80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar

bildiim yapamadım bu hafta
çook karışıktım
64,800 olmuşum
artık önümüzdeki hafta yapiim diyorum kabul edilirse

38 beden giyebiliyorum biraz sıkmakla beraber

liste yapıldımı

bir de pc çökmüştü
kk ya girmem çok zor oluyor

kadınların büyük beden fobilerii var heralde eeee popo büyük olunca bedeni küçük desen noluyo ki işte anca komik oluyo merak ettm ne giydiğini
ooo sen zaten baya vermişin bizimle devam ederek istediğin kiloya sağlıkla ulaşacaksın hoşgeldin canım

hoşgeldin canım
öncelikle acele zayıflamam lazım diyorsun ya bunu silmelisin 2 senede aldığın kiloları nasıl alel acele vereceksin bende fazla olmadı diyete başlayalı ama şunu tavsiye ederim canım sağlıklı beslenerek zayıflamak asıl hedefin olmalı dondurma tatlı olarak diyetlistesinde yer alabiliyor (abartmadan)bildiğim kadarıyla ama yasaklardan kesinlikle kaç hee kaçamak mı oldu ozaman telafi menü buluruz sana ama kaçamak yok buranın kaptanının eli maşalı yarın ki menün için (diyet boyunca) ara menülerin olmalı beyaz ekmek yerine tahıllı yada çavdar tercih edilmeli et yendiğinde salata sebze yendiğinde yoğurt tüketilmesi tavsiye ediliyor veee 3 lt su bitki çayları gün boyunca tüketilmeli ara öğünlerde ceviz leblebi kayısı vs süper oluyo
tatlı krizleri için arkadaşların iksirleri var benim uyguladığım tarçn çayı
canım azim ve sabırla kurtulacağız kilolarımızdan

liste henüz yapılmadı canım çok güzel kilo vermişsin ah ahhhhhh bende 64 leri görsem ahhhhh sen gine izleme bi özelden mesaj at istersen gezinti kaptanımız gezmelerdeee

kalkıym da spor yapıym bu hafta en az 1 kg olsun vermem lazım

Son düzenleme:
Merhabalar canlarım nasılsınız bakalım çok özledim sizleri ama bir türlü olmuyor pilim bitik halde uyuyakaldığım zaman dinlenebiliyorum
2 hafta kadar rahatım artık işyerinde bol bol yazarım
Kurstan geldim biraz kafayı toparladım sonunda bilgisayar başına oturabildim
Hafta içi köyden misafir gelicek teyzemin kızı eşiyle problem yaşıyor teyzemler yanına gelicekler sanırım boşanmaya doğru gidiyor en hayırlısıda bu olcak gibi Allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Şimdi evi hafta içine hazırlamam gerek sıkı bi temizlik yapıcam akşam gelir menümü yazarım
Bu yoğun tempoya diyet dışına çıkmamama rağmen hala 85 im o yüzden bildirim yapmadım bu hafta cuma bildiriminde bende varım inşallah
Derya annemin alınan eşyaların kutularına karşı tahammülsüzlüğü var anında imha eder ürün elimde patladı o yüzden
filizkuzey nasılsın canım doğru tahmin etmişsin işlerin sıkılığı yüzünden giremedim nete bundan sonra daha sık burdayım yani öyle umuyorum
Bi kaç sayfa geçmiş okuyabildim akşama hepsini okurum amma yazmışsınız yahu
Nilgün callenetics beni öldürüyo ya o kadın yaşam enerjimi çalıyo çok yavaş sanki ama düzenli devam edince faydası inanılmaz oluyo diyolar sabır lazım işte

Ya birşey sorcaktım unuttum
Ben leslie yaptığımda ya da en basitinden yolda hızlı yürüdüğümde 5 dk sonra dizimden aşağıda bacağıma inanılmaz bi ağrı saplanıyo resmen topallayarak yürüyesim geliyo çok acı çekiyorum yürümek için zorluyorum kendimi acaba fazla kilo yüzündenmidir bu kilodayken sizede böyle şeyler oluyomuydu
Bide bişey daha strawberry netten daha önce alışveriş yapmış olan varmı acep

hemen hemen aynı kilolardayız canım, bende bu tür bir sorun olmadı. sürekli olan birşeyse doktara git bence

merhaba canım.bende bu gruba şimdi girdim.aynı kilodayız.istersen birbirimizi motive edebiliriz.

tabı kı canım neden olmasın ben yarın hanı pazartesı yaa:)ıyete baslıyorum sabah ıse gıdıyorum orada kahvaltı sansım olmuyor bu yuzden sabah 1 bardak ılık suya bıraz lımon sıkıp ıcmeyı dusunuyorum ardında domates ve peynırlı bır kahvaltı aksamda gun boyu yedıklerımızı paylasırız sen calısıyor musun

haklısın canım acele derken dun carsıya cıktım vee ınan begendıgım hıcır kıyafetın bedenıme olanı yoktu var olanıda uzerıme gydıgımde hıc rahat edemedımm vee artıkk bu kılolar bana yettı cok sıkılıyorumm o yuzden acele yazdım tabı kı cabuk verılen kılolar aynen alınıyor fazlasıyla hemde onerılerını dıkkate alacagımm devamını beklıyorum cok tesekkur ederımmm

silifkede bugün hava hiç açmadı, kayınvalidemlerin mutfak balkonu içerde ve full cam
o yağmur o kadar keyif verdi ki bize, masada sıcak kahvemiz çayımız
bütün günü camın önünde geçirdik süperdi yaa, bayılırım böyle havalara

