günaydın hatunlaaarr..
geceden beri moralim nasıl bozuk anlatamam...
öyle sinirle yattım ki görmediğim kabus kalmadı..
tam da canım tatlı istiyorken kendimle mücadele ediyorken
kapı çaldıııı....komşum elinde bi tabaaakkkk...
künefe....
eşim de yok evde..
kızıma ısrar ettim yemedi..
5 dak sonra tabak bomboşş...
hepsi midemde..:84::84::84:neyse ki kızımı gece 3-4 kez kalkıp emzirdim..
faydası olmuştur belki biraz..ay bugünde yengemde gün var..
veee yarın da anneme komşuları geliyor..
aklımda hep siz olacaksınız...inşallah yemem..belki çok merak ettiğim bişi olursa tadına bakarım bi çatal..
ay evde otursan olmaz...gitsen bin kere pişman ediyorlar insanı..spor yürüyüş falan da yapamıyorum..
Eki Görüntüle 169400
kızlar bakın anneme resim çektirtim nasıl oldu bilmiyorum ama kilo almışım dimiii
bu ara çocuklar beni okadar yoruyorki
eşimin işlerid eçok yogun ki ramazan kadar sanırım böyle olcakk
çocuklar sürekli hır gür içindelerr
az dışarı çıkınca susuyorlar havada okadar ii dgeilki sürkeli çıkartayım
dün valla çalışsam mı acaba kreşe veripte diye düşündüm
ama kıyamıyorumd abu kadar bakmışken 1 yıl daha gçsin evde istiyorum
ayyy vlla ne zormuş anne olmak bazen dyorum ki benim tabiatıma aykırıymış anne olmak
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
tv nin kumandası kayıp 1 saattir arıyorum yok yer yarıldı içine girdi sanki
ne mühim şeymiş megerrr
aa çok sevindim valla:)) çizim için hangi proğramı kullanıyorsunuz..ben arcon kullandım..çok zevkliydi en zor aşaması çizim kritiği çok absürt zevkleri olanlar var...ölçüye ben gitmedim hiç...bir erkek arkadaş gitti ama gerisi satışı sunumu projesi projeye fiyat çıkarma pazarlık iş takibi bana aitti ..
:92::92:
filizcim oğlun ne kadarlık bilmiyorum ama 6 aydan sonra artık sebze çorbalarına tavuk veya et parçasıda atabilirsin.sebze çorbasını nasıl yapıyorsun bende ek gıdaya başladım yaptığım çorbalara tuz baharat katmadan ayırıyorum onları yediriyorum.sebzeli mercimek,tel şehriye,yoğurt çorbası...sürekli mama olmuyor deep
freeze kaldırdığım sütlerde bitti bende artık emziremiyorum.internetten bakıyorum baktıkça kafam karışıyor.annem sabahları rafadan yumurtanın sarısını ve labne peyniri ekmek ve ıhlamur içiriyor.öğlen çorba , günde 2 yoğurt,arada elma yada armut rendeliyor.akşam uygun yemek varsa ondan çok az yediriyor geri kalan kısımlarda aralarda mama yiyiyor.ne pişireceğimi bilemiyorum... ilk kez geçen azıcıcık tavuk yedirdik...yavaş yavaş deniyoruz
ben diyete başladıgım günden itibaren hergün mutlaka 4 fincan yeşil çay içiyorum
Artık keyif haline geldi bende yeşil çay içmek
ÇAYKURUN BERGAMUT AROMALI olanı alıyorum ben sallama içemiyorum yaa bitki çaylarını
hiç içmemm ondna ii sallma içecegime
filizcim oğlun ne kadarlık bilmiyorum ama 6 aydan sonra artık sebze çorbalarına tavuk veya et parçasıda atabilirsin.
ben bazen brokoli patates havuçla yapıyorum içine yoğurt yumurtadan terbiye döküyorum benm oğlum yoğurtlu çorbaları sever en çok =) bende kandırmaca olsun diye sebzelerede yoğurt koyuyorum . her çorbasına mutlaka tavuk veya et suyu koyarım onlar yoksa ceviz kadar kıyma atarım . veya küçük küçük körlerden terbiyeli çorba yapıyorum onuda seviyor . çorba tamamen senn çoçuğunun ne sevip sevmediğine bağlı .mesela en sevdiği çorbanın içine sevmediği bişeyi karıştırıp onunda vitaminini almasını sğlaya bilirsin .
benim oğlum 2 yaşında .
sabah bazen peynir-sütve biraz ekmeği çırpıp yumurta yapıyorum .
veya süt- bisküvi yumurta bal ceviz peynir
öğlen çorba mutlaka
arada yoğurt yediriyorum
sonra meyve portakal muz ve ceviz ve 2-3 bisküvi
akşam da bizle sofrada ne yerse yatarkende ballı tarçınlı süt =)
muhallebilerinede mutlaka tarçın koyardım ben artık muhallebiyi bıraktım yaşı büyüdüğü için süt içiriyorum .cevizi hiç etmedim halada veririm günde 2 tane . ezip mamalarına koyuyorum .
