Balim, bagirsaklarinmi tembellesti ki ? :26:
Ara ver istersen biraz caylarina,
sabak ilk isin 2-3 adet kuru kayisiyi yiyip üzerine de 2bardak su icmek olsun.
Günde en fazla 2 tane form cayi ic balim.
Bagirsaklarin, kendiliginden de calissin.
Devamli ictiginden de, aliskanlik yapabilir.
Günaydın ceylancım..Senin o azminle kısa sürede kırmızılara kavuşacağına eminim
ceylancım canım, listenin altına da yazdım evet senin çok az kaldı kırmızılanmana
ayrıca facedeki yeni resmine bayıldım
elbisen ne kadar hoş kollarındaki apoletler filan harika
boydan isteriz gün ışığında hadi bakemmm :92::92::92:
inşallah bitanem inşallah.sen yine de dikkat etahh görebilcekmiyiz bakalım o günleri ceylancım sen kesin görürsünde bende umarım yaza kadar kırmızı olurum tek isteğim haziran 1 dedimi 63 kilo olmak ama şimdi 70 e kadar çıkarım ben ama o benim çabuk gidiyo ya bak 70 kilo olsamda ben bi hafta diyet yapayım hemen inerim 67 lere o su oluyo hemen gidiyo bakalım ne olcak
kızlar cuma günkü randevumu bugüne alıp hastaneye gittim cuma günü başka biryere davetliyim ve kolonoskopi tarihini 2 hazirana verdiler bu tahlili anestesi ile yapıcakları için öncesinde birsürü tetkik istediler tarih çok uzak geldi bu hafta yada önümüzdeki hafta çapaya ve nisa hastanesine bakıcam daha erken bir tarihe alabilirsek çok iyi olacak bu arada iştahım okadar açıkki anlatamam ne bulsam yiyorum sanırım fazla kan kaybı olmasından kaynaklanan bir durum tartılmıyorum artık cuma ne çıkarsa bahtıma Allah razı olsun ailem eşim ve arkadaşlarım bebek gibi bakıyorlar bana Rabbim herkese böyle bir aile ve arkadaş çevresi nasip etsin haklarını asla ödeyemem...
bURÇİİNN kız hadi yarına başla bak bekliyorum bu kendini yemeyle olmuyo malesef sen azimli gacısın 1 başlar bizide bırakmazsan eminimki hedefe yaklaşırsın
meşocumm elvinden buraya pek fırsat bulamadı heralde .yerim ben onun tontiş yanaklarını
cindy harikasınnn valla ben yokken acayip yol katetmişsin
[ı]bugünkü menüm
sabah
1'er kupa tarçın,form ve yeşil çay
1 kupa çabuk çorba
ara
5 ceviz
öğle
2 dilim uno çok tahıllı
35 gr eski kaşar
20 gr labne
4 dilim salam
ara
1 çay bardağı leblebi
1 salatalık
1 portakal
1 kupa kefir
akşam
3 tane mavi yeşil elmalı bisküvi
1 porsiyon salata
1 tane activia
1 şişe soda
1'er kupa tarçın,form,yeşil çay
2,5 litre su
toplam : 1040 kalori
spor : 60 dakika yürüyüş :87::87:
Kızlar akşam çok saçmasapan oldu farkındayım.bugün dükkanda çok iş vardı,dış camın baskıları değiştiriyoruz.eşim onlarla uğraşırken ben de kasaya baktım akşam 5'te gidebildim eve
1,5 saat uyudum geldim dükkana gene doğal olarak yemek yapamadım.ev de çorba vardı onu ısttım getirdim.ama hiç canım istemedi iki kaşık aldım bıraktım.
Beyefendi pide söylemiş tabi yanındaki salatasını bırakmış onu yedim.bir de geç saatte acıkmayayım diye 3 tane bisküvi yedim.bu akşamlık böyle oldu :78:
Activiayı da diyet yoğurt kalmamış markette o yüzden aldım çiçek tozu yemek için.yoksa bir işe yaradığını sanmıyorum.bağırsaklarım küstü gene günlerdir bunca bitki çayına rağmen
Asıl ordunun başını yollamanın zamanı geldi isyanı bastırmak için[/ı]
Gülçinim bilmiyorum ki..Günde 2'den fazla form çayı içmiyorum zaten.Çok mu acaba benim içtiklerim :26:
Bir haftadır sabahları labne peynirinin yanında başka peynir çeşidi de yer oldum ona yormuştum ben.Böyle durumlarda hemen çiçek tozuna koşuyorum.Bilmiyorum kayısı yetermi ki bana.Olmazsa yarın kayısı alayım her sabah aç karna 2 tane yiyeyim ardından sıcak tarçın çayıyla.
Eğer kayısı yeterse yeşil çayı çıkarırım çaylarımın arasından.
Ne yapacağımı şaşırdım tatlım,bir de şu var ki benim bağırsaklarım eskiden beri tembel.Hiç öyle düzenli çalıştığını görmedim :26:
[ı]
liliii menün çok güzel ama şu çaylar zaten kalorisiz şeyler bence yazmana gerek yok bacum yani seni düşündüğümdennnn......
Menüne bakınca ilk başta çoooooooooookkk yemişsin gibi geliyorrrr...
Ama okuyunca bir bakıyom yarısı çayyyyyyyyyyyy...[/ı]
Balim ben kendimden öte kimseyi görmem bu bagirsak düzensizligi konusunda
diyorum ya hep agzini burnunu kiricam ben bu malbazarin
Canim kayisi o kadar iyi geliyorki, Allah'ima ne kadar sükür etsem inan az!
Bugün bittigi icin yiyemedim, al tuvalete cikamadim..
O kadar iyi geliyor ki, kücümsenecek sey deil inan balim.
Üzerine 2bardak su ic ama, sonra icersin cayini.
Özlemiştim bu anı
Menüm =
Sabah =1 kepekli sandviç ekmek-peynir ve domatesli sandviç 210 kcl
ara =1portakal 50 kcl
öğlen =fesleğen soslu tavuklu salata 200 kcal
1 kase yoğurt 95 kcal
ara= 1 armut 70 kcl
1 şekersiz sütlü neskafe 80 kcal
Akşam = patlıcan yemeği 200 kcal
2 dilim ekmek 140 kcal
yarım kase yoğurt 45
1 armut 1 portakal 120
toplam =1220
yarım saat yürüyüş 5 dk mekik bol su form çay =)
yarın tartılacammmmmm bakalımmm kaç kilo artıdayımmm....
56 olmuşumdurrrrr......bugün sabah 55.5 tim....
bakalım yarın 56.5 kesinnn çıkacakkk...çünkü yedim yedimmmmmmmmmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yedimmmmm....
neyse ne yapalım kaderden kaçılmazzzzz....
bir şiir yazdımmmmmmmmmm
KENDİME GELMEM LAZIMMM
BU SORUNLARDAN KAÇMAM LAZIMM
ÖNCE BANA 2 TOKAT LAZIMMMM
SONRADA KALORİSİZ ŞEYLER YEMEM LAZIMMMMMM....
3 gündür yedikçe yiyorum içimdeki canavar uyandıı 85 görcem korkusuyla tartılmıyorumdaa ne olcak benim halim daha vericek 17 18 kilom varr
ii gecelerrrr hanımlarrrrrr
burçinn
kuzum topigimiz şenlenisn diyorusn ama
3 gün yazıp 4 . gün kaçıyorsun
kızlar cuma günkü randevumu bugüne alıp hastaneye gittim cuma günü başka biryere davetliyim ve kolonoskopi tarihini 2 hazirana verdiler bu tahlili anestesi ile yapıcakları için öncesinde birsürü tetkik istediler tarih çok uzak geldi bu hafta yada önümüzdeki hafta çapaya ve nisa hastanesine bakıcam daha erken bir tarihe alabilirsek çok iyi olacak bu arada iştahım okadar açıkki anlatamam ne bulsam yiyorum sanırım fazla kan kaybı olmasından kaynaklanan bir durum tartılmıyorum artık cuma ne çıkarsa bahtıma Allah razı olsun ailem eşim ve arkadaşlarım bebek gibi bakıyorlar bana Rabbim herkese böyle bir aile ve arkadaş çevresi nasip etsin haklarını asla ödeyemem...
sevgicimmmm
ben başlarken tartılmadım cnm çünkü 2 gün wc ye çıkmamıştım dogru sonuç olmayacaktı tarılmadan başladım ama yeidkleirmi sayarsak 66 ile başladım diye düşünüyorum
bu kez 2 gün yaptım bakalım yarın sonuç ne olcek?
tüloşummmm yarın bomba gibi geliyommmm bekle benüüüü bacummmmmm.....
hadii ya topiğimizzz şenlensinnnn azcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
eski günleri özledümmmmmmmm...
daha bugün başladı hemen spor yapmışş
bende hemenohhhh ha gayret izlemmm
ahahhhaha süpermiş buuu
yakında şair olup çıkacaz
nilgüüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnn
o filme bende çok gitmek istiyorum yaaa
ama mendilimi hazırlamam lazım çünkü fragmanına bile ağladımmm
helee o salıncak sahnesine bittim öldümmm
banannenneeeeee :84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?