menümü yazayım bende bugün

sabah
domates salatalık
çökelek salatası, peynir, 1 çay kaşığı reçel maydonoz
yarım simit

yeşil çay, 1 elma

yarım porsiyon kıymalı karnıbahar, 2 dal yeşil soğan

1 şekersiz nescafe, 1 kare bitter çikolata

6 kaşık
mantarlı tavuk sote yoğurt

9gibi de, 1 pepino yerim

2 lt su, 2 bitki çayı (böğürtlen ve form çay) spor yok

ankara da kapalı canım, yağmur yağıyor

tşk ederimmmm cnm . burda sürekli bilgileir paylşaıyoruz sana ilk önerim buradan kopma demek olcak
sonrada abur cubur ekmek yeme,ilk zmanlar 6 ögün beslenmeye dikkat et,ekmegin tam bugday veya çavdar ekmegi olsun ,menüleirni paylaş cnm biz san yardımcı olalım burada,spor ve bol suu

şimdi yeni hamile kaldım ve hamilelilkte diyet sakıncalı mı? veya nasıl bi diyet olmalı? yaw nassı özendim yaw! ewlenip 6ayda 13 kilo alan ben tombalak oldum iice napcam ben napcam bana bi yardım?

merhaba cnm adım banu cnm hamile diyeti şçöle olabilir ben hmailelikte 12 kilo aldım sadece
ikiz gebelik olmasına ragmen,ekmegi her ögünde yee ama beyaz ekmek yeme bol peynir,yogurt hergün yumurta ye
hamileiym die hamur işine tatlıya abanma ama canın çektikçe az az ye ilk zmanlar dikkat et az almaya zaten 7 aydan sonra ister istemez alıyorsun ,ama ne kadar az alırsna okadar çabuk gide rkilocuklarr

birileirni gaza getiriyorsam ne mutlu bbanaaa tawwwww

izlemmmm snei rüyamda gördümmmmmm didim okudunmu
saçlarnın güsel olmuş dedimmm okudunmu
ceketin çok güsel fit görünüyorsun didim okudun mu

gerçidigin gün süper olmuşş bu arada yagmur ve sıcacıkkk nescafe,bitterrrr

Nilgün callenetics beni öldürüyo ya o kadın yaşam enerjimi çalıyo çok yavaş sanki ama düzenli devam edince faydası inanılmaz oluyo diyolar sabır lazım işte

ben de ilk başlarda öyle düşünürdüm ama hareketleri ezberledim ya kadına tahammül etmeme gerek kalmadı en az 6 kez yapınca zaten hareketleri ezberliyorsun.ben kendimde faydasını görüyorum hemen başla derim.

kalsiyum eksikliği olabilir.dr git de ilaç versin bence..

merabaa kızlarr

bu günlerde fazla yazamıyorum diyetim iyi gibi kaçamaklarım var hala
sanki verilcek 3 4 kg var gibi davranıyorum aslında 15 kg var yaza kadar nasıl olcaksa
yarından tezi yok toparlıcam kendimi çok saldım kendimi..
bu gün bitki çayı rafımı temizliyodum bitti diyip duruyodum
meger ne çok çayım varmış benim

lipton kiraz saplı
lipton açaili
lipton şeftalili
lipton kayısılı
green island from çayı
2 çeşitte yeşil çay
5i bi yerde

bunlaar bitmeden almam artık tadını begenmedim için yarım kalmışlar hep
bu cumada kilo veremezsem artık çok büyük bi cezayı hak ettim demektir
ay ne çok yazdım ben

Son düzenleyen: Moderatör:
hemmen bi diet listesi yaptım dietimde her bişi war çalıştıım icin ne yiyip ne yiyemiceimi biliorm yani tutupta okulda yaw kantindekiler bana haslanmıs ıspanak ayarlayın diemicem:))) neyse masumm yani banudan aldığım gazla bu akşama yakın yediim pizzayı unutp baslıorm. suan yeşil çay içiorm inşallah bebitoma zararı yoktur:)
buarada banu isminde mi bişi war? suan banu die bi arkımda ikiz oğlana hamile:))

Selam Tatlim .. Hamileyken Yesil Caya Dikkat Et Lütfen ..
Sana Bir link Yazayim Oku En Iyisi ..

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/214695-hamilelikte-yesil-cay-lutfen-dikkat.html

tama tamam soz bida yemicem
bugun ki menum
sabah : 2 haslanmis yumurta ile hazirlanmis salata
(icinde roka, maydanoz, kivircik, taze sogan ve biber vardi)
1 dilim cavdar ekmegi ve bitki cayi he bide biraz beyaz peynir
ara: yok
öğle: 4 izgara kofte 3 kasik bulgur pilavi ve ayran biraz da salata
ara: 1 portakal bir dilim ayva
aksam yok

45 dk kosu bandi ile tempolu yuruyus ve 100 mekik 3 fincan yesil cay
suyu bilmiyorum ama 2 litre bile yoktur.

iyi akşamlar kızlar bu aralar pek uğrayamıyorum ama diyet iyi gidiyor tartılmıyorum bakalım ne olcak cumaya yani daha çok var genede 4 gün yani dün ablamlar bizdeydi tabi yemek çoktu az yedim hepsinden yemedim ama ebe gümeci falan yedim iyiydi oda

bu arada aramızda hamile diyet yapanmı var

izlem abla ne kadar kalcaksın silifkede iyi yapmışsın valla ilkay ablaya süpriz iyi vakit geçirmeler sizede

kız derya abla sen artık kesinlikle 46 beden değilsin benden söylemesi 44 sündür ya bu boya bu kiloda 46 beden olmaz ki bi dene sen 44 ü kesin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…