80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selamm tüm kadınların annelerin günü kutlu olsunn tebrikler için sağolun arkadaşlar geçen hafta 500 gr vermiştim çok üzülmüştüm bu hafta2 kg gitti şükür 1 kg bile versem razıyım yaniii ay yürüyüşten geldimm çokkk yorgunumm kızlarrrrrrrrr

kimsecikler yok sınavdan geldim e tabi beynim prese girmiş gibi

bu arada yediklerimide yazayım
hımm bugün ne düzenli su içtim nede yiyebildim
sabah topkek
ara yok
öğlen tost
ara kaçamak var
akşam kahvaltı tarz birşey düşünüyorum yemek yapacak halim yok
1 lt su içebildim şimdilik ...

bu hafta rekor sende kutlarım canım ...darısı başımıza

psikiatri(esimi ikna edemiyom) yada cocuk hastaliklari

inşallah ikna edersin canım ikiside güzel alan. bende yüksek lisans yapmak istiyorum zihinsel engelliler öğretmenliğinde bakalım hayırlısı ama sınav epey zorladı beni galiba kasım dönemine çok sıkı çalışmam gerekecek

ii canım saol sınavdan geldim yorgunluk var dinlenmeden bir bakayım dedim kimsecikler yoktu sen nasılsın

iyi valla ne olsun çok yorgunum amin inş sizde birinciliği kaparsınızzzz ama çabalamak gerekiyo bazı haftalar az verdiğimde oldu mesela başladığımdan beri 3 hafta veremedim ara ara tabi diğer haftalar azda olsa verdim tam anlamıyla diyete 14martta başladım yani

herkeze selam kızlar işyerimde bir kaç aksaklık oldu o yüzden internete giremedim ama yılmadım azimle devam ediyorum sağlıklı yaşam tarzına bu hafta 900 gr vermişim liste olmuş ama ben yinede yazayım bu arda herkezin annelr gününü kutlarım rabbim isteyen herkezi evlat sahibi etsin

merhaba :bbo: bu aksam kacamak oldu ama ilk kez bukadar oldu... kuzenimin dogum günüyduu napiyim

sabah: 1 kagse cornflakes
1,5 saat spor
öglen: 1 tabak tavuk gögsülü domatesli pilav, 1 kücük kagse yogurt
aksam: 1 tabagin icinde kisir, patates salatasi ve 10 taneye yakin mancar sarmasi :icecream: cokkk özlemisim valla yedimmm doya doya.
ve 1 dilim pasta üzgünüm Çok üzgünüm çoook
zaten spor yaptim bugün, yarinda gidecem sanirim spora, ve cumaya kadar SIKI rejim, 1 kilo bari gitsin.......

ama ilk kez kacamak oldu bölee........ sütlaci saymiyalim, ona ragmen 1,6kg gitti :)sositososito

ben kactim kizlarr ablalar :) öpüldünüzz
bye

oo kızlar saldık iyice haaa bu hafta kimseler yoktu benim malum sorunlar vardı oda gelemedim ama ltfen arada da olsa girip mazeretinizi yazınn lütfennnnnnnn yoksa listeden çıkarılacaksınızzz onaa göreeee

ellerine saglik canim mujuk

caniimlar bütün annelerin anne adaylarin
ve benim gibi anne aday adaylarinin:)
ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

BIR TEK ANNEM OLSUN BANA BIRSEY OLMAZ:)

günyadın dün yazamadım yediklerimi..evde değildim..şimdi yazayım..
sabah--2 dilim k ekmek,1h yumurta,1kk peynir,dom,saltlk
ara-----
öğle--3-4 tane mavi yeşil light bisküvi,1kase yoğurt,1t k pekmez
ara--2 çatal kadayıf((
akşam--1küçük dilim börek,4 kaşık bulgur pilavı,1tabak zeytinyağlı taze fasulye
biliyorum biraz kaçırdım ama inşallah bugünden itibaren yürüyüşe başlamayı planlıyorum..
umarım kızımı vaktinde uyutup çıkabilirim..yoksa zor gidiyor bu kilolar...Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…