Günaydın canım..Gecenin bir vakti şanssızlık olmuş künefeyle baş başa kalman
Olsun oluyor arada öyle sonra telafi ediyoruz robot değiliz ya elbet olacak arada fireler.Önemli olan toparlamak. Canını sıkma ama yengene gittiğinde de dikkat et. Dünkü künefe olmasaydı dengeli yerdin ama künefe olduğu için bir iki çatal al sadece kimsenin ye demesine de bakma. Alınırlar filan boşver diyetteyim de geç..
deryaaccııımmm ben geldiiiimmm...yengemlerdeenn..
bütün servisleri ben hazırladım değil tadına bakmak dilimin ucuna bile değdirmedim..
çay bile içmedim gelene kadra da mutfaktan çıkmadım uğraştım durdum..
sırf buraya bunları yazabilmek için yaptım bunu..sırf yemedim diyebilmek için..
siz olmasaydınız kesin atardım ağzıma bişeyler..üstelik kahvaltı ve öğle yemeğimi de hafif geçiştirmiştim..
o künefenin cezası..
ha bi de gülçinimgeldi aklıma..o da böyle biyere gitmişti geçenlerde hiç yememişti..
benim arkadaşım yemiyorsa ben de yememeliyim dedim...açım ve mutluyuummmm
bekliyorum eskii fotoları yeniden koysanız eski yeni görüp apışalım
programın saati çok ters hiç bir zaman yakalayamıyorumbirkaç kez izlamiştim bazı kadınlar düşük beden söylüyorlar
nerenden almışın kilo süpersin
kahve canı çekenlerrrrrrrrrr ve hala içemeyenleeeeeeeeeer oh sporumu yaptım duşumu aldım kızımıda uyuttum geçtim pc min başına benden keyiflisi şamda
bencede 38 olamaz. ama kızın boyu kısa ondan kilolu geliyor olabilir bize. kendimden biliyorum boyum 178 44 giyiyorum bana 42 çıkarıyorlar hep. boydan kazanıyorum oda tam tersi boydan kaybediyor.
resimler küçük çok belli olmasada bana iyi göründün,üstelik beyaz kıyafetle..iyisin iyi..
aman filizcim ne dert ediyorsun koınuşupta ömrünü tüketeceğine usussun konuşmasın daha iyi değilmi..ayrıca nedenm hep sen gidiyorsun ki sınırlarını gördnmü bi dene bakalım o gelene kadar sen gitme bakalım ne kadar dayanabilecek buna...
ayy canım beni bir çocuk alt üst ediyor yoruyor seni iki çocuk hallaç pamuğu gibi attırır vallahiii...allah kolaylık versin..bacım imkanın var mecbur değilsen çocuklarına kreş yaşı gelene kadar kendin bak miss gibi ..çok cazip mükemmel bir iş olur ona bişiy demem..ama onun dışında anası gibi kimse bakmıyor valla... biz bile dayanamıyoruz bazen çocuklara bağırıyorz kızıyoruz el nasıl dayansın..
ayyy kızlar günlerdir yaklaşık on gündür vc düzenim çok bozulmuştu suyu ve form çayımı içmiyordum sonra su içsemde bağırsakların boşalmasına faydası olmuyordu,dün izlemin iksir yaptım fakat ben iksirin içine üç yeşilçay iki de form çayı aıtoyrum gerisi aynı yarım limonu sıklıp kabuğunuda içine atıyorum, demledim 1,5 litreye içtim yatana kadar .....ne var ne yok gitti...üç kere çıktım dün sadece bugün gene yaptım...eğer sorun yaşayan tıkanan varsa denesin bakalım bende çok işe yarıyor..:119:
kızlaarr ben geldimm. nasılsınız. sınavımı da atlattım çok şükür.rahatım artık
izlem abla buarada sen diyordun ya dışarda çekildim fotoğraf bu sefer.çok yakında paylaşıcam artık.alıcam bakalım yorumlarınızı
almamışsın bence vermişsin bile
ooyyy tatlım maşallah valla gayet iyi duruyorsun bana kilo almış gibi gelmedin
Günaydın canım..Gecenin bir vakti şanssızlık olmuş künefeyle baş başa kalman
Olsun oluyor arada öyle sonra telafi ediyoruz robot değiliz ya elbet olacak arada fireler.Önemli olan toparlamak. Canını sıkma ama yengene gittiğinde de dikkat et. Dünkü künefe olmasaydı dengeli yerdin ama künefe olduğu için bir iki çatal al sadece kimsenin ye demesine de bakma. Alınırlar filan boşver diyetteyim de geç..
deryaaccııımmm ben geldiiiimmm...yengemlerdeenn..
bütün servisleri ben hazırladım değil tadına bakmak dilimin ucuna bile değdirmedim..
