amann izloşum yaa ne pamuk oluyorlar ananeler babaneler gerçekten .ellerinden öperim çok tatlı pamuk şekeri mubarek
ütümü yaptım sporumu yaptım, duşumu aldım giyindim ohh yemeğimde hazır güzel bi gündü yaa darısı diğer günlere inş
evet canım yaaa
bende çok sinir olurum bu zihniyete
meselaa en basitinden, çocuklarım için ölürümm önce çocuğum kendimden önce gelir
böyle söylemelerine çok snir olurum
yaa tabikiii onlar bizim canımızdan kanımızdannn, nelerle büyüyorlar, bizimkiler ağaç koğuğundan mı çıktılar
ama sen kendine bakmassan, salarsan sana bişiy olursa o ortada kalan çocğununa ne olucak
akşama kadar kendiini ev işleri için paralayan, akşam oluncada bitmiş ölmüş koca asık bir surat
koca karşılıyorlar, bi tavırlar bir tavırlar, yaa herzaman bir olmuyor çocuk bunaltıyor, ev işleri
fazla geliyor tamamda herşeyi dozunda yapmak lazım, önce kendine bakmalısın kiii
herkese faydalı olabilesin ben öyle düşünüyorum vallahiii
oo akşama kadar temizlemek için kendini paraladığın evde, küçücük bir gülümsemen olmassa,
bi sıcak karşılama göstermessen, neden yaşıyorsun
wallahii allah akıl fikir versin, herşeyin dozunda olması çok önemlii
önce sağlık
neysee herkesin kendi hayatı boşver ben senin az yüzünü güldürem
bak bu benim pamuk ananem, kendisini şekilden şekile sokarız, o da bizi güldürmek için
pozlar verir
sevgi hayırlı olsun yaaa çok sevindim izninee
Burçinnn 36 beden ve 100 kilo :44::44::44::44: Süpperrr bu da bir başarııı
Tüloşşşş ivitttt 60.8 bacuuummmm:82::82:
Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi
Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Şimdi o kadarcık şey yarım kilo mu yani
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.4 kere de teyit etmiştim halbuki.:44:
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi
BENCE DE....SÜPER RAKAMMMM
izloo sence ben karbonhidrat diyeti yapayım mı ne dersin?
bol yeşillik yiyebiliyo muyuz
izlemmmm ver elini 59:))))))))))
deryaa
bend ebu olaya çok sinir oluyorum yaaa all şimdi ne olcek el kadar bebe
analık sanki bir tk dogurmakla kalıyordaa, niye dogurrusn ki kardşeim madme biliyorusn
benim ablam var 1 tane amcamın kızı diyim
1 tane oglu var 2. yi istiyor am yaş baya büyük 46 filan diyorumki ya abla yazık günahh yani
ne yapckasın 2. yi bak bi tane allahım tedaviler filan yok anam olmuyor kadın menapoza girck çünkü
şansını zorluyorr ama o çocukla arasındkai oluşucak yaş farkını düşünmüyor hiç
Deli yahu, eve gidince yapacagi seye bak
evet canım yaaa
bende çok sinir olurum bu zihniyete
meselaa en basitinden, çocuklarım için ölürümm önce çocuğum kendimden önce gelir
böyle söylemelerine çok snir olurum
yaa tabikiii onlar bizim canımızdan kanımızdannn, nelerle büyüyorlar, bizimkiler ağaç koğuğundan mı çıktılar
ama sen kendine bakmassan, salarsan sana bişiy olursa o ortada kalan çocğununa ne olucak
akşama kadar kendiini ev işleri için paralayan, akşam oluncada bitmiş ölmüş koca asık bir surat
koca karşılıyorlar, bi tavırlar bir tavırlar, yaa herzaman bir olmuyor çocuk bunaltıyor, ev işleri
fazla geliyor tamamda herşeyi dozunda yapmak lazım, önce kendine bakmalısın kiii
herkese faydalı olabilesin ben öyle düşünüyorum vallahiii
oo akşama kadar temizlemek için kendini paraladığın evde, küçücük bir gülümsemen olmassa,
bi sıcak karşılama göstermessen, neden yaşıyorsun
wallahii allah akıl fikir versin, herşeyin dozunda olması çok önemlii
önce sağlık
neysee herkesin kendi hayatı boşver ben senin az yüzünü güldürem
bak bu benim pamuk ananem, kendisini şekilden şekile sokarız, o da bizi güldürmek için
pozlar verir
y
yok gülüm açık öğretim halkla ilişkiler okuyorum..mezun olunca halkımla ilişkiye girecemtöbe töbeee
hurişşş onu yazacaktım bende kız 6gün ne demek
için kokmuşturr haa
tebrik ederimben 79 rakamını gördümü hatırlamıyorum bile en son 87 görmüştüm 4 yıl öncee :2:
kendimden sıkıldım artık degişiklik istiyorumm :95: ama 7 li rakamlarda yapsam daha iyi olur gibime geliyo :93:
kumral saç rengine karar verdim.. bide perçem yaptırıcam çok yakıştırıyolar gamzelerim oludugu için
bir an önce 79 rakamını görmem gerek :98:
niiii dimeekkkkk zevkle öperim canlarr
çok eğlencelidir benim pamuğumm
allah başımızdan eksik etmesin
kızlar cuma günkü randevumu bugüne alıp hastaneye gittim cuma günü başka biryere davetliyim ve kolonoskopi tarihini 2 hazirana verdiler bu tahlili anestesi ile yapıcakları için öncesinde birsürü tetkik istediler tarih çok uzak geldi bu hafta yada önümüzdeki hafta çapaya ve nisa hastanesine bakıcam daha erken bir tarihe alabilirsek çok iyi olacak bu arada iştahım okadar açıkki anlatamam ne bulsam yiyorum sanırım fazla kan kaybı olmasından kaynaklanan bir durum tartılmıyorum artık cuma ne çıkarsa bahtıma Allah razı olsun ailem eşim ve arkadaşlarım bebek gibi bakıyorlar bana Rabbim herkese böyle bir aile ve arkadaş çevresi nasip etsin haklarını asla ödeyemem...
Bugünkü Menüm
Sabah
1'er kupa tarçın,form ve yeşil çay
1 kupa çabuk çorba
Ara
5 ceviz
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı
35 gr eski kaşar
20 gr labne
4 dilim salam
Ara
1 çay bardağı leblebi
1 salatalık
1 portakal
1 kupa kefir
Akşam
3 tane mavi yeşil elmalı bisküvi
1 porsiyon salata
1 tane activia
1 şişe soda
1'er kupa tarçın,form,yeşil çay
2,5 litre su
Toplam : 1040 kalori
Spor : 60 dakika yürüyüş :87::87:
Kızlar akşam çok saçmasapan oldu farkındayım.Bugün dükkanda çok iş vardı,dış camın baskıları değiştiriyoruz.Eşim onlarla uğraşırken ben de kasaya baktım akşam 5'te gidebildim eve
1,5 saat uyudum geldim dükkana gene doğal olarak yemek yapamadım.Ev de çorba vardı onu ısttım getirdim.Ama hiç canım istemedi iki kaşık aldım bıraktım.
Beyefendi pide söylemiş tabi yanındaki salatasını bırakmış onu yedim.Bir de geç saatte acıkmayayım diye 3 tane bisküvi yedim.Bu akşamlık böyle oldu :78:
Activiayı da diyet yoğurt kalmamış markette o yüzden aldım çiçek tozu yemek için.Yoksa bir işe yaradığını sanmıyorum.Bağırsaklarım küstü gene günlerdir bunca bitki çayına rağmen
Asıl ordunun başını yollamanın zamanı geldi isyanı bastırmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?