bir anda yağa çevirmez canım zaten
sen genede dikkat et lütfen
bak kk izmir buluşmasına şişko gelmek istemessin değil mi
günaydın zeynepcimm
bu hafta bir atak bekliyorum senden hadi bakalım :87::87:
spora gitmeden dünki pazar gezmemizden bir kare ekliyim didimm
ana-oğul boyarlar ilkbahar kreasyonu
o gördüğünüz siyah şort o dünki bahsettiğim kapanmayan şort
her ne kadar zor görünsede
bu 20 mart 2011
bu da benim annem değil
çünkü kendime göre hiç elbise bulamamıştım, rahat diye bunu aldım
hiç mi hiç tarzım değil ama lcw den almıştım XL
çok da giydim o zaman napimmm
ağrın aşıdan kaynaklı olabilir senacım
hamileyken banada yapılmıştı
hatta nisanda bi daha yapılacak
kolu ağırlaştırıyor doğru söylüyorsun
ama 3-4 günde geçiyor
canım benim nekadar güzelsinn nazara geliyonayakta şöyle boy boy fotolarınıda koyacaksın inş görünür görünmez kazalardan korusun mevlam ....
öyle deme bende çok başarısızdım ipin ucunu bırakınca arkasını toparlayamıyor insan kaçamak yapsakta telafiyle diyete devam
Sağlığımız için en önemlisi ...
desteklerin için çok teşekkürler başımın üstünde yerin var
kaptaaaaaaaan heryerde eğitime devam
nesinir bozucu değil mi 3 gün net yoktu buraya giremedim diye kafayı yiyordum
hoşgelin canım bizler eriyoruz günbegünsen nasılsın asıll
ütüyle kurtulmak yokk bu hafta herkaçamağında 1 km yürüyüş
inş canım ayyy beraber başlaşaydık bende alcaktım hala alacağım bak tembelliğim burdada su yüzüne çıktı
teşekkürler canım paylaşımın için
ah çok güzel bir duyguu farkedilmek taktir görmek
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
sena abla ne oldu sana anlayamadım ben iğnemi vuruldun kolundan ah en korktuğum şey asla vurduramam ya çok geçmiş olsun sanada
izlem abla valla sen nesin ya böyle azimli hatun süpersin 3 günde oldunmu şorta güle güle giyin
saolasın nilgün ablacım umarım her çaba harcayanın hakkını boşa çıkarmaz allahım.. umarım seninde eşinle aran düzelir en yakın zamanda dediğin gibi bence aldatma olmadan düzelebilir..
kızlar ya bu aralar bende çok yeme isteği var ama hiç kısmıyorum gece gündüz yiyiyorum ve 69 kiloya çıktım tekrarnapayım herzaman diyet yapılır ama sınava şurda 1 hafta kalmış kendimi çok kasmak istemiyorum doğrusu 70 te olsam yicem bi hafta sonra çok sıkı bi şekilde gelicem inşallah yaza kadar durmak yok sonra
Günaydin güzelim...
Uuuuuu, buna sevindim canim.
Hadi bakalim geri geldin aramiza, gitsin sporla verdigimiz kilolarimiz :82:
Aman cok güzel cooook...
Kedinle gurur duyuyorsun degilmi
Istedigin kiloya kavusman dilegi ile canim...
[COLOR="[/COLOR][/B]darkred"]günaydın cnmkızım uyansın senin için öperim cnm koluma dokunamıyoum kesilen bilek deqilde aşı yapılan yerin dirseqe doqru olan kısma dokunamıyorum acısı çok fazla hemde o kolumda anlayamadıqım bir aqırlık var kaldıramıyorum hareket ettirmem mümkün deqil canım çok yanıyor..
Öp annesi... Canim bence de o asinin vermis oldugu sancidir.
Gecicek insAllah.. Birazcik daha sabir..Daha iyi olucaksin Sena'm.
Canim hic kötü düsünme, herseyde var bir hayir.
Sadaka ver güzelim sende..
Amin Rabbim hepimizi korusun insaAllah..
Ahahhahaha, herhalde bizim kadar sansli yokdu
Ay evin icine giricek zannettim nerdeyse kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ohhhhh sefan olsun, simdi bende yapicam canim.
