kızlar k.h diyetimin sonucunu merak ediyordunuz
bu sabahta tuvalete çıkamadım, keşke akşamdan çiçek tozu yeseydim
hiç aklıma gelmedi
tartıldım -700gr
benim kilomda biri için çok güzel bir sayı kızlar
kilonuz ne kadar fazlaysa bu diyette o kadar çok gidiyor
bugün grayfurtlar beni beklesinnn
gülçin alemsin valla canım hınzır seniiiii
Banuşum ben hep kilot,sutyen,atlet ve boğazlı badiyle tartılıyorum.Hiç gelmezdi aklıma hepsinin 500 gr olacağıOlsa olsa 100 gr ederler derdim.
Ama çok merak ettim bugün eve gidince sırf onları koyup bakacağım kaç gram gelecekler
Bir de artık ben de çıplak tartılacağım.Bu kadar farkediyorsa yazık moralimin bozulmasına
Sabah sabah sinirim bozuldu gene
Gazeteye göz atıyordum bir tane kadın ölümcül hastalığı olduğunu bile bile,doktorların uyarılarına rağmen doğum yapmış.Bebeği olduktan bir hafta sonra da ölmüş.
Bu nasıl bir bencilliktir yarabbim
Sırf o duyguyu tadayım diye iki günlük keyif olduğunu bile bile o masumu bu dünyaya atıp sonra çekip gitmeye ne hakkın var
İnsan bir sağlık sorunu olmadığı halde 50 defa düşünüyor acaba yeterince kol kanat gerebilir miyim diye nasıl bir vicdansızlık bu
İnsanlardan gel de nefret etme :95::95:
Ben demirbas burdayim
Canlarım günaydın
Bu sabah karnımı çok inik hissettiğim için meraktan üzerimde hiç bir şey olmadan tartıya çıktım.
Veeeeeeee
79.9 çıktım
Çığlığı basacaktım ki zor tuttum kendimi...İnanamadım 4 defa çıktım.3 seneden sonra arada 100 gr da olsa farketmez sonuçta 7'li rakamları gördüm tartıda,allahım nasıl tuttum kendimi bilmiyorum,yoksa çığlığımla uyandıracaktım eşimi
Neyse ben mutlu mutlu üstümü giyinirken merak ettim bir de her cuma tartıldığım gibi iç çamaşırlarım ve boğazlı badimle tartılayım dedim.Bir çıktım 80.4
Şimdi o kadarcık şey yarım kilo mu yani
Üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim.4 kere de teyit etmiştim halbuki.:44:
Neyse önemli değil tabi ki asıl sonuç cuma günü ama bu sabah ki olay çooook iyi geldi
kızlar k.h diyetimin sonucunu merak ediyordunuz
bu sabahta tuvalete çıkamadım, keşke akşamdan çiçek tozu yeseydim
hiç aklıma gelmedi
tartıldım -700gr
bugün grayfurtlar beni beklesinnn
kızlar
merhaba
2 gündür giremiyorum
rapor işiyle uğraşıyorum yine
süt iznim bugün resmiyet kazandı
haftada iki gün olacak
iki günde hafta sonu toplam 4 gün evdeyim süper oldu bu
bi kadın gelecek anlaşabilirsek
haftanın 3 gününe konuşacağım
bu arada iki gündür tatlılar pastalar gani
bu kez sanırım cumaya hapı yuttum
geçmişe detaylı bakamadım
özüüüüür
ama sizinle sohbeti çok özledim yaw ben yaaaaaaaa
Canım biz topiğin bekçileriyizgerçi ben gündüz bekçisi
süt iznimi hadi gözün aydin sevindim senin adina bebegin daha kücük sana tam ihtiyaci oldugu zaman....keske burdaki imkanlar ordada olsa ,burda 2 yil evdesin ,devlet cocuk parasini ve ayriyeten bakim parasi yolluyor,eskiden sadece bakim parasi calisanlaraydi ama simdi ev hanimlarada faydalaniyor,2 yil cok iyi bir süre ...en azindan türkiyede 1 yil olsa devlet maasini kesmese ne güzel olur anneler icn
benimde hep açık canım
işler için kalkıyorum hep ama, kopmuyorum burdan
başka topiklere filan bakındığım için ismim görünmeyebilir alttaa
ama hep gözüm üstünüzde
sınav 1 de bitiyorda pek geleceğimi sanmıyorum sınav sonrası ablamlara bütün sülaleye daha hesap vericem ve bütün arkadaşlarımada büyük ihtimalle bi arkadaşımla buluşup sınav sorularını çözeriz o gün sonra televizyonda cevapları falan veriyolarya kontrol eder ağlaşırız
ahh ahhhhslm tüloşşşşşş nasılsın ????yahu nerelerdesin....baktım siz yoksunuzz bende girmiyordummmm.....:95::95:
zatiii diyet tavan yapmış bendede ondanda yüzüm yok buraya gelmeyeeeeeeeeeeeeeee....
