80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım önemli olan sağlık allah önce sağlık huzur versin...sonra para....hepimiz bazen böyle zor dönemler atlatıyoruz.kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş.allah herkesin gönlüne göre versin...inş.sağlıklı huzurlu paralı günler geçiririz.çok parada iş değil sakıp sabancı otomobil fabrikam var ama otomobile binecek oğlum yok demişti.Kenan evren o kadar zengin sadece haşlanmış patates yiyordu...canım bu topikle içindekileri paylaşınca yükün azalıyor rahatlıyorsun.sen moralini bozma eşine destek ol ticaret maalesef zor iş...bu devirde ticaretle uğraşmak ve kara geçmek zor...

Yok inan hayatımın hiç bir döneminde para hırsım olmadı zaten. Ben temel ihtiyaçlar ve ortalama bir yaşam seviyesi için artık bir şeylerin düzelmesini istiyorum. Yoksa çok karşıyım yok şuyum da olsun, buyum da olsun diye ömrünü heba edenlere..
Huzur en önemlisi ki onun ve sevginin sayesinde geldik bu günlere yoksa kolay kolay kaldırılacak bir şey değil bu kadar çalışmak..

kızlar dün doktora gittim doktor kabızlık varmı dedi hayır dedim
reçetiyi okurken gördüm sindirim düzenleyici hap vermiş
ne işe yarıcak bu benim çok şükür her sabah düzenlidir sindirimim

tam 6 ay oluyo derya abla inanmıyorum hala babam iyiki konuşup durmuş
ben 100 kg iken bile kendimi elizabeth taylor sanıyodumm

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kaçgündür takip ediyorum huri ve gülçin eksik değil mi yoksa ben mi atlıyorum?

Banucum kumandayı buldun mu?aklıma takıldı acaba nerden çıkacak diye?yazlık-kışlık sıkıntısı maalesef bende de var kirada olunca dolap yaptıramıyorsun tabii keşke geniş bir evim soyunma odam olsa süper olur.kıyafetlerin hepsi bir yerde derli toplu olur tabii birde benim alma alışkanlığımı bırakmam lazım...hamileyken hamile kıyafete bakmaya gittik. doğumdan sonra giyerim diye 2 tane kot aldım çok hoşuma gitti...eşim kzıyor her zaman aynı şeyi yapıyorsun ihtiyacın olanı almıyorsun, hoşuna ne giderse topluyorsun diye...

tam 6 ay oluyo derya abla inanmıyorum hala babam iyiki konuşup durmuş
ben 100 kg iken bile kendimi elizabeth taylor sanıyodumm

Kızdığımız eleştirilere ihtiyacımız oluyor bazen

Evet gülçin de yok huri de günlerdir

naydın kıslarrrrrrrrrr
sana daa
dur hele deryacım daha cumaya var bekle bakalım da artık cumaya kadar da tartılma emi...
haziranın 2sine verdiler nehir bunlar adamı öldürürlerr :84:
ayyy bu TRsistemi berbat sağlıkta yaaa bir insana bu kadar geriden randevu verilirmi,hele fizik tedaviler aylarrr sornasına veriliyor yazıkkkk yazıkkkk
ayyy kayınvaliden senle yarışıyor kz resmen filiz...ya doğursa belki kurtulursun onla oyalanır senle uğraşmayı unutur
kızlar dün doktora gittim doktor kabızlık varmı dedi hayır dedim
reçetiyi okurken gördüm sindirim düzenleyici hap vermiş
ne işe yarıcak bu benim çok şükür her sabah düzenlidir sindirimim

zeynep deseydin ya doktora neden verdin bunu amca..:)))) neyse ilacın prospektüsünü eyyce oku bakalım neye yarıyormuş bende merak ettim

bende bu sabah tartıldım halaaaaaa 60 ım banunun diyetine başladım iki gün onu yapıcam bakalım ne olacak.. dün çok fena oldum gece midem bulandı yandı kavruldu resmen gur gurrr kaynadı yokkk kuuuuuuuuuuuu açlıktan değil hatta kaçamak yaptım onun cezasını çektim ..bugün çok kötü değildim başladım yağsız şekersiz diyetime..:86:

ideal kilomu değişiym 58 yapıym düşebilecem mi yaw kendimi inandıramıyorum izlem olsa şimdi bi lafı gediğine koyardı ama nere kayboldu ya geneeee
58 e elim bile gidemedi önce inanmam gerek 63 yaptım

