kadınların büyük beden fobilerii var heralde eeee popo büyük olunca bedeni küçük desen noluyo ki işte anca komik oluyo merak ettm ne giydiğiniKuzuuuum günaydın görmedim seni
Topik açık öyle bana her şey yakışır'ı izliyorum kusura bakma ortim
Ay çiğdem diye bir hatun var yarıldım gülmekten
Kadın 38 bedenim dedi benim kadar totosu var.Bir de o kadar güvenli ki kendine en şık ben olacağım görün benden güzel kimse giyinemez dedi merak ettim ben de ne giydi bu acaba bu kadar diye ay görünce yuh dedim iğrenç bir elbiseydi..
Bir tane kız vardı elbiseyi görünce ekşitti yüzünü aynen öyle oldu yüzüm.
Cidden bu kadar güven çok fena rezil eder insanı.Bu kadar özgüvenli olacağıma böyle olayım daha iyi
ooo sen zaten baya vermişinBugün çizelge oluşturalı ve buraya katılalı tam bir hafta oldu.Sabah tartıldığımda tam 85 kg dım.Bir haftada 1300 gr gitmiş.Burayı bulmadan önce diyete başlamıştım.Başladığımda tam 91.2 kg dım.Ama burası harika motive ediyor,kaçamak azalıyor.
Dün akşam yemek vardı.Gitmeden önce yoğurt ve marul yedim,kendimi şişirdim.Orada sadece bir kaşık kadar haydari ,turşu, salata ve meyve yedim.Su içtim.Mezeler(kızartma,börek,rus salatası,fava vs.) asla yemedim,tavuk,pilava çatalın ucunu bile sürmedim.(Daha önce dediğim gibi aklıma sizler geliyorsunuz).Harikasınız
herkese merhabaaa arkadaslarrr 82 kg dayımm ve acelee zayıflamak ıstıyorumm sırf yarın dıyete baslayayım dıyee az onceee 2 saattır ugrastıgım kılo cızelgemı olusturdum 82 kg dayım zayıflama grubna dahıl oldum fakat paylasım fazla yapamadım hatta czelgemı dahı yenı olusturabıldım 2yılık evlıyım ve evlendıkten sonraa yaklasık 12 kg aldımm boyum 1.52 kılo alısım asıl nedenı ısee saglıksız ve duzensızz ac kalarak sonraaa anıden mıdeyı sısırerek yemek yemek en azından yanlısımı bılıyorumm bu sekılde yemek yemek bende mıde sıkayetlerı olusturdu ve reflum varr baktım gıderek saglıktanda oluyorum zayıflamaya karar verdım spor yapamıyorum zamanım yokk anca hafta sonları yuruyus yapabılırımm sanırımm. hepınızden destek vede yardım beklıyorummm ınternete cok fazla gıremedıgımden hergun aktıf olamayabılırım kusura bakmayın ama elımden geldıgınce bende sızlerle fıkırler paylasırım hepınızden destek ve onerı beklıyorumm bırlıkte kurtulalım su kılolardann sırtımızdannn buyuk bır yuk kalkacak bu sayede ınanıyorumm hepınızee ıyı gunlerrr
bu arada yarın aksam ılk gun menumu sızlerle paylasırımm yarınn ıcın tavsıyesı olan var mıı ozellıklede benı cıkolatadan ve dondurmadan uzak tutabılıcekk:)acaba bu gun hepsınden yesem mııı:)kendımee off gunu mu yapsamm dıyetten oncekı son pazarrrr:))))))
merhaba kızlar
bildiim yapamadım bu hafta
çook karışıktım
64,800 olmuşum
artık önümüzdeki hafta yapiim diyorum kabul edilirse
38 beden giyebiliyorum biraz sıkmakla beraber
liste yapıldımı
bir de pc çökmüştü
kk ya girmem çok zor oluyor
Ya birşey sorcaktım unuttum
Ben leslie yaptığımda ya da en basitinden yolda hızlı yürüdüğümde 5 dk sonra dizimden aşağıda bacağıma inanılmaz bi ağrı saplanıyo resmen topallayarak yürüyesim geliyo çok acı çekiyorum yürümek için zorluyorum kendimi acaba fazla kilo yüzündenmidir bu kilodayken sizede böyle şeyler oluyomuydu
Bide bişey daha strawberry netten daha önce alışveriş yapmış olan varmı acep
merhaba canım.bende bu gruba şimdi girdim.aynı kilodayız.istersen birbirimizi motive edebiliriz.
