80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım başlangıç için fazla yüklenmiyormusun kendine yavaş yavaş sporunu arttırmalısın bünye herzaman fazlasını ister 5 mil 1 saat sürüyor hergün yapmak çok zorlamıyacakmı seni

Yok Canim Ben Zaten Haftada Düzenli Olarak Spor Yapiyordum ..
Haftada 2.kez 2.Saat Spor Salonundaydim onu 3.e Cikaricagim ..
Günde 1.5-2.Saatde Genel Olarak Hep Yürüyüs Yapiyorum Zaten :) O Yüzden Pek Zorlanmadim ,
Leslieyi Bugün Ve Dün Evden Cikamadigim Icin Yaptim Yoksa Leslie Ablaya Ihtiyacim Pek Yok ..

Ilgin Ve Alakan Icinde Tesekkür Ederimmm

selammm
okudum geçmişi ama hiç bişiy anladımmmmmm
çok cnm sıkkın ve keyifsizimmm
banucum ne oldu canım hayırdır,haydi gel aramıza da sıkıntın neyse anlat rahatla canım...sıkma canını önemli birşey değildir umarım
Al bendende o kadar banuşum yaa bugün çok mutsuzum
tülayyy sana ne oldu canınız neye sıkıldı kızlar anlatın rahatlayın yaa...üzülmeyinnnn

gülçinnn acaba çok su içip tuzu da kaçırdınmı biraz fazlaca ondan da olur ,,yediklerini içtiklerini bi düşün bakalım..ödemdir kesin o kadar spora diyete kilo alınır mı ? üzülme canım

kızlar cuma günleri kilo şablonu güncelleniyordu.bu hafta güncellendi de ben mi kaçırdım yoksa bu haftası pas mı geçiyoruz...

açıktı hava ne güzel yağmur başladı geri..aslında kışş ve yağmur benim mevsimim ama egeyi çıkarıcaktım ona üzüldüm

kızlar cuma günleri kilo şablonu güncelleniyordu.bu hafta güncellendi de ben mi kaçırdım yoksa bu haftası pas mı geçiyoruz...

filizcim listemizi kaptan customuz izlem yapıyor ya,izlemde izmirden mersine hızlı bir geçiş yaptı,ee şimdide muhtemelen batırık içiyordur artık onu kaptan bilir, ne zaman yapar nasıl yapar,yaparmı yoksam 'yapmıyom işte bu hafta' der posta mı kor bilemem gayrı..:86::86:

maalesef meraklı bir toplumuz.dilekcim ailen ağladığın için sus demeleri çok tuhafıma gitti.kim duyarsa duysun benim koskoca bir yılım gitmiş ağlarım tabii.bu tarz şeyler bana tuhaf geliyor önemli olan benim o anki pisikolim kimseye göre hareket edemem.ailenin bundan dolayı utanması kadeşinin yurtdışında biyer tutturduğu için övünmesi çok yanlış.her ebeveyn çocuğunun başarısıyla övünmek ister tabii.ama herkes bir değil asla kıyaslama yapmamak lazım...zor işin canım kolay gelsin sana...

gülçincim biraz önce okudum çok hoşuma gitti biiskletle ailece gezmeniz.çok severim bisiklete binmeyi fakat evlendim evleneli hiç binmedim.eşim hoşlamıyor.belime bişey bağlarım akşamları binerim diyorum yok diyor... 2 kilo almanı anlayamadım kesin baskülde bir problem yada sende şişlik var lavaboya çıkamamış olabilirsin her zaman tartıldığın kıyafetinden farklı olabilir üstündeki ne biliyim kesin hatalıdır.artı çıkması enteresan...cumaya normale kesin döner...

izlemcim kayınvaliden ve kayınbabanla anlaşıyor ve onlarla keyifli zaman geçirmen süper allah muhabbetinizi bozmasın canım inş.hep güzel anlar yaşarsınız.darıs bize inş.bizimkide şöyle silkenenip kendine gelir...hoş ağzıyla kuş tutsada, arada mesafe hep olacak ben kolay unutamam...

nilgün canım maşallah sabahın 5 inde kalkıyorsun bravo walla ben sürekli saati erteliyorum 5 dk.daha yatıyım diye hele böyle havalarda iyice yatağa gömülüyorum...işe bile gitmek istemiyoru...5 te kalkmana çok şaşırdım:)daha dinç oluyorsundur tabii benim gibi yolda uykun açılmıyordur...