Son düzenleme:

deryacım yanlış hatırlamıyorsam plates topu kullanıyordun.internette baktım hangisini alıyım die karar veremedim.pilates topu,bandı ve iki küçük topu sauna eşofmanı biarada olanlar var...bana o kadar çok şey gerekmiyor.pilates topu çapını kaç almalıyım boyum kısa 1,62 cm.o yüzden pilates topu çapı 65 cm iyi olur mu ve pilates bandı yeşil mi daha ii?bilgiiin varsa cevaplarsan sevinirimpilates topuyla 1 ayda poposunu 6 cm incelten varmış şaşırdım.denemek istedirim...

cumaya kadar daha çok var dur hele vereceksin demedi deme sabır sabır sabır geçen hafta zaten çok iyiydin bu hafta 500 ü geçeceğine inanıyorum bugün çıkacakmısın yürüyüşe ben bırazdan leslie yaparım sonra dışarı çıkacağım kızımı sinemaya götüreceğim bakalım ilk sinemasında neler olacak :)

tülayyyy

kak gız bizde yatak herkeş yatmışşşş..........

sen bunu yazdığın vakit ben yatmnaya hazırlanıodum ilkaycım sözünü dinledim yani

günaydın kıslarrr nasılsınızzz

kahvaltımı yaptım bende bi bakim dedim kimler var

3 sosis
yarım domates
yarım salatalık
peynir

bakalım bugünkü menüm nasıl olacak:18:
sabah gayet güzel olmuş . öğle ve akşamdanda aynı perfonsmansı bekliyorum puan hesaplamayı unutma

kızlarrrr günaydınnnnnnnn
deryacım aslına bakarsan bende 1200 fazlası alma taraftarı değilim ne yapsamki diğer gurubu terki diyar eyleyim olmazsa yoksa kafam karman çorman oluyorrr

sen kendi vucunun istediği kadarını ver canım .eğer şimdiki listende kilo verebiliyorsan kilo vermen durana kadar eksiltme bence . kilo vermen durduğunda 100-200 kalori geri çekersin . :26:
ben öyle 2 topiğe birden yetişemiyorum yaa bi kaç sefer denedim bişeyler okumaktan gına gelmişti

lilicim teslim bayrağını çekmişsin hemen daha koskoca 2 gün var önünde . bide bu hafta spora ağırlık verdiğin için fazla çıkıo olabilirsin.
ben spora ilk başladığımda spor hocası kaslarım sürekli su pompalıyor tartıdaki rakama aldanma sakın demişti .bi süre sonra vucut alışıyor ama canım . süper gidiyorsun bence vermemen için sebep yok

Filizcim 65 cm uygun senin boyuna. Benimkini markasını hatırlayamadım şimdi ama dunlop iyidir bu konuda.Aslında markaya takılma o kadar. Lastik hakkında bilgim yok ben düzenli pilates yaparken normal bildiğimiz kalın lastik kullanıyordum. İzlem bilir ama hangisi daha iyi ona bir sor istersen.
Plates kesinlikle sıkılaştırıyor canım.Düzenli yaparsan o sonuçları alman olası,neden olmasın. Temelden başla ama ebru şallının tv 8 programları indirmeni tavsiye derim hafiften başlatıyor,gün geçtikçe ekliyor bir şeyler..Ben 20 bölüm yaptım bıraktım sonra

Evet ortim bu günde çıkacağım
Artık hafta içi her gün saat 1 de çıkacağız mutlaka karar aldık
Parkta aletler beni bekler kızlar görüşürüz

hava bir açıp bir kapatıyor oqlumla 3-4 arası dışarda yemek yicez acaba mantı evinemi gitsek hafta sonu mantı yap demişti ben kendim açıp yaparsam fazla kaçar şimdi cumayada bu kadar az bir zaman kalmışken bugün mantı yemek ne kadar doqru olur bilemiyorum en iyisi oqluşuma sorayım belki bugün başka bişey yemek ister...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…