gezenti izlo da güne gidecekmişşşşş hıhhhhhızlı hızlı ye iç ve hemen kalk benim herif bekler de çık dedim ..bakalımmm
Bak bak gün haİzloşu da hiç düşünmezdim öyle günlerde
İyi demişsin ilkaycım durmasın fazla ayda yılda bir gelmiş
Öyle ablam geçen yaz herkes sıcaktan patlarken ben oram buram görünecek diye tişörtlerin içine beyaz badi giyiyor 2 kat geziyordum
Bu yaz bunu yaşamak istemiyorum elime ne geçtiyse giyip çıkmak istiyorum
"Ya bedenimiz de bir değil ki" lafını duymadan arkadaşlarıma kıyafet ödünç vermek istiyorum
Sahilde güneşlenirken huzursuzca biri geçiyor mu bakmamak,rahat rahat eğlenmek istiyorum..
Fotoğraf makinesi görünce haç görmüş vampir gibi kaçmamak aksine önüne atlamak istiyorum
Ve bunların hepsini hakettiğime ve yaşayacağıma inanıyorum.Sen de inan zeynepçim.
Zeynep le derya bu yaza çıtır olur mu? Yaptık olacak!!!
deryaaa kuuu ben bayılırım öle günlere, kendimden büyük birileriyle muhabbet etmek zevk verir bana, annemin arkadaşları da maşallah pek bi şen şakrak
hoşuma gideeyorrrr :82::82::82::82:
o sıcakta birde çitf kat ve sağların ona rağmen fışkırmasııı
allahım bu yaz bizim yazımız olsun yaa
tabı kı canım neden olmasın ben yarın hanı pazartesı yaa:)ıyete baslıyorum sabah ıse gıdıyorum orada kahvaltı sansım olmuyor bu yuzden sabah 1 bardak ılık suya bıraz lımon sıkıp ıcmeyı dusunuyorum ardında domates ve peynırlı bır kahvaltı aksamda gun boyu yedıklerımızı paylasırız sen calısıyor musun
o sıcakta birde çitf kat ve sağların ona rağmen fışkırmasııı
allahım bu yaz bizim yazımız olsun yaa
hehehee olur valla ihtiyacım var böyle bir şeye zaten benimde yaaa...dinlemedim ben şarkıyı kralda çıkıyorsa klibi açarım dinlerim güzeldir mutlaka herifin sesi de şarkıları da güzel zaten...hee kocanamı benzettim kuşum sen şimdi kime baksan ibo sanırsın hasretlik erken başladı bu sefer kuuuuusabahtır soner sarıkabadayının yeni parçasını dinliyorum
10kez dinlemişimdir harikaa yaa
adama da ayrıca hayranım, kocama benziyor birasss
klibi de çok hoşş, bayılırım kapalı havalara
ooffff çıkıcan bir ağaçsız dağın başına kızlarla grup olarak
sloww bu tarz müzik çalıcak, sıcacık bişiyler içip
bağıra çığıra şarkı söylicemmm
ilkayy gel egeleri anneme bırakak, bi dağ bulak
bi termos yeşil çay
oohhhh
soner sarıkabadayı-- itiraz
Ah izlemcim kafa dengi olursa zevk verir tabi ama karşındaki sohbet edebilecek biri olacak işte.Genelde günlerde kadınların yaptığı dedikodu yapmak ve patlayana kadar yemek.O toplantıların bunun dışında bir amacı olduğunu çok az gördüm ben
Hala var burada (mesutun halası) bir gün derya yardıma ihtiyacım var dedi pasta yapmak için gittim allahım var ya cehennemin ortasına düştüm sandım.Çocuklar bağırıyor koşturuyor annelerinin umurunda değil sohbet ediyorlar gülüyorlar kafam kazan oldu.
Hadi onu geçtim bana hemen 3 sene olmuş hadi çocuk yap neden yapmıyorsun.Ben ömür boyu düşünmüyorum deyince duyduklarımı şuraya yazsam destan olur bana uzaydan düşmüşüm gibi muamele ettiler.Ayy hatırladıkça sinirlerim oynuyor
Bir daha hayatta yardım için bile girmem o ortama
Ama belli ki sizin ortam böyle değil,ben de çok severim olgun insanlarla muhabbet etmeyi.Ama böyle gerçekten saygılı sevgili bir insan olmalı. Hayatının anlamını başkalarının dedikodusunu yapmakta,evlenip çocuk doğurmakta bulan biri değil
Ay ne çok konuştum görüldüğü üzere çok doluyum
hakkaten cehenme düşmüşsün canım deryacım,ama bende kaynanamların ortamından sıkılmam çok fazla ,gezmeyi çok sevmiyorum ev gezmesini ama kaynanamların grupları hep iyidir dedikodu yoktur ,böyle seviyesiz sohbetler etmezler,izleminde kayınvalidesiyle gün ü var kayananamın aynı şekildeler,bunlar kendilerini yetiştirmiş insanlar düşündüğünüz gib değil ..içlerinde tek tük var öyle dedikodu sever cinsler onlara da fırsat veren yok..
selammm
okudum geçmişi ama hiç bişiy anladımmmmmm
çok cnm sıkkın ve keyifsizimmm
evet ilkaycım, kocama hasret erken çöktü bu sefer
umarım planladığım kadar kalırım
selammm
selammm
evet ilkaycım, kocama hasret erken çöktü bu sefer
umarım planladığım kadar kalırım
selammm
selammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?