spora gitmeden dünki pazar gezmemizden bir kare ekliyim didimm
ana-oğul boyarlar ilkbahar kreasyonu
o gördüğünüz siyah şort o dünki bahsettiğim kapanmayan şort
her ne kadar zor görünsede
bu 20 mart 2011
bu da benim annem değil
çünkü kendime göre hiç elbise bulamamıştım, rahat diye bunu aldım
hiç mi hiç tarzım değil ama lcw den almıştım XL
çok da giydim o zaman napimmm
Günaydın..
Mutsuzum..
Hava kapalı,istediğim gibi ilerleyemiyorum. Dükkanın stresi, hayat sorunları hepsi boğuyor çareyi yemekte aramak istiyorum o da olamıyor. Artık delirmek üzereyim. Dün fotoğraf çekildim sanki 6 kilo vermemişim gibi kilolu çıktım gene.. Onca emeğim sporsuz boşa sanki. Görünür de pek fark olmuyor sporsuz..E havalar da düzelmedi bir türlü,tam hevesleniyorum kapanıyor,şu an ağlıyorum sinirden!!!!
Kilo vermek boş geliyor artık,aynı göründükten sonra ne anlamı var ki....Çok sinirlerim bozuk...
Belki yazmam havalar düzelene kadar,sizi seviyorum..
İzlemcim her zaman ki gibi harika görünüyorsun,bizim için en büyük canlı bir irade örneğisin. Şortuna,bluzuna,babetine bayıldım çok hoş görünüyor.
feryalcim sınava 1 hafta kaldı durumlar nasıl
kızlar günaydın hepinize cumadan beri giremiyorum nete geçmişi ancak akşam okuyabilicem hafta sonu fena cozuttum abur cubur canavarlığı yaptım ama ilginçtir ki gram almamışım sabah yine aynıydım
günaydın herkesee
günaydııınnnn sevgiyle kucaklıyorum hepinizii
bugün kh diyetimin sonucunu bildiricektim ama
dün hiç bitki çayı içmedim ve düzensiz oldu wc ye çıkmadım
onun için de sonuç yanıltmasın diye tartılmadım
bugün de devam edim, yarın sağlıklı bir sonuç olur
belki sizde 2-3 gün yapmak istersiniz
az sonra spora gidicem, oğlan sabahın köründe kaldırdı
daha bir şevkliyim bu hafta, bu hafta sıkı bir hafta olucak
70 olurmuyum acaba bu hafta3 gündür bana yedirilenleri bir bilseniz
ayyy sinir oldum ya sabahtan beriiii yazıyorum gidiyorrrrr:84::84::84::84:
meloşummm
cnm simitlerim az kaldı cnm darısı kalnların başına
izlem
sana çok yazdımmm ama gönderemiyorum umarım bu gelir
arkadaşım süpersinnnn eski resmin teyzeler gibi duruyor tebrik ler arkadaşım valaa
feyalcim
cnm kolay gelsinn,tşk ederim göbegim az kaldı teyzesiiiii
Günaydın..
Mutsuzum..
Hava kapalı,istediğim gibi ilerleyemiyorum. Dükkanın stresi, hayat sorunları hepsi boğuyor çareyi yemekte aramak istiyorum o da olamıyor. Artık delirmek üzereyim. Dün fotoğraf çekildim sanki 6 kilo vermemişim gibi kilolu çıktım gene.. Onca emeğim sporsuz boşa sanki. Görünür de pek fark olmuyor sporsuz..E havalar da düzelmedi bir türlü,tam hevesleniyorum kapanıyor,şu an ağlıyorum sinirden!!!!
Kilo vermek boş geliyor artık,aynı göründükten sonra ne anlamı var ki....Çok sinirlerim bozuk...
İzlemcim her zaman ki gibi harika görünüyorsun,bizim için en büyük canlı bir irade örneğisin. Şortuna,bluzuna,babetine bayıldım çok hoş görünüyor.
İzlem süpersin canım
günaydın kızlar ...
liste çok güzel olmuş eline saqlık resimlere gelince nerdeeeeeennn nereye tek kelimeyle muhteşem
izlemcim bu kh diyeti sadece 2 gün mü sürüyor?neticesine göre (kilo verdiriyorsa)bizlerle paylaşırsan sevinirim.Denemek isterim...
Günaydın..
Mutsuzum..
