80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla ablaaa kocan bencee korkuyoo güzellesmenden kaydirigubbakcemile3 önlemek istioo zayiflamani kaydirigubbakcemile3 ondan yapiyo bölee,
sen seyahata gittidinde baya bi zayifla sasirsin kaydirigubbakcemile3

bence de aylincim haklısın.. Az önce kesin kanaat getirdim. Gitmiş Özsütten süper bir pasta almış. Tabak elinde ağzıma besleyecek nerdeyse.. Kesin bu işte komplo var kesin..
Görsün bakalım ben spor, yuruyus ne hale gelecem o yokken.. El mi yaman bey mı yaman..

nidam nidam bak getirtme beni yanına bir uçağa bakar ona göre.... Ben sana ne dedim.. Yemek yiyeceğin zaman aklına beni getir diye.. Bak geliyorum yoksa ona göre.. Ayline gitmeden o düzene girdi.. Şimdi seni ele alacağız herhalde.. Bu arada kızlar nerdesiniz? Benim önümde işler yığılı bak ben iki arada yine de yazı yazıyorum siz nerdesiniz? AAA serra, bebek, eylülce, flatliners, dido, selma, eflatun, , kızlar ben yokken buraya bomba mı düştü nerdesiniz alooooooooooooo? Başkan hanı yoklama, hani diskalifiye?

slm kızlar bende katılmak istiyorum bu kilolardan kurtulmak istiyorum banada takvim yapmam için yardım edermisiniz

selam arkadaşlar kimsecikler yok yediklerimi yazıyım eniyisi

sabah----mısır gevreği bir kase
ara ---5 çilek
öğlen -----pirinç lapası baharatlı ....tadı çok güzelmiş
ara--- salatalık
akşam--- pirinç lapası
hadi kızlar bu hafta gösterelim kendimizialkisalkisalkis

slm kızlar... alnağme,baharnaz nasılsınız kızlar?
ben öyle bir yorgunum ki anlatamam... geceden beri yerime oturamadım daha.. akşam yatarken kalabalık gitti,işler bitti demiştim.. sadece tabak,bardak vardı yerlerine yerleştirilecek(bulaşıkları gece 2 de yıkayabildim ancak).. ama sabah kayınvalidem burda olduğu için eltimler,görümcem fln da kahvaltıya bendeydi.. onlar gitti,bizde okula.. geldiğimde açtım siteyi ama bakamadım bile.. dün temizlik yaptım bide aman allahım ev yine aynı olmuştu..tekrar süpürdüm,sildim fln.. şimdi oturdum şükür..

bugün yediklerimi yazayım

sabah yağlı 1 dilim kepek ekmek 2 zeytin
ara salatalık
öğlen 1 dilim ekmek zeytinyağlı fasulye 4 kaşı, cacık, 2 kaşık pilv
ara 1 dilim kepekli ekmek
1,5 lt su şekesiz çay
akşam sanırım tavuklu patates yiycem ve salata
bu kadar yürüyüş yapamadım ama sabah işe giderken kararlıyım yarın yürüycem

ii canım saol . yoğun bir hafta sonuydu çoğu arkadaşımız için ancak bugün akşama dinlenirsin canım bu tempoda yine kilolar gitmiştir

bugünki listemi de yazayım...
sabah--------- yarım simit,yarım poğaça(görümceme sinirimden yedim sanırım ( ),domates,peynir
ara------------- -
öğlen--------- 1 dilim pasta(akşamki hakkımı kullandım:))
ara------------ -
akşam------ 4 kaşık taze fasulye, 2 kaşık yoğurtlu makarna,salata
ara----------- şekersiz çay

akşam koşturmaktan bişey yemeye ve içmeye zamanım olmadı.. bi çay içiim dedim..buz gibi olmuş içemedim... ama atlattım telaşı sonuçta... yavruma,canıma,meleğime,minik cadıma değer sositososito

ayy inşallah baharnazcım.. gitmiş olsun kilolar :))
akşam görenler farketti giden 5 kilo da olsa.. yorgunluğum azaltı valla... popon küçülmüş dediler

alnağmecim ben burdayım canım.. cadımın doğum günü kutlaması dolayısıyla giremedim üzgünüm... evde 30 kişi arasında girebilmem pek mümkün olamazdı :))) sonrası da toparla,yıka,süpür.. anlarsın işte :))

ayy inşallah baharnazcım.. gitmiş olsun kilolar :))
akşam görenler farketti giden 5 kilo da olsa.. yorgunluğum azaltı valla... popon küçülmüş dediler

ayy canım gerçekten dışardan söylenen sözler motive ediyor..ayrıca görümcene öfkelenme güzelliğini çekememiştir. bende bazen öfkelendiğimde hırsla yiyorum bir bu davranışımdan vazgeçsem

ya kızlar birşey sorcam mide karın bölgesinde fazlalığı olan arkadaş varmı? varsa ne yapar yada önerisi olan var mı? tşkler

diyet gruplarını açtığında sayfada kiloçizelgesi nasıl yapılır diye bi topic var.. açıklamalı bi şekilde anlatılmış canm.. ama yinbe de yapamazsan başlangıç kilo,şimdiki kilo ve hedef kilonu yaz ben sana yaparım sen eklersin.. ok?

şimdi çıkmam lazım.. kızımı okuldan almaya gidiyorum.. herkese iyi günler kızlar... akşam girebilirim diye umuyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…