80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuuuuuu buralardasın seni görüyom ne haber maşallah sevdiklerinle berabersin
rabbim hep böyle günler göstersin tatlım ve hiç ayırmasın
keşke biri banada böyle bir sürpriz yapsa bayılırım böyle sürprizlere
gelsene kız bana bak sana baklava yediririm çiğköfte yediririm içli köfte lahmacun ne istersen
antepi bol bol gezeriz kızzz hep mersin ile antep arası ne kadar ki
inşlah bir gün banada sürpriz yaparsın güzelim
gerçi bu saydıklarımıda yersen kesin 3 kilo alıpta gidersin burdan
hadi öpüyorum seni ilkayı vede annenleri cnm

neyse herkese iyi geceler kızlar kimsecikler kalmamış zati bende bu hepten gece kuşu oldum herif olmayınca büle oluyo herhal

Yüzünü göremesem de suratının şeklini bildiğim için çok yakıştığını tahmin edebiliyorum izloşum.Güle güle kullan.Ben de çok severim perçemi ama saçımın şekli kolay bozulduğu için sürekli kullanamam.Ben fönler düzleştirir çıkarım özellikle sıcaklarda hemen bozulur
Hatta bu aralar baya uzadılar hep aklımda kestirmek
Tatilde ihmal etme bizi

canım hergün yürümüyorum epeydir leslie yapıyordum bıraz koşubandını özlemiştim leslie hergün yapmaya çalışıyorum 2 milliğini (1,6 km) dün 1 saat koşubandında yürüdüm 1 saatte dışarıda
selam kizlar

bugün aldiklarim kizima ....

Eki Görüntüle 171642

iyi günlerde giysin kızın kaçyaşında eppi büyük sen kaçyaşındasın :44:
günaydın herkese
kızlar bu havada istanbulda nere gidilir reis illa çıkalım dedi alışveriş merkezi olmamak kaydıyla nere gidilebilir?

canım ortim ve ben koca topikte başbaşayız

Kuzuuuum günaydın görmedim seni
Topik açık öyle bana her şey yakışır'ı izliyorum kusura bakma ortim
Ay çiğdem diye bir hatun var yarıldım gülmekten
Kadın 38 bedenim dedi benim kadar totosu var.Bir de o kadar güvenli ki kendine en şık ben olacağım görün benden güzel kimse giyinemez dedi merak ettim ben de ne giydi bu acaba bu kadar diye ay görünce yuh dedim iğrenç bir elbiseydi..
Bir tane kız vardı elbiseyi görünce ekşitti yüzünü aynen öyle oldu yüzüm.
Cidden bu kadar güven çok fena rezil eder insanı.Bu kadar özgüvenli olacağıma böyle olayım daha iyi

Bugün çizelge oluşturalı ve buraya katılalı tam bir hafta oldu.Sabah tartıldığımda tam 85 kg dım.Bir haftada 1300 gr gitmiş.Burayı bulmadan önce diyete başlamıştım.Başladığımda tam 91.2 kg dım.Ama burası harika motive ediyor,kaçamak azalıyor.
Dün akşam yemek vardı.Gitmeden önce yoğurt ve marul yedim,kendimi şişirdim.Orada sadece bir kaşık kadar haydari ,turşu, salata ve meyve yedim.Su içtim.Mezeler(kızartma,börek,rus salatası,fava vs.) asla yemedim,tavuk,pilava çatalın ucunu bile sürmedim.(Daha önce dediğim gibi aklıma sizler geliyorsunuz).Harikasınız

Tebrik ederim iraden için.Bu kararlılık olursa gerisi kolay
Canım adın neydi senin :26:

Günaydın arkadaslar..
Dün aksam giremedim için menümü yazamadim
Sabah : 1sandvic ekmegi icine peynir marul biber roka maydanoz ve bitki cayı
Ara. : bir kurabiye
Öğle. : 3 kasık pilav 4 kasık tavuklu sebze yemeği
Ara. : 1 dilim sade dondurma ile ravani ama 2 çatal
Aksam: 3 kasık taze fasulye 1kase çorba 1 kasık kabak yemeği

Çok abartmisim dımı

selam kizlar

bugün aldiklarim kizima ....

Eki Görüntüle 171642
güle güle sağlık içinde giysin
burası gerçekten çok motive ediyor insanı, benim de canım bişeyler istediğinde burası hep aklımda. nasıl yazarım oraya bunu diyorum

izlem ve ilkay negüzel bir buluşma olmuş. biz de birgün banuyla buluşuruz inşallah

nilgün nasılsın cnm ,ayrıca call çok sıkıcı ya nasıl yapıyorsunuzz hakkaten merak ediyorum
bende indirdim ama yapmadımm

canım viodeoya bakarak yaparsan sıkıcı ama sonradan hareketleri ezberliyorsun.ben her sabah 5 te kalkıyorum ya esneye esneye yapıyorum hem kendime geliyorum hem de vücudumun şekillendiğiniş düşününce zevkle yapıyorum.hareketler kolay ve çabucak bitiyor tavsiye ederim.

