80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba ben çiğdem sena çizelgedeki rakamlara göre soruyorum 90 dan 67 ye nekadar sürede geldin benimde zayıflamam lazım ama emzirdiğim için çok çabuk açıkıyorum cvp veririsen sevinirim

kızlarrrr günaydınnnnnnnn

deryacım aslına bakarsan bende 1200 fazlası alma taraftarı değilim ne yapsamki diğer gurubu terki diyar eyleyim olmazsa yoksa kafam karman çorman oluyorrr

menünü çok beğendim hazır çorbalardan boşuna kalori alıyordun kayısı süper bende geçmeliyim kayısıya yalnız 2 yumurtayı iyi yedin ben haşlanmış zor yiyorum oda sarısını

Teşekkür ederim ortim ama şu an elimde kupam hazır çorba içiyorum gene. Sabah kuru kayısımı yemeyi unuttum evden çıkarken,dün de tarçınım bitmiş çayımı da yapamadım. Ben de çorba içiyorum bu sefer.Bir de çorbayı ekmeği kısınca kalorim 950 lerde kalıyor e o da çok az vücudum alışacak.Bu hafta pizza yedim diye tamamlamadım hiç ama bir şeyler bulmam lazım kalori tamamlamak için. Çorba olmasa da sabahlarıma başka bir şey.

Teşekkür ederim ikaycım, orası öyle tabi hayat herkese zor.İnşallah açacağız önümüzdeki kış.
Dediğin gibi onun algılayışı benden farklı oluyor bir erkek olarak...

Günaydın feyzacım..Kusura bakma benim hafıza gel gitli biraz.Amin canım inşallah teşekkür ederim güzel dileklerin için.

günaydın kızlar

Günaydın seherim

günaydın kıslarrr nasılsınızzz

kahvaltımı yaptım bende bi bakim dedim kimler var

3 sosis
yarım domates
yarım salatalık
peynir

bakalım bugünkü menüm nasıl olacak:18:

Kahvaltın güzel olmuş nehirim, bol bol et ye inşallah sonuçlar güzel olacak..

naydın kıslarrrrrrrrrr

Günaydıınn

kızlarrrr günaydınnnnnnnn

deryacım aslına bakarsan bende 1200 fazlası alma taraftarı değilim ne yapsamki diğer gurubu terki diyar eyleyim olmazsa yoksa kafam karman çorman oluyorrr

Günaydın edacım..
Bence seviyorsan terketme ama anlat 1200 den fazla almayacağını.Kilo veremiyorum bu şekilde de..

Canım bende hersabah tartılmadan duramıyordum sabredip cumayı beklemek başka bir heyecan kattı bana darısı başına cnmm

günaydın kızlar

fıstıqımm günaydın cnmmm

sena nasıl oldun yaran kapandımı?

günaydın nehircim iyiyim canm çok saol yaranın izi belli uzun süre o elimde bişey tutarsam aqrıyor oda zamanla geçer sanırım sen nasılsın

merhaba ben çiğdem sena çizelgedeki rakamlara göre soruyorum 90 dan 67 ye nekadar sürede geldin benimde zayıflamam lazım ama emzirdiğim için çok çabuk açıkıyorum cvp veririsen sevinirim

şuan diyete başlayalı 9 ay oldu cnm ama 3 ay ara vermiştim yani 6 ay diyelim emziridiqin için doktora danış derim bnm bu konu hakkında bilgim yok ama sanırım sıksık ama azar azar herşeyden yemen gerekir diye düşünüyorum ..

Son düzenleme:
Günaydın canlarım..

Bu sabah 79.6 çıktım.Sanırım bu hafta sabit kalacağım. Bile bile lades dedim o yüzden üzülmüyorum ama en azından 500 gr veririm diye hayal ediyordum..O da olmadı ama olsun.Moralimi bozmuyorum :92:

Haftaya da regl olacağım zaten.2 haftam boşa geçmiş olacak,allahım bana güç sabır versin de gözüm dönüp yasak bir şeye dokunmayayım şu durumda..

sena sağol bende iyiyim...senin hastaneden aldığın randevun vardı sanırım ne oldu

Günaydın kızlar

benim 2 gündür metabolizmam alt üst oldu lavaboya çıkamıyorum.kuru kayısı tüketiyorum.rahatlatıcı bitki çaylarından içmek istemiyorum...zaten tembel bağırsaklarım iice tembelleşecekcek onlarsız iş yapamaz olacak...en iisi kayısı ve daha çok sebze yemeği yemeliyim

salı menü
sabah
2 kuru kayısı+ılık sirkeli su
kaşarlı kepek ekmeğine tost
arada
portakal
öğle
etli ekmek+ayran+salata
ara yok
akşam
çorba
arada
elma+süt
artık sevginin yaptığı gibi akşamları belirli bir saatten sonra yemiyorum.akşamları ekmekte yemiyorum.hatta dün eşim halley,çokoprens,gofret dolu bir tabakla geldi.kayınvalidem önce aldı yiyordu. ben almam deyince eşime götür bende yemem bu saatte dedi:)elimdekini yiyim yeter dedi...bir yarış içindeyiz allahtan hayırlısı...

canım yaaa senin kayınvaliden de adamı öldürür seninle s.... yarıştırıyor ha

deryacım verirsin sabit kalmak bile çok ii bişey.bencede moralini bozma...regli olunca kilo fazlalaşıyor mu?regli bitimi daha az mı çıkacağız tartıda?ben şuan regliyim 2.günüm ortalama 6 gün sürüyor.tartıya çıktığımda kilo vermiş gözüküyorum.regli biince daha da mı vermiş olacağım...

kızlar ben çıkıyorum öğlen menümü yazmak için giricem yine kib iyidiyetler

Canım akşam toplu olarak yazsan hem sana kolaylık olur,hem de toplu halde görülüp yorum yapılır.

Güldüm kayınvalidene yani
Filizcim tuvalet problemleri hepimizin sorunu.Ve bitki çaysız olmuyor maalesef.Benim de bağırsaklarım çok tembel ama mecburum o çayları içmeye yoksa hiç çıkamayacağım :18:
Sebze yemeklerinin faydası olur tabi,bir de öyle dene bakalım.

Son düzenleme:
canım yaaa senin kayınvaliden de adamı öldürür seninle s.... yarıştırıyor ha

pazar günü eltimler ve anneside bizdeydi.eltim kayınvalideme eline de çocuk yakışıyor dedi.Kayınvalidem napsam bidaha mı doğursam dedi:)artık torun sevme yaşındasın, acaba menopoza girmedi mi diyeceğim ama 54 yaşında girmiştir.benim anne 51 yaşında menopaza girdi...kısacası doğurursa şaşmam:))

ayy ne güldüm kadına bak yaa geliniyle bu yaşta iddia ediyoo

bende bu sabah 85 çıktım regli oldum ama 2 günüm normalmıdır

tatlım reql zamanlarında vücut su toplar ve ödem oluşur reql bitiminde normale inersin bende reqliyim 2 gündür bakalım cumaya kaç çıkıcam

bende bu sabah 85 çıktım regli oldum ama 2 günüm normalmıdır

Kızlar regl döneminde şişlik olur genelde daha fazla çıkarsınız.O yüzden şu anki klonuzdan daha az çıkacaksınız emin olun.
Moralini bozma zeynepçim sen de uzun süredir diyettesin biliyorsun regl dönemlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…