80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm canim..kolay gelsin baya yogunsun..öyle seylere katilmayali ne kaar uzun zaman oldu..bayilirim kinalara hihoyyyt

saol cnm..yoğunum evet.. malum doğumgünü..pasta börek yapmak d lazım.. ama pazar akşamı ayaklarımı uzatıp oturucam.. bi de ohh.. geçer yorgunluk :))

bende severim kınaları..akşam biraz döktürürüm.. hem eğlenirim..hem yağlar erir :)) hihoyyyt mayıs girince düğün sezonu açılır.. her hafta sonu olur mutlaka.. eşimin sülalesi birasçık kalabalık da :))

ben mola vermişken bugünkü listemi yazayım..
sabah--------- 1 domates,1salatalık,1kk peynir,5zeytin
ara------------- 2 çatal mozaik pasta
öğlen--------- 3 yemek kaşığı pilav,2kaşık yoğurt
ara------------ 1 çimdik pamuk şeker(kızımdan çaldım:)
akşam------ 1dilim k.ekmek, 1 kepçe bezelye yemeği,salata,yoğurt
ara----------- -

şimdilik 2 litre su,1 saat yürüyüş,yarım saat aletli spor..

benim kardesimde girmisti nasil gerildigini hatirliyorum,bende tusa girmek istiyorum ama esim okul bitirinceye kadar burdayiz..biryerlerden baslamam lazim cok bile ara verdim..

evet canım ya fazla ara vermemek gerekiyormuş
sen tus hangi alanda düşünüyosun

bebeqcim kolay gelsin bayağı yoğunsun yani bugün, akşam, yarın... kına, doğumgünü filan ohh ohh

pasta börek yazmışsın benim canımda bugün öyle bir karbonhidratlı şeyler isityorki sabah
kahbaltılık çörek yapmak istedim böyle yumuşak kurabiye üzerine reçel filan koyuyorsun hindistan cevizli hımmmm gibi olanından ama eşimi ikna edemedim yaptırmadı ama
hala kriz devam ediyor sende böyle pasta börek yazmışın ya yine deprşeti

yediklerimi yazayımda

sabah 3 dilim kepekli ekmek 2 kk peynir 5 zeytin domates, salatalık 1 tk reçel 1 haşlanmış yumurta
ara---sütlü kahve
öğle--çilek
ara-- bir avuç kayısı
1,5 lt su
akşam hala kararsızım hiç ii şeyler düşünmüyorum (

ben geldimmmmm
listemi yazayimm

sabah: 2 dilim ekmek, recelli, 5 zeytin 2 kk peynir
ara: 1 kagse sütlac
öglen: 2 kasik makarna, 4 kasik patlican yemegi
ara: 1 elma
aksam: lahana yemegi pisiriyorum, bulgurlu.... 1 tabak ondan yicem... 4 kasik diyet yogurt

yarin sabah spora gidicem...

PERSEMBEE BÜYÜK SINAVVVV,, offffff

Son düzenleme:
kızlar bana bişeyler oldu biri bana dur desinnnn.......mutfağa her girmemde ağzıma bişey atıyorum..
neyse yazayım yediklerimi..
sabah--1d kepek ekmk,1kk peynir,1h yumurta,1tk reçel,2-3dilim sucuk,dom,saltlk
ara--
öğle--4 kaşık tavuklu garnitürlü p pilavı,salata
ara--1tk reçel,1ceviz
akşam--salata
az önce 4-5 tane çubuk kraker bi parça bitter çiko yedim..
birazdan bi arkadaşa gidicez o da döktürmüştür kesin..şimdiden söyliym tadına bakıcam valla...
haftaya yürüyüşe başlayıp telafi ederim inş

bu arada moralim çok bozuk...kızım uyumadı ve yürüyüşe çıkamadım..
zaten atıştırmamın en büyük sebebi bu..
yürüyüşe gitsem bu kadar zaman boşa mı yürüdüm diye düşünüyorum ve kendimi daha iyi tutuyorum...
kızlar ben haziranın sonuna kadar kesin 70in altına inmem lazım..
eşimin memleketine gidicez..eltimin yine yanımda kilo lafı etmesine dayanamam bu sefer...
kendi zayıf...ay göbeğim çıktı ay şuram çıktı....kaydirigubbakcemile sinir oluyorum beee...
sırf beni gıcık etmek için söyler saolsun...

