Merhaba kızlar..
Buraya moralim bozukken yazmayı sevmiyorum artık çünkü burası motivasyon yeri,destek yeri..Ne hakkım var kimsenin moralini bozmaya değil mi
Ama yok işte bunları konuşabileceğim kimsem yok..Maddi problemler, bu kafe, çiğnedikçe çiğniyor bizi gene...Artık bir şeyler yapmak istiyoruz..Hayalerimizi erteleyip duruyoruz hep yarına garantimiz varmış gibi
Her adımın ucu maddiyata dayanıyor..Hayaller gerçekleşmedikçe yaşam savaşı verdiğimiz çember daha da daralıyor her gün biraz daha..Çözüm orada ama yapamıyoruz işte..
Madem okumadık,bir meslek sahibi olmadık bedeli de böyle olacak tabi diyorum kendi kendime ama biz bu kadar çalışmayı severken bu muydu hakettiğimiz işte onu bilmiyorum.
Aslında ben bir yerde sineye çekiyorum, güçlü olmaya çalışıyorum ama eşimin karşımda günden güne umutlarını yitiren mutsuz bir adama dönüşmesine katlanamıyorum...İşte bu nokta da kırılıyor kolum kanadım.
Amaaan moral bozukken yazmayı sevmiyorum dedim gene yazdım ikiyüzlülük oldu biraz :78:
bende bu sabah 85 çıktım regli oldum ama 2 günüm normalmıdır
zeynepcim fotoğraflarını gördüm maşallah çok ii gidiyorsun.çizergede bakınca insan pek anlamıyor ama iki resim arasındaki farkı görünce daha da motive oluyor.tebrikler canımm
canım önemli olan sağlık allah önce sağlık huzur versin...sonra para....hepimiz bazen böyle zor dönemler atlatıyoruz.kul sıkışmadıkça hızır yetişmezmiş.allah herkesin gönlüne göre versin...inş.sağlıklı huzurlu paralı günler geçiririz.çok parada iş değil sakıp sabancı otomobil fabrikam var ama otomobile binecek oğlum yok demişti.Kenan evren o kadar zengin sadece haşlanmış patates yiyordu...canım bu topikle içindekileri paylaşınca yükün azalıyor rahatlıyorsun.sen moralini bozma eşine destek ol ticaret maalesef zor iş...bu devirde ticaretle uğraşmak ve kara geçmek zor...
Kızlar regl döneminde şişlik olur genelde daha fazla çıkarsınız.O yüzden şu anki klonuzdan daha az çıkacaksınız emin olun.
Moralini bozma zeynepçim sen de uzun süredir diyettesin biliyorsun regl dönemlerini
tatlım reql zamanlarında vücut su toplar ve ödem oluşur reql bitiminde normale inersin bende reqliyim 2 gündür bakalım cumaya kaç çıkıcam
tam 6 ay oluyo derya abla inanmıyorum hala babam iyiki konuşup durmuş
ben 100 kg iken bile kendimi elizabeth taylor sanıyodumm
Merhaba kaçgündür takip ediyorum huri ve gülçin eksik değil mi yoksa ben mi atlıyorum?
Banucum kumandayı buldun mu?aklıma takıldı acaba nerden çıkacak diye?yazlık-kışlık sıkıntısı maalesef bende de var kirada olunca dolap yaptıramıyorsun tabii keşke geniş bir evim soyunma odam olsa süper olur.kıyafetlerin hepsi bir yerde derli toplu olur tabii birde benim alma alışkanlığımı bırakmam lazım...hamileyken hamile kıyafete bakmaya gittik. doğumdan sonra giyerim diye 2 tane kot aldım çok hoşuma gitti...eşim kzıyor her zaman aynı şeyi yapıyorsun ihtiyacın olanı almıyorsun, hoşuna ne giderse topluyorsun diye...
sana daagünaydın kıslarrrrrrrrrr
dur hele deryacım daha cumaya var bekle bakalım da artık cumaya kadar da tartılma emi...Günaydın canlarım..
