80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah o komsular yokmuuuu....bende hic disardan gelen tatli börege dayanam hemen indiririm mideye

Eki Görüntüle 169400

kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii

cok hossun canim azcik göbek cikmis ama gider yakinda

ayyy evet 2 cocuk cok zor ya aksam 8 de onlar yattimi benimde pilim bitmis oluyor buldugum yere atiyorum kendimi

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr

bizde cok kaybolur koltuk altindan felan cikar genelde yada oyunca kutusuna gidip koyar benim ufaklik-

merhaba kizlar.......havlara isindikca bizde genelde cocuklarla disarda oluyouz iyi oluyor bir yandan atistirma olasaligi oldukca azaliyor benim icin

Autocad ----Microstation---adeko--- en çok kullandığımız microstation-archkitchen

sen hangi firmada çalıştın.Benimde bazı arkadaşlarım başka mutfakçılarda çalışıyor ölçülere bir erkek gidiyor geri kalan işleri kızlar yapıyor.maalesef burada hepsini ben yapıyorum...

filizcim oğlun ne kadarlık bilmiyorum ama 6 aydan sonra artık sebze çorbalarına tavuk veya et parçasıda atabilirsin.
ben bazen brokoli patates havuçla yapıyorum içine yoğurt yumurtadan terbiye döküyorum benm oğlum yoğurtlu çorbaları sever en çok =) bende kandırmaca olsun diye sebzelerede yoğurt koyuyorum . her çorbasına mutlaka tavuk veya et suyu koyarım onlar yoksa ceviz kadar kıyma atarım . veya küçük küçük körlerden terbiyeli çorba yapıyorum onuda seviyor . çorba tamamen senn çoçuğunun ne sevip sevmediğine bağlı .mesela en sevdiği çorbanın içine sevmediği bişeyi karıştırıp onunda vitaminini almasını sğlaya bilirsin .
benim oğlum 2 yaşında .
sabah bazen peynir-sütve biraz ekmeği çırpıp yumurta yapıyorum .
veya süt- bisküvi yumurta bal ceviz peynir
öğlen çorba mutlaka
arada yoğurt yediriyorum
sonra meyve portakal muz ve ceviz ve 2-3 bisküvi
akşam da bizle sofrada ne yerse yatarkende ballı tarçınlı süt =)

muhallebilerinede mutlaka tarçın koyardım ben artık muhallebiyi bıraktım yaşı büyüdüğü için süt içiriyorum .cevizi hiç etmedim halada veririm günde 2 tane . ezip mamalarına koyuyorum .

valla ben sevmeyip mecbur içtiğim için hiç fark yapmıyor banuşum . şimdi bizim iksiri ilkayınki gibi yaptım 2 y. çay 2 f. çay 1 limonla akşama kadar 1 buçuk litre içiçem .

teşekkür ederim yavaş yavaş karıştırarak vermem çorba ve yemeklerden.benim oğlum 7 aylık ceviz ve tarçın için erken mi bilemiyorum.bizde ilk kez tavuk didikliyerek biraz suyu+kaynamış su karıştırıp ekmek içiyle yedirdik.hiçbişeye tuz atmıyorum.birde yeni tattığı için alerjisi olur mu diye önce tek tek veriyorum.sonra karıştırıyorum.benim oğluma ayrı yemek yapma alışkanlı kazanmam lazım artık büyüyor biz yerken ağzını açıp kaşığı takip ediyor ona verilmeyince ağlıyor...

selam arkadaşlar. bu gruba üye olmak için geç değil umarım. ne yapmam gerekiyor. bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

ya sürekli kh diyeti yapmak ne zor yani sürekli
et tavuk yumurtaaaaa
yarında perotein agırlıklı besleneyim bari nasılsa cuma
ama ögggg geldi yaaa

valla ben çok bakındım ama kaç aylık başlamak gerektiğini bulamamıştım . 7 aylık falandı oğlum cevizi robotto un haline getirip sabah kahvaltısına veya akşam muhallebisine katıyodum . ceviz beyni çalıştır tarçında hastalıklardan koruyup sindirimi rahtlatır .ayrıca psikolojidede olumlu etkiler yapıomuş diye okudum . şimdiye kadar hiç yan etki yapmadlar =)
yumurtanın beyazına yaşından sonra başlamak gerekli demiş doktorumuz . buda aklında bulunsun canım . benim oğlumda ona özel yapmama alıştı sofrada hiç doyarak kalkmıyor . tek çeşit beslenmek istiyo hep

ya sürekli kh diyeti yapmak ne zor yani sürekli
et tavuk yumurtaaaaa
yarında perotein agırlıklı besleneyim bari nasılsa cuma
ama ögggg geldi yaaa
aynen aynen aynen
selam arkadaşlar. bu gruba üye olmak için geç değil umarım. ne yapmam gerekiyor. bilgi verebilirseniz çok sevinirim...

