bu arada herkese tünaydın kızlar bende bana herşey yakışırı izliyorum sonra ders çalışcam
kızlar ya bişey sorcam ben şimdi diyetim boyunca bitki çayı olarak sadece form çayı içtim bikeresindede 1 paket sallama yeşil çay almıştım neysee ben şimdi haftaya diyete başlıcam ya 5 i biyerde çay alcam onu ben aktarcıya beşi biyerde çay diyerek mi alcam yoksa hepsinin isminimi söylücem bide tarçın çayı yapıcam işe yararmı kızlar bunlar dahamı hızlı kilo verdirir
Bakayım canım eşimin iş durumları biraz karışık ayarlayabilirsem uçaraktan gelirim
bu arada herkese tünaydın kızlar bende bana herşey yakışırı izliyorum sonra ders çalışcam
kızlar ya bişey sorcam ben şimdi diyetim boyunca bitki çayı olarak sadece form çayı içtim bikeresindede 1 paket sallama yeşil çay almıştım neysee ben şimdi haftaya diyete başlıcam ya 5 i biyerde çay alcam onu ben aktarcıya beşi biyerde çay diyerek mi alcam yoksa hepsinin isminimi söylücem bide tarçın çayı yapıcam işe yararmı kızlar bunlar dahamı hızlı kilo verdirir
kızlar k.h diyetimin sonucunu merak ediyordunuz
bu sabahta tuvalete çıkamadım, keşke akşamdan çiçek tozu yeseydim
hiç aklıma gelmedi
tartıldım -700gr
benim kilomda biri için çok güzel bir sayı kızlar
kilonuz ne kadar fazlaysa bu diyette o kadar çok gidiyor
bugün grayfurtlar beni beklesinnn
hoşgeldin tülay :)
sağolun kızlarTülaycım hoşgeldin
Umarım bir daha bu kadar uzun süre mahrum etmezsin bizi kendinden.
[/COLOR][/I]
ayyyy...hoşgeldin şekercim .özledim seni kuşum yaa..koşu bandın hayırlı olsun bol kilo vermelerr
Hosgeldddinnn, tekrardan galiba
wayy wayyy wayyyyy tüloşşşum gelmiş hoşgelmişşş
kaçak seniii, diyet miyet kalmadı 1 aydır diyorsun da ben öle artı filan görmedim
gelde kapışakk
güzel sözlerin için teşekkür ederim tüloşşumm
kızlar k.h diyetimin sonucunu merak ediyordunuz
bu sabahta tuvalete çıkamadım, keşke akşamdan çiçek tozu yeseydim
hiç aklıma gelmedi
tartıldım -700gr
benim kilomda biri için çok güzel bir sayı kızlar
kilonuz ne kadar fazlaysa bu diyette o kadar çok gidiyor
bugün grayfurtlar beni beklesinnn
tüloşşşşşşş
kuşum nirdesin yawwww bi geliyonnn burdayım didinn
geri gttinnnn bu kez bırakma biziii
hiçte artıda degilsin maşşş sanaa
aaa tüloş ablam gelmiş hoşgelmiş bende diyet yapmıyorum allah sonumuzu hayretsin hiç gitme sen bidaha yaa
r
cnm nasılsınnn feryalcim
5 i biryerde açıkta yani tek tek te satılıyor
hazırlarıdaaa var
ama sırayla dene mesela önce tarçın çayı sonra 5 i 1 çayı gibi
aynı anda içme hepiciniii
tamam canım haber verirsin
beklerüük :82::82:
hoşgeldin gülüüümm
aktara 5i bi yerdenin malzemelerini istiyorum diceksin
onlar verir zaten içinde
funda
biberiye
yeşil çay
kekik
mate var
hepsinden azar azar al bittikçe yenilersin
ben her sabah ilk bununla başlıyorum güne
istersen doğadanın 5i bir yerde poşet çayı da var, vaktin olmadığı günlerde
onu kullanırsın
tarçında al canım
feryalcim senin sınav kaçta bitiyor şekerim
istersen sınav bitince gel buluşuyok gene
sınav bu haftamıydı bu arada :26::26:
BENCE DE....SÜPER RAKAMMMM
izloo sence ben karbonhidrat diyeti yapayım mı ne dersin?
bol yeşillik yiyebiliyo muyuz
kızlar
merhaba
2 gündür giremiyorum
rapor işiyle uğraşıyorum yine
süt iznim bugün resmiyet kazandı
haftada iki gün olacak
iki günde hafta sonu toplam 4 gün evdeyim süper oldu bu
bi kadın gelecek anlaşabilirsek
haftanın 3 gününe konuşacağım
bu arada iki gündür tatlılar pastalar gani
bu kez sanırım cumaya hapı yuttum
geçmişe detaylı bakamadım
özüüüüür
ama sizinle sohbeti çok özledim yaw ben yaaaaaaaa
vitamin eksikliği oluyor ondan...fazla vitamin de kullanmamıştım..calsiyum hiç kulanmadım...günaydın cnm çok geçmiş olsun doqumla ne ilgisi var anlıyamadım..
günaydın cnm nasılsın..
kıyafet çok farkediyor deryacım...1 kiloya kadar arttırabiliyor..Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi
Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Şimdi o kadarcık şey yarım kilo mu yani
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.4 kere de teyit etmiştim halbuki.:44:
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi
hoşgeldin canım...Günaydın herkese
1 ayın kaçağı olarak utanıyorum valla yazarken . 1 hafta k validem vardı sonra net gitti bugün yarın derken 1 ay ihmal etmişim sizi .. güzel bi dayağı hakettim sanırım
listeye göz attımda maşallahı var herkesinizlemcim kız hedefine nerdeyse yaklaşmışsın bravo yaa kıskandım çokkk
meloşumda başlamış diyete oh ohh ..
bende bugün başladım tekrar . bu 1 aydır diyetten eser yoktu valla en son 65.5 tim 1 haftadır tartılmadım hiç :18: cumaya kadarda tartılmıcam bakalım
bu arada eve koşu bandı aldım 5 gündür hergün 30 dk yürüyorum . spora gitmek zor olmaya başlamıştı 1 ay gitsem 2 ay ara veriyorum diye eve almakta buldum çareyi .
yeni arkadaşlar katılmışlar çokta güzel muhabbetleri var göz gezdirdiğim kadarıyla .inş kabul ederseniz muhabbetlerinize talibim bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?