80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnternetten siparişi geçtim 3 gün içinde teslim edilecek bakalım.delta çapı 65 cm ve 120*15*5mm pilates bandı+pompasıyla bakalım inş.işe yarar tabii şuan kayınvalidem var yapamam o gidince başlarım hemen eve götürmem iş yerinde durur artık...eşim yine çok kızacak alıyorsun bir iki yapıp kenara atıyorsun diye
ama bu sefer ev uygun olsun mekik aletininde pilates topu+bandınında hakkını vereceğim

filizcim
kumanda hala kayıp cnm maleseff bulamadım merka eidyorum nerden çıkıcak
plate siçinde bence henüz başlama biraz kilo ve röle başla cnm
sen şuan vaktin varsa kalori harcatıcak spor yapp
geniş bir eve çıkıcma bend einşş seneye hazirana uzun bir süree ama napalım

ilkaycım
hadi bakalım cnm kolay gelsin inş fazlalıklarını atarsınnn

bend eplates ebaşladım kızla rbugün itibariylee
valla mekikk filan hakgetireee plstesin yanında biraz sıkıntılaırm varr hareketlerle ilgili ama
inşş en kısa zamanda çözülür

ilkaycım meslekdaşız bende özel bir firmada mutfak,banyo,vestiyer,sürgülü dolap,kitaplık vs.çiziyorum.tabii öncelikle evlere gidip ölçü alıyorum, projeyi hazırlayıp görüşme,satış,şipariş girişi ve takip bazen montaja bakmaya gidiyorum sorun çıkarsa tadilat projelerinde kesin gidiyorum...aslında bir bayan için zahmetli riskli bir iş.bilmediin evlere inşaatlara ölçüye gidiyorsun.satış için şekilden şekle giriyorsun birde hata olursa patrona dert anlatıyorsun.ben 12 yıldır çalışıyorum artık alıştım.bazen söylensemde çalışmak hoşuma gidiyor.

sevgide yok.yoklama almak lazım:) izlem oğluşuyla gezmeye gidecekti.gülçin,huri,sevgi,dilek,nilgün gözükmüyorlar yoklar...

herkese selam kızlar

sena abla maalesef bende hergün tartılanlardanım çok kötü bişey yaa..

derya abla hazır çorbaların kalori çok az yiyebilirsin yanına 1 dilim ekmek ye baya doyurucu olur

ay filiz abla ne kadınlar var gençlere özeniyorlar ama özensinde oda kilo versin iyidir

zeynep aynen benim ablamda feryal sen ikizinimi yuttun demişti o zaman çok ağlamıştım ama iyikide demiş şimdi kendisi öyle

yaa bende yiyemiyorum tussuz hiç tansiyon hastası annem var çok tussuz yapıyo yemekleri ben kendim koyuyorum çok atıyorum

dünde izlem abla gelmedi hiç kaldılar doğal yaşam parkında herlade

filizzzz
hangi firmadasın cnm sen bend eyeni evim için dolap yaptırcam yatak odasına
sürügülü boydan boya bişiy olsun istiyorum bana ozman yardımcı olursun inşşş

Selam Kizlaaaarr

Kahvaltimi Yaptigim Gibi Yengemle 2.Saat Yürüyüse Ciktik
Simdi Geldim Eve Dusumu Alip Dinlenmeye Cekilecegim ..

Sabah Tartildim Reglimin 3.Günü Bakalim Biseyler Gitmismi Diye Merak Ettim
Ve Iveeet Gitmi$ 84'ü Gördüm
Cuma Bildirimimde Yine Sabit Cikar Bu Sayi Ama Olsun 80'e 4. Kaldi
Kendi Rekorumu Kirdim Bu Defa Ve 3.Haftada 4.Kilo Vermi$ Bulunuyorum ..

Sizlerin Destegi Olmasa Ben Kolay Kolay Devam Etmezdim Bu Diyete Ve Hemen Pes Ederdim
Ama Siz Bana Azimli Olmayi Ve Sabir Etmeyi Ögrettiniz
Daha Coook Sey Ögrenecegim 65' kg Gelene Kadar .. Yola Hizlaa Devammm :81:

feyalcim dün tartılmayınca hergün tartılma isteqim geçti bugünü daha rahat atlattım sende tartılmamayı bir dene istersen ablacım

burcu tebrik ederim canım ne güzel bir duygudur bu insanı otomatik motive eder inşallah en kısa zamanda 7li rakamlarıda görürsün cnm

kızlarrr size söylemeyi unuttum bennn
geçen aylarda mangodan sırf indirimdee ve zayıflayınca giyerim diye bi kot almıştım
içine girebiliyorum artıkınnn
ama birazz aşagıda kalıyor yanlarımı fışkırtıyorr
1 aya kalmaz içindeyimmm

mangonun 38 ine giriyorsam artık ölsemde gam yememm yahu

filizzzz
hangi firmadasın cnm sen bend eyeni evim için dolap yaptırcam yatak odasına
sürügülü boydan boya bişiy olsun istiyorum bana ozman yardımcı olursun inşşş