Bu sabah 79.6 çıktım.Sanırım bu hafta sabit kalacağım. Bile bile lades dedim o yüzden üzülmüyorum ama en azından 500 gr veririm diye hayal ediyordum..O da olmadı ama olsun.Moralimi bozmuyorum :92:
Haftaya da regl olacağım zaten.2 haftam boşa geçmiş olacak,allahım bana güç sabır versin de gözüm dönüp yasak bir şeye dokunmayayım şu durumda..
ayyy bu TRsistemi berbat sağlıkta yaaa bir insana bu kadar geriden randevu verilirmi,hele fizik tedaviler aylarrr sornasına veriliyor yazıkkkk yazıkkkkhaziranın 2sine verdiler nehir bunlar adamı öldürürlerr :84:
ayyy kayınvaliden senle yarışıyor kz resmen filiz...ya doğursa belki kurtulursun onla oyalanır senle uğraşmayı unuturpazar günü eltimler ve anneside bizdeydi.eltim kayınvalideme eline de çocuk yakışıyor dedi.Kayınvalidem napsam bidaha mı doğursam dedi:)artık torun sevme yaşındasın, acaba menopoza girmedi mi diyeceğim ama 54 yaşında girmiştir.benim anne 51 yaşında menopaza girdi...kısacası doğurursa şaşmam:))
kızlar dün doktora gittim doktor kabızlık varmı dedi hayır dedim
reçetiyi okurken gördüm sindirim düzenleyici hap vermiş
ne işe yarıcak bu benim çok şükür her sabah düzenlidir sindirimim
Teşekkür ederim ortim ama şu an elimde kupam hazır çorba içiyorum gene. Sabah kuru kayısımı yemeyi unuttum evden çıkarken,dün de tarçınım bitmiş çayımı da yapamadım. Ben de çorba içiyorum bu sefer.Bir de çorbayı ekmeği kısınca kalorim 950 lerde kalıyor e o da çok az vücudum alışacak.Bu hafta pizza yedim diye tamamlamadım hiç ama bir şeyler bulmam lazım kalori tamamlamak için. Çorba olmasa da sabahlarıma başka bir şey.
hoşgeldin canım
birşey söyleleyim mi ben hiç kalori hesabı yapmıyorum kesinde 900 civarı alıyorumdur nekadar az yesem okadar iyi geliyor bana fffff 2 ayı geçti hala diyeti çözemedim
çok iyi bir diyetisyene gitmiştim oda hiç alınması gereken kalori hesabından bahsetmemişti yemen gerekenleri değil yememen gerekenleri söyleyeceğim demişti 3 beyaz kesinlikle yok demişti bol bol su hatta ilk uyandığımız gibi koca bir bardaklar su içilmeli demişti sabah kahvaltısı 8 de yapılmalı 9 u geçmemeli demişti (metabolizma için )vakit yoksa müsli ve nesfit ile geçirebilirsiniz demişti ara öğünlerde kayısı ceviz tüketilmesini tavsiye etti
birde öğünlerde et yenirse mutlaka salata sebze yenirse yoğurt tüketilmeli dedi
hoşgeldin canım
birşey söyleleyim mi ben hiç kalori hesabı yapmıyorum kesinde 900 civarı alıyorumdur nekadar az yesem okadar iyi geliyor bana fffff 2 ayı geçti hala diyeti çözemedim
çok iyi bir diyetisyene gitmiştim oda hiç alınması gereken kalori hesabından bahsetmemişti yemen gerekenleri değil yememen gerekenleri söyleyeceğim demişti 3 beyaz kesinlikle yok demişti bol bol su hatta ilk uyandığımız gibi koca bir bardaklar su içilmeli demişti sabah kahvaltısı 8 de yapılmalı 9 u geçmemeli demişti (metabolizma için )vakit yoksa müsli ve nesfit ile geçirebilirsiniz demişti ara öğünlerde kayısı ceviz tüketilmesini tavsiye etti
birde öğünlerde et yenirse mutlaka salata sebze yenirse yoğurt tüketilmeli dedi
Cidden diyet işi de bildiğin hesap kitap işi yahu :44:
Başladığımdan beri kalori hesapla,menü yaz,kk ya yetiş,ne yiyeceğini düşün başka bir işe odaklanamaz oldum
Bakalım ortim dediklerinin hepsini yapıyorum zaten ama hiç tuzsuz da yemek yemek çok zor ya onu yapamam sanırım :44:
Avatarına bayıldım bu arada. Çok seviyorum animeleri
dur hele deryacım daha cumaya var bekle bakalım da artık cumaya kadar da tartılma emi...
