80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sabahtan beri hiç bişey yemedim canım istemiyor yerimden kalkasım yok bugün çok fenayım
akşam ne yerim bilmiyorum canım hiç bişey istemiyor kendimi aç bile hissetmiyorum

ya kızlar birşey sorcam mide karın bölgesinde fazlalığı olan arkadaş varmı? varsa ne yapar yada önerisi olan var mı? tşkler

karnim ve kalcam var malesef.... yoksaki bi cirkin sismanligim yok... birsey yapiyormuyum? spor.......

bugün yediklerim:
sabah: 1 kagse cornflakes
ara: cikolata müsli (100kalori)
öglen: koca kagse salata
ara: 1 bardak knorr hazir corba, pirasali
aksam: 2 armut, gel sen beni unutt :)))))))))

cok ilginc bir liste dogrusu :))) vitamin olarak su cikolatali müsli den aldim, cok vitamin var, ona göre yemek yemedim...
3 gün böyle yapayim, anca dünkü kacamaklar erir :))

ABLALARIM ne olursunuzzz persembe icinn bana dua edinn....... SON yazili sinavim.... haziranin sonundada pratik pc sinavi var, ve sözlü, ondan sonra MIMARI CIZIMCI karsinizda :))) ALLAHIN IZNIYLE HAYIRLISIYLAA dualarinizi eksik etmeyin nolurrr..... namaz kilanlar benim icinde dualarinizi eksik etmeyinnn..... persembe aksami itibaren yepyenii bir aylin karsinizda olucak, (tabi sinav iyi gecerse hayirlisiyla) üzerimden büyük bir yük kalkicak, ve son sinav icinde 6 hafta zamanim olucak (haziran sonuna kadar yani) nerdeyse hergün spora gitmeye calisicam isten sonra........

ALLAHIM SEN YARDIM ET.....

selam herkesee aylincimm inş kazanırsın ve iyi geçer biz sana güveniyoruzz canımmm sen kazanacaksınnnn allahın izniyle bitanem

Aylincim almanyanin neresindesin?
Baharnazcim yagsiz yogurt göbek eritmede faydali diye biliorum..
Vuslatcim bahar yorgunlugu olabilir dikkat et kendine en azindan sivi gidalari eksik etme..
bu arada selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor..

Vuslatcim bahar yorgunlugu olabilir dikkat et kendine en azindan sivi gidalari eksik etme..

Köln den 1 saat uzakliktayim, neden sordun abla?

selam herkesee aylincimm inş kazanırsın ve iyi geçer biz sana güveniyoruzz canımmm sen kazanacaksınnnn allahın izniyle bitanem

insallahh ablamm insallahhhhhhhh
simdiye kadar herseyi basardim, allah hep sans verdi, umarim bundada sansli olurum

çok saol canım ya bundan sonra yağsız yoğurt tüketcem

fıstık inşallah sınavı ezer geçersin sen yaparsın bak kiloları nasıl ezip geçiyorsun bize bye bye yapıyorsun

bak sen :) sınavlardan sonra haziranda sana ödül verelim Köln' e gitmen için git bi gez dolaş naniknanik

yok yav kölnde napiyim :))) haziranin 25. de gecip gecmedigimi ögrenicem...
2-3 hafta icindede bu peresembedeki sinavin sonucunu ögrenirim... 70% derse sevinirim veya daha fazla.. daha düsük olursa AYVAYI YEDIK

yok yav kölnde napiyim :))) haziranin 25. de gecip gecmedigimi ögrenicem...
2-3 hafta icindede bu peresembedeki sinavin sonucunu ögrenirim... 70% derse sevinirim veya daha fazla.. daha düsük olursa AYVAYI YEDIK

%70 ler yokmu bizi mahvediyor sınavda kiloda heryerde karşımızda yani 7 ler bu günlerde bizi çok mutlu edecek en kısa zamanda 7 lere kavuşuruz

%70 ler yokmu bizi mahvediyor sınavda kiloda heryerde karşımızda yani 7 ler bu günlerde bizi çok mutlu edecek en kısa zamanda 7 lere kavuşuruz
ben 80% istiyorum amaaa INSALLAHHHHHHH, hic sanmiyorum ama görücez.... bilgisayar pc cizimde iyiyim... ama yazilii öffffffff.

slm kızlarr...
aylincim kazanıcaksın.. nasıl düşünürsen öyle olur unutma :)
dualarım seninle... :Saruboceq: inşallah kazanır istediğin mevkiye gelirsin fıstığım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…