80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben viyanadayim..sanada gecmis olsun lavita,bitkisel birseyler iyi gelirdi..adacayi vs.

ben adaçayını arada kullanırım özellikle gergin olduğum zamanlar gerçekten rahatlatıcı etkisi varmı yoksa ben bir yerden duymuştum onun psikolojik etkisiylemi kendimi öyle rahatlamış hissediyorum merak etmişimdir hep

kızlar birşey sorcaktım sitede böyle bir topic bulamadım da

orkide budanması hakkında bilgisi olan varmı yada orkide budanınca budanan dalın ucuna birşey sürülüyormu?duyan var mı

slm kızlar.. baharnaz..scapula..
öldüm bittim kızlar.. ütü yapıyorum.. yemek yapıyorum bi yandan.. akşama kınavar.. oraya gidilcek.. gelince yarın için kurabiyefln. yapıcam.. gece 3 e kadar ancabiter (
yarın kahvaltı,sonrası sil süpür...
offf gözümde büyüyo yanedense.. ama kızım için herşeye değer :)))

benim kardesimde girmisti nasil gerildigini hatirliyorum,bende tusa girmek istiyorum ama esim okul bitirinceye kadar burdayiz..biryerlerden baslamam lazim cok bile ara verdim..

sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum... baharnaz..lavita..handerya.. başka varsa da hepsine :))

slm canim..kolay gelsin baya yogunsun..öyle seylere katilmayali ne kaar uzun zaman oldu..bayilirim kinalara hihoyyyt

canım benim biraz geç kaldım cevap yazmaya ama karışım işine yaradı demek ama benim sarımsak yiyememe gibi bir sorunum var eşim yüzünden adam nefret ediyor kavga ediyporuz ev kokuyormuş hiç sevmezde kendisi karnım davul gibi ve karın ağrısından ölüyorum artık ilaç alıcam başka çare kalmadı bu arada bu sabah tartı 82.5 gösterdi ben ne yapıcam bilmiyorum :bbo:senağlama

sabah : 2 kaşık yoğurt+ 4 kaşım müsli+4 adet çilek
ara ögün:yarım elma
öğle:1 simit+1 ayran
ara ögün:canım istemedi ya akşam yemekten önce erik yerim bir kaç tane
akşam:türlü yiycem gene tabii salata
form çayları içiyorum içiyorum bir işe yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…