[/IMG]
sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakız senin göbüşünü çimdikliym he çok tatlısın benim gördüğüm sadece göbek var paso mekik çekecen
:83::83::83::83::83:
valla üzeirmd evar bişiy anlamaıdm haaa
kayra baharatı döktü halıyaaaa
süpürgeyi alıyım derken ayagım oyuncak kovasına takıldıı ve acı ile kıvrandım
neys esüpürgeyi getiridm
kanepenin altına gitmiş accık onu alayı m derken
kanepenin çivisi elimi kestiii
hasbin allahhhhhh:84::84::84::84:
slm kıslarrr ben kaynanamlardayımmm yine rahatsızlandı onun yanında kalıyorum bu hafta yokummm...bildirimde yapamıyacammm..burada tartı yok....haftaya görüşürüz ara ara girmeye çalışırımm...misafir çok geliyor...onlarla uğraşıyoruzzz...herkeze iyi motivasyonlarrrrrrr...
onuda çekemiyorum hiç yarıda kalıyorum hepboyum 1.76 benim
cindy_black maşallah canım güzel vermişsin sende de bendeki gibi üstten çok basen vardı herhalde
olsun olsun yapmasan bile zayıflayınca gider oda daha yaşın başın nehe bir karışım vardı ortim senmi yapıyordun kim yapıyordu göbek için nasıl incelme varmı bak bende alıp yapacaktım ne tembellik bendeki ?
olurmu canım yalnızca moral ve destek yeri değil aynı zamanda dostlukların kurulduğu sıkıntıların mutlulukların paylaşıldığı bir alan olarak görüyorum
maddi sıkıntılar çoğu insanın dert kaynağı nekadar çalışsak çabalasakta rızkımızdan ötesini alamıyoruz ama çalışmalarıda mevlam boşa çıkarmaz
burada sana daha fazla iş düşüyor eşinin üzerindeki yükü paylaştıkça azaltmak...ist.da akraban vardı burada çalışma imkanınız yok mu az kazanırsınız ama huzur duyduğun yerde yaşarsın ? bilmiyorum tabi ist. gelebilme şartllarınızı vs ama çok kazandıran bir iş dahi olsa huzur olmadıktan sonra insan neden devam eder
tşk ederim derya abla sayende ekledim
olsun olsun yapmasan bile zayıflayınca gider oda daha yaşın başın nehe bir karışım vardı ortim senmi yapıyordun kim yapıyordu göbek için nasıl incelme varmı bak bende alıp yapacaktım ne tembellik bendeki ?
]
canım ara öqün yapmamışsın..
yok yaa sinir oldum valla tutuldu ya 1 hafta verip 1 hafta ara veriyolarya kızlar bugün öyle bir geçer zaman ki nin yeni bölümü yok mu????????****
Merhaba kızlar..
Buraya moralim bozukken yazmayı sevmiyorum artık çünkü burası motivasyon yeri,destek yeri..Ne hakkım var kimsenin moralini bozmaya değil mi
Ama yok işte bunları konuşabileceğim kimsem yok..Maddi problemler, bu kafe, çiğnedikçe çiğniyor bizi gene...Artık bir şeyler yapmak istiyoruz..Hayalerimizi erteleyip duruyoruz hep yarına garantimiz varmış gibi
Her adımın ucu maddiyata dayanıyor..Hayaller gerçekleşmedikçe yaşam savaşı verdiğimiz çember daha da daralıyor her gün biraz daha..Çözüm orada ama yapamıyoruz işte..
Madem okumadık,bir meslek sahibi olmadık bedeli de böyle olacak tabi diyorum kendi kendime ama biz bu kadar çalışmayı severken bu muydu hakettiğimiz işte onu bilmiyorum.
Aslında ben bir yerde sineye çekiyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama eşimin karşımda günden güne umutlarını yitiren mutsuz bir adama dönüşmesine katlanamıyorum...İşte bu nokta da kırılıyor kolum kanadım.
Amaaan moral bozukken yazmayı sevmiyorum dedim gene yazdım ikiyüzlülük oldu biraz :78:
kızlar maç var tv de benim herife bak diyene kadar siz biliyonuzmu başladımı öylebir geçer zaman ki
kafam şişti yaw ıslık seslerinden iyiki yeniyoruz 2-0 önde olmamıza rağmen sahaya neler atılıyor bir maç izlemeyi bile bilmiyoruz
zeynepp
maşşallah cnm çok hoş görünüyorsunnnnnn
azminnn zaferi iştee ya kimse demesinolmuyor diye yapınca oluyorr
gelsinler bizim topige baksınlar
damlaa
valla bende bugün aynı şeyi düşündümmm öten bişiy yapsalar dedimm
tlf gibi bassak ötse
tülay
1 tane kabagın degerimi 4 kuuu
ama sonra deidmki keşke 1 kabak 2 yumurta yapsaydım didim
neyse yarınd aonu yaparım artık
ha bu arada 1 yk sıvı yag koymuştum onuda hesaplıyorusz dimi
bu kh diytei demeyelimde protein agırlıklı beslenme gibinn
oluyor bence daha güselll yaaa ne öle tavuk yumurta tavuk yumurtaa
yazın ii yaptınız valla sizz
izlemmmmmmmmm
nirdeisn bacım dön garikk yuvana
deryacımm
eger ki sizi bukadar mutsuz eidyorsa bence başka işler denemelisiniz
tabiki söylemesi kolay diyebilirisn ama ;sizi hem maddi hem manevi yıpratıyor bu cafe gördügüm kadarıyla,eşinin aileisnden filan hiç destek yokmu size?
ikiznizde başka işlere girsneiz olmazmı ya en azındna akşam evinize gelirsiniz
iş biter dert biter misali bilişim sektörü çok ilerledii başka bi şehre giidp ist ank
gibi şehirlerde bilişim firmalarına girersinizz
teknik olarak bilgiye sahipse eşin yapar bu işide
sende sekreter filan olarak girersinnn
olmazmı cnm ?
