ya kızlar birşey sorcam mide karın bölgesinde fazlalığı olan arkadaş varmı? varsa ne yapar yada önerisi olan var mı? tşkler
Aylincim almanyanin neresindesin?
Baharnazcim yagsiz yogurt göbek eritmede faydali diye biliorum..
Vuslatcim bahar yorgunlugu olabilir dikkat et kendine en azindan sivi gidalari eksik etme..
bu arada selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor..
selam herkesee aylincimm inş kazanırsın ve iyi geçer biz sana güveniyoruzz canımmm sen kazanacaksınnnn allahın izniyle bitanem
bi kackere almanyaya gittik..ilkinde kölne gitmistim..ölesine merak ettim..Köln den 1 saat uzakliktayim, neden sordun abla?
Aylincim almanyanin neresindesin?
Baharnazcim yagsiz yogurt göbek eritmede faydali diye biliorum..
Vuslatcim bahar yorgunlugu olabilir dikkat et kendine en azindan sivi gidalari eksik etme..
bu arada selam kizlar nasilsiniz nasil gidiyor..
bi kackere almanyaya gittik..ilkinde kölne gitmistim..ölesine merak ettim..
tamam :) ama ben gitmedim kölne daha :)
fıstık inşallah sınavı ezer geçersin sen yaparsın bak kiloları nasıl ezip geçiyorsunbize bye bye yapıyorsun
bak sen :) sınavlardan sonra haziranda sana ödül verelim Köln' e gitmen için git bi gez dolaş naniknanik
yok yav kölnde napiyim :))) haziranin 25. de gecip gecmedigimi ögrenicem...
2-3 hafta icindede bu peresembedeki sinavin sonucunu ögrenirim... 70% derse sevinirim veya daha fazla.. daha düsük olursa AYVAYI YEDIK
bak göbeğin erimesinde yağsız yoğurtun faydası varmışş aylincim
ben 80% istiyorum amaaa INSALLAHHHHHHH, hic sanmiyorum ama görücez.... bilgisayar pc cizimde iyiyim... ama yazilii öffffffff.%70 ler yokmu bizi mahvediyor sınavda kiloda heryerde karşımızda yani 7 ler bu günlerde bizi çok mutlu edecek en kısa zamanda 7 lere kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?