80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

serra cım geçmiş olsun cnım.Dün akşamda eşim oyle kotu oldu.. Tavuk suyuna çorba iç bol bol. Acayıp faydası var. Ayağa kalkamıyordu dun.. Bugün işe geldi.. Tabi takviye grip ilacı da verdimm.. Birde vıcksle sırtını ovdum.. Ortum bastırdım. Ter ter attı bayağı.. Tavsiye ederim.. Flatliners cim bunu yapalım bende varım ama ne zaman ne ölçekte içeceğiz.

merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum.çok güzel paylaşımlarınız var.bende aranıza katılabilirmiyim.

merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum.çok güzel paylaşımlarınız var.bende aranıza katılabilirmiyim.

tabiki katılabilirsin hoş geldin sık sık gir paylaşım yap gün içinde yediklerini yaz cumalarıda kaç kg verdiğini yaz haftanın birincisi seçilyo kuarallar bundan ibaret sen burdan ayrılma bak mutlaka verirsin canım ha bu arada kilo çizelgan gözükmüyo tekrarda yap istersen

canım çok sağol valla ilacın etkisiyle daha iyiyim şükür bencede deneyelim bakalım faydası olacakmı

çok teşekkür ederim.bana çok moral verdin.gerçekten buna çok ihtiyacım vardı.
umarım bu defa olmuştur çizelgem

nihayet ben geldim............. 2 gün ruh gibi olabilirim :) beni sevenler dua etsin ve beni persembe günü TR saati 16 da bekleyin )

82 kiloyum şuanda.geçen sene 84 düm. biraz dikkat ederek 74 e kadar düşmüştüm.ekim ayından sonra tekrar saldım.mart ayından beri depresan kullanıyorum.suçu ilaca yüklersem kendimi kandırmış olurum.umarım bu defa başarabilirim

serradeniz acemi oldugumdan mesajlaşmalarımda yavaş kusura bakma lütfen.82 kiloyum boyum 1.67cm ilk olarak 70 olmak istiyorum canım.yardımın ve ilgin için çok teşekkür ederim.

hosgeldiniz, ama sadece benim icin dua ederseniz bize katilabilirsiniz naniknanik
saka saka ama tabi sevinirim Şeniz
burda motivasyonm cokkk ve AZIM geliyor merak etmeyin

hoşbulduk.aranızda olmaktan çok mutluyum.tabiki dua ederim nedemek.inş. bir an önce herkes diledigi kiloya saglıklı bir şekilde ulaşır

narinnazenin hoşgeldin aramıza inşallah dilediğin kiloya kavuşursun

serracım geçmiş olsun

flatliiners verdiğin bilgi için teşekkürler şimdi gidip hazırlıycam (aslında bende duymuştumda özellikle ii metobalizma çalıştırıyormuş faydasını gören olup olmadığını bilmediğim için uygulamamıştım)

bugün yediklerimi yazayım

sabah 6 tane kepekli bisküvi, 3 zeytin şekersiz çay
ara elma
öğlen 2 tane tavuk köfte 4 çatal pilav
ara 5 tane kepekli bisküvi nescafe
şimdi de bir bardak yoğurt yiycem göbeğim erisin diye
akşamada dolma var 2 tane dolma ve yine yoğurt yiycem ve şekrsiz çay
1,5 lt su içtim
30 dk yürüyüş

narinnazenin hoşgeldin aramıza... serracım yazmış kuralları... gün içinde sık sık gel.. muhabbete katıl.. burdaki dostluk ve motivasyonla kilolar gider çabucak.. ben 1 ayda 5 kilo verdim canmm... topikimiz sağolsun.. tabi arkadaşlarım da :)))

fıstıkcım
perşembeye randevu vermişsin galiba ben 4 te olamıycam benimde seminer var akşama ancak evde olurum diye tahmin ediyorum inşallah sınavın ii geçer canımcım

meraba kızlar nasıl gıdıyor hayat
unutmadan dun yedıklerımı yazayım..

sabah hicbırsey yıyemedım..nedenı karnım acıkmadı..bide pek fırsatım olmadı..
ögle:makarna salata
aksam :1 kasık faulye bır kasık bulgur pılavı yogurt salata

dun gece yemek yemeye kalkmadım..:) allaha sukur

canım nazenin kilo çizelgesiyle uğraşıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…