80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende de 2 gündür tık yok noldu bana yaw yoksa form çaylar işe yaramıyormu artık kayısılı form aldım bugün fffffffffff wc sorunu berbat bişi

amann izloşum yaa ne pamuk oluyorlar ananeler babaneler gerçekten .ellerinden öperim çok tatlı pamuk şekeri mubarek

ütümü yaptım sporumu yaptım, duşumu aldım giyindim ohh yemeğimde hazır güzel bi gündü yaa darısı diğer günlere inş

maşallah maşallah ne hamaratsın

izlem annanen çok tatlı maşallah allah uzun sağlıklı ömür versin

kızlar menümü yazayım

Kahvaltı 264 cal.
light ekmek 2 dilim 96 cal.
kaşar peyniri 1 kib. kut. 121 cal.
süt (yarım yağlı) - inek 0.5 bard. 47 cal.
İlk Ara Ogun 83 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
Öğle Yemeği 375 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 0.5 por. 93 cal.
danone doğal yoğurt 150 gr. 114 cal.
makarna - soslu 0.5 por. 168 cal.
İkinci Ara Öğün 183 cal.
kuru kayısı 2 ad. 33 cal.
kuru incir 1 ad. 50 cal.
muz 1 ad. 100 cal.
Akşam Yemeği 273 cal.
knor domatesli çorba 400 ml. 100 cal.
light ekmek 0.5 dilim 24 cal.
yoğurt (yağlı) 150 gr. 142 cal.
turşu - kornişon 0.5 por. 7 cal.
Ara 171
danone activia probiyotik yoğurt - kuru kayısılı 110 gr. 111 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1349 cal

yine mi kaloriyi az aldım yaaa

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy maşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

BURÇİN BU NENEYİİİİ ÇOK BEYENDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

İZLEMİN GÜZELLİĞİ NİRDEN GELİYOR BELLİ OLDU ŞİNDİKKKKKKK....

[ı]tüloşummm aynennnn bende diyetle ilgili bişey duymak veya görmek istemiyorummmm....bugün seda sayanın programında konuşuyorlardı yineee bende değiştim hemen kanalııı....yarın bende başlıyorummmmm...

Offffffffffff sıkıldımmm ama artık yap bırakk hep bu sefer son diyorummmm...ama illa bir yerde kopuyorrr yineee......

Bu kiloda kalsam da olur ama artıkkkk kafaya taktım şu 50 yi hep aklım onda ....ama asıl mesele ona yetişmekteeee..

Ahhhhhhhhhhhh nerde oo eski burçinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..
[/ı]

sevgi hayırlı olsun yaaa çok sevindim izninee

Burçinnn 36 beden ve 100 kilo :44::44::44::44: Süpperrr bu da bir başarııı

Tüloşşşş ivitttt 60.8 bacuuummmm :82::82:

[ı]kısss çokkk yiyince göbek oluyor 6 aylık hamileeeee o zaman gelde kendini 100 kilo hissetmeeee...

Sende diyecen şimdiii eee sende yemeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

Bu burçini geri dönüşüm kutusuna atmak lazımmmmmm...
[/ı]

tebrik ederim ben 79 rakamını gördümü hatırlamıyorum bile en son 87 görmüştüm 4 yıl öncee :2:

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimden sıkıldım artık degişiklik istiyorumm :95: ama 7 li rakamlarda yapsam daha iyi olur gibime geliyo :93:
kumral saç rengine karar verdim.. bide perçem yaptırıcam çok yakıştırıyolar gamzelerim oludugu için
bir an önce 79 rakamını görmem gerek :98:

BENCE DE....SÜPER RAKAMMMM

izloo sence ben karbonhidrat diyeti yapayım mı ne dersin?

bol yeşillik yiyebiliyo muyuz

meloşumm nasılsın tatlım elvin hanımlar nasıl?????

canım bence sen kh. diyetini yapmaaaa..emziriyorsun diye...sebze meyve çok az yeniyorrr....asıl süt yapanda onlarr...normal bir şekilde yaparsınnn..bacumm ne acelen var daha yeni doğurdun kısssssss....ben de emzirirken diyete başladım ama baktım bebeğim emmekten geri çekildiii...sandım ki ben diyet yaptım diyeeee...suçluluk duydum ilk başta...sonradan anladım ki bizimki biberona alıştı diye sütü istemediiii....

bURÇİİNN kız hadi yarına başla bak bekliyorum bu kendini yemeyle olmuyo malesef sen azimli gacısın 1 başlar bizide bırakmazsan eminimki hedefe yaklaşırsın

meşocumm elvinden buraya pek fırsat bulamadı heralde .yerim ben onun tontiş yanaklarını

cindy harikasınnn valla ben yokken acayip yol katetmişsin

Bencillik başka bir şey değil,ego tatmini sadece

Deli yahu, eve gidince yapacagi seye bak

Gittim eve çıkardım koydum tartıya oynama olmadı
Ben de iki arada bir derede kaldım acaba o 79.9 neydi :26:

ocak 1 sanırım

bugün

Banucum dünkü fotonda daha çok belliydi yanlardan gittiği..Aman en zor şu simitler gidiyor yahu ne gıcık iş