kızlar aldım geldim 1 litre suyu kaynattım içine hepsinden 1 er çay kaşığı ekledim yeşil çaydan fazla aldım biraz onları 10 dk demlendirip süzcem ama bilemediğim bişey var bunu soğukmu içcem ben gün içinde bilen varsa yazabilirmi internetten baktım bulamadım

slm kıslarrr naberrr geçmişi okuyamadım baya döktürmüşsünüzzzz şu anda hiç zamanım yok okuyacak...

nihayet evime gelebildimmm...ama hala hastamızla uğraşacazzz...kemoterapi görüyor kadıncağız hep ilgilenmek zorunda kalıyoruzzz..benimde orada düzenim felan kalmadı tam toparlanıcam derken yine bozuldu....neyse yarın dan itibaren toparlanıyım artıkkkk....

henüz tartılmadım..yarın tartılacam bakalım inşallah artı yokturrrrrr....

aman kızlar valla ben bilmiyorum nasıl davranayım insanlara yaaa
benim kv ve kp saolsunlar çocuklara ço düşknlerr ama bu bazne beni rahatsız ediyor hergün gliyorlar neredeysee geçen yıld aböleydi haydi öl böle derken araya kış girdi
gelemediler am aşimdi yine başladılar bana yardım etmek için gliyorlar ama ben bu durumdna feci sıkılıyorum
herkeisn kendine gör ebir düzeni var
eşime söylüyorum onunda yapacagı birşey yok ne desin
söylesen bir dert sölemesne iki dert
geçen senede yamzıştım bu sıkıntıları hatırlayabn vardır belkim

şimdi adım nankör olcka biliyormusunuz vay efendim biz gelip yardım eidyoruz alıp götrüyoruz çocukları işen gelmeyinc eböle diyor diycekler ama çok rahtsız edici bir durum gerçekten ya

sabah spor yapcma çektim taytımı,btişörtü kapı çaldı bi açtım kp süppürgem tamirdeydi onu geitmiş ama insa bi haber verir yallışmıyım ? yaaaa benim iki çocugum var her dakikaderli toplu olunmuyor maleseff ay valla geirldim sabah sabah yaaaa:26::26::26:

Dilekcim mekik aleti almış pek memnun değilim demiştin sorunu çözebildin mi şuan rahat kullanabiliyor musun?benim evdeki öyle köşede seyirlik duruyor...biraz daha kilo verip öyle başlıyayım diyorm kasa falan dönüşür allah korusun.iri kıyım bir hatun olarak kalırım:)zaten bana bir kaç kişi babayiğit gelin dedi(bozuldum eşim durumu düzeltmeye çalışıyor bizim orda babayiğit güçlü her iş elinden gelir anlamında kullanılır dio:))

kızlar özellikle çok kilo verenlere danışmak istiyorum spora ne zaman başlamalı ben şuan sıkılaşmak değil sadece kilo vermek istiyorum. 60 kiloya düştükten sonra sıkılaşarak 55 e düşmek istiyorum:)ne çok şey istedim antalya'ya kar yağsın oraya kayağa gidelim der gibi oldu:))sanki kilolar küt diye gidiyor...abarttım...inş.verim zamanla kilolarımı...

izloşşşş tatlışım aslında çok iyiyim
elimd ebitki çayım dışarda yagmur
ama kafam takıkk iştee bu tarz şeylere cnm

zor.çok haklısın insan rahat edemiyor.zaten gerektiğinde sen yardım istersin, davet edersin, yada çocukları götürürsün.emrivaki işleri hiç sevmem....hayır da niye telefon açmıyorlar.belki evde yoksun yada arkadaşlarınla gençler oturuyorsunuz?onların düşünmesi lazım uygun bir dille söylesen, anlar mı orasını bilemem tabii şahsen bizimkiler anlamaz alınır bozulur...

filiz cnm kaç kez söledimmm tlf açsaydınız die gelirken
ama yok ya anlamıyorlar anlammak istemiyorlar yada
oglumun evnede mi hbr verip gitcme diyorlar sanırım
ama evet hbr veirp gelceksin yani başk yolu yok
ay vlla cnm burnumd ayaa görümcemi arayıp konuşcam zaten

canım aslında 1-2 geldiklerinde kapı duvar olsa aramadan gelmezler gelini gider de yine evde bulamazsak diye...keşeke önceden geleceklerini bilsen komşuya falan geçsen cepten aradıklarında da arkadaştayım keşke önceden arasaydınız şimdi dönemem yeni çay demledi hazırlık yapmış falan desen....

