80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugünkü listemi yazıp kaçayım..anneme gidicem ve gece orda kalıcam..yarın da yokum dişçiye gidiyorum..
sabah
2 dilim çok tahıllı
1dilim peynir
4 zeytin
domates
1 h yumurta
1 çay k sarelle
ara
elma 2 ısırık simit
öğle
1 tabak az yağlı türlü
4-5 kaşık makarna
yoğurt
ara
2 ısırık simit daha
portakal
akşam
yarım lahmacun
1 kase çorba
ayran
salata
ara
meyve ya da süt

bugün temizlik yapıyorum canım nasıl tatlı çekiyor...aahhh aahhhhhhhh.................

-700 Aman Yarebbbimmm
Kilo vermem durdugu an, kh diyetinde sana rakip olmaya gelecegüm
Bugün bende greyfurt yicem, dün dediginden beri canim cekiyor, yarin ögle yada arada yersin Gülcin diye kendimi kandiriyorum senin yüzünden

gülçin alemsin valla canım hınzır seniiiii

Kiiiimmm, beeeeeeeeeennnn :78::78::78:

Deli yahu, eve gidince yapacagi seye bak

vayyy süper ,masallah diyeyimde cuma ya kadar dahada inersn insallah

demek öyle haaaaa , masallah .....

süt iznimi hadi gözün aydin sevindim senin adina bebegin daha kücük sana tam ihtiyaci oldugu zaman....keske burdaki imkanlar ordada olsa ,burda 2 yil evdesin ,devlet cocuk parasini ve ayriyeten bakim parasi yolluyor,eskiden sadece bakim parasi calisanlaraydi ama simdi ev hanimlarada faydalaniyor,2 yil cok iyi bir süre ...en azindan türkiyede 1 yil olsa devlet maasini kesmese ne güzel olur anneler icn

banu göbis biraz gitmis gibi ama cok belli etmiyor resimde,dün görüdüm resimlerinde eskileride göz önüne getirisem cok fark vardi canim...birtane tayt ve tunikli resmini hatirlar gibiyim sanki orda cok belliydi göbek ve yanlar ama dün gördüügm resimde bayagi gitmisdi

2 senemiiii vayy anam vaaayyyyy

sevgi gene devlette, özel sektörde resmen ameliyattan kalkar kalkmaz
işe başla diyecekler utanmasalar
türkiye burası bacım, insan hayatıının değeri yok maleseffff

böyle duyunca insan daha çok üzülüyor...

Allah ağlatmasın feryalim çalıştın sen eminim güzel olucak

ahh ahhhh
kızım bu kilolu psikolojisinden öle hemen çıkılmıo malesef .bende anca anca kendime geliyorum . artık takıntılarımdan kurtuluyorum galiba haplarım sayesinde
bende bide acayip bi durum bu dyet yapmadığımda diyetle ilgili şeyler görmek duymak bilmek istemiyorum . moralim sıfırlanıyor kendime kızıyorum buda geçiçidir umarım

hayırlı olsun sevgicim gerçekten 4 gün izin iyi olmuş inş iyi bir bakıcı bulursun canım .buda çok önemli annen babaannesi falan yokmu bakabilecek :26:

tüloşşşş ivitttt 60.8 bacuuummmm :82::82:
bende olucam bende

Allah akıl fikir versin yaa hem kendi canından olmuş hemde masum bi bebeği anne sevgisinden mahrum etmiş yazıkk

hoşgeldin canım...

sağol hoşbuldum canım

menü yazmayı özledim yahuu akşamı sabırsızlıkla bekliyorum

ocak 1 sanırım

bugün

maşallah sana banuşum en azimlimiz sensin bence .zor kilo vermene rağman pes etmeden yılmadan başardın ..grur duy kendinle .
benm koşu bandının yanında AB roket diye mekik aleti verdiler . 5 gündür hergün 5 dk yapıyorum .karnım acayip yanıyor . bende fazla göbek yok ama sıkılaştırıcak gibi sanki :26:

malesef doğru izloşum ..inş bizim çoçuklarımız oda olmadı torunlarımız görür türkiyenin o refaha ulaştığını
senin iş meselesinden ne haber :26:

evet canım yaaa
bende çok sinir olurum bu zihniyete
meselaa en basitinden, çocuklarım için ölürümm önce çocuğum kendimden önce gelir
böyle söylemelerine çok snir olurum

yaa tabikiii onlar bizim canımızdan kanımızdannn, nelerle büyüyorlar, bizimkiler ağaç koğuğundan mı çıktılar
ama sen kendine bakmassan, salarsan sana bişiy olursa o ortada kalan çocğununa ne olucak
akşama kadar kendiini ev işleri için paralayan, akşam oluncada bitmiş ölmüş koca asık bir surat
koca karşılıyorlar, bi tavırlar bir tavırlar, yaa herzaman bir olmuyor çocuk bunaltıyor, ev işleri
fazla geliyor tamamda herşeyi dozunda yapmak lazım, önce kendine bakmalısın kiii
herkese faydalı olabilesin ben öyle düşünüyorum vallahiii

oo akşama kadar temizlemek için kendini paraladığın evde, küçücük bir gülümsemen olmassa,
bi sıcak karşılama göstermessen, neden yaşıyorsun
wallahii allah akıl fikir versin, herşeyin dozunda olması çok önemlii
önce sağlık

neysee herkesin kendi hayatı boşver ben senin az yüzünü güldürem

bak bu benim pamuk ananem, kendisini şekilden şekile sokarız, o da bizi güldürmek için
pozlar verir

izloşşşş
kızzz zpek tatlıııı ananennn
bayılırım böle yaşlıllaraaaaaaa şen şakrak belli:)

yok canım a.ö.f. sınavlarım var nisanın ilk cumartesi pazarı 5 dersim var 3 ünü vermem lazım bu sınav önemli...
günde 2 lt su içerim 3 kupada bitki çayı önceden bitki çayları çok işe yarıyordu şimdi hiç tınlamıyor,benim oldum olası tuvalet sorunum vardı zaten ama bu aralar çok yavaşladı.kullandığım bir ilaçta yok ama sanırım sonum doktorluk...çok özledim rahat rahat tuvalete çıkmayııı...

6 günmüüü çok olmuş huriş abla valla bi doktora git istersen

bu arada sendemi ygs ye girceksin bana rakipsin demek hee bakalım kaç puan alcaz ya

yok gülüm açık öğretim halkla ilişkiler okuyorum..mezun olunca halkımla ilişkiye girecem töbe töbeee

annemler gelcek bu akşam muffakta çook işim var çoookkk öptüm siziii

hurişşş onu yazacaktım bende kız 6gün ne demek
için kokmuşturr haa

yaa çörek otu denedin mii
sabah herşeyden önce 1 çay kaşığı yutarım ben arada
ılık su içerim az çiğnerim az ama
bir dene bakalım belki şifan ondadır yaa :26::26:
nasıl rahatsız edicidir kimbilir canım sen öle kiloda veremessin

çünkü bağırsaklarında kaldığı sürece emilim gösterir sürekli
bekunis de içebilirsin 6 gün çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…