum birde bazen çok fazla yediqim halde kilo kaybım fazla oluyor herhengi bir sorunmu var bakıcaz ..
Himm anladim canim,
insAllah kötü birsey yokdur da
sadece hizli metobolizma diyelim.
Benimde gitmem gerek doktora, kan aldirip baktirmam lazim..
Metobolizmam gercekden cok yavas...
[COLOR="royalblue"]yok ortim yok yedim ama çıkardım acısını cama halıya temizliğe verdim kendimi bu saat oldu sıvıdan başka bişi yemedim akşama salatanoktalandıracağım menümü inş
ortimmmmmmmmm o masum ağız sulandurıcı su böreği varyaa 700 kaloriiiiiii sakın yeme ideal kilona ulaşınca azıcık kendine ödül verirsin [/COLOR]
mısır gevreğine başladın he bende alıym bakıym değişiklik olur
mrb arkadaşlar bende 88 kiloyum.2 si düşük ,4 gebelik sonunda böyle oldum bebğim 6. ayı yeni bitirdi ve bende aranıza kaltılmak istiyorum. KFLEKX kullanarak zayıflayanınız varmı.Motive edilmeye ihtiyacım var bir kaç gündür araştırıyorum MUCİZE ÇİLEK diye 1 ürün varmış bilenleriniz var mı.Paylaşırsanız çok sevinirimmm
Kizlaaar Kizlaaar Gelemmii Yanaginizdan Öpem miiiii
Bugün Dayanamadim Ve Sabah Ac Karninda Söyleee Bir Tartilayim Dedim ..
Aman 500.grm Bile Verememisimdir Diye Düsünürkeeeeeen ..
$ooookk !!
86.Kiloo Olmusum
Inanamadim Annemi Cagirdim Ve 2.Kez Daha Tartildim .. Eveeet 5.Gün Sporlu Bir Diyetle
2.Kg Vermisimm Bilee
Bugün Kendime Bayram Ilan Ettim .. Öyle Gurur Duydum ki Kendime Anlatamam ..
Ohh Ohh Diye Diye Evin Icinde Dolastim ..
Cuma Günü Tekrar Tartilcam Cumaya Kadar Bisey Beklemiyorum Ama Olsun 86.Yi Gördüm Ya
Daha Bi Azimle Devam Ederim Simdi Diyete .. Cikolata Yememek Nekadar Büyük Bir Basariymis ya ..
Himm anladim canim,
insAllah kötü birsey yokdur da
sadece hizli metobolizma diyelim.
Benimde gitmem gerek doktora, kan aldirip baktirmam lazim..
Metobolizmam gercekden cok yavas...
amin cnm inşallah sene ihmal etme cnm biran önce yaptır için rahat etsin
bende koymam sade yaparım
bulgurdan vazgeçtim sadece mercimek yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?