yarın akşam misafirim gelecek demiştimmmm yarın ki menüüüüüüüüüüüüü
elmalı kurabiye (yaptım bugünden ilk kez yaptım fena olmadı)
incirli kek (hazır)
ıspanaklı tepsi böreği yarına yapıcam
veeee mercimekli köfffffteeeeeeeeeee
yiter miş kuuu az mı yoksa bir çeşit daha mı yapsam hı yitermi ki:26::26:
Ask dolu gecen bir günü ardindan nasilsiniz hatunlarrr
Acim ben, accc...
Midem resmen kedi gibi miyavliyor ama bu beni deli gibi sevindiriyor
Bugün 4,5 lt su ictim, hala iciyorum.
Caylari sayarsam eger 5lt oluyor.
Tuvaletle ask yasiyoruz, yakinda yatagi oraya aticam
Ne yapiyorsun annem, mahalleyi mi yoksa sülaleyi mi doyurucaksin?
Onca mis yemeklerin yaninda diyet kalicakmi bakiyim
kızlar merhaba
ben mürvet 83 kiloyum 3 ay once ıkıncı doğumumu yaptım kendime aynada baktıkça moralım bozuluyo istikrarlı bı diyet yapamıyorum bana yardım edın artık kendımı sevemıyorumm((((
bende bir pazarı boş geçirdim kendime inanamadımmm
eşim en büyük boy hamburger menü yerine, salata bardan salata almış olmasına
hiç mi hiç inanamadım
hattaa kabuklu patates varmış minik minik közlenmiş ondan niye almadın dedim
ya şimdi gereksiz yere k.h almıyım diyorr
eve geldim haşlanmış tavuk yedim
yarın size 2 günlük k.h diyetimin sonucunu söyliycem hanımlar
1. günün sonnucu çok iyiydi bakalım yarını merak ediyorum
ee annem misafir geliyor,yapmimmi kuuuu...yani tabii ki yaptıklarımdan yiyip yememek benim irademe kalmışş bende de bir irade varrrr...kaçamak yapıcam diye de gelene gelme denmiyor ki ..
teşekkür ediyorum desteğiniz için
izloooooooooooooooooooooooooo
naberrrrr kuşum nasılsınn,ayy kız bu günlerde iki ayağım bir pabuçta,daha bunun başından kalkıp makinadaki çamaşırı sericem,saçlarımı yapıcaktım yetişemedim yarına fırsat bulursam artıkınnnnn yarın evi sürücem amaninnnnnn amanniiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende 85 kiloyum bugün diyete basladım kızıma hamileyken daha cok kilo almıştım ama daha çabuk vermiştim oğlandan sonra zor oldu kilo vermek öyle duruyo malasef su an belimde zayıflama kemeri var otururken takıyorum iş yaparkende termal kemer takıyorum sabah ılık suyla baslıyorum karın bölgeme biberiye okaliptüs susam melissa yağları ve içine damlattığım bir kaçdamla limonu uyguluyorum inanılmaz farketti çok güzel toparladı tavsiye ederim hadi bayanlar yaz gelmeden atalım şu kiloları bol yesil çay içiyorum sebze ağırlıklı
bende 85 kiloyum bugün diyete basladım kızıma hamileyken daha cok kilo almıştım ama daha çabuk vermiştim oğlandan sonra zor oldu kilo vermek öyle duruyo malasef su an belimde zayıflama kemeri var otururken takıyorum iş yaparkende termal kemer takıyorum sabah ılık suyla baslıyorum karın bölgeme biberiye okaliptüs susam melissa yağları ve içine damlattığım bir kaçdamla limonu uyguluyorum inanılmaz farketti çok güzel toparladı tavsiye ederim hadi bayanlar yaz gelmeden atalım şu kiloları bol yesil çay içiyorum sebze ağırlıklı
kızlar günaydın hepinize cumadan beri giremiyorum nete geçmişi ancak akşam okuyabilicem hafta sonu fena cozuttum abur cubur canavarlığı yaptım ama ilginçtir ki gram almamışım sabah yine aynıydım
günaydın herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?