evet canım bugün banyo yaptım, ilkayımın yanına gidiyorum tabiküü, evin altına da kuaför açılmış,
normalde bayaa yürüyordum ıslak kafayla, bu iş harika oldu
fönden önce hemen bi kahkül kestiriverdim değişiklik olsun diye,
düzde toplarım, kahkülde kullanırım eskiden beri ara ara
[/COLOR][/B]
canım hergün yürümüyorum epeydir leslie yapıyordum bıraz koşubandını özlemiştimcanım 120 dk lık yürüyüşü 1 gündemi yapıyorsun :44: eger oyleyse haftada kaç gün yapıyorsun. ben günde 1 saat yürüyorum koşu bandında gerisi gelmiyormerakımdan soruyorum kıyaslama yapcam ya artık
canım ortim ve ben koca topikte başbaşayız
Bugün çizelge oluşturalı ve buraya katılalı tam bir hafta oldu.Sabah tartıldığımda tam 85 kg dım.Bir haftada 1300 gr gitmiş.Burayı bulmadan önce diyete başlamıştım.Başladığımda tam 91.2 kg dım.Ama burası harika motive ediyor,kaçamak azalıyor.
Dün akşam yemek vardı.Gitmeden önce yoğurt ve marul yedim,kendimi şişirdim.Orada sadece bir kaşık kadar haydari ,turşu, salata ve meyve yedim.Su içtim.Mezeler(kızartma,börek,rus salatası,fava vs.) asla yemedim,tavuk,pilava çatalın ucunu bile sürmedim.(Daha önce dediğim gibi aklıma sizler geliyorsunuz).Harikasınız
güle güle sağlık içinde giysin
burası gerçekten çok motive ediyor insanı, benim de canım bişeyler istediğinde burası hep aklımda. nasıl yazarım oraya bunu diyorumBugün çizelge oluşturalı ve buraya katılalı tam bir hafta oldu.Sabah tartıldığımda tam 85 kg dım.Bir haftada 1300 gr gitmiş.Burayı bulmadan önce diyete başlamıştım.Başladığımda tam 91.2 kg dım.Ama burası harika motive ediyor,kaçamak azalıyor.
Dün akşam yemek vardı.Gitmeden önce yoğurt ve marul yedim,kendimi şişirdim.Orada sadece bir kaşık kadar haydari ,turşu, salata ve meyve yedim.Su içtim.Mezeler(kızartma,börek,rus salatası,fava vs.) asla yemedim,tavuk,pilava çatalın ucunu bile sürmedim.(Daha önce dediğim gibi aklıma sizler geliyorsunuz).Harikasınız
nilgün nasılsın cnm ,ayrıca call çok sıkıcı ya nasıl yapıyorsunuzz hakkaten merak ediyorum
bende indirdim ama yapmadımm
kuuuuuu buralardasın seni görüyom ne haber maşallah sevdiklerinle berabersin
rabbim hep böyle günler göstersin tatlım ve hiç ayırmasın
keşke biri banada böyle bir sürpriz yapsa bayılırım böyle sürprizlere
gelsene kız bana bak sana baklava yediririm çiğköfte yediririm içli köfte lahmacun ne istersen
antepi bol bol gezeriz kızzz hep mersin ile antep arası ne kadar ki
inşlah bir gün banada sürpriz yaparsın güzelim
gerçi bu saydıklarımıda yersen kesin 3 kilo alıpta gidersin burdan
hadi öpüyorum seni ilkayı vede annenleri cnm
Yüzünü göremesem de suratının şeklini bildiğim için çok yakıştığını tahmin edebiliyorum izloşum.Güle güle kullan.Ben de çok severim perçemi ama saçımın şekli kolay bozulduğu için sürekli kullanamam.Ben fönler düzleştirir çıkarım özellikle sıcaklarda hemen bozulur
Hatta bu aralar baya uzadılar hep aklımda kestirmek
Tatilde ihmal etme bizi
selam kızlarrrrrr
izlemmmmm buradasın kuuuuu,ceketini görüdmm çok begendim üstte hiç bişiy kalmammış bacım harikaısn
ayrıca bende saçlarımı kestircem ama sadece uçlarından azcık:93:
herkese çokk selam bu arada herkes iyidir umarım
fefila
cnm sandeviç ekmegi yimeeeher yerde bulurusn tam bugday veya çavdar hiç olmadı kepek ekmek ye cnm
akşamki sebze yemgini niye sınırladın sebzeden korkma bacım ye bir tabak
kurabiyeee zaten cıss ama bir tane yemişsin neyse hadiii:82::82::82:
kurabiye yeidn öglendiiye pilavı yedinnn
daha ii olcak menülerin cnm inşşşş takipte kal biziii
kızlar sevgi aradı kk ya giremiyormuş uzun uzunnnn konuştuk
64 kiloya düşmüş sevgicik bu aradaa
slm masumm kılonu gordumm cızelgenden ve acayıp kılo vermıssın ne kadar surede verdınn ve onerılerın var mı canımm yrın bende baslyorum dıyetee bende senın kadar vermek ıstıyorumm hedefıne cok yaklasmıssın tebrık ederımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?