- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
- 356
egerr bu kezde görmeseydin diycekitm bu tülay körün göz olmuş vallaaa
yaaa sizde eskisi gibi katı yapmıyorsunuzz artık dikkatimi çektii
kabağın karbon değeri 4 ama bence fazla değil . hepten sebzesizde hiç dayanılmaz yaa
banuşum toplamda 15-16 puan olmuş canım süpersin süper
hiç açıkmıyor insan dimi yaa ben bugün hiç ara yapmadım canım çekmedi
aman kız bi oku üfle kendini çoçukları nazardandır belki :26:
bu neeeacayip sağlıksız yaa ara yok akşamıda yok diyebiliriz bence yatmadan önce süt iç veya meyve ye bi tane
geçmiş olsun canım . kaynananı ii ette gel bekleriz biz seni
ohh ne güzel yaa yemen düzene girince neşen geldi senacım
izloşum yaa ne piknikmiş hadi gelde anlat ne yaptın ne ettim
Menüm ..
sabah 2 dal kıvırcık
2 yumurta biraz peynir
öğlen yumurta kadar kıyma yarım domatesli 1 yumurta =)
2 kaşık yoğurt
akşam= yağsız tavuk pirzola
haşlanmış brokoli
liht kola 2 kaşık yoğurt
bol su 35 dk yürüyüş 100 mekik
Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
kızlarrr
geçen markete gittik botany marka form çaylar 1 liraydı
aman didimm alıyım ne olcak deneyim abowwww ne etkili bişiy miş yaw
bu hafta gidicme alıcma bi kaç paket
valla çıkmıştır banu abla o kadar yemeğe normaldir teşekkür ederim bende hiç işe yaramıyor bu botany ya en çok işe yarayan a-101 den mest
bencede 38 olamaz. ama kızın boyu kısa ondan kilolu geliyor olabilir bize. kendimden biliyorum boyum 178 44 giyiyorum bana 42 çıkarıyorlar hep. boydan kazanıyorum oda tam tersi boydan kaybediyor.
ayyy vlla ne zormuş anne olmak bazen dyorum ki benim tabiatıma aykırıymış anne olmak
kızlar siz hep yazıyorsunuz ya regli şişliği diye...ben bugün regli olmaya başladım ve 6. gün bitiyor.cuma günü tartıldığımda artıda mı çıkacağım demek oluyor...
Derya'cım bugün ilk kez iç çamaşırlarımla tartıldım ve yaklaşık 1 kilo fark etti aklıma hemen sen geldin :)) üstündekileri attıkça kilo aşağı düşüyor...fakat 83 kiloyla başladığımda kumaş pantolon ve üstüne penye bluz ile tartılmıştım kilo bildirimi yaparken aynı devam edeceğim...
kızlar tavsiyelerinize uyuyorum ve dediğiniz gibi söz gümüşse sukut altındır diyip susuyorum ve duymuyorum.benim için aralarında bu gelin soğuk diyorlardı ...şimdi iice emin olmuştur. soğukluk nasıl oluyormuş...
kızlaarr ben geldimm. nasılsınız. sınavımı da atlattım çok şükür.rahatım artık
izlem abla buarada sen diyordun ya dışarda çekildim fotoğraf bu sefer.çok yakında paylaşıcam artık.alıcam bakalım yorumlarınızı
yapamıyorum yaa ekleyemicem ögrenince eklerim artık
kızlar yine yaz geliyor
yazlıkları çıkart kışlıkları kaldır derdi başlayacka nefret ediyorum yaaaaa
yeni evime geçince inşş öle bir deridm kalmayacka kendimee kocaman bir dolap yaptırcma ve kaldırmıycam hiç
bıktım valla yaaaa yazlık çıkar kışlık kaldır
bu yıl çocukların kıyafetleirni bile kendi odam aaldım o oda buz gibi elbiseler bile
buz gibi oluyor diyee kendi dolabıma koymuşşştum tıkış tıkış dolanım zaten 4 kapılı almışım evlenirlken ne akla hizmet aldıysam artık
deryaaccııımmm ben geldiiiimmm...yengemlerdeenn..
bütün servisleri ben hazırladım değil tadına bakmak dilimin ucuna bile değdirmedim..
