zeynepcim maşallah canım az kaldı yaz yaza fıstıksın
selam kızlararkadaşım geç gitti o gidince bizde eşimle bime gittik alışverişimizi yaptık 5i 1 yerde çayım bitmişti onu aldım tam 6 deqişik bitki çayı içiyorum bi birinden bi diqerinden hepsini ayrı seviyorum ve çok keyif alarak içiyorum sabah en sevdiqim kupa bardaqımı kırdım çok kocaman bir kupaydı içine fazla su koyabildiqim için çok seviyordum neyse saqlık olsun yerine bir tane alıcam evdede 2 tane daha var yazın gittiqim her tatil beldesinden kendime kupa alıcam her yıl ne alsam kendime diye düşünüyordum bu sene bolbol kupam olucak
cindy_black çok güzel olmuşsun, azmin sonucu bu
zeynep çok hoş gördüm seni tatlım bariz fark belli yaza bir çıtır daha geliyorr
Bunca fikir arasında kafan karışmasında ne yapsın tabi
Ben de bu konuda bir şey diyemem yanlış yönlendirmemek için çünkü bilir kişi değilim ama ben 1200'den fazla alırsam veremem gibi geliyor.Çünkü normalde kiloma göre almam gereken miktar 1400..E vermek için daha az almam gerekecek mecbur.Oradan hareketle 1200'de sabitlemiştim bende..
menünü çok beğendim hazır çorbalardan boşuna kalori alıyordun kayısı süper bende geçmeliyim kayısıya yalnız 2 yumurtayı iyi yedin ben haşlanmış zor yiyorum oda sarısını
CANIM,üzülme yapacak bişiy yok ki üni mezunları sanki çalışıyormu,bende üni mezunuyum ama evlenmeden önce özellerde çalıştım burda da bir firmada mutfak projeleri çizdim...egeye hamile kalınca işten ayrıldım..burdki işim iyiydi her bakımdan..adam da uzun süre geri dön dedi bu ara sesi çıkmıyor işler yolunda demekkii ama oranın herşeyiydim ben gerçekten..neyse kızkardeşimde ingilizce öğretmeni 4 yıldır kpssyi kazansa da ataması yok edemedi gitti özelkolejde iş buldu..torpille yani oda..işte ekmek aslanın ağzında canım sonraki yazılarınıda okudum onlara da itafen yazdım bunları..ama bilgisayar tükanı iyi fikir bu kadar yormaz..servis desteğide verirseniz ne bilim bu işin içindesiniz işte inşallahhh hayaliniz gerçek olur canım..hayırlısı olsun...eşini de anlıyorum onun işi daha zor erkek bu sorumluluğu daha farklı algılar..hayılrısı dediğim gibi..
günaydıınn..en iyisini yapıyorsun tatlım..bi de ben yapabilsem..
alışkanlık oldu hersabah tartılmak..moralimi bozuyor aslında...bi eksik çıkıyorum..seviniyorum ertesi gün bakıyorum artmış..
deryacım benim adım feyza daha önce de söylemiştim ama görmemişsin..
canım moralini bozma..birbirinize destek olun...Allah en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirir inşallah...
günaydın kızlar
günaydın kıslarrr nasılsınızzz
kahvaltımı yaptım bende bi bakim dedim kimler var
3 sosis
yarım domates
yarım salatalık
peynir
bakalım bugünkü menüm nasıl olacak:18:
günaydın kıslarrrrrrrrrr
kızlarrrr günaydınnnnnnnn
deryacım aslına bakarsan bende 1200 fazlası alma taraftarı değilim ne yapsamki diğer gurubu terki diyar eyleyim olmazsa yoksa kafam karman çorman oluyorrr
günaydıınn..en iyisini yapıyorsun tatlım..bi de ben yapabilsem..
alışkanlık oldu hersabah tartılmak..moralimi bozuyor aslında...bi eksik çıkıyorum..seviniyorum ertesi gün bakıyorum artmış..