valla ben sevmeyip mecbur içtiğim için hiç fark yapmıyor banuşum . şimdi bizim iksiri ilkayınki gibi yaptım 2 y. çay 2 f. çay 1 limonla akşama kadar 1 buçuk litre içiçem .
teşekkür ederim yavaş yavaş karıştırarak vermem çorba ve yemeklerden.benim oğlum 7 aylık ceviz ve tarçın için erken mi bilemiyorum.bizde ilk kez tavuk didikliyerek biraz suyu+kaynamış su karıştırıp ekmek içiyle yedirdik.hiçbişeye tuz atmıyorum.birde yeni tattığı için alerjisi olur mu diye önce tek tek veriyorum.sonra karıştırıyorum.benim oğluma ayrı yemek yapma alışkanlı kazanmam lazım artık büyüyor biz yerken ağzını açıp kaşığı takip ediyor ona verilmeyince ağlıyor...
ya sürekli kh diyeti yapmak ne zor yani sürekli
et tavuk yumurtaaaaa
yarında perotein agırlıklı besleneyim bari nasılsa cuma
ama ögggg geldi yaaa
selam arkadaşlar. bu gruba üye olmak için geç değil umarım. ne yapmam gerekiyor. bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
canım bende 5.ayında meyve sularundan çay kaşığı ile başladım,6.ayında yumurtanın sarının dörtte biri ile yumurtaya başladım,derken arkası geldi,,meyve püreleri çorbalar mamalar muhallebiler geldi arkasından,hala muhallebi yer ege 21 aylık...yatarken muhallebi veririm biberon almadığından sütüde istediğim gibi içmiyor,zaten çok iştahlı değil..çok pütürlü şeyleri yemek istemez yutmayı tercih eder,ç,ğneme refleksi olmasına rağmen ...ama eline bişiy verdiğimde canı isterse çok güzel yer istemesse ufalayıp atar...bende ceviz verdim çekilmiş olarak 6.aydan beri veririm..ama bizimki hapur hupur yemedi hiçbirzaman hep benim dayatmamla yer..sebze çorbasını nasıl yapıyorsun bende ek gıdaya başladım yaptığım çorbalara tuz baharat katmadan ayırıyorum onları yediriyorum.sebzeli mercimek,tel şehriye,yoğurt çorbası...sürekli mama olmuyor deep
freeze kaldırdığım sütlerde bitti bende artık emziremiyorum.internetten bakıyorum baktıkça kafam karışıyor.annem sabahları rafadan yumurtanın sarısını ve labne peyniri ekmek ve ıhlamur içiriyor.öğlen çorba , günde 2 yoğurt,arada elma yada armut rendeliyor.akşam uygun yemek varsa ondan çok az yediriyor geri kalan kısımlarda aralarda mama yiyiyor.ne pişireceğimi bilemiyorum... ilk kez geçen azıcıcık tavuk yedirdik...yavaş yavaş deniyoruz
Autocad ----Microstation---adeko--- en çok kullandığımız microstation-archkitchen
sen hangi firmada çalıştın.Benimde bazı arkadaşlarım başka mutfakçılarda çalışıyor ölçülere bir erkek gidiyor geri kalan işleri kızlar yapıyor.maalesef burada hepsini ben yapıyorum...
senacım bende deli gibi sabah akşam tartılıyorum biara pili bitmişti nasıl eksiklik hissetmiştim henem pil aldım.tartıyıda odama aldım kesin her sabah işe gitmeden tartılıyorum.aslında annem televizyonda izlemiş hergün tartılmak ii değilmiş kilo veremediğini yada arttığını görünce moral bozuluyor ve vucut bişey salgılıyormuş o da böbreklere zarar veriyormuş.ama elimde değil merak ediyorum acaba kilo gidiyor mu diye bakalım bende cumaya kadar bir tartılmamaya çalışıyım...
4.Susadınız mı? Suyunuzun Soğuk Olduğundan Emin Olun
Suyu yudum yudum içmeyin. Onun yerine hızlı ve soğuk için. Günde düzenli dağılmış 8 bardak su içmeki bardak başına 25 kaloriye denk gelen metabolizmik desteği sağlar. Suyu soğuk içtiğiniz zaman vücudunuz suyu ısıtmak için çaba harcayacaktır ve bu da daha fazla kalori yakmanız demektir.
5.Kendinizi Sıcak İçeceklerle Tedavi Edin
Soğuk suya ek olarak kendinizi bir fincan kahve ya da yeşil çay ile sakinleştirin. Bu içecekler sinir sisteminizi harekete geçirir ve bu hareket sayesinde kalori yakarsınız. Araştırmalara göre, günde üç bardak yeşil çay 78-106 kalori yakmanıza neden oluyor
hadi kızlar yeşil çay içmeye
merhaba bayanlar..89 olmama az kaldı..bekleyin beni anacımmm...[/QUO
beklemene gerek yok şekerim gel haydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?