Çok üzgünüm çoook sende laf söylettirme ablacim kaydirigubbakcemile5 daha azimli ol sositososito basarirsinnn,

ben geldim yine, ama görüyorumki kimsecikler gelmemis, sanirim hafta sonu oldugu icin ya pastalar cörekler yeniyor yada misafirler var :))))
bende valla az önce fistik seker kacamagi yaptim, karnim acikti:)) yarn sabah spora gidecem nasil olsaa..... bu aradaaa az önce halam ve annem KILO VERDIGIN BELLI popon gitmis biraz dedi haha, 4 kilo gitti nerdeyse.... ve cok spor yaptim...
su an snav stresi var önümde........... ALLAHIM HAYIRLISINI VERSIN DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN

bu arada yeni tabloyu nezaman görücenm

kızlar ben geldim ama kimseler yokk...
bende kızımı yatırıp mutfağa geçiyorm.. kurabiye yapıcam..ama kararımı veremedim daha nasıl bişey yapsam... neyse ben gidiyorum.. malzemeleriçıkarınca gelir bişeyler aklıma... herkese iyi geceler... topiğimizin gece nöbetini handeryaya devrediyorum :))))
sanırım yapıcak bu gece listeyi... kolay gelsin arkadaşım şimdiden sana.....
ben kaçtım.. b yyeeeee...

geldimmmm :))) handerya abla listeyi yapti sandim ama yok kendisi ((

serradeniz ablam ben küstüm sana birinciligimi aldin hehe, saka saka tebrik ederim tekrar daa liste yokk :) handeryacim nerdeki :)

selam aylin nasılsın küsmee kızz olsun senin olsunn bizim şu problem daha düzelmedi neyse yarına olur inşş sana iyi geceler ben kaçtım handerya tabloyu yap istersen canımm

sanada iyi geceler abla. yok canim küsmedim :) handeryaaaaaaaa ablaaaaa nerdesiiin :) cooogu kisi kilosunu belirtmedi, belirtmeyeni cikar listeden ceza olsun :)

bende yatayim sabah spora gidecemm uyanamam yoksa. öptümmm kib bye

Nöbeti devraldım kızlarrrrrr...
Handerya gezmelerdeydi ancak gece 2 de eve girdi ve hemen bilgisayarı açtı (her ne kadar kocası ters ters baksa da)çok merak etti bugün topicte neler olmuş diye..
Bugün demekki sadece eflatun için bekletmişiz listeyi geri kalanlar inatla girmemişler ,tebrik ediyorum valla..

Eflatuncum yediklerine dikkat et canım bol vitaminli falan ye belki vitamin eksikliğinden dökülüyordur saçların,bir de kürler falan oluyor ya demniyormusun onlardan da.. Ek olarak vitamin tabletlerinden kullan içinde çinko falan ağırlıklı iyi gelir belki canım,geçmiş olsun..

Reklam filmimiz beğenilmiş tsk ederizzzz hepinize annişime anneler günü jesti sengözlerimebaksanab ,hediye olarak anneme ve kayınvalideme şu sihirli kupalardan yaptırdık hani içine sıcak su konulunca rengi değişip resim çıkan.. bugün verdik kayınvalideme çok mutlu oldu gözleri doldu,çok sevdi isabetli bir hediye hazırlamışız anlaşılan umarım annem de beğenir.. (bakalım bu ilk anneler günüm ben nasıl bir gün yaşayacağım?)
Kpss için de tskler herkese umarım iyi geçer artık ben son kez gireceğim oğlumdan fırsat bulur da çalışabilirsem çalışacağım inşallah (gerçi herşeyi unuttum valla ) Baharnaz canım bu arada ben işletme mezunuyum canım..

Bakın daha makyajımı bile çıkarmadım merakla bekliyorsunuz diye liste yapacağım bu saatte kıymetinizi bilin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…