80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

niyallllll
cnm saçmalama ya ne yeşil çayı yeşil çay filan içme ıhlmur iç hamileyken bol bol dediigm gibi
et,sütpeynir,salata beslen dengeli ekmek yeee
hamur işi abur cubur yeme okadar
hergün incir ye kayısı ye
cevizini fındıgını ye yumurtanı yeeee
diyet dgeil dengeli beslen sen

arkadaşına allah yardım etsin bu aradaa:26::26::26::26:

deryaaaa
cnm senin karışımı yaptım bugün saçıma yag ve yumurta yumurtayı 1 tane kattım saçlarım az diye
ama yetmedi bi dahakine 2 tane katıcam

birde 1 saat beklettim bişey olmaz dimi ,saçlarım kuruyken sürdüm yaş mı olması laızmdı

günlük menüm
sabah: yarım simit, maydanoz, 1 tane salatalık,2 tatlı kaşığı pekmez, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 3 tane zeytin
gün boyunca: 2 tane havuç, 1 avuç beyaz leblebi, 1 tane pişmaniye
akşam: 1 dilim fırında kabak mücver, salata
ara: 1 tane elma
spor: leslie ile 3 mil

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm :

Kahvalti:
2.Dilim Kizartilmis Kepek Ekmegi
1.Tane Haslanmis Yumurta
1.5 KK Peynir
4.Yesil Zeytin
Domates-Salatalik-Kirmizi Biber
1.tk Bal

Ara:
2.tane Form Bisküvi

Öglen:
1.Kase Bulgur Pilavi
Coban Salatasi

Ara:
Yok

Aksam:
Karisik Meyve Tabagi

Spor: Leslie ile 5.Mil

2.Litre Su

Son düzenleme:
hemen hemen aynı kilolardayız canım, bende bu tür bir sorun olmadı. sürekli olan birşeyse doktara git bence
Her yürüdüğümde oluyor yolda biraz hızlansam acı çekmeye başlıyorum
Leslie yürüyüşünde de 1.mil sonunda hızlanmaya başladığında dayanılmaz hale geliyo bacağımın ağrısı annemler fazla kilo taşımıyo ayakların diyolar diye önemsememiştim ama bu ara dayanılmaz oldu
Nilgüncüm callenitics videoları beni sinir ettiğinden silmiştim ay sonuna kadar kotayı ayarlamaya çalışayım tekrar indiririm belki
1 ay daha geçsinde patrondan izin istemeye yüzüm olsun nisan sonuda doktora gideyim spor yapmak işkence gibi geliyor böyle
Bugün ki menüm
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
4 yeşil zeytin
Ara
3 tane altınbaşak sunta bisküvi
Öğle
Şekersiz çay
1 dilim sade börek
Ara
1 küçük elma
Akşam
3 kaşık makarna
Slata
Su az içtim,bitki çayı hiç yok yarın telafi ederim artık

Canım dondurma diyette olur diyorlar ama ben zor verdiğim için tercih etmiyorum kısaca sana kalmış
Beyaz pilavdan vazgeçmeni öneririm çok etkiliyor.Bir de sandviç ekmeği yerine tam buğday ya da çavdar tercih edersen daha iyi olur.Zamanla oturur bunlar sıkma canını.Benim ilk menülerimde kurufasülye pilav vardı sen yine yanına sebze yemeği koymuşsun en azından

evet canım bende seviyorum, ister kaldır ortadan ister devrede kalsın
face deri ceketimi koydum, cördün müü, farkettin mii nasıl olmuuşşş

cördüm cördüm
Beğendim hatta düşündüm acaba bu ceket yeni aldığımı dedim içimden ama bir şey yazmadım.Üzerine çok güzel oturmuş izloşum eşofmanla harika kombinlemişsin yine tam benim tarzım olmuş En azından üstünden daha erime derim.
Ben senin yerinde olsam kalçalarımı da eritmeye çalışmazdım ya...Önemli olan nasıl göründüğü,38'e girsen ne olacak girmesen ne olacak ve bence o yanlardaki hafif genişliğiyle çok çok hoş duruyor.Ben olsam onu yok etmezdim Ay benim balık etli sevdiğimi sağır sultan duydu zaten

Aramıza hoşgeldin
Azmin olduğu sürece buradan ihtiyacın olan desteği göreceğinden emin olabilirsin.
2 hafta boyunca her akşam bizle menülerini paylaş,cuma günü diğerleri gibi kilo bildirimi yap ve 2 hafta sonunda listeye gir. Azmin daim olsun..

merhaba canım.bende bu gruba şimdi girdim.aynı kilodayız.istersen birbirimizi motive edebiliriz.

Aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun..

Kuzuuuum git format attır şu pc ne ama
Ya da yolla kargoyla ben atayım
Özletiyorsun gülçinim Bisikletli geziniz harika olmuş çok özendim Bu ahfta gene yakıp geçeceksin hepimizi belli

Sevgicim hoşgeldin tebrik ederim hedefine bir şey kalmadı.Azmin hepimize örnek oldu diğerleri gibi.Hem de onca zorluk içinde verebildin kilolarını..Gönülden tebrik ederim seni

kalkıym da spor yapıym bu hafta en az 1 kg olsun vermem lazım

Beraber ortim inşallah beraber
Seher bak o anlattığım kızın ne giydiğini merak ettiysen buradan görebilirsin ;
http://www.diziizlesekmi.net/bana-hersey-yakisir-29-mart-kisim-4.html

Olsun dilekçim ne yapacaksın kaldı elinde mecbur vidalarına baka bakayım belki fazla sıkılı filandır
Bugün biri iade etmiş galiba bizim a101'e de gelmiş inceledim pek düzgün bir şeye benzemiyordu

Bide bişey daha strawberry netten daha önce alışveriş yapmış olan varmı acep

Canım ben oradan hiç alışveriş yapmadım ama yapanları çok araştırdım hiç bir sorun yaşamamışlar.Bir ihtiyacım olursa ben gözüm kapalı alırım ama yine de sen bilirsin tabi birebir alış veriş yapmadığım için bir şey diyemem.

Bende de biraz motive eksikliği var bu hafta nedense :44:
Havalar kapadıkça hiç yaz gelmeyecek zannediyoruz sanırım.Şöyle cıvıl cıvıl güneş çıksın tiril tiril gezmeye başlasın da herkes görürüz o zaman günümüzü

kız derya abla sen artık kesinlikle 46 beden değilsin benden söylemesi 44 sündür ya bu boya bu kiloda 46 beden olmaz ki bi dene sen 44 ü kesin olur

Ay ne bileyim ablam ya bir 44 denedim bacağımdan geçmedi kalıbı dardı herhalde korkuyorum artık deneyemiyorum.Karar verdim 75 olunca denemeye gideceğim o güne kadar 46 bileyim ben hayal kırıklığına uğramaktansa

bu arada ev halkına kakaolu kek yaptım üstü çikolata soslu ımm süper görünüyorrr

Kız niye burada anlatıyorsun delüüüü. Benzine ateşle yaklaşıyorsun

Doğru yapmışsın banuşum kuru saça olacak.En az 2 saat beklesen iyi olur.

Son düzenleme:
Bugünkü Menüm

Sabah

Yok

Ara

1 greyfurt

Öğle

1 dilim uno tam buğday , 30 gram krem peynir , 4 dilim salam

Ara

1 portakal , 1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir

Akşam

Yarım porsiyon kabak yemeği , 30 gr yoğurt , 1 dilim tiramisu

3 litre su

Toplam : 1029 kalori

Kızlar sabahtan kendimi ayarladım tiramisu yapacağım için.Dayanamayacağımı biliyordum o yüzden sabahtan itibaren az yedim en azından kaloriyi aşmayayım diye ama yedim işte sonuçta.Bir de hafif olsun diye labne koymadım içine.Ama kalorisini normal labneli tiramisuya göre hesapladım.Mesut kedidili bisküvi almıştı 1 ay oldu neredeyse..Yapmıyordum dayanamam diye ama baktım artık dura dura bozulacak kıyamadım yaptım.Neden bu hafta böyle oldum ki ben..Nelere dayanıyorum gün içinde ...
Havalar kapanınca oluyor bana biliyorum ya hep aynı terane...İçime karanlık çöküyor motivasyonum düşüyor havalar böyle olunca.
Eğer yarın da hava böyle olursa spora gidemeyeceğim :95::95::95:

Son düzenleme:
ortim bence gayet iyi etmişsin menün güzel sen asıl bana bak

sabah
5 zeytin 35
peynirli yumurta 160
tahıllı ek 55

öğle
3 çatal profiterol 200

ara
form çay
peynir 75
çavdar ek 55

akşam
salata 120
barbunya 240

3 lt su
45 dak. spor

Ortim sen de benim gibi tatlıdan kaçırmışsın bir tek aynı işte...Off şu havalar açsın artık
Bir de söylemeyi unuttum eşime patates kızartmıştım artık nasıl baktıysam al ye bir şey olmaz o kadarcıktan dedi 3-4 çubukta kızarmış patates yedim

günaydın kızlar..
sonunda döndüm buraya ama artı 500 gr olarak...
mecbur kaldım kızımı emzirmek için...
su süt yapıyor diyenler yanılıyorlar..
dünkü kaçamaklarımı saymıycam ama sütüm fışkırıyodu walla
neyse çok şükür dün ilk defa ateşsizdi kızım..
bugün biraz daha iyi gibi..
eski düzenime döneyim ben de..