Verdiğim video linki hiç ilgi çekmemiş etkisiz eleman gibi hissettim
İzlem tek kelimeyle harikasın
Tek kelimeyle süpersinmaşallah diyorumm darısı bize inşallah
ahhhh meloşşuuummmmmm
muhteşemsin yaaa..izlo ne diyim bunu görünce geçen yıl taylı hallerim geldi aklıma...
kilolu olmanın en kötü tarafolarından biri zaten tarzın dışında ne buldun onu giymek zorunda kalmak ya
hakkaten tuhaf senin tarzının tamamen dışında..
şimdi ben aynı durumdayım ne yazıkki.
iyiki varsın lc...
benim de gidip önü rahat açılabilen emzirmek için ve xl kıyafetler almam gerek
izlo ben bu karbonhidrat diyetinin ayrıntılarını nerden bulurum
izlem abla çok hoş görünüyosun valla ya o ikim arasında dağlar kadar fark var resmen o senin annen tepeden tırnağa incelmişsin yani bravo 3 kilo daha versen süper olcaksın
bu aradaa banu abla sende çok hoş görünüyosun valla göbeğin simitlerin gitmiş maşallah
gülçin ben lahana yagı ve biberiye yagı kullanıyorum
bitince denerim snein karışımı
onları ne için kullanıyorsun banuş
utanma denizim daha bugün böyle....dünkü yediklerimi görsennherkese merhaba kızlar
izlemmm resimlerine bayıldım nasılda insanın tarzı değişiyor kiloluyken maalesef teyze kıyafetleri giymek zorunda kalıyoruz.afet olmuşsun maşalalh
banu harikasın bacım yaa nasılda incelmişsin çok az bişiy kalmış eminimki onuda bu azminle kısa sürede eritirsin.
melocum listene baktım kendimden utandımemziren anne olmana ragmen çok güzel dengeli bir beslenmen var
senacım çok geçmiş olsun inşallah temiz çıkar sonuçların şuan saglıgın herşeyden önemli sen bilinçli bi bayansın rahat olmaya çalış canım .şifa bulmak ve rahatlamak için Allahın şifa veren ismi olan ya şafi celle celaluhu tesbih olarak çekebilirsin canım.
ayyy banuuşşşşş kıyamam kuzulara
bende sinir olurum yarım ağız yapma etme diye
çocuğunun dilinden anlamak lazım ilgisini başka yöne çekip
ama dediğin gibi bazıları damızlık boğa gibi zaptedilmiyor
kadında bezmiş baksana
banuşşşşş kuzumm altına bir tayt üstüne bir tunik
onun üstüne de bu blazer ceketler varya onlardan yada az uzun bir hırka
denesene
senin bütün azıcık kalan yağları kamufle eder ve kendini daha iyi hissedersin kuşum
hakikaten göbeğin inanılmaz toplanmış kızz
göbek yagıı ve yanları eritmek için cnm
kıslar..
dün misafirlige gittigim ev sahibi bayan eskidne ark eşimle
allahm bi salmış kendini inanamadım göbek toto bi yerdne çıkmış saç baş zatennn
allah verisnnnn ayyy nebileyim yaaa kadın dedigin ne kadar yogun olsada kendinee vakit ayırmalı bazı istisnalar vardı dogum gibi hastalık gibi ama onların dışındaa bakmalı diye düşünüyorum
birde bu hatun çalışıyor bir devlet bankasındaa sürekli insanlarla haşır neşirrr
neyse bird eçocuk varki allahım evlerden uzakkkk bir yaramazz bir daha yaramazbenim kuzucuklaırmı nasıld ahırpalardı sesimm de çıkmadı..
her dedigiini yapmışlar ,kızmamışlar hiç çocuk hayırdan anlamıyor
meselaaa dolabı açtı sütü aldı,bardaga koydu bardaktan çaydanlıga allahıms inir oldum ben ama:18::18::18::18: annesii saadecee yapma oglum diyor yarım agız ile
sonra dyorkiii benimki çok ilgi isiyorrr ben yanınd ayemek yapmamm,temizlik yapmamm
çocugumla ilgilenirimmm:2::2::2::2::2:
ulan dedimmm evde olda bakıyım kaç gün yapmıycaksın?
zaten evine yardımcıı gelip yapıyor gerekte kalmıyorki
onlara evde oturup çocuk bakmak ,ev işi yapmak kolay geliyor:84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?