handerya canım elerine sağlık canım bizim için uğraşıyorsun gerçekten değerimizi bilelim öptümNöbeti devraldım kızlarrrrrr...
Handerya gezmelerdeydi ancak gece 2 de eve girdi ve hemen bilgisayarı açtı (her ne kadar kocası ters ters baksa da)çok merak etti bugün topicte neler olmuş diye..
Bugün demekki sadece eflatun için bekletmişiz listeyi geri kalanlar inatla girmemişler ,tebrik ediyorum valla..
Eflatuncum yediklerine dikkat et canım bol vitaminli falan ye belki vitamin eksikliğinden dökülüyordur saçların,bir de kürler falan oluyor ya demniyormusun onlardan da.. Ek olarak vitamin tabletlerinden kullan içinde çinko falan ağırlıklı iyi gelir belki canım,geçmiş olsun..
Reklam filmimiz beğenilmiş tsk ederizzzz hepinize annişime anneler günü jesti sengözlerimebaksanab ,hediye olarak anneme ve kayınvalideme şu sihirli kupalardan yaptırdık hani içine sıcak su konulunca rengi değişip resim çıkan.. bugün verdik kayınvalideme çok mutlu oldu gözleri doldu,çok sevdi isabetli bir hediye hazırlamışız anlaşılan umarım annem de beğenir.. (bakalım bu ilk anneler günüm ben nasıl bir gün yaşayacağım?)
Kpss için de tskler herkese umarım iyi geçer artık ben son kez gireceğim oğlumdan fırsat bulur da çalışabilirsem çalışacağım inşallah (gerçi herşeyi unuttum valla ) Baharnaz canım bu arada ben işletme mezunuyum canım..
Bakın daha makyajımı bile çıkarmadım merakla bekliyorsunuz diye liste yapacağım bu saatte kıymetinizi bilin...
aylin ne yapıyorsun nasılsın
Bugün anneler günü artık! Benim için çok özel çünkü ilk kez bu günü bir anne olarak kutluyorum..
Kızlar anne olan ,olmayan içinde annelik duygusunu,özlemini taşıyan herkesin günü kutlu olsun! Aramızda bebek isteyen tüm arkadaşlara da Allahım bu tarifsiz duyguyu bi an önce yaşatsın inşallahhh!
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?