ben viyanadayim..sanada gecmis olsun lavita,bitkisel birseyler iyi gelirdi..adacayi vs.cerenim canim ya benim cok agrim var
sen nasilsin canim
scapula canim sen nerde yasiorsun:)
ben viyanadayim..sanada gecmis olsun lavita,bitkisel birseyler iyi gelirdi..adacayi vs.
bi benim kilo cizelgem yok sanirm ama kizimi silip onu eklemek bana zor geliyo..kizim ayni cizelgedeki gibi karyolasinda saci ayni hareketler ayni..
kpssye gireceklere basarilar dilerim..
teşekkür ederim canım ben yarın ales ve haziranda da kpss ye gircem alesi daha fazla önemsiyorum bakalım ne olcak
ben viyanadayim..sanada gecmis olsun lavita,bitkisel birseyler iyi gelirdi..adacayi vs.
canim basarilar bir sonrakinede ben gircem :))) insallah
tşkler lavitacım.inşallah canım ya alese güz dönemindemi girceksin
gezmek icin evet ama kalmak icin cooook paran yoksa güzel degil..evet canim kalkip yapip simdi bi tane
ooof bu ne ikidir böle kötü oluorum
viyana güzeldr :)) kesin :)
uppsss yarinki ales miydi pardon..teşekkür ederim canım ben yarın ales ve haziranda da kpss ye gircem alesi daha fazla önemsiyorum bakalım ne olcak
uppsss yarinki ales miydi pardon..
slm canim..kolay gelsin baya yogunsun..öyle seylere katilmayali ne kaar uzun zaman oldu..bayilirim kinalara hihoyyytslm kızlar.. baharnaz..scapula..
öldüm bittim kızlar.. ütü yapıyorum.. yemek yapıyorum bi yandan.. akşama kınavar.. oraya gidilcek.. gelince yarın için kurabiyefln. yapıcam.. gece 3 e kadar ancabiter(
yarın kahvaltı,sonrası sil süpür...
offf gözümde büyüyo yanedense.. ama kızım için herşeye değer :)))
bende tam o konuda bisey yazacaktim vuslat..
dogum yaptgimdan beridir ilacin bile fayda vermedigi bir kabizlik sorunum vardi uzun süredir ilk defa astim bu problemi..ceviz ve sarimsakla..bi topikte okudum ve uyguladim 2 gündür rahatim..tavsiye ederim..nihayet bir etegimin fermuari kapandi..ben onu 5 aylik hamileyken giyiyordum..benimbaskul hernekadar sapsada etek verdin diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?