Ahhhh pamuğum benim,benim için de öp ellerinden izlem
Görüşemediğm babaannemi hatırladım nasıl kötü oldum.Onun da böyle bembeyaz saçları,nur inmiş bir yüzü var..Kalbim sızladı bakarken,nasıl özledim...

y

yok gülüm açık öğretim halkla ilişkiler okuyorum..mezun olunca halkımla ilişkiye girecem töbe töbeee

Ayyyyyy yarıldım burda huriiiii allah iyiliğini versin senin

hurişşş onu yazacaktım bende kız 6gün ne demek
için kokmuşturr haa

Tam huriye kopuyordum ki ilk cümleni gördüm bastım kahkahayı rezil oldum gene
Seviyorum len sizi

tebrik ederim ben 79 rakamını gördümü hatırlamıyorum bile en son 87 görmüştüm 4 yıl öncee :2:

Zeynoşum beraber yaşayacağız devrimlerimizi inşallah..3 sene de az zaman değil,zayıf halimi unuttum bile..Hepsini hatırlayacağız birer birer

kızlar cuma günkü randevumu bugüne alıp hastaneye gittim cuma günü başka biryere davetliyim ve kolonoskopi tarihini 2 hazirana verdiler bu tahlili anestesi ile yapıcakları için öncesinde birsürü tetkik istediler tarih çok uzak geldi bu hafta yada önümüzdeki hafta çapaya ve nisa hastanesine bakıcam daha erken bir tarihe alabilirsek çok iyi olacak bu arada iştahım okadar açıkki anlatamam ne bulsam yiyorum sanırım fazla kan kaybı olmasından kaynaklanan bir durum tartılmıyorum artık cuma ne çıkarsa bahtıma Allah razı olsun ailem eşim ve arkadaşlarım bebek gibi bakıyorlar bana Rabbim herkese böyle bir aile ve arkadaş çevresi nasip etsin haklarını asla ödeyemem...

Özlemiştim bu anı

Menüm =

Sabah =1 kepekli sandviç ekmek-peynir ve domatesli sandviç 210 kcl

ara =1portakal 50 kcl

öğlen =fesleğen soslu tavuklu salata 200 kcal
1 kase yoğurt 95 kcal

ara= 1 armut 70 kcl
1 şekersiz sütlü neskafe 80 kcal

Akşam = patlıcan yemeği 200 kcal
2 dilim ekmek 140 kcal
yarım kase yoğurt 45

1 armut 1 portakal 120

toplam =1220

yarım saat yürüyüş 5 dk mekik bol su form çay =)

Bugünkü Menüm

Sabah

1'er kupa tarçın,form ve yeşil çay
1 kupa çabuk çorba

Ara

5 ceviz

Öğle

2 dilim uno çok tahıllı
35 gr eski kaşar
20 gr labne
4 dilim salam

Ara

1 çay bardağı leblebi
1 salatalık
1 portakal
1 kupa kefir

Akşam

3 tane mavi yeşil elmalı bisküvi
1 porsiyon salata
1 tane activia
1 şişe soda
1'er kupa tarçın,form,yeşil çay

2,5 litre su

Toplam : 1040 kalori

Spor : 60 dakika yürüyüş :87::87:

Kızlar akşam çok saçmasapan oldu farkındayım.Bugün dükkanda çok iş vardı,dış camın baskıları değiştiriyoruz.Eşim onlarla uğraşırken ben de kasaya baktım akşam 5'te gidebildim eve
1,5 saat uyudum geldim dükkana gene doğal olarak yemek yapamadım.Ev de çorba vardı onu ısttım getirdim.Ama hiç canım istemedi iki kaşık aldım bıraktım.
Beyefendi pide söylemiş tabi yanındaki salatasını bırakmış onu yedim.Bir de geç saatte acıkmayayım diye 3 tane bisküvi yedim.Bu akşamlık böyle oldu :78:
Activiayı da diyet yoğurt kalmamış markette o yüzden aldım çiçek tozu yemek için.Yoksa bir işe yaradığını sanmıyorum.Bağırsaklarım küstü gene günlerdir bunca bitki çayına rağmen
Asıl ordunun başını yollamanın zamanı geldi isyanı bastırmak için

slm kıslar nasılsınızzz

geçmişi okudum baya kaynatmışsınız ama kafam okadar doluki hiç bişiy kalmadı aklım da

niiii dimeekkkkk zevkle öperim canlarr

çok eğlencelidir benim pamuğumm
allah başımızdan eksik etmesin

Rabbim sagligini versin bol bol canim, uzun hayirli ömür nasip etsin..
Benim icin de öp balim..

Haydaaaaaaaaaaaa.. Kuzum sen devamli arastir bu is hic aksatmaya, ertelemeye gelmez.
Allah'im esirgesin..
Rabbim sana yardim eden herkesden razi olsun.
Böyle günlerde insan o kadar cok ariyorki, sevdiklerini yaninda..
Rabbim'e emanetsin canim, dikkat et kendine.
Düsünme diyetini

Balim, bagirsaklarinmi tembellesti ki ? :26:
Ara ver istersen biraz caylarina,
sabak ilk isin 2-3 adet kuru kayisiyi yiyip üzerine de 2bardak su icmek olsun.
Günde en fazla 2 tane form cayi ic balim.
Bagirsaklarin, kendiliginden de calissin.
Devamli ictiginden de, aliskanlik yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…