Tabii yardımcı olurum canım.Kelebek Mutfak(mutfak+banyo) Pupa Dekorasyon (diğer dolaplar sürgülü)

feyalcim dün tartılmayınca hergün tartılma isteqim geçti bugünü daha rahat atlattım sende tartılmamayı bir dene istersen ablacım

senacım bende deli gibi sabah akşam tartılıyorum biara pili bitmişti nasıl eksiklik hissetmiştim henem pil aldım.tartıyıda odama aldım kesin her sabah işe gitmeden tartılıyorum.aslında annem televizyonda izlemiş hergün tartılmak ii değilmiş kilo veremediğini yada arttığını görünce moral bozuluyor ve vucut bişey salgılıyormuş o da böbreklere zarar veriyormuş.ama elimde değil merak ediyorum acaba kilo gidiyor mu diye bakalım bende cumaya kadar bir tartılmamaya çalışıyım...

aa çok sevindim valla:)) çizim için hangi proğramı kullanıyorsunuz..ben arcon kullandım..çok zevkliydi en zor aşaması çizim kritiği çok absürt zevkleri olanlar var...ölçüye ben gitmedim hiç...bir erkek arkadaş gitti ama gerisi satışı sunumu projesi projeye fiyat çıkarma pazarlık iş takibi bana aitti ..

:92::92:

kızlar ben çok kötü bişey yaptım tam bir haftadır çok güzel götürdüğüm diyeti biraz önce içimden bir canavar çıkarak mahvetti cips yedim bir paket orta boy sizce kendime ceza verip akşama kadar bişey yemesem mi aksamda sadece salatamı yesem nedersiniz ya çok pişmanım moralim bozuldu:

paket kaç kaloriymiş olur olur arkasını getirme pişman da olma gitbir kupa yeşilçay iç bol su iç akşamıda hafif geçir tamamdır..

ayy saat 3 olmuş yaa

sebze çorbası yaptım oğlana tadını beğenmedim bende takıntıdır kendi beğenmediğim şeyi asla yedirmem .neyse bide yayla yaptım onu içmez diye benim oğlan sebzeyi içti yaa denemeden ne yaparsın yenisini takıntı işte bende
ben bunlarla uğraşıp yedirip yatırana kadar oğlanın uyku saatinide geçirdim .beşiğinde şuan ama hala uyumamış sesleri geliyo :84:

celal bey uyusunda kalkıp sporumu yapıcam unutma beni eşliğinde

tartı sorunu yaşayanlar ..hergün tartılmak gerçekten psikolojik olarak sinir bozucu . haftada bi tartılın derim ben . tartıyı göz önünden kaldırmakla başlayın işe

banucum süpersin yaa valla ben 38 beden giyemicekmiyiiimmm :84: :84: :84:bu besenlerle çook zor :84:

4.Susadınız mı? Suyunuzun Soğuk Olduğundan Emin Olun

Suyu yudum yudum içmeyin. Onun yerine hızlı ve soğuk için. Günde düzenli dağılmış 8 bardak su içmeki bardak başına 25 kaloriye denk gelen metabolizmik desteği sağlar. Suyu soğuk içtiğiniz zaman vücudunuz suyu ısıtmak için çaba harcayacaktır ve bu da daha fazla kalori yakmanız demektir.

5.Kendinizi Sıcak İçeceklerle Tedavi Edin

Soğuk suya ek olarak kendinizi bir fincan kahve ya da yeşil çay ile sakinleştirin. Bu içecekler sinir sisteminizi harekete geçirir ve bu hareket sayesinde kalori yakarsınız. Araştırmalara göre, günde üç bardak yeşil çay 78-106 kalori yakmanıza neden oluyor

hadi kızlar yeşil çay içmeye

ben diyete başladıgım günden itibaren hergün mutlaka 4 fincan yeşil çay içiyorum
Artık keyif haline geldi bende yeşil çay içmek
ÇAYKURUN BERGAMUT AROMALI olanı alıyorum ben sallama içemiyorum yaa bitki çaylarını
hiç içmemm ondna ii sallma içecegime

sebze çorbasını nasıl yapıyorsun bende ek gıdaya başladım yaptığım çorbalara tuz baharat katmadan ayırıyorum onları yediriyorum.sebzeli mercimek,tel şehriye,yoğurt çorbası...sürekli mama olmuyor deep
freeze kaldırdığım sütlerde bitti bende artık emziremiyorum.internetten bakıyorum baktıkça kafam karışıyor.annem sabahları rafadan yumurtanın sarısını ve labne peyniri ekmek ve ıhlamur içiriyor.öğlen çorba , günde 2 yoğurt,arada elma yada armut rendeliyor.akşam uygun yemek varsa ondan çok az yediriyor geri kalan kısımlarda aralarda mama yiyiyor.ne pişireceğimi bilemiyorum... ilk kez geçen azıcıcık tavuk yedirdik...yavaş yavaş deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…