Çok sabırsızım değil mi?
Tartım hemen banyonun yanında sabahları önünden geçerken dayanamıyorum çıkıyorum işte
Haklısın aslında tartılmamam lazım,kendimi tutmaya çalışacağım.
Günaydın canlarım..
Bu sabah 79.6 çıktım.Sanırım bu hafta sabit kalacağım. Bile bile lades dedim o yüzden üzülmüyorum ama en azından 500 gr veririm diye hayal ediyordum..O da olmadı ama olsun.Moralimi bozmuyorum :92:
Haftaya da regl olacağım zaten.2 haftam boşa geçmiş olacak,allahım bana güç sabır versin de gözüm dönüp yasak bir şeye dokunmayayım şu durumda..
Cidden diyet işi de bildiğin hesap kitap işi yahu :44:
Başladığımdan beri kalori hesapla,menü yaz,kk ya yetiş,ne yiyeceğini düşün başka bir işe odaklanamaz oldum
Bakalım ortim dediklerinin hepsini yapıyorum zaten ama hiç tuzsuz da yemek yemek çok zor ya onu yapamam sanırım :44:
Avatarına bayıldım bu arada. Çok seviyorum animeleri
evet bende bayılıyorumm sonunda buldum beğendiğim bişey . ben sıkmıyorum kendimi ortim öyle hesap kitapla ama ne yiyeceğim sıkıntısı var herdaimaha öğlen geldi çattı dışarı çıkacam öğünüm kaynayacak arada ee dışarda geçte olsa kaçamaksız bişeyler yiyeceğim artık
tuzsuz bende yiyemiyorum ama azalttım epey çok tuzlu yemek zorunda kalan düşük tansiyonlu arkadaşlar yada tuzsuz yapamayanlar sizin daha çok su içmeniz gerek aksi taktirde kilo verilmiyorrr gene diyetisyenden garantili denenmiş
tülayyyy
kak gız bizde yatak herkeş yatmışşşş..........
sabah gayet güzel olmuş . öğle ve akşamdanda aynı perfonsmansı bekliyorumgünaydın kıslarrr nasılsınızzz
kahvaltımı yaptım bende bi bakim dedim kimler var
3 sosis
yarım domates
yarım salatalık
peynir
bakalım bugünkü menüm nasıl olacak:18:
kızlarrrr günaydınnnnnnnn
deryacım aslına bakarsan bende 1200 fazlası alma taraftarı değilim ne yapsamki diğer gurubu terki diyar eyleyim olmazsa yoksa kafam karman çorman oluyorrr
lilicim teslim bayrağını çekmişsin hemen daha koskoca 2 gün var önünde . bide bu hafta spora ağırlık verdiğin için fazla çıkıo olabilirsin.Günaydın canlarım..
deryacım yanlış hatırlamıyorsam plates topu kullanıyordun.internette baktım hangisini alıyım die karar veremedim.pilates topu,bandı ve iki küçük topu sauna eşofmanı biarada olanlar var...bana o kadar çok şey gerekmiyor.pilates topu çapını kaç almalıyım boyum kısa 1,62 cm.o yüzden pilates topu çapı 65 cm iyi olur mu ve pilates bandı yeşil mi daha ii?bilgiiin varsa cevaplarsan sevinirimpilates topuyla 1 ayda poposunu 6 cm incelten varmış şaşırdım.denemek istedirim...
cumaya kadar daha çok var dur hele vereceksin demedi deme sabır sabır sabır geçen hafta zaten çok iyiydin bu hafta 500 ü geçeceğine inanıyorum bugün çıkacakmısın yürüyüşe ben bırazdan leslie yaparım sonra dışarı çıkacağım kızımı sinemaya götüreceğim bakalım ilk sinemasında neler olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?