80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınnnn

izlem seni görüyorum amaninnnn hemide bu saattteeee
resimleirmi görmeidn sanırım ayrıcaaa geçmiş sayfalara bak şekerüm

bugün detoks ypıyourm sabahtan kahvaltımı ettim ilk çorbamı
11 de içicem

spora gitmeden dünki pazar gezmemizden bir kare ekliyim didimm

ana-oğul boyarlar ilkbahar kreasyonu

o gördüğünüz siyah şort o dünki bahsettiğim kapanmayan şort
her ne kadar zor görünsede

bu 20 mart 2011

bu da benim annem değil
çünkü kendime göre hiç elbise bulamamıştım, rahat diye bunu aldım
hiç mi hiç tarzım değil ama lcw den almıştım XL
çok da giydim o zaman napimmm

bir anda yağa çevirmez canım zaten
sen genede dikkat et lütfen
bak kk izmir buluşmasına şişko gelmek istemessin değil mi

günaydın zeynepcimm
bu hafta bir atak bekliyorum senden hadi bakalım :87::87:

hayır tabiiki de ama bu hafta işi daha sıkı tutucam cuma en az 1 kg gitmiş olacak

banuşşş cözrdüm cördüm
yüzün hiç çökmemiş bacım, minnacık da değil
süper görünüyor ama,
inanamadım görünce kız göbeğin nerde
wallahi süperdi yaa, yanların az görünüyor ama o da çok dar giydiğin için
o en zayıf bitinde bile oluyor, penye tarzı şeyler biraz riskli
vallahi çok iyi toparlanmış banu seni görünce çok piis gaza geldim
ben spora gidiyorum hiç kıskanmadım

İzlem süpersin canım

günaydın kızlar ...

ağrın aşıdan kaynaklı olabilir senacım
hamileyken banada yapılmıştı
hatta nisanda bi daha yapılacak
kolu ağırlaştırıyor doğru söylüyorsun
ama 3-4 günde geçiyor

evet öyleymiş sevgicim bende bunu dün öqrendim çok şükür bugün daha iyiyim cnm..

amin cnm çok teşekkür ederim toparlanmaya başladım inşallah daha iyi olucam..

feryalcim bileqim kesildi cnm tedbiren tetanoz aşısı yapıldı çok şükür bugün daha iyiyim..

deryacım saç boyası tutmaması diye bişey yok aslında, sadece saç boyandıktan sonra alınan gusul abdesi geçersiz diye duydum ben o yüzden reglim bitmeden boyatmam...öyle öğrendim öyle devam ediyor aslı var mı bilmiyorum.Eşim bıktım senin batıl inançlarından der...elden makas-bıçak almam, kulamı çekip duavara vururum allah korusun diye:),akşam tırnak kesmem,kapı eşiğine asla oturmam,ayna kırılırsa kendime bi süre gelemem kötü şeyler olacak diye...ve böyle devam ediyor.ii bişey olduğunda maşallah kelimesini duymadan rahat edemem nazar değecek diye.oğlumun ayak altından,avcundan ve ensesinden öptürmem...:)yazdıkça kendime gülüyorum ne çok şey var...

izlemcim bu kh diyeti sadece 2 gün mü sürüyor?neticesine göre (kilo verdiriyorsa)bizlerle paylaşırsan sevinirim.Denemek isterim...

Günaydın..
Mutsuzum..
Hava kapalı,istediğim gibi ilerleyemiyorum. Dükkanın stresi, hayat sorunları hepsi boğuyor çareyi yemekte aramak istiyorum o da olamıyor. Artık delirmek üzereyim. Dün fotoğraf çekildim sanki 6 kilo vermemişim gibi kilolu çıktım gene.. Onca emeğim sporsuz boşa sanki. Görünür de pek fark olmuyor sporsuz..E havalar da düzelmedi bir türlü,tam hevesleniyorum kapanıyor,şu an ağlıyorum sinirden!!!!

Kilo vermek boş geliyor artık,aynı göründükten sonra ne anlamı var ki....Çok sinirlerim bozuk...
Belki yazmam havalar düzelene kadar,sizi seviyorum..

İzlemcim her zaman ki gibi harika görünüyorsun,bizim için en büyük canlı bir irade örneğisin. Şortuna,bluzuna,babetine bayıldım çok hoş görünüyor.