kadınların büyük beden fobilerii var heralde eeee popo büyük olunca bedeni küçük desen noluyo ki işte anca komik oluyo merak ettm ne giydiğini
ooo sen zaten baya vermişinbizimle devam ederek istediğin kiloya sağlıkla ulaşacaksın hoşgeldin canım
hoşgeldin canım
öncelikle acele zayıflamam lazım diyorsun ya bunu silmelisin 2 senede aldığın kiloları nasıl alel acele vereceksin bende fazla olmadı diyete başlayalı ama şunu tavsiye ederim canım sağlıklı beslenerek zayıflamak asıl hedefin olmalı dondurma tatlı olarak diyetlistesinde yer alabiliyor (abartmadan)bildiğim kadarıyla ama yasaklardan kesinlikle kaç hee kaçamak mı oldu ozaman telafi menü buluruz sana ama kaçamak yok buranın kaptanının eli maşalıyarın ki menün için (diyet boyunca) ara menülerin olmalı beyaz ekmek yerine tahıllı yada çavdar tercih edilmeli et yendiğinde salata sebze yendiğinde yoğurt tüketilmesi tavsiye ediliyor veee 3 lt su bitki çayları gün boyunca tüketilmeli ara öğünlerde ceviz leblebi kayısı vs süper oluyo
tatlı krizleri için arkadaşların iksirleri var benim uyguladığım tarçn çayı
canım azim ve sabırla kurtulacağız kilolarımızdan
silifkede bugün hava hiç açmadı, kayınvalidemlerin mutfak balkonu içerde ve full cam
o yağmur o kadar keyif verdi ki bize, masada sıcak kahvemiz çayımız
bütün günü camın önünde geçirdik süperdi yaa, bayılırım böyle havalara
menümü yazayım bende bugün
sabah
domates salatalık
çökelek salatası, peynir, 1 çay kaşığı reçel maydonoz
yarım simit
yeşil çay, 1 elma
yarım porsiyon kıymalı karnıbahar, 2 dal yeşil soğan
1 şekersiz nescafe, 1 kare bitter çikolata
6 kaşık
mantarlı tavuk sote yoğurt
9gibi de, 1 pepino yerim
2 lt su, 2 bitki çayı (böğürtlen ve form çay) spor yok
tşk ederimmmm cnm . burda sürekli bilgileir paylşaıyoruz sana ilk önerim buradan kopma demek olcakslm masumm kılonu gordumm cızelgenden ve acayıp kılo vermıssın ne kadar surede verdınn ve onerılerın var mı canımm yrın bende baslyorum dıyetee bende senın kadar vermek ıstıyorumm hedefıne cok yaklasmıssın tebrık ederımm..
şimdi yeni hamile kaldım ve hamilelilkte diyet sakıncalı mı? veya nasıl bi diyet olmalı? yaw nassı özendim yaw! ewlenip 6ayda 13 kilo alan ben tombalak oldum iicenapcam ben napcam bana bi yardım?
merhaba cnm adım banumasumm arkadaşım galiba adın sevgi neyse bizi yani eşimle beni öyyle bi gaza getirdin ki şimdi ben hamile diyeti olusturuorm kocişkomada erkek dieti:)) hade hayrlısı zaten herkes ters olduumu sööler bunda tutar inşallah millet hamilelikte kilo alır ben weririm inşalllaaaaaaahhhhhhhhhh! amin!
silifkede bugün hava hiç açmadı, kayınvalidemlerin mutfak balkonu içerde ve full cam
o yağmur o kadar keyif verdi ki bize, masada sıcak kahvemiz çayımız
bütün günü camın önünde geçirdik süperdi yaa, bayılırım böyle havalara
menümü yazayım bende bugün
sabah
domates salatalık
çökelek salatası, peynir, 1 çay kaşığı reçel maydonoz
yarım simit
yeşil çay, 1 elma
yarım porsiyon kıymalı karnıbahar, 2 dal yeşil soğan
1 şekersiz nescafe, 1 kare bitter çikolata
6 kaşık
mantarlı tavuk sote yoğurt
9gibi de, 1 pepino yerim
2 lt su, 2 bitki çayı (böğürtlen ve form çay) spor yok
Nilgün callenetics beni öldürüyo ya o kadın yaşam enerjimi çalıyo çok yavaş sanki ama düzenli devam edince faydası inanılmaz oluyo diyolar sabır lazım işte
Ya birşey sorcaktım unuttum
Ben leslie yaptığımda ya da en basitinden yolda hızlı yürüdüğümde 5 dk sonra dizimden aşağıda bacağıma inanılmaz bi ağrı saplanıyo resmen topallayarak yürüyesim geliyo çok acı çekiyorum yürümek için zorluyorum kendimi acaba fazla kilo yüzündenmidir bu kilodayken sizede böyle şeyler oluyomuydu
Bide bişey daha strawberry netten daha önce alışveriş yapmış olan varmı acep
hemmen bi diet listesi yaptım dietimde her bişi war çalıştıım icin ne yiyip ne yiyemiceimi biliorm yani tutupta okulda yaw kantindekiler bana haslanmıs ıspanak ayarlayın diemicem:))) neyse masumm yani banudan aldığım gazla bu akşama yakın yediim pizzayı unutp baslıorm. suan yeşil çay içiorm inşallah bebitoma zararı yoktur:)
buarada banu isminde mi bişi war? suan banu die bi arkımda ikiz oğlana hamile:))
Selam Tatlim .. Hamileyken Yesil Caya Dikkat Et Lütfen ..
Sana Bir link Yazayim Oku En Iyisi ..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html
fefila
cnm sandeviç ekmegi yimeeeher yerde bulurusn tam bugday veya çavdar hiç olmadı kepek ekmek ye cnm
akşamki sebze yemgini niye sınırladın sebzeden korkma bacım ye bir tabak
kurabiyeee zaten cıss ama bir tane yemişsin neyse hadiii:82::82::82:
kurabiye yeidn öglendiiye pilavı yedinnn
daha ii olcak menülerin cnm inşşşş takipte kal biziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?