deryacım benim adım feyza daha önce de söylemiştim ama görmemişsin..
canım moralini bozma..birbirinize destek olun...Allah en kısa zamanda hayallerini gerçekleştirir inşallah...
günaydın kızlar
sena nasıl oldun yaran kapandımı?
merhaba ben çiğdem sena çizelgedeki rakamlara göre soruyorum 90 dan 67 ye nekadar sürede geldin benimde zayıflamam lazım ama emzirdiğim için çok çabuk açıkıyorum cvp veririsen sevinirim
Günaydın kızlar
benim 2 gündür metabolizmam alt üst oldu lavaboya çıkamıyorum.kuru kayısı tüketiyorum.rahatlatıcı bitki çaylarından içmek istemiyorum...zaten tembel bağırsaklarım iice tembelleşecekcek onlarsız iş yapamaz olacak...en iisi kayısı ve daha çok sebze yemeği yemeliyim
salı menü
sabah
2 kuru kayısı+ılık sirkeli su
kaşarlı kepek ekmeğine tost
arada
portakal
öğle
etli ekmek+ayran+salata
ara yok
akşam
çorba
arada
elma+süt
artık sevginin yaptığı gibi akşamları belirli bir saatten sonra yemiyorum.akşamları ekmekte yemiyorum.hatta dün eşim halley,çokoprens,gofret dolu bir tabakla geldi.kayınvalidem önce aldı yiyordu. ben almam deyince eşime götür bende yemem bu saatte dedi:)elimdekini yiyim yeter dedi...bir yarış içindeyiz allahtan hayırlısı...
Günaydın canlarım..
Bu sabah 79.6 çıktım.Sanırım bu hafta sabit kalacağım. Bile bile lades dedim o yüzden üzülmüyorum ama en azından 500 gr veririm diye hayal ediyordum..O da olmadı ama olsun.Moralimi bozmuyorum :92:
Haftaya da regl olacağım zaten.2 haftam boşa geçmiş olacak,allahım bana güç sabır versin de gözüm dönüp yasak bir şeye dokunmayayım şu durumda..
kızlar ben çıkıyorum öğlen menümü yazmak için giricem yine kib iyidiyetler
Günaydın kızlar
benim 2 gündür metabolizmam alt üst oldu lavaboya çıkamıyorum.kuru kayısı tüketiyorum.rahatlatıcı bitki çaylarından içmek istemiyorum...zaten tembel bağırsaklarım iice tembelleşecekcek onlarsız iş yapamaz olacak...en iisi kayısı ve daha çok sebze yemeği yemeliyim
salı menü
sabah
arada
portakal
öğle
etli ekmek+ayran+salata
ara yok
akşam
çorba
arada
elma+süt
artık sevginin yaptığı gibi akşamları belirli bir saatten sonra yemiyorum.akşamları ekmekte yemiyorum.hatta dün eşim halley,çokoprens,gofret dolu bir tabakla geldi.kayınvalidem önce aldı yiyordu. ben almam deyince eşime götür bende yemem bu saatte dedi:)elimdekini yiyim yeter dedi...bir yarış içindeyiz allahtan hayırlısı...
canım yaaa senin kayınvaliden de adamı öldürür seninle s.... yarıştırıyor ha
Günaydın kızlar
salı menü
sabah
arada
portakal
öğle
etli ekmek+ayran+salata
ara yok
akşam
çorba
arada
elma+süt
bende bu sabah 85 çıktım regli oldum ama 2 günüm normalmıdır
deryacım verirsin sabit kalmak bile çok ii bişey.bencede moralini bozma...regli olunca kilo fazlalaşıyor mu?regli bitimi daha az mı çıkacağız tartıda?ben şuan regliyim 2.günüm ortalama 6 gün sürüyor.tartıya çıktığımda kilo vermiş gözüküyorum.regli biince daha da mı vermiş olacağım...
bende bu sabah 85 çıktım regli oldum ama 2 günüm normalmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?