2 bardak su içtim şimdi ama aç karnına midem bulandı şimdi kzılara süt yapıyorum yatacaklar ben de içerim 1 kupa.içine de çubuk tarçın atacağım.sonra da yatarım artık..
derya damacanaya döndün mü kız yine
arkadaşlar mrb ya bişe sorcam ben 80 kilodan 71 400e düştüm peki ben şimdi başka bir yeremi yazmalıyım paylaşımlarımı yardımcı olurmusunuz
inanılmaz motive oldum ve 5 mil yaptım hemencik eşimzade suböreği ve mantı talebinde bulundu ama asla bir çatal dahi almayacağım bu hafta regl dönemim artı olmak istemiyorum :26:
hakikaten benimde dikkatimi çekti resimlerdede öyle totoşlu diilsin gayet hoşsun :95::95:
ii akşamlar kızlarrr ben geldim
sevgicim kayrada 2 kez çıktı cnm önce sag kaısk sonra sol kasık fıtıgı oldu yavrummm
yedim ,içtim geldim pişmanmıyım hayırrrrrrrrrrrrrrrrr
çok güsle övgüle raldımmmmm
hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyormuşum
kusura bakmayın toplu alıntı yapmayıda bilmiyorum tek tek cevap yazıyorumm :93:
işte kemikten oluyo öyle derya abla bende eskiden öyleydim 75 kiloydum 44 falan giyiyodum ne olduysa oldu 40 bedene düştüm bi anda
Selam arkadaşlar bende 88 kilo ve 175 cm boyla diyete başladım sporada yazıldım hakkımızda hayırlısı ben b-fit e yazıldım ayrıca günde yarım saat yürüyorum atıştırma yada kriz anları için leblebi aldım elma ve kahvede iyi geliyor onun dışında sebze ağırlıklı düzenli ve az miktarlarda yiyorum
arkadaşım konyadan gelirken pişmaniye almış
büsürü büsürü yedim ama pişman oldum :26:
İZLO ellerine sağlık ...ben de şu gelen giden yoğunluğunu azaltıp diyetimi düzene koysam daha çok vericem
ama çok misafir olduğundan yemek yapamıyorum öğünlerim aksıyor falan
hoş geldin canım hayırlı olsun atıştırma için leblebiiyibir tercih mi 30 gr leblebi 175 kaloritecrubeli arkadaşlardan destek lütfenn leblebi yerine ceviz aralarda yağsız yoğurt süt tercih edilebilir
kızlarda acıktı biri lahmacun yiyor diğeri kaşar peynir ve salam.eşimsalonda çay yanı kurabiye yiyor.Allahım dayanma gücü ver banaievin her yanında kalori var.aç aç su içiyorum bende :84::84:
kesiiiiin içe içe 1300 kaloriyi tutturuyor
ve bugünkü durum raporum
3 lt su
spor 5 mil leslie
haklısın iyi gitti
durmuyorsun tabi idolümüzsün kızımmmm.daha da fazla övgüyü hakediyorsun.
kaçamak yapsan da bilirim seni ölçülü yapmışsındır.telafi edersin hemen.
ben de tavuk yememek için gittim meyveli müsli aldım.yarım bardak sütle onu yedim.bizimkiler tavuklu pilavı yedi.slında içim gitti bir tabak yiyeyim yanına da yoğurt.çay bile hazırdı ama korktum ya.kalorisi aklıma geldikçe pilavdan yağdan kaçar oldum.belki ciddi bir diyet yapamıyorum ama elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyrum.
artık yemeyeceğim.suyu da 2 lt içtim belki 3 yaparım yatana kadar.
kendimi iyi hissediyorum.demin kuaförde saçıma fön de çektirdim.
sevgicim ne zmandır kaçamgın yoktuarkadaşım konyadan gelirken pişmaniye almış
büsürü büsürü yedim ama pişman oldum :26:
Selam arkadaşlar bende 88 kilo ve 175 cm boyla diyete başladım sporada yazıldım hakkımızda hayırlısı ben b-fit e yazıldım ayrıca günde yarım saat yürüyorum atıştırma yada kriz anları için leblebi aldım elma ve kahvede iyi geliyor onun dışında sebze ağırlıklı düzenli ve az miktarlarda yiyorum
aldırma sen onlara başımıza ne geldiyse bundan olduuuu
bugün pişmanlar günü cuma günü bakalım ne etcez hep hafta sonları kaçırıyoruz
meloşummm cnm tebiki bu kadar yeidm bir telafii yolu vardırröylesin tabi şekerim fitsin sennn...harikasınnn..kaçamakları telafi ett
ben de çok yedim bugüğnn
İZLO ellerine sağlık ...ben de şu gelen giden yoğunluğunu azaltıp diyetimi düzene koysam daha çok vericem
ama çok misafir olduğundan yemek yapamıyorum öğünlerim aksıyor falan
nilgüncümmmm cnm bu zaten büyük bir başarı vee sen yemezsin eminimkiiii cnmkalabalık değiliz neredesiniz hatunlar?bir kaç kişi kalmışız.akşam tavuklu pilav yemedim az sütle meyveli müsli yedim ya şimdi çok acıktım.birazdan tarçınlı süt içeceğim.
kızlarda acıktı biri lahmacun yiyor diğeri kaşar peynir ve salam.eşimsalonda çay yanı kurabiye yiyor.Allahım dayanma gücü ver banaievin her yanında kalori var.aç aç su içiyorum bende :84::84:
yatıyorum iyi geceler..:92::92::92:
diryaaaaa nasılsın cnmmmKalori tutsa bu kadar içer miydim acep,kurur kalırdım vallaha
Hiç kıskanmadım sporunu
ii akşamlar kızlarrr ben geldim
sevgicim kayrada 2 kez çıktı cnm önce sag kaısk sonra sol kasık fıtıgı oldu yavrummm
yedim ,içtim geldim pişmanmıyım hayırrrrrrrrrrrrrrrrr
çok güsle övgüle raldımmmmm
hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyormuşum
diryaaaaa nasılsın cnmmm
kıs valla kalori tutsaa sıvılar ben yanarım cnm yaa
3 lt su 5 fincan bitki çyın hergün var fikis yanii
kalabalık değiliz neredesiniz hatunlar?bir kaç kişi kalmışız.akşam tavuklu pilav yemedim az sütle meyveli müsli yedim ya şimdi çok acıktım.birazdan tarçınlı süt içeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?