Sevindim biraz daha iyi olduğuna.İnşallah hiç bir şeyi kalmaz yakında..
Aramıza hoşgeldin tekrar

Günaydın canlarım.
Şu her sabah tartılma işine bir son vermem lazım ama yapamıyorum işte meraktan hemen çıkıyorum üstüne.Bu sabah sabit çıktım sevindim onca kaçamaktan sonra.Gerçi dün yediğim tiramisu hemen yansımaz tartıya ama cuma günü yediklerime rağmen sabit kalmama sevindim açıkçası.
Daha cumaya 4 gün var ve artık sıfır kaçamaksız bir hafta olmalı telafi etmem için
Hem de tartılırken üst kıyafetlerim vardı gene ve tuvalete çıkmamıştım
Bugün hava buz gibi spora gidemem ama çarşıda baya işim var 1-1.5 saat yürürüm gene

günaydınlarrrr
ortim bende malum kaçamaklardan sonra cumaya kadar gram kaçamaksız olmalıyım ki olucam
bu arada gönderdiğin lingi izledim aaaaaaaaaaa ooooo ne özgüven oooooooooo
kadın ta ilk girişte göğüsler loplop oynuyordu arkasını dönünce acayip şok oldum boyu kısa ya birde popo epeyce var elbise bi tuhaf durmuş yani peessssss

Aynen ortim rezaletti.Kuaför sahnesini gördün mü bilmiyorum ama parası kalmayınca kuaföre saçını yaptırmak için "sizin hiç mi vicdanınız yok" dedi ya ben utandım onun yerine.Bir kadın bence her şeyden ama her şeyden önce mutlaka asil olmalı..

Ortim valla işi sıkı tutmamız lazım bu hafta bir kilo vermek istiyorsak.Hava kötü olsa da en az bir saat yürüyeceğim her gün.Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum asla
Emeklerimiz boşa gitmesin sen de leslie ablayı bırakma

of yaaa bu sıpcık beni girdirmiyor hiç yaaa uyumasını beklicemmm tekrar girmek için ele geçirdi gene beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......

gezenti izlo da güne gidecekmişşşşş hıhhhh hızlı hızlı ye iç ve hemen kalk benim herif bekler de çık dedim ..bakalımmm

işte bunu düşünüyorum sürekli abla geçen yaz istedigim hiç bişeyi giyemedim
bu yaz istedigim herşeyi giymek istiyorum bu nasıl durur diye düşünmeden
ailemde öyle bunu giyme açık falan hiç bişeye karışmaz
zayıflasam beni kısıtlayan hiç bişey yok ama motive eksikligim var bu aralar
kilolar gitmeye başlasa durmaz ama gitmiyoda

ilk başta bende begenmemiştim abla ama sonra hoşuma gitti
bi kutu bitti bile şimdi yine alıcam

Diyorum da anlatamıyorum işte alışınca çok güzel geliyor

gezenti izlo da güne gidecekmişşşşş hıhhhh hızlı hızlı ye iç ve hemen kalk benim herif bekler de çık dedim ..bakalımmm

Bak bak gün ha İzloşu da hiç düşünmezdim öyle günlerde
İyi demişsin ilkaycım durmasın fazla ayda yılda bir gelmiş

Öyle ablam geçen yaz herkes sıcaktan patlarken ben oram buram görünecek diye tişörtlerin içine beyaz badi giyiyor 2 kat geziyordum
Bu yaz bunu yaşamak istemiyorum elime ne geçtiyse giyip çıkmak istiyorum
"Ya bedenimiz de bir değil ki" lafını duymadan arkadaşlarıma kıyafet ödünç vermek istiyorum
Sahilde güneşlenirken huzursuzca biri geçiyor mu bakmamak,rahat rahat eğlenmek istiyorum..
Fotoğraf makinesi görünce haç görmüş vampir gibi kaçmamak aksine önüne atlamak istiyorum

Ve bunların hepsini hakettiğime ve yaşayacağıma inanıyorum.Sen de inan zeynepçim.
Zeynep le derya bu yaza çıtır olur mu? Yaptık olacak!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…