80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tüloşşşşş
zaten kendini yormaya gerek yok yaa kaıt yapıpta
bende ara ara yaptım proteinee dayalı beslenme bu şekilde yani zorlamıyor insnaı sne benim menme baktın mı=?

evet canım istediqim gibi beslendiqimde moralim tavan yapıyoo :76: yine bugün tam istediqim gibi deqildi nohut ve pilav yedim kalmasın diye çok az nohutta yarına kaldı yalnız canımı sıkan bişey var oqluşum hafta sonuna mantı istiyoo en son mantı yediqimde 10 gün kendime gelememiştim acaip ödem yapıyorr :84::84:

canım ara öqün yapmamışsın..

Son düzenleme:
Yorgunum geçmişe bakamıyorum malesef menüyü yazıp kaçayım
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim peynir
1 domates
Ara
1 portakal
Öğle
2 milföy börek
Ara yeşilçay
Akşam
Salata
çorba
Yatmadan önce belki 1 elma henüz karar vermedim
Umarım herkes iyidir yarın akşama görüşmek üzere

Eki Görüntüle 169400

kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii

Tatlım her zaman ki gibi zarif görünüyorsun,sadece hafif göbek çıkmış ki bence o da tatlı duruyor.Hani böyle kalıyorum desen harika derim ama sen benden daha zayıf seviyorsun biliyorum

kızlarrr
geçen markete gittik botany marka form çaylar 1 liraydı
aman didimm alıyım ne olcak deneyim abowwww ne etkili bişiy miş yaw
bu hafta gidicme alıcma bi kaç paket

Banuşum hangi market o ben de alayım wc ile aram bozuk gene ve kullandığım form çayları fayda etmez oldu.Çiçek tozuna alışmak istemiyorum gene

valla çıkmıştır banu abla o kadar yemeğe normaldir teşekkür ederim bende hiç işe yaramıyor bu botany ya en çok işe yarayan a-101 den mest

Hemmencecik kapanmadan gittim aldım
Bakalım nasılmış..Bimden ve a101 den hiç almamıştım iyi değildir diye.. Doğadanı sevmiyorum zaten ben de hiç bir etki yapmıyor
Bir de bunu deneyelim bakalım..

bencede 38 olamaz. ama kızın boyu kısa ondan kilolu geliyor olabilir bize. kendimden biliyorum boyum 178 44 giyiyorum bana 42 çıkarıyorlar hep. boydan kazanıyorum oda tam tersi boydan kaybediyor.

Merhaba,kilon kaçtı senin? Ben de 1.77'yim. 80 kiloyla 46 giyiyorum
87'ken de 46 giyiyordum beden düşemiyorum bir türlü..Eğer sen 80'den azsan belki bende senin kilonda 44 giyebilirim diye sordum
Bir de adını da bilmiyorum ama ben derya

ayyy vlla ne zormuş anne olmak bazen dyorum ki benim tabiatıma aykırıymış anne olmak

Ben bunu hep diyorum kendime..Hiç zannetmiyorum ama bir gün olur da çok çocuk istersem bu tabiatımı nasıl değiştireceğim onu bilmiyorum..Aykırı yani her yönü aykırı..
Ama sen arada bunaldığın zamanlarda düşünüyorsundur böyle..Ki gayet normal.Kolay mı aynı yaşta iki çocukla uğraşmak..

Filizcim gerçekten farkediyor..Ya artık o kadar taktım kafaya her seferinde bir parça çıkarıp çıkıyorum tartıya meraktan Tartıya striptiz yapar oldum

Ama sen baya baya kıyafetle çıkıyormuşsun bence sende sadece iç çamaşırlarınla çıkmaya başla.Bu hafta farkeder en fazla ama sonuçta önemli olan asıl kilon.Hem moralin açısından da çok iyi olur

Hoşgeldin ceylancım..Bizler iyiyiz sen nasılsın.Sınavlarınız bitti birer birer dökülüyorsunuz
Hadi bakalım merakla bekliyoruz fotolarını..

yapamıyorum yaa ekleyemicem ögrenince eklerim artık

Zeynepçim hizliresim.com ya da yukleresim.com a yükle. Nereyi yapamadığını söyle yardım edelim tatlım merak ediyoruz fotolarını

Sorma canım ya nefret ediyorum o dertten..Vallahi ev düzeni bir kadın için çok önemli..Eli ayağı resmen.Hiç böyle eşyam olsun diye dertlenmem ama düzen işi başka.Bir yerden sonra insan gerçekten bunalıyor tıkış tıkış

İşte bu kadaaaaar
Bak nasıl bir gurur değil mi bunu buraya yazmak..Onlara karşı koyabilince nasıl güçlü hissediyor insan kendini
Ah o gülçin hepimize örnek zaten..Demek ki imkansız değilmiş bunları yapmak, misafirlik filan hepsi bizim bahanelerimiz...
Gönülden tebrik ederim canım,bana ve buradaki herkese bir örnek de sen oldun
Ben adını bilmiyorum ama :26:

Canım ne oluyor böyle ard arda..Kanepenin çivisi bana da olmuştu çok iğrenç bir acı ya
Dikkat et paslı filan olmasın :26:

kızlar hedefimi degiştirdim 70 yaptım 75 olunca az kaldı diyip kaçamak yapıyodum
şimdi 14 kg vermem gerek diye yapamam 4 ay verdim kendime

Ben de 70 yapacağım ama yolu uzatmak istemiyorum
Yolun yarısından fazlasını geçmiş görmek motive ediyor
4 ay fazla göreceksin

Burcucum pek sağlıklı bulmadım ben :26:
Akşamı sadece çilekle geçiştirmen kötü olmuş. E aralarda da bir şey yememişsin..Aç kalarak zayıflayamıyor insan dikkat et..

Sporsuz asla kilo verilmez diyen ben bile 1,5 aydır arada bir yürüyüşler dışında spor yapmamama rağmen 7,5 kilo verdim. Ve buradakilerde öyle en başta yoğun spor yapmamışlar..Ona da sıra gelir sen diyetine bak üzülme bunun için..

allah allahhh bacım yaaa...oku üfle barim kendine..geçmiş olsun...çivi paslı değildi inşallah olmasa bile tetenoz yaptır bence..noluuuur nolmaz..

Merhaba kızlar..
Buraya moralim bozukken yazmayı sevmiyorum artık çünkü burası motivasyon yeri,destek yeri..Ne hakkım var kimsenin moralini bozmaya değil mi
Ama yok işte bunları konuşabileceğim kimsem yok..Maddi problemler, bu kafe, çiğnedikçe çiğniyor bizi gene...Artık bir şeyler yapmak istiyoruz..Hayalerimizi erteleyip duruyoruz hep yarına garantimiz varmış gibi
Her adımın ucu maddiyata dayanıyor..Hayaller gerçekleşmedikçe yaşam savaşı verdiğimiz çember daha da daralıyor her gün biraz daha..Çözüm orada ama yapamıyoruz işte..
Madem okumadık,bir meslek sahibi olmadık bedeli de böyle olacak tabi diyorum kendi kendime ama biz bu kadar çalışmayı severken bu muydu hakettiğimiz işte onu bilmiyorum.

Aslında ben bir yerde sineye çekiyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama eşimin karşımda günden güne umutlarını yitiren mutsuz bir adama dönüşmesine katlanamıyorum...İşte bu nokta da kırılıyor kolum kanadım.

Amaaan moral bozukken yazmayı sevmiyorum dedim gene yazdım ikiyüzlülük oldu biraz :78:

derya abla hızlı resime yükleyip linki alıyorum ama gerisini yapamıyorum

Ablam linki aldın ya,cevap yaza tıkla orada yukarıda ikinci satırda tabloya benzer bir buton var. Üzerine gelince grafik ekle diye yazar zaten. Ona tıkla ve kopyaladığın linki buraya yapıştır bu kadar tatlım.Takılırsan sor gene.

Kizlar Menüme Yorum Yapmissiniz Hemen Cevap Veriyorum
Aralarda Cok Fazla Bitki Cayi Ictim Caylari ve Sulari Yazmadim Bosa Göz Doldurmak Istemedim
Onlar Tok Tuttu .. Ara Ögün Yapamadim Bugün Günüm Kosturmakla Gecti Sabahdan Öglene Kadar
Öglende Yemekten Sonra Acikcasi Acikmadim O yüzden Aksam Sadece Meyve Yedim ..

Yatmadan Önce 1.Bardak Süt Icecegim Onuda Canim Cok Cekti Diye ..

Bugün Böyle Idare Ettim O Yüzden Yarin Yine Düzene Girer Menüm

Hepinize Iyi Aksamlar Diliyorummm

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr
çocuklu evde ençok arananlar arasında olsa gerek bu kumanda bir çözüm bulsalarda tvden basınca biryerden öttürse niye düşünmüyolar kiiiiii
kızlar hedefimi degiştirdim 70 yaptım 75 olunca az kaldı diyip kaçamak yapıyodum
şimdi 14 kg vermem gerek diye yapamam 4 ay verdim kendime

doğru kız bende gevşiyorum hedefimi 58 yapıym terstepip hepten kopmasam bari

olurmu canım yalnızca moral ve destek yeri değil aynı zamanda dostlukların kurulduğu sıkıntıların mutlulukların paylaşıldığı bir alan olarak görüyorum
maddi sıkıntılar çoğu insanın dert kaynağı nekadar çalışsak çabalasakta rızkımızdan ötesini alamıyoruz ama çalışmalarıda mevlam boşa çıkarmaz
burada sana daha fazla iş düşüyor eşinin üzerindeki yükü paylaştıkça azaltmak...ist.da akraban vardı burada çalışma imkanınız yok mu az kazanırsınız ama huzur duyduğun yerde yaşarsın ? bilmiyorum tabi ist. gelebilme şartllarınızı vs ama çok kazandıran bir iş dahi olsa huzur olmadıktan sonra insan neden devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…