80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün yediklerimi yazıyım
sabah :şekersiz kahve
öğle :deniz börülcesi,1 dilim kepek ekmeği
ara :1 tane beyaz çikolatalı gofret (kızın çikolataları görünce dayanamadım
1 tane biber dolma
akşam :10 tane sarma ve 1 adet enginar dolması
ya ben bugün çok pirinç yemişim yaaa
üstelik daha bir tencere sarma var sabaha kadar ben yemeden nasıl durcam bunları eskiden olsa gel git yerdim ..... neyse mutfağa kilit takıyım bariiii

canım bugün ben de dolma yaptım.. patlıcan ve kabakları doldurmadan dilimleyip dolmaların arasına yerleştirdim çok güzel olmuştu..sadece sebze yemiş oldum yani...
dolma yapanlara tavsiye ederim..

bugün yediklerim..
sabah--1 dilim m ekmk,1h yumurta,1kk peynir,dom,saltlk,1tk reçel
ara--salatalık
öğle--2 servis kaşığı mantı(komşum getirdi)
ara--nescafe,4-5 tane etiform
akşam--yarım tabak sebze yemeği,bol salata
2lt su tamamlayamadım bile..yarım saat tempolu yürüdüm..
aslında 1 saat yürüyecektim..parkta köpeklerini gezdirenler vardı..korktum..kaçtım..kaydirigubbakcemile3

kızlar kimse yokmu ben bu gün pek ugrayamadım migrenim tuttu sabahtan beri yatıyordum şimdi kalktım yürüyüşümü yaptım birbucuk saat ve şimdide su iciyorum bu baş agrısı beni kesin öldürecek kızlar artık dayanamıyorum

selmacım ben varım :)) geçmiş olsun canmm... kimseler yok bendesıkıntıdan başka konulara bakınıp geliyorum :)

evet bende sıkılıyorum şiir okuyorum arada ugruyorum nasılsın yorgunlugunu attınmı dinlendinmi

herkese günaydııınnn....kimsecikler gelmemiş henüz..
ben de yumurtamı koydum ocağa..gidip kahvaltı edeyim bari...
metabolizmamın düğmesine basayım da çalışsın:)))

kızlar gunaydın.. ben geldim akşam sadece kestirmeli çorba, 1 dilim çavdar ekmeği, bol salata yedim kızlar.. Ama dün işyerine kim geldi ise bana "ne kadar zayıflamışsın ne yapıyorsun? " diye sordular. Dermiyim ekip arkadaşlarım var onlar sayesinde diye hiçbirşey yapmıyorum dedim. Sadece boğazımı tutuyorum.. bol su ve yeşil çay içiyorum.. o kadar.. Yok sizi paylaşmam kimseyle siz bana özlesiniz kızlar.. Hepinizi kocaman öpüyoırum..

kızlar günaydın, dün çok işim vardı, bir türlü fırsatını bulup da yazamadım ama yazdıklarınızı okudum. Alnağmecim, valla 3 Marttan beri ilk defa dün yazmamışım, yoksa burdayım arkadaşım, hiç bırakır mıyım? Selmacım sana da çok geçmiş olsun, açlık da artırır migreni, sık sık bir iki lokma bişeyler at ağzına canım. Bu arada dün yediklerimi de yazayım:
Sabah+Öğle (geç kalktık): 1 kepekli simit, 2 kk peynir, 4 zeytin, 5 cherry domates, 2 haşlanmış sosis, bir bardak süt
Ara: 1 avuç leblebi, yeşil çay
Akşam: (Dışardaydık) 1 tavuk schinitzel, 4 tanecik kızarmış patates.
Bu sabah tartıda 71,5'i gördüm. Allahım inşallah hızla 69'u görürüm de hamburger yerim cokacimcoook.
Kendime ödül vericem 69 olunca.
Hepinizi çok öpüyorum kızlar, görüşmek üzere...

Herkese selamlar kızlarr çok hastayımmm ay akşam ateşten gidiyordum nerdeyse çok fena üşütmüşüm oyüzden giremeyebilirim haberiniz olsun giremeyebilirim şuan bile zor duruyorum lavitacımm sen nasılsın iyisindir inş

slm kızlarr...
selmacım iyiyim cnm şu an.. akşam yazdığını görmeden çıkmışım.. attım yorgunluğumu saol arkadaşım...
serracım sanada çok geçmiş olsun canm.. yat dinlen birazcık..iyi bak kendine...
lavitacım sen nasılsın?görüşemiyoruz bikaç zamandır:))

ben yazana kadar serra çıkmış.. bende yarım saate kadar çıkıcam.. önce kızımıokula bırakıpğ ordan da pazara gidicem.. şöyle taze sebze meyve aliyim :)) yeşillik bol bol..

kızlar sabah arkadaşım geldi.. kahvaltıya kal dedim.. o da kaldı tabi.. tost yaptım.. bi tane de ben yedim sandviç ekmeğinden ama içi boş :)) kahvaltı olarak.. öğlen de salata yerim sadece pazar dönüşü.. onu dengeler demi?

kızlar mucize zayıflama iksiri diye bir topic buldum bizim sitede, insanlar epey zayıflamışlar tabii diyet ve spor da yapmışlar bunun yanında. ne dersiniz deneyelim mi?

Malzemeler :

2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil

Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak.

Deneyelim derseniz birlikte başlayalım bakalım ne olacak?

arkadaşlar ir türlü giremiyorum nete izde bir sorun var galiba neyse gene bozulmadan bişeyler yazayım serra gecmiş olsun

Arkadaşlar sağolun şimdi ilacın etkisiyle azıcık düzeldim gibi ama neyse
flatliners benim bir arkadaşımda yaptı bunu gerçekten çok etkiliymiş bencede yapalım bi toplıyayım kendimi malzemeleri alalımda deneyelim tarçın zaten tatlı isteğini bastırıyo şekeri düzenliyo çok faydası var elma bağırsakları çalıştırıyo bilidğim kadarıyla denemkle bir şey kaybetmeyiz bencede deneyelimm kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…