çay bile içmedim gelene kadra da mutfaktan çıkmadım uğraştım durdum..
sırf buraya bunları yazabilmek için yaptım bunu..sırf yemedim diyebilmek için..
siz olmasaydınız kesin atardım ağzıma bişeyler..üstelik kahvaltı ve öğle yemeğimi de hafif geçiştirmiştim..
o künefenin cezası..
ha bi de gülçinimgeldi aklıma..o da böyle biyere gitmişti geçenlerde hiç yememişti..
benim arkadaşım yemiyorsa ben de yememeliyim dedim...açım ve mutluyuummmm
bravo canım tebrik ederim valla nasıl dayanıyoruz bazen kadınlar nasılda yiyiyolar ve tombişler dimi
ben haftaya yokum canım yıllık izne çıkıyorum 3 şehir dolaşcam yazamma maalesef..sonra kapışmaya devam ederiz..
ayran detoksu şöyle 2 litre yağsız ayranın içine 4er yemek kaşığı haşlama yeşil mercimek,bulgur ve nohut ve 2 tane salalığı rendeliyorsun...bu ayran çorbasını saat 12.00 de başlamak üzere bir çorba kasesi kadar her iki saatte bir içiyorsun...tuzsuz bu arada...
sabah da 1 yumurta bir dilim kepek ekmek domates salatlıkla kahvaltı ediyorsun..şekersiz çay ve su serbest başka hiçbirşey yemiyorsun....
sözde 2. günde afedersiniz idrarımızdan yağlar çözülcekmiş merakla bekliyorum:)
merhabalar bi sorum olacak.. bu ayran detoksunda haşlamaların haşlanmış halinden mi 4 kaşık çiğ halinden mi?
Bugünkü Menümm
Kahvalti:
1.Dilim Kepek Ekmegi
1.Dilim Beyaz Peynir
2.Dilim Salam
Ara :
Yok
Öglen:
Haslanmis Tavuk Gögüsü (Derisi Yüzülmüs )
Yesil Salata
Ara:
Form Cay
Aksam :
4-5 Tane Cilek
kabağın karbon değeri 4 ama bence fazla değil . hepten sebzesizde hiç dayanılmaz yaatülayyyy
cnm kabak 2 tanedne yaptım bird eiçine 1 yk sıvı yga koydum yanlışmı yaptım acep:26::26::26:
menümü yazayım
kahvaltı
1 yumurta
1 dlm peynir
2 dal kıvırcık
haşlama tavuk gögsü
lıgyt cola
ara
sütlü nescafe
akşam
yumurtalı kabak sote( 1 yumurta 2 kbk)
3 yk yogurt
3 lt su
2 fincna tarçın çayı
4 fincna yeşil çay
kızlar ben menüleirmd eyamzıyorum ama hergün mutlaka en az 3 fincan yeşil çay içiyorum
:83::83::83::83::83:
valla üzeirmd evar bişiy anlamaıdm haaa
kayra baharatı döktü halıyaaaa
süpürgeyi alıyım derken ayagım oyuncak kovasına takıldıı ve acı ile kıvrandım
neys esüpürgeyi getiridm
kanepenin altına gitmiş accık onu alayı m derken
kanepenin çivisi elimi kestiii
hasbin allahhhhhh:84::84::84::84:
Bugünkü Menümm
Kahvalti:
1.Dilim Kepek Ekmegi
1.Dilim Beyaz Peynir
2.Dilim Salam
Ara :
Yok
Öglen:
Haslanmis Tavuk Gögüsü (Derisi Yüzülmüs )
Yesil Salata
Ara:
Form Cay
Aksam :
4-5 Tane Cilek
Sabah;
2 dilim ekmek üstüne krem peynir
1 domates
Öğlen;
1 kase çorba
Ara;
1 salatalık
Akşam;
2 kepçe barbunya yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 dilim ekmek
salata(yağsız)
1 kaşık yoğurt
akşamada belki 1 elma yiyebilirim
geçmiş olsun canım . kaynananı ii ette gel bekleriz biz senislm kıslarrr ben kaynanamlardayımmm yine rahatsızlandı onun yanında kalıyorum bu hafta yokummm...bildirimde yapamıyacammm..burada tartı yok....haftaya görüşürüz ara ara girmeye çalışırımm...misafir çok geliyor...onlarla uğraşıyoruzzz...herkeze iyi motivasyonlarrrrrrr...
selam kızlararkadaşım geç gitti o gidince bizde eşimle bime gittik alışverişimizi yaptık 5i 1 yerde çayım bitmişti onu aldım tam 6 deqişik bitki çayı içiyorum bi birinden bi diqerinden hepsini ayrı seviyorum ve çok keyif alarak içiyorum sabah en sevdiqim kupa bardaqımı kırdım çok kocaman bir kupaydı içine fazla su koyabildiqim için çok seviyordum neyse saqlık olsun yerine bir tane alıcam evdede 2 tane daha var yazın gittiqim her tatil beldesinden kendime kupa alıcam her yıl ne alsam kendime diye düşünüyordum bu sene bolbol kupam olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?