çünkü çok zor yaa böle:2::2::2::2:
anlaatıgın kadarıylaaa biliyorum yani zor oldugunuu siz bursaya sırf
bu iş içinb mi gittiniz?
Canım istanbulda herşey daha zor..Yapacağımız iş ya kafecilik ya da bilgisayarcılık olacak ki istanbulun piyasasında kendimize yer edinebilmemiz çok çok zor..Burası en azından ufak yer ve tutunabiliyoruz..Planlar var ama işte kaplumbağa hızıyla ilerliyor her şey bazı sebepler yüzünden...
Ben takmıyorum o kadar ne yapalım bu kadarmış nasibimiz diyorum ama eşim işte çok sıkıldı artık haklı olarak bütün gün masa başında otur otur kendini işe yaramaz hissetmeye başladı bu kafede aynı benim gibi
Tek fark erkek olduğu için benim gibi birilerine anlatıp rahatlayamıyor..Ya da hayalci değil benim kadar.İçine atıp duruyor ve bu da onu morali bozuk mutsuz bir adam yapıyor
Anlatsam destan olur bu kafe çok değiştirdi bizi boşver canım ya kısmetimiz neyse yolumuz oradan geçer elbet..
İyi ki varsın ortim
canımmm sende iyi ki varsın çok yıpranıyorsunuz bu iş nedeniyle çıkar yolu var mı yok mu istanbul zor değil gülüm çalışınca olur burada kira insanı yıpratıyor ama ikinizinde işi olduktan sonra ev bilem alırsınız benim eltim karı koca tuzlada çalışıyorlar özel şirkette ikisinin maaşı 1600 bu şekilde kira vererek (500)ev aldılar emin evim sayesinde tabiki hiç kolay değil
herşeyin hayırlısı sağlığınız yerinde olsun sevginiz bir olsun rabbim gönlünüze göre versinn inş
Ortim lahana - maydanoz göbek eritiyor diye biliyorum.Geçen sene yapıyordum öyle dikkat etmedim göbeğime ama zayıflattığı kesin..
Canım biz bursadayken ben iş buldum çok da mutluydum ama çevremiz olmadığı için mesuta iş bulamadık.3 ay sabrettik,bana kalsa daha da bekleyelim derdim ama mesut duramadı buraya geldik ufak yer tutunması kolay olur diye.
Dediğin çok doğru,biz de aynısını düşündük fakat şirketler üni mezunu eleman alıyor artık.Mesutun bilgisayar tekniği konusunda bilgisi çok iyi derecede hatta eskiden ankarada hep büyük firmalarda çalıştı ama şimdi oradaki çevresinin hepsi değişti hani gidipte tekrar iş isteyemez.
Ben yine kasiyerlik filan sevdiğim iş zaten bulurum bir şekilde ama mesut zorlanır..Ayrıca masrafı burası gibi olmaz..Kirası ulaşımı her şeyi tutunana kadar çok zorlar bizi ve tutunabileceğimizin de garantisi yok..Hazır kurulu kafeyi kapatıp bu riske giremedik açıkçası. Yoksa geçen sene cama devren satılık yazısını bile yazmıştık gözümüzü karartıp o noktaya geldik. Ama sonra düşündük taşındık ya iş bulamazsak ya tutunamazsak elimizde ki paranın bir kısmı da ev tutmaya bilmem neye gidecek öylece kalakalma ihtimalini düşündükçe vazgeçtik
Eşimin ailesi sağolsun yardım ettiler onlardan 10 bin lira borç alıp açtık bu kafeyi zaten.Onlar borç demiyor adına da ben diyorum tabi.Daha onu ödeme hayallerim var hala...
Ben gidip çalışayım diyorum e bütün gün bu kafede duramaz insan çıldırır. Bir eleman alsak parasını karşılamaz..Çok yol düşündük yani ama hiç biri olmadı,olamadı...
Kafenin borçları yeni bitti sayılır işte 3-5 birikim yapıyoruz burada bilgisayarcı açarsak çok daha iyi olacak her şey.Tutacağına eminiz çünkü çevremiz çok genişledi burada herkes hadi mesut artık aç bir bilgisayarcı da her şeyimizi senden alalım diyorlar.
Bilgisayarcıyı açıp bir de araba alırsak bu kadar kafaya takmayız karacabeyde olmayı..
Tatilimiz olur en azından bir gün.Gideriz istediğimiz yere kafamızı dağıtırız,seneler sonra nefes almaya başlarız....
Banuşum uzun oldu ya kusura bakma anca anlatabildim.
Hayırlısı diyorum hep..
hım benim gördüğüm karışım portakal yağı biberiye , susam yağı sürüp streçle sarıyorlardı sen değişsen banu yapıyordu yapmıyormuydu yoksa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?