çay bile içmedim gelene kadra da mutfaktan çıkmadım uğraştım durdum..
sırf buraya bunları yazabilmek için yaptım bunu..sırf yemedim diyebilmek için..
siz olmasaydınız kesin atardım ağzıma bişeyler..üstelik kahvaltı ve öğle yemeğimi de hafif geçiştirmiştim..
o künefenin cezası..
ha bi de gülçinimgeldi aklıma..o da böyle biyere gitmişti geçenlerde hiç yememişti..
benim arkadaşım yemiyorsa ben de yememeliyim dedim...açım ve mutluyuummmm
:83::83::83::83::83:
valla üzeirmd evar bişiy anlamaıdm haaa
kayra baharatı döktü halıyaaaa
süpürgeyi alıyım derken ayagım oyuncak kovasına takıldıı ve acı ile kıvrandım
neys esüpürgeyi getiridm
kanepenin altına gitmiş accık onu alayı m derken
kanepenin çivisi elimi kestiii
hasbin allahhhhhh:84::84::84::84:
kızlar hedefimi degiştirdim 70 yaptım 75 olunca az kaldı diyip kaçamak yapıyodum
şimdi 14 kg vermem gerek diye yapamam 4 ay verdim kendime
Bugünkü Menümm
Kahvalti:
1.Dilim Kepek Ekmegi
1.Dilim Beyaz Peynir
2.Dilim Salam
Ara :
Yok
Öglen:
Haslanmis Tavuk Gögüsü (Derisi Yüzülmüs )
Yesil Salata
Ara:
Form Cay
Aksam :
4-5 Tane Cilek
canım sabah ve öğlen iyi ama akşam pek de iyi bir seçim sayılmaz...
en azından bi kase yoğurt biraz sebze tercih edebilirdin...
ben de yazayım menümü
sabah
yarım dilim k ekmek
1 tavada yumurta
3 zeytin
ara
portakal
greyfurt suyu
öğle
3 kaşık türlü(kabaklı patlıcanlı)
5 kaşık yoğurtlu kereviz salatası
ara
elma
greyfurt suyu
akşam
yarım tabak etli kuru fasulye
4 kaşık yağsız bulgur pilavı
1 kase cacık
ara
süt veya meyve
spor yapamıyorum moralim çokbozuluyo
elma
:83::83::83::83::83:
valla üzeirmd evar bişiy anlamaıdm haaa
kayra baharatı döktü halıyaaaa
süpürgeyi alıyım derken ayagım oyuncak kovasına takıldıı ve acı ile kıvrandım
neys esüpürgeyi getiridm
kanepenin altına gitmiş accık onu alayı m derken
kanepenin çivisi elimi kestiii
hasbin allahhhhhh:84::84::84::84:
Zeynepçim hizliresim.com ya da yukleresim.com a yükle. Nereyi yapamadığını söyle yardım edelim tatlım merak ediyoruz fotolarını
Ben de 70 yapacağım ama yolu uzatmak istemiyorum
Yolun yarısından fazlasını geçmiş görmek motive ediyor
4 ay fazla göreceksin
derya abla hızlı resime yükleyip linki alıyorum ama gerisini yapamıyorum
çocuklu evde ençok arananlar arasında olsa gerek bu kumanda bir çözüm bulsalarda tvden basınca biryerden öttürse niye düşünmüyolar kiiiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr
kızlar hedefimi degiştirdim 70 yaptım 75 olunca az kaldı diyip kaçamak yapıyodum
şimdi 14 kg vermem gerek diye yapamam 4 ay verdim kendime
Merhaba kızlar..
Buraya moralim bozukken yazmayı sevmiyorum artık çünkü burası motivasyon yeri,destek yeri..Ne hakkım var kimsenin moralini bozmaya değil mi
Ama yok işte bunları konuşabileceğim kimsem yok..Maddi problemler, bu kafe, çiğnedikçe çiğniyor bizi gene...Artık bir şeyler yapmak istiyoruz..Hayalerimizi erteleyip duruyoruz hep yarına garantimiz varmış gibi
Her adımın ucu maddiyata dayanıyor..Hayaller gerçekleşmedikçe yaşam savaşı verdiğimiz çember daha da daralıyor her gün biraz daha..Çözüm orada ama yapamıyoruz işte..
Madem okumadık,bir meslek sahibi olmadık bedeli de böyle olacak tabi diyorum kendi kendime ama biz bu kadar çalışmayı severken bu muydu hakettiğimiz işte onu bilmiyorum.
Aslında ben bir yerde sineye çekiyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama eşimin karşımda günden güne umutlarını yitiren mutsuz bir adama dönüşmesine katlanamıyorum...İşte bu nokta da kırılıyor kolum kanadım.
Amaaan moral bozukken yazmayı sevmiyorum dedim gene yazdım ikiyüzlülük oldu biraz :78:
[/IMG]
Ablam linki aldın ya,cevap yaza tıkla orada yukarıda ikinci satırda tabloya benzer bir buton var. Üzerine gelince grafik ekle diye yazar zaten. Ona tıkla ve kopyaladığın linki buraya yapıştır bu kadar tatlım.Takılırsan sor gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?