Nilgün canım okuduklarıma inanamıyorum.Bir insan bu kadar duyarsız saygısız olabiliyor.Allah sana sabır versin eşinede mantık.sen öncesinde kilolumuydun bilmiyorum eğer kiloluysan evlendiniz neticede eğer sonradan bu kiloları aldıysan sağlıklı 2 tane çocuk dünyaya getirdin.her doğumda kadınların geleni genişler kilo alır.evde soğuk savaş ilan etmenin anlamı ne, insan eve gelmek istemez isteyerek çamaşırı, ütüsü, yemeği en önemlisi çocuklarınızın bakımı, pisikolojisi...sen tek başına bu kadar yükü sırtlanmak zorunda değilsin.Demek ki ne kadar fedakarsın ki hepsini yükleniyorsun.Hem dışarda hem evde çalış ve beğendireme yok böyle bişey...onu bu duruma bu tavra sokan şey ne...Yemek konusunda kızgınlıkla dışarıda ye demişsin ama ailece birarada yemek faslı ortadan kalkıyor.zaten çalıştığımız için sadece sofrada bi aradayız.sonra herkes kafasına göre odaya çekilip dizi izliyor...Ben kendini bırakmana buraya alıştığın için bizimle olmana katılmıyorum.eşini çevreni bırak önce kendin için bişeyler yapmalısın...kendi egonu tatmin etmelisin.insan dünyaya bir kere geliyor, keşkelerle yaşamamak için içindekileri açığa çıkarıp, yapmalısın...sen mutlu olmazsan çoçuklarında mutlu olmaz çevren aynı şekilde lütfen...kendin için bişeyler yap, geçen zamanı geriye alamayız...bu kadar fedaker anne, eş ,arkadaş olarak kendini yorarsın herşeyin sınırı olmalı karşındakilerde sana karşı fedakar olmalı seni inciltmemeye çalışmalı...bizimle kilo vermeye devam etmelisin ama sadece istediğin için kendini zorunlu hissetmeden kimseye beğendirme çabasına girmeden....çok konuştum eğer istemeyerek seni kıracak bişey yazdıysam özür dilerim...

canım bu kadar canını sıkma lütfen 6 kiloyla mucizeler beklememelisin.bak izlem kaç kilo vermiş ve resimler arasındaki farka gözle anlaşılıyor ve hayranlık bırakıyor insanda...giysilerinden anlamalısın aradaki farkı...spor sadece sıkılaştırıyor eğer diyet olmadan sporolursa vucut kasa dönüşecek ve aynı irilikte kalacaksın...Artık mecruben havalar böyle bahar geliyor...ne güzel birkaç ay sonra heryer yemyeşil kuş sesleri süper olacak tabiki öncesinde yağmur...ben yağmurda yürümeye bayılırım...sıkıca giyinip kendini koruyarak yağmurlu havada da çıkabilirsin...mekik aleti alabilirsin evde çalışmak için...sonrasında sende farklı gözükeceksin...eğer sende karamsar olursan yandık...

Verdiğim video linki hiç ilgi çekmemiş etkisiz eleman gibi hissettim
İzlem tek kelimeyle harikasın
Derya bırakma kendini herşey hemen değişicek diye bi kuralmı var zamana bırak sen çabalamaya devam et sonuç elbet gelir
Başarıya giden yolda çekilen çile kutsaldır
Sizler için hazırladığım bi sürpriz var faydası olur diye düşünüyorum ilerleyen saatlerde buraya eklerim

Son düzenleme:

Tek kelimeyle süpersin maşallah diyorumm darısı bize inşallah

muhteşemsin yaaa..izlo ne diyim bunu görünce geçen yıl taylı hallerim geldi aklıma...

kilolu olmanın en kötü tarafolarından biri zaten tarzın dışında ne buldun onu giymek zorunda kalmak ya
hakkaten tuhaf senin tarzının tamamen dışında..

şimdi ben aynı durumdayım ne yazıkki.
iyiki varsın lc...
benim de gidip önü rahat açılabilen emzirmek için ve xl kıyafetler almam gerek
izlo ben bu karbonhidrat diyetinin ayrıntılarını nerden bulurum

banuuuuuşş ben görmedim resimlerini yaaaa..geçmişe dönüp bakmaya fırsatım olmuyorrr

meloş geride kaldı cnm resimler gece eklemiştim
aramk için ugraşma zaten eski ve yeni diye ekleirm fırsat bulunca cnm

menümmm

sabah 1tb ekmeği+çemen
1kk peynir
2 zeytin
çayy

ara
3 hurma+8-9 fındık

öğle
1kase yayla çorbası
1avuç kadar tavuk
lahana salatası

ara
1meyve

akşam
1 kase yayla çorbası
yoğurtlu kuru biber
lahana salatası

yatmadan
1 meyve
8-9 fındık

dişimin agrısı tavan yaptı
ama dr gitsme antibiyotik vercek tamda regli olcam sırf kkislcek die gimtiyourm dr a

detoksa başlarken tartılmak laızm ama tartılmadım çünkü 2 gündür wc ye çıkamıyorum ee dünde bi dünya yeidm saglıklı sonuç alamazdım

akşammm saatleirndee çekilmiş fotolarr
göbek ve yanlarınn resmi için sölüyorum

en sondaki yüüzmüde ekledim eskiden bilenler baksın bakim küçülmüş mü

banuşşşş simitlerin nerde kuuuuuuu..

sanırım siyah elbise üstündeki ya da tunik mi bilemedim ama muhteşemm..

bu arada yüzün gayet güxel bebişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…