ben iyicene stres yapmışımmm....
benimde artı bir kaç kilom var ama kendimi 100 kilo olmuş gibi hissediyorumm....bu psikolojiden çıkmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84::84:
hayırlı olsun sevgicim gerçekten 4 gün izin iyi olmuş inş iyi bir bakıcı bulursun canım .buda çok önemli annen babaannesi falan yokmu bakabilecek :26:kızlar
merhaba
2 gündür giremiyorum
haftada iki gün olacak
özüüüüür
tüloşşşş ivitttt 60.8 bacuuummmm:82::82:
Gazeteye göz atıyordum bir tane kadın ölümcül hastalığı olduğunu bile bile,doktorların uyarılarına rağmen doğum yapmış.Bebeği olduktan bir hafta sonra da ölmüş.
Sırf o duyguyu tadayım diye iki günlük keyif olduğunu bile bile o masumu bu dünyaya atıp sonra çekip gitmeye ne hakkın var
İnsan bir sağlık sorunu olmadığı halde 50 defa düşünüyor acaba yeterince kol kanat gerebilir miyim diye nasıl bir vicdansızlık bu
hoşgeldin canım...
ben bugünkü listemi yazıp kaçayım..anneme gidicem ve gece orda kalıcam..yarın da yokum dişçiye gidiyorum..
sabah
2 dilim çok tahıllı
1dilim peynir
4 zeytin
domates
1 h yumurta
1 çay k sarelle
ara
elma 2 ısırık simit
öğle
1 tabak az yağlı türlü
4-5 kaşık makarna
yoğurt
ara
2 ısırık simit daha
portakal
akşam
yarım lahmacun
1 kase çorba
ayran
salata
ara
meyve ya da süt
bugün temizlik yapıyorum canım nasıl tatlı çekiyor...aahhh aahhhhhhhh.................
2 senemiiii vayy anam vaaayyyyy
sevgi gene devlette, özel sektörde resmen ameliyattan kalkar kalkmaz
işe başla diyecekler utanmasalar
türkiye burası bacım, insan hayatıının değeri yok maleseffff
böyle duyunca insan daha çok üzülüyor...
Hurim ygs ye gireceksin sanırım.Boşver bu kadar önemli bir sınavda diyet filan düşünme şimdi.Sınavını hayırlısıyla atlat sonra devam edersin sıkma canını.
6 gün çok fazlaymış canım ya :18::18:
Günlük su - bitki çayı tüketimin ne kadar?Yani ekstra bir ilaç almasan bile bunlar bağırsak düzenlemeye yetiyor bir yere kadar.Olmazsa bir doktora git canım 6 gün çok fazla
6 günmüüüçok olmuş huriş abla valla bi doktora git istersen
bu arada sendemi ygs ye girceksin bana rakipsin demek hee bakalım kaç puan alcaz ya
ayyyyy....izlemmm bayıldım ben bu kadıncağızaa.ya benim için öp pamuk ellerndennn
izloşşşş
kızzz zpek tatlıııı ananennn
bayılırım böle yaşlıllaraaaaaaa şen şakrak belli:)
Tabi ki takıyor sehercim aslında boş sözler boşver aldırma demek illa ki üzülüyor insan.Ama ben o güne kadar hedefine ulaşacağına eminim..Hep beraber ulaşacağız inşallah göreceksin
Ay sen anlattıkça ben heveslendim burada ne güzel yermiş orası
Balık tutmayı da nasıl severim bir bilsen
O zaman 14 güncük bir şey değilmiş geçer gider.Ama anlattıklarına göre tatiliniz harika olacak eminim
canımmm memleketim güzeldir inş güzel geçecek
eşim arkadaşlarıyla balık mevsiminde sarıyere gider gece namazdan sonra o soğuklarda aklım almıyordu delilik olarak görüyordum benide götürdü okadar fanlar varki ooooo çok eğlencelki oldu nasıl vaktin geçtiğini anlamıyor insan
oooo süper yağlar toplu intihar etmiştabii canım senin 2 haftan doldu artık, özelden bana mesaj atıyorsun
cuma günleri bu hafta listeye alırım seni canım
inşallahhh :82::82:
canım yazdığımız gibi besleniyorsun bol bol proteinle
vücut enerji için karbonhidratları kullanıyorya sen daha iyi bilirsin tabiki bu düzenii
kh almayıp bol bol protein aldığın zaman vücut protein yakımını gerçekleştirmek için kh arıycak
onu zaten almıyorsun yada kısıtlı aldığın için depolanmış yağları kullanıcak
böylelikle hızlı ve yağlardan kilo verimin gerçekleşmiş olacak
ama herkesin bünyesi farklı kimi çok katı yapar
verir, kimi herşeyi yer verir, yani kimseyle kıyaslamamak lazım
herkeste işe yarayacak diye bişiy söz konusu değil hayatım
ama vücut düzeni işleyişi açısından mantıklı
sen az sebze ve meyve ile destekleyerek bol bol protein al
bi zararı olmaz nasılsa ama 2-2.5lt mutlaka su iç ve tatlı hiç mi hiç yok yoksa ters teper tatlım
bu arada elma ve portakal çok k.h içerdiği için pek tavsiye etmem bu da zor oluyor işte
meyve hastasıyım ben çünkü suyunu akıta akıta portakalı kemirmedim mi zevk alamam
kızlar ben kh diyeti tam benlik diyet ama öğlen ve akşam menülerinde ekmek yok bir dilimde olsa yemeden duramıyomelma ve portakal delisi olarak ancak bu diyeti kilo verimimde sıkıntı yaşadığımda yapacağım
eğer kafana uygunsa bu uzun tatiller çok güzel oluyor
hasret gideriyorsun, ama anlaşamadığın mecburiyetten gittiğin bi yerse
resmen işkence oolur, inşallah 1. seçenektir tatlişkomm
güzel olcek inş:) sembollerden ötürü canım kahve çekti sıcaksıcak
Kurtuluşum olmadı zaten
Ay beni siz bozdunuz ya öff,ne kadar terbiyeli bir kızdım ben :78::78:
sporunuda yapmışın işte
dayında bir alem yauleyynnn bi geçmişi cevaplıyım didimm
2 sayfa geçmişş ne çenesi düşük karılarsınız yahuu
damlaa kayınvalidenin önüne kendinden emin çıkmalısın ki
dediği laflardan utansın canım, belki kötü niyetli değildir ama
dilin kemiği yok işte
bende daha 20gün olmuş doğum yapalıı, dayımlara gitmiştik
benim bebekte 3.500kilo civarında bi bana baktı bi oğluşaa
amaniinn dedi fil gibi kızdan, fare kadar çocuk çıkmış dedi
dayım çok esprilidir, sürekli güldürür, ama bu laff benim kalbimi paramparça etmişti
aman dayıııı, daha yeni doğum yaptım veririm ne olcak diye geçiştirdim ama
gerçekten faciaydım yaa
şimdii her gittiğimde kardeşlerime beni gösterir ablanızdan biraz feyz alın diye
oluyor yani, ama her laf senin biraz daha çabalamana gayretlenmene yeter tatlım
ver kurtull ohhh mis
tartıldım -700gr
bugün grayfurtlar beni beklesinnn[/COLOR][/B]
canım hoşgeldin eşin iş buldu mu kadınla inş anlaşabilirsin el kadar bebeği teslim etmek çok zor olacakkızlar
merhaba
2 gündür giremiyorum
haftada iki gün olacak
özüüüüür
vayyy süper ,masallah diyeyimde cuma ya kadar dahada inersn insallah
süt iznimi hadi gözün aydin sevindim senin adina bebegin daha kücük sana tam ihtiyaci oldugu zaman....keske burdaki imkanlar ordada olsa ,burda 2 yil evdesin ,devlet cocuk parasini ve ayriyeten bakim parasi yolluyor,eskiden sadece bakim parasi calisanlaraydi ama simdi ev hanimlarada faydalaniyor,2 yil cok iyi bir süre ...en azindan türkiyede 1 yil olsa devlet maasini kesmese ne güzel olur anneler icn
oo nerdeeee devlet burada gene iyi özelde doğurana kadar çalıştırıp doğduktan sonrada izin yok insanların değeri hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?