Aaaaaa iste buna sevindim tatlim :13:
evet cnm aşıdanmış bugün aqrım daha az daha iyiyim çok destek oldun hakkını ödeyemem cnm..
sağol senacığım sen boşver beni.önemli olan senin sağlığın.sen dikkat et iyileş başka şey istemem şu an.
bizimkilerde de bi dönem vardı artık azaldı.eşin için de geçmiş olsun sen de bi kan akıt istersen.
ne güzel.bi de bir azim ilacı çıkarsan da ondan alsak senin kadar azimli olsak nasıl olur ..
bırakmıyrum zaten düşe kalka ilerliyorum.2 gündür callanetics yapıyorum .bugünden itibaren de koşu bandında yarımşar saat iki tur halinde koşayım diyorum.önceleri tam 1 saat yapıyordum ama şimdi 1 saat fikri beni bunalttığı için yarım saat yaparım dedim.hiç yapmamaktan iyidir.
canım senanın koluna bıçak saplandı.ciddi tehlike atlattı.üstüne de ne olu olmaz diye tetanoz aşısı oldu.onun da ağrısı ekleneince kadın yataklara düştü.şimdi dinlniyor anlayacağın.allah esirgedi onu çok şükür.
yemek olyaını düşünme.zaten sınavın var bi de ay onu yedim bunu yememeliyim stresi olmasın.nasıl olsa dikkat edersin sınav sonrası..
Canımmm çok saol bitanemm...olurmu öyle şey her beraber iyi olalım Rabbim birbirleri için dua edenlerin duasını hemen kabul edermiş inşallah herşey gönlünce olur cnm arkadaşım..
kızlar selam
bu günlerde gelen giden misafirim çok,geçmişin son sayfalarını artık okuyamadım mutfağa geçmem lazım yarın akşam hatun arkadaşlar bana gelecekler ,dünde misafirim vardı önceki gün annemler gelmiştii,derken giremedim
izlem
listeyi yapmışsın ellerine sağlık beni çok iyi almışsın kuşum teşekkür ederim bildirim yapayım dedim ama bilgisayar elime geçmedi dostumm...
sena
canım benim,çok ama çok büyük geçmişler olsun canım...vallahi kalbim çarparak okudum birde öyle bir yazmışsın ki....kurban kesmeizde iyi olmuş nazar olabilir..nazara inanırım bilimsel olarak ta gerçekliği olduğu için...geçmiş olsun allah korusun beterlerinden canım...
kilo verenleri tebrik edeiyorum....yeni gelen varsa hoşgeldiniz diyorummmm veee mutfağa (ait olduğum yere)kaçıyorummmmmmmmm .....:86::86:
İlkaycım siz okurken bu hale geldiniz ben yaşadım cnm gözümü kapadıqım an o sahneyi tekrar tekrar yaşıyorum bu gece rahat uyumuşum oda yorgunluktan yine birsürü misafirlerim vardı nazar konusunda herkes aynı şeyi söylüyor iyi düşünenede kötü düşünenede herzaman hakkımda ne düşünüyorsan Allah sana 2 katını versin derim kurbanımızı kestik Rabbime havale ettik gerisini Rabbimiz halleder birazda kolonoskopiye takılı kaldım dalqınım bu aralar bakalım hayırlısı cuma günü randevu almaya gidicem hayırlısıyla bırde bunu atlatsammm..
bu 20 mart 2011
bu da benim annem değil
liste çok güzel olmuş eline saqlık resimlere gelince nerdeeeeeennn nereye tek kelimeyle muhteşem
bende bir pazarı boş geçirdim kendime inanamadımmm
eşim en büyük boy hamburger menü yerine, salata bardan salata almış olmasına
hiç mi hiç inanamadım
hattaa kabuklu patates varmış minik minik közlenmiş ondan niye almadın dedim
ya şimdi gereksiz yere k.h almıyım diyorr
eve geldim haşlanmış tavuk yedim
yarın size 2 günlük k.h diyetimin sonucunu söyliycem hanımlar
1. günün sonnucu çok iyiydi bakalım yarını merak ediyorum
Günaydın..
Mutsuzum..
Hava kapalı,istediğim gibi ilerleyemiyorum. Dükkanın stresi, hayat sorunları hepsi boğuyor çareyi yemekte aramak istiyorum o da olamıyor. Artık delirmek üzereyim. Dün fotoğraf çekildim sanki 6 kilo vermemişim gibi kilolu çıktım gene.. Onca emeğim sporsuz boşa sanki. Görünür de pek fark olmuyor sporsuz..E havalar da düzelmedi bir türlü,tam hevesleniyorum kapanıyor,şu an ağlıyorum sinirden!!!!
Kilo vermek boş geliyor artık,aynı göründükten sonra ne anlamı var ki....Çok sinirlerim bozuk...
Belki yazmam havalar düzelene kadar,sizi seviyorum..
İzlemcim her zaman ki gibi harika görünüyorsun,bizim için en büyük canlı bir irade örneğisin. Şortuna,bluzuna,babetine bayıldım çok hoş görünüyor.
bu 20 mart 2011
bu da benim annem değil
bu 20 mart 2011
bu da benim annem değil
meloş geride kaldı cnm resimler gece eklemiştim
aramk için ugraşma zaten eski ve yeni diye ekleirm fırsat bulunca cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?