80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gezenti izlo da güne gidecekmişşşşş hıhhhh hızlı hızlı ye iç ve hemen kalk benim herif bekler de çık dedim ..bakalımmm

erken kalkıcaz diye sabahın köründe mi gidecez laa kadıncağıza
ortaaaammm

deryaaa kuuu ben bayılırım öle günlere, kendimden büyük birileriyle muhabbet etmek zevk verir bana, annemin arkadaşları da maşallah pek bi şen şakrak
hoşuma gideeyorrrr :82::82::82::82:

o sıcakta birde çitf kat ve sağların ona rağmen fışkırmasııı
allahım bu yaz bizim yazımız olsun yaa

ooffff kahvaltıyı çok kaçırdım
evde tepsiye ne kadar yiyeceksem hazırlayıp yiyordum
burda hepsi masanın üstünde olunca biraz ondan biraz bundan derken çok kaçtı
yarın bunun önüne geçmem lazım

akşamları çok geç saatte meyve filan yiyor annemler ben yiyemiyorum
bi akşam yedim oturamadım midemden rahatsız etti çok
şimdi sadece çay içiyorum iyi oluyor yaa

daha koşuya başlayamadım, yarın ucundan 15dk başlıyım koşuya arttırırım sonra

annem kumaş sipariş etmiş, inşallah gelmiştir :92::92::92::92::92:

sabahtır soner sarıkabadayının yeni parçasını dinliyorum
10kez dinlemişimdir harikaa yaa
adama da ayrıca hayranım, kocama benziyor birasss

klibi de çok hoşş, bayılırım kapalı havalara
ooffff çıkıcan bir ağaçsız dağın başına kızlarla grup olarak
sloww bu tarz müzik çalıcak, sıcacık bişiyler içip
bağıra çığıra şarkı söylicemmm

ilkayy gel egeleri anneme bırakak, bi dağ bulak
bi termos yeşil çay
oohhhh

soner sarıkabadayı-- itiraz

Ah izlemcim kafa dengi olursa zevk verir tabi ama karşındaki sohbet edebilecek biri olacak işte.Genelde günlerde kadınların yaptığı dedikodu yapmak ve patlayana kadar yemek.O toplantıların bunun dışında bir amacı olduğunu çok az gördüm ben
Hala var burada (mesutun halası) bir gün derya yardıma ihtiyacım var dedi pasta yapmak için gittim allahım var ya cehennemin ortasına düştüm sandım.Çocuklar bağırıyor koşturuyor annelerinin umurunda değil sohbet ediyorlar gülüyorlar kafam kazan oldu.
Hadi onu geçtim bana hemen 3 sene olmuş hadi çocuk yap neden yapmıyorsun.Ben ömür boyu düşünmüyorum deyince duyduklarımı şuraya yazsam destan olur bana uzaydan düşmüşüm gibi muamele ettiler.Ayy hatırladıkça sinirlerim oynuyor
Bir daha hayatta yardım için bile girmem o ortama
Ama belli ki sizin ortam böyle değil,ben de çok severim olgun insanlarla muhabbet etmeyi.Ama böyle gerçekten saygılı sevgili bir insan olmalı. Hayatının anlamını başkalarının dedikodusunu yapmakta,evlenip çocuk doğurmakta bulan biri değil
Ay ne çok konuştum görüldüğü üzere çok doluyum

Son düzenleme:

benim yaklaşık 2 aylık bir oğlum var.emzirdiğim için diet yapamıyacağım ama spor yapmaya çalışıyorum aşırıya kaçmadan.bu arada 81.5 olmuşum cumadan beri.galiba emzirmenin etkisi.

lilium hoşbulduk.teşekkürler.

hehehee olur valla ihtiyacım var böyle bir şeye zaten benimde yaaa...dinlemedim ben şarkıyı kralda çıkıyorsa klibi açarım dinlerim güzeldir mutlaka herifin sesi de şarkıları da güzel zaten...hee kocanamı benzettim kuşum sen şimdi kime baksan ibo sanırsın hasretlik erken başladı bu sefer kuuuuu

hakkaten cehenme düşmüşsün canım deryacım,ama bende kaynanamların ortamından sıkılmam çok fazla ,gezmeyi çok sevmiyorum ev gezmesini ama kaynanamların grupları hep iyidir dedikodu yoktur ,böyle seviyesiz sohbetler etmezler,izleminde kayınvalidesiyle gün ü var kayananamın aynı şekildeler,bunlar kendilerini yetiştirmiş insanlar düşündüğünüz gib değil ..içlerinde tek tük var öyle dedikodu sever cinsler onlara da fırsat veren yok..

Öyle eğitimli düzgün insanlar olduktan sonra zevkli olur tabi

Merhaba Tünaydın kızlar

sabahtan ölçüye gittim şimdi gelir gelmez topiğe girip yokkayım dedim.

Öncelikle izlem ve ilkay süpersiniz.allah dostluğunuzu daim etsin.İlkaycım annede mersin tece 'de tabii taşınal 2 yıl oldu yazları gidiyor.kısmetse geliceğimiz zaman hebaerleşir görüşürüz kim bilir belki izlemin orada olduğu ana denk gelir.sizlerle tanışmaktan büyük keyif alacağıma eminim.bende diğer arkadaşlar gibi daha çok resim diyorum.izlemcim deri ceketinlerde resim bekliyoruzşekerim.birde kahküllü remini pek anlıyamadım ama yakışmıştır.bende10 gün önce kahkül perçem daha doğrusu kestirmiştim herke çok yakıştırdı:)dün eltim saçlarını tek renk boya karamel yada kızıl sana çok yakışık şuan bile dip boyandan dolayı yaşın daha genç durmuş dedi.zaten gencim 82 liyim aşkolsun:)sarı büyük gösteriyormuş napıyım o kadar saç rengi denedim bence en havalı saru saç duruyor:))izlem bende yağmurlu havaları severim ama bahar yağmurlarını güneşli yağmurları, gökkuşağını seyretmeyi,ıslanır ıslanmaz 5 dk.içinde kurumayı:))

hamile oalan bir arkadaş aramıza katılmış.bebeğin şimdiden hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin.bence sen bizimle sadece sohbet et öncelikle bir diyetisyene danış.ezbere iş yapıp yediklerini kısarsan en ufak hatan bebeğinin geleceğini etkiliyebilir.şimdi her besin onun gelişimi için çok önemli banunun dediği gibi hamur işlerinde şerbetli tatlılardan beyaz ekmekten uzak kalmalısın sadece.bitki çayları tüketmemelisin,bolca süt,yoğurt, peynir,badem,ceviz,hurma,balık,yumurta,meyva tüketmelisin...önce bebeğin daha sonra kiloların...zaten bunlara dikkat edersen çok kilo almalısın...hamilelik,emzirme bu aşamalar bebek için çok önemli lütfen doktora danışarak kilo verimine girin...ben emzirmeyi kestim diyete başladım öncesinde oğlumun sağlıklı olmasın için gerekli olan annesütünü etkileyecek hiçbirşey kısmadım zararlı hiçbirşeyi yemedim içmedim...

selammm
okudum geçmişi ama hiç bişiy anladımmmmmm
çok cnm sıkkın ve keyifsizimmm

herkse merhaba bugün çok yoğun bir gün hafta sonu eşim ve oğlum hamur işini ım ok seviyor oyüzdn hafta sonunda onlara hamurişi yptım kurabiye yaptım ve onlardan azcık yedim ama vicdan azabı çekiyorum kızlar ben 75 görürmüyüm acaba plates yapıyorum işallah işe yarar.

evet ilkaycım, kocama hasret erken çöktü bu sefer

umarım planladığım kadar kalırım

Bir yere gidince de böyle hasret derdi var işte insan bir huzursuz oluyor
En güzeli birlikte gezmek Bizim yapamayacağımız bir şey,her şey ayrı gayrı

selammm
okudum geçmişi ama hiç bişiy anladımmmmmm
çok cnm sıkkın ve keyifsizimmm

Neyin var banuşum.Bu havalar beni de keyifsiz yaptı.Başka bir şey yoktur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…