bizde bize geleceklerinde gidip, evlerinden alıyoruz, oturup akşam da evlerine bırakıyoruz...benim ailem bizi görmek istediğinde dolmuş otobüs neyse biner gelir.eğer çok geçse biz bırakalım die ısrar ederiz yoksa vakitli kalkar giderler...

canım geçmiş olsun hastaya bakmak zordur allah hayırlısını versin,baksan zorama bakmamakta olamz işte çok kritik zor durumlar,maşallah bakıyorsun ilgileniyorsun genede..dualarını alıyorsundur ..bu arada diyet falan kalmaz tabii de genede kontrolü çok kaybetme,geldiğine sevinmim canım..tartıl bakalım kal kilo çıkacaksın ..merak ettim bende ama sen jet hızıyla veririsin yani maşallah..
banuuuuuuuu allah yardımcın olsun canım çokkkkkk gıcık bir durum ama gerçekten,sen bu durumda canını bu kadar sıkacağına açık ve net bir şekilde söyle canım deki;annecim ve babacım sizi görmekten mutlulşuk duyuyodrum ancak artık havalarda düzeldi sık sık dışarı çıkma durumumuz oluor yada spor yapıyorum yürüyüşe çıkıyorum gelince kapı duvar olmasın boşuna zahmet etmiş olmayın diye söylüyorum lütfen gelmeden önce bir telefon edin olurmu de...buna da bozulmazlar heralde ...net ve anlaşılır bir şekilde kırmadan söyle..yapacak bişiy yok yoksa sinir olur olur oturusun canına yazık

öyle çok kibarca değil etseydiniz falan şeklinde deme gelmeden önce mutlaka telefon edin lütfen de...bu kadar eşinde destek olsun..evleri uzakmı gerçekten bir iki geldiklerinde eni bulamasalar ders olur ararda gelirler..

kızlar salonn canlaırm ya valla hugünüm mahvoldu
üzmekte de korkuyor insan
kibarcası filan kalmadı ilkayım ya kaç kez söyleidkkk
napsam bilmiyorum artık yaaa
anlayacak cinsten dgeiller demekki diyorum artık

evin arasıda uzak ilkaycım araba ile 15 dk filan yani çok yakın deil

banu

kayınvalide ile aynı ilde yaşamalk gerçekten zor ,yakın olmayacaksın ne anana nede onun anasına vallahi,hem yüzgöz olunmuyor hemde az ve uzun seviyorsun birbirini iyi oluyor yani...benimde sorunum yoktur kv ile çok iyilerdir çok yakında otururuz,asla telefon etmeden gelmezler haber verirler önceden mutlaka bu zamana kadar da hiç rahatsız olmadım,çok severim kv mi kp mi,ama yakıon olunca farklı tarz da sorumlulukların oluyor beklentileri oluyor onları karşılamak gerekiyor,istersen yapmassın ama işte o zaman kötü olursun...bende öyle şikayetçi değilim ancak sorumluluk çok hissediyorum ve bu bazen beni geriyor...birde tabii burda tanınmış sevilmiş herkesin bildiği bir ailennin geliniym giyimim kuşamım gittiğim geldiğim yerler hep herkesin dikkatini çekiyor bu da biraz geriyor beni ama napimm yapacak bişeyim yok,sizleri okudukça benimkiler çok basit kalıyor..insan olrak ta çok iiler allah onlardan razı olsun..haklarını inkar edemem..ama ben şunu gördümkim olursa olsun isteklerini ve beklentilerini net bir biçimde ifade edersen kötü olmadan rahata eriyorsun,o nedenle dediğim yapmanı tavsiye ederim...

banuşum onların geleciğini tahmin ettiğin saatlerde çık dışarı gezmeye ,gelince bulamasınblar binip arabaya geri gitsinler ,,bunu iki kere yaşatırsan bir daha yapmazlar diye umuyorum...birde sözle ifade edersen ...düzelirler..yada çok uygunsuz bir anda gelmişler izlenimi verebilirsin onları rahatsız edecek boyutta...valla ben de sinir oldum yaaaa

ilkayyy
cnm en çok sıkanda şimdi kv dicekki biz ona yardıma gidiