80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Buyrunnnnnn hani merakla beklenen gelmiş geçmiş en tuhaf tablomuz da karşınızdaaaaaaa...!
Ama kızlar bi bakın yaaaa,tuhaf değil mi? Gelmeyen çok, iradesiz çokkk...Haksızmıyım?
Nidam bugün msj yazmışsın canım ama kilonu belirtmemişsin neden?:uhm:
Vuslat bugünkü kilonu yazdım canım bakıp kendine gıcık ol, hırsa gel diye..
Yeni yazacağım arkadaşlar ( mineylem,sonuyok ve gülçelik) tabloyla çok ilgilenmediğiniz ( ayrıntılı kilo bildirimi)yapmadığınız için listeye yazmadım ,yazarsanız ve topiği takip ederseniz listeye ekleyeceğim,yoksa kırmızıların çoğu katılmak isteyen yeni arkadaşlar..hepsi kayboldular yine..klava:

Veeee son olarak serracım tekrar kutlarım canım,haftaya da aynı performansı gösterirsin umarım!:hooray:a.s.

Bugün anneler günü artık! Benim için çok özel çünkü ilk kez bu günü bir anne olarak kutluyorum..
Kızlar anne olan ,olmayan içinde annelik duygusunu,özlemini taşıyan herkesin günü kutlu olsun! Aramızda bebek isteyen tüm arkadaşlara da Allahım bu tarifsiz duyguyu bi an önce yaşatsın inşallahhh!
a.s.

millet sinavda galiba..insallah basarili olurlar..

bugün benimde ilk anneler günüm,ya hala inanamiyorum ben anneyim..minik melegimin bir sarilmasi dünyaya bedel..

topikteki herkesin anneler gününü kutluyorum her bayan potansiyel annedir..

ANNELER GÜNÜNUÜZ KUTLU OLSUN ABLALARIM........

spordan geldim simdi dusa girecem, handerya abla ellerine saglik, hakketen de tuhaf bir tablo, yüzde 40 gelmemis belirtmemis kilosunu. ben ikinci oldum hehe :) serradeniz ablam tebrikler....

kactim ben byby

günaydıııınnn kızlarr...tüm anne olan arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun...
Allah bizi yavrularımızın başından onları da bizim yanımızdan eksik etmesin...

selam kızlar herkezin anneler gününü kutluyorum...

bu arada handeryacım keşke elimde olsa da kilo vermiş olabilseydim almak yerine ama bus sabah rahatladım biraz haftaya cuma günü kilo da görüşücez sırf su ile beslenicem ya sonra yediklerim içerde kalıyor
bu arada sabah kepek ekmeği ile yapılmış bir tost yedim evde eşim olmayınca kahvaltı hazırlamak içimden gelmedi

handerya canım elerine sağlık canım bizim için uğraşıyorsun gerçekten değerimizi bilelim öptüm

arkadaşlar hepinizin anneler günü kutlu olsun evlatlarınızla vede kendi annelerinizle daha nice anneler gününde beraber olmanız dilegiyle ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNa.s.Şeniza.s.

aylin ne yapıyorsun nasılsın

slm abla. valla yeni oturdum sayilir, sabah spora gittim geldim, yikandim süslendim, mutfaga gectim ögle yemegimi yaptim ettim, anneler günü icinde büyüklerimize gidicez, ayni zamandada kuzenimin dogum günü, pastalar börekler vardir orda simdi, yandik, AGZIMA SÜRMEM BILE, bosunami spor yaptim bugün :)))
ögle yemegimde tavuk gögüslü pilav yaptim domatesli, cok güzel oldu. aksamda aynisini yicem veya salata, sabah da cornflakes yiyip spora gittim, bu yemekleri ben azaltayimmm de 2 kilo vereyim. bu yediklerim aslinda 1 kilodan fazla verdirmez gibime geliyor, daha spora gidemicem, persembe sinavim var....... belki persembe giderim ins... SINAV stresi atmaya :) sen nasilsin

kızlar günaydın, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum, inşallah Allah benim gibi bebeksizlere de hayırlısıyla anne olmayı nasip eder. dünkü menümü yazayım bir de:
sabah: 1 dilim kepek ekmeği+1 dilim peynir
öğle: 1 kase yoğurt
akşam: 1/2 su bardağı haşlanmış kepekli makarna, 5 cherry domates, 4 köfte, 1 kaşık kızartma :)
3 lt. su+3 fincan yeşil çay
Hepinizi öpüyorum.

slm kızlar.. çok yoruldum..bugün nasıl geceolup telaşem bitecek bilmiyorum.. gece kurabiyelerimi yaptım.. benim yattığım saatelerde handeryacım listeyi yapmış(ellerine sağlık) ama giremedim uykusuz ve yorgundum.. şimdide temizliğimi bitirdim.. yemeğim depişmeküzere.. yemek yiyince giremem bidaha.. belki gece belki de yarın sabah girebilirim...

benim ve diğer anne olan olmayan tümbayanların anneler gününü kutluyorum.. her kadın potansiyel annedir.. bebek isteyenlerde inş.en hayırlı olan zamanda anne olur... benim gibi 2. bebeği düşünenlerde.. gerçi ben bu düşüncemi ağustosakadar erteledim ama olsun... :)))

bugünkü listemi de yazayım hemen...
sabah------- 1 dilim kepek.ekmek,1kk peynir,domates-salatalık,yarım haşlanmış yumurta
ara----------- -
öğlen-------- 1 kaşık kızartma,4 kaşık yoğurt
ara----------- -
akşam----- 4 kaşık taze fasulye,4 kaşık yoğurtlu makarna,salata

ara---------- yarım dilim pasta(malum kızımın doğum günü,hamurlardan yemem de pastanın tadına bakarım.. gün içinde az yedim bunun için:))) )

bugün spora gidemedim ama yeterince hatta fazlasıyla hareket halindeydim.. :)))

şimdilik 2 litre su içtim...

selam kızlar bende yeni girdim eve dünden beri yoktum
hemen yediklerimi yazıyım
sabah biraz kızartma yedim patates ve biber ekmeksiz ve beyaz peynir
öğlen eşimin dayısının dükkan açılışı vardı nohutlu pilav yedim ette vardı ama et yemedim
akşama belli değil
bu arada anne olan ve anne adaylarının anneler gününü kutlarım arkadaşlar

Amin. handeryacım bugüzel duan için saol bende bebek isteyenlerdenim sabırla bekliyorum.

Bende sana katılarak tüm annelerimizin gününü kutluyorum...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…