hoşgeldin canım . sen beyin olarak kendini diyete uygun hissediyosan tam zamanında gelmişsin demektir

filizcimmm
çocuklara tatsız tuzsuz yeidirn derler ama ben hep tuz attım vallaa
şekerli gıdalarda verdim ara sıraa
ayrı yemekte 9 aya kadar yaptım sonra bizim yeidkleirmizden
yedilerr ve yeme problemimizz yok

pekmez ver mutlaka harnup pekmezi daha faydalı bird ekasiyumla krıştıgınd abesin degerleir ölmüyor cnm tüloşun dedigi gibi ceviz,labne ,tereyag ver bal için 1 yaş bekle derim

ama çocuk her tadı bilsin her yediginden 1 lokmada olsa tatdırrr
bende tavsiye sana şekerümmmm

canım bende 5.ayında meyve sularundan çay kaşığı ile başladım,6.ayında yumurtanın sarının dörtte biri ile yumurtaya başladım,derken arkası geldi,,meyve püreleri çorbalar mamalar muhallebiler geldi arkasından,hala muhallebi yer ege 21 aylık...yatarken muhallebi veririm biberon almadığından sütüde istediğim gibi içmiyor,zaten çok iştahlı değil..çok pütürlü şeyleri yemek istemez yutmayı tercih eder,ç,ğneme refleksi olmasına rağmen ...ama eline bişiy verdiğimde canı isterse çok güzel yer istemesse ufalayıp atar...bende ceviz verdim çekilmiş olarak 6.aydan beri veririm..ama bizimki hapur hupur yemedi hiçbirzaman hep benim dayatmamla yer..

adekoyuda kullandım bir ara ..ama arcon a alıştıpğım için sıkslıkla arcon kullandım...otoket çok zor valla ben kullanamadım...çok çalışmama gerekti bende bildiğimi kullandım ama açıkçası arkonla her işimi görüyordum..ben silifkede hazır mutfak yapan bir şirkette çalıştım canım sonradan ben ayrılınca istikbal rejina mı nasıl yazıldığını bilemedim bayiliğini aldılar geri dönersem istikbalin hazır mutfağını satıyor olacağım..diğer türlü kapakları hazır getiriyorduk gövdeleri kendimiz yapıyorduk..ölçüleri firmaya sipariş veriyorsum müşterinin seçtiği kapaktan geliyor monajını yapıyorduk..

tülayyy
bugün sürelki vc desin o zamannnnnn acaip çıkarıyor kuuuuuuuuuuuuuuuu valla dünde yaptım gece yarılarına kadar vc deydim

banuuu

canım çok şekerli bişiy istedi bende kuru kayısı yedim bozuldumu diyetim kuuuu ,bozulmadı de noluuuuuuuurrrrrrrrrrr...:26:

filizcim aslında ben hergün tartıldıqımda kiloda versem kiloda alsam olumlu etkilendim eqer kilo verdiysem daha çok gaza gelip motivasyonum arttı dahada hırslandım yok eqer kilo almışsam hemen kendimi toparlama moduna geçtim yediklerime çok daha fazla dikkat ettim bende olumsuzluk oluşmadı ama herkes aynı olmaz kilo aldım diye kendini bırakan birsürü kişi var onun için en doqrusu haftada bir tartılmak zaten artık kilom azaldı günlük çok büyük oynamalar olmuyor qerek yok hergün tartılmaya bu arada vücudun bişey salqılayıp böbreklere zarar verdiqini bilmiyordum iyiki paylaştın canım arkadaşlarda artık daha çok dikkat ederler

canım 2 ay önce kkda suyun mutlaka yudum yudum içilmesi gerektiqini okudum direk içildiqinde ciqerlere aşırı basınç gelerek direk dışarı atılırmış ve vücuttaki oksitleri atmaya zamanı olmazmış içer içmez biraz sonra wcye çıkaranız bilinki su işlevini göremeden dışarı atılmıştır yazıyordu sitede hemde hızlı ve yudumlamadan içildiqinden böbreklere aşırı zarar veriyormuş ben en iyisi linki veriyim isteyen girip okusun [/B][/COLOR]

http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/365469-su-nasil-icilmeli.html

Son düzenleme:
Selam hatunlarrrrrrr,
Nasilsiniz canlarim.... O kadar cok bu hafta fazlaca isim vardi ki, degil pc'ye oturmaya uyumaya dahi zamanim zar zor kaliyordu. Esimin dogumgünü, gelen giden,temizlik vs...
Bu arada beni sorupda özleyenleri cooook öpüyorum, simdilik geri cikmam lazim.
Kocamaaan kocamaaan öpüyorum sizi

Senanın menüsü
kahvaltı
1 bardak su
2 d.ekmekten tost
1 dilim peynir
1 ç.k. bal
1ç.k. acılı ezme
form çay

ara
1 yeşil elma

öqlen
1 porsiyon nohut

ara
yok

akşam
sade döner

ara
1 küçük salatalık
tarçın karanfil çayı

2.5 litre su..

Geçmişi geleceği gözü görmeyenlerden biride benim
İşten geç çıkıyorum çok yoruluyorum eve geliyorum annem hasta yemek yap,bu kadar koşturmanın arasına misafirler ekleniyor bu ara delirmezsem bana hiç bişey olmaz
İnanılmaz derecede asabiyim,bildiğin barut gibi işyerinde kimseye bişey diyemiyorum içime ata ata şiştim
Arada kendimce müdahaleler yaparak eğleniyorum mesela bugün belki çok kötüsün ya diceksiniz ama bişey yaptım
Evrak isteyen bir adam eşine de istiyodu eşinin kimlik numarasını istedim oda bul benim üzerimden işte diye durduk yerde sert çıktı herkesin içinde bende onunkini hazırlarken eşinin kaydını programdan sildim
Eşinizin kaydı yok kimliği getirmeniz gerek dedim patronuma sordu oda baktı yok getirmen lazım dedi
Şakır şakır yağmurda gidip kimlik getirdi hiçte üzülmedim o kadar insanın içinde bağıran senmisin ıslan böyle diye mutluda oldum oh olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…