hehheheh sizde beni iyice gezenti yaptınız haa
ama antepi çok merak ediyorum, üniversitede antepli bir arkadaşım vardı
çiğ köfte filan yoğururdu hep, antepi çok güzel anlatırdı hayran hayran dinlerdik bizde
inşallah nasip olur birgün

evet canım bende seviyorum, ister kaldır ortadan ister devrede kalsın
face deri ceketimi koydum, cördün müü, farkettin mii nasıl olmuuşşş

herkese merhabaaa arkadaslarrr 82 kg dayımm ve acelee zayıflamak ıstıyorumm sırf yarın dıyete baslayayım dıyee az onceee 2 saattır ugrastıgım kılo cızelgemı olusturdum 82 kg dayım zayıflama grubna dahıl oldum fakat paylasım fazla yapamadım hatta czelgemı dahı yenı olusturabıldım 2yılık evlıyım ve evlendıkten sonraa yaklasık 12 kg aldımm boyum 1.52 kılo alısım asıl nedenı ısee saglıksız ve duzensızz ac kalarak sonraaa anıden mıdeyı sısırerek yemek yemek en azından yanlısımı bılıyorumm bu sekılde yemek yemek bende mıde sıkayetlerı olusturdu ve reflum varr baktım gıderek saglıktanda oluyorum zayıflamaya karar verdım spor yapamıyorum zamanım yokk anca hafta sonları yuruyus yapabılırımm sanırımm. hepınızden destek vede yardım beklıyorummm ınternete cok fazla gıremedıgımden hergun aktıf olamayabılırım kusura bakmayın ama elımden geldıgınce bende sızlerle fıkırler paylasırım hepınızden destek ve onerı beklıyorumm bırlıkte kurtulalım su kılolardann sırtımızdannn buyuk bır yuk kalkacak bu sayede ınanıyorumm hepınızee ıyı gunlerrr

selam kızlarrrrrr

izlemmmmm buradasın kuuuuu,ceketini görüdmm çok begendim üstte hiç bişiy kalmammış bacım harikaısn
ayrıca bende saçlarımı kestircem ama sadece uçlarından azcık:93:

herkese çokk selam bu arada herkes iyidir umarım

fefila
cnm sandeviç ekmegi yimeeeher yerde bulurusn tam bugday veya çavdar hiç olmadı kepek ekmek ye cnm
akşamki sebze yemgini niye sınırladın sebzeden korkma bacım ye bir tabak
kurabiyeee zaten cıss ama bir tane yemişsin neyse hadiii:82::82::82:
kurabiye yeidn öglendiiye pilavı yedinnn

daha ii olcak menülerin cnm inşşşş takipte kal biziii

kızlar sevgi aradı kk ya giremiyormuş uzun uzunnnn konuştuk
64 kiloya düşmüş sevgicik bu aradaa

bu arada yarın aksam ılk gun menumu sızlerle paylasırımm yarınn ıcın tavsıyesı olan var mıı ozellıklede benı cıkolatadan ve dondurmadan uzak tutabılıcekk:)acaba bu gun hepsınden yesem mııı:)kendımee off gunu mu yapsamm dıyetten oncekı son pazarrrr:))))))

slm masumm kılonu gordumm cızelgenden ve acayıp kılo vermıssın ne kadar surede verdınn ve onerılerın var mı canımm yrın bende baslyorum dıyetee bende senın kadar vermek ıstıyorumm hedefıne cok yaklasmıssın tebrık ederımm..

şimdi yeni hamile kaldım ve hamilelilkte diyet sakıncalı mı? veya nasıl bi diyet olmalı? yaw nassı özendim yaw! ewlenip 6ayda 13 kilo alan ben tombalak oldum iice napcam ben napcam bana bi yardım?

masumm arkadaşım galiba adın sevgi neyse bizi yani eşimle beni öyyle bi gaza getirdin ki şimdi ben hamile diyeti olusturuorm kocişkomada erkek dieti:)) hade hayrlısı zaten herkes ters olduumu sööler bunda tutar inşallah millet hamilelikte kilo alır ben weririm inşalllaaaaaaahhhhhhhhhh! amin!

merhaba canım.bende bu gruba şimdi girdim.aynı kilodayız.istersen birbirimizi motive edebiliriz.

Fistiklar, benim pc bozuk.
Devamli cöküyor, tam yaziyorum gönderecekken deliligi tutuyor..
Yoksa sizden asla ayri kalmamm, kalamaaammmmmm
Benim ve esimin bisikletleri var, kiziminda bisiklet koltugu var.
Dün tam 3 saat gezdik, bitttik ama
Bugün de kayinvalidem cagriyor orasida 14km
Ve simdi de oraya gidcez, bakalim dönüsü düsünemiyorum

Simdi acilen kaciyorum, coook öpüyorum sizleri fistiklarim..
Izlos'um bu arada coook sevindim senin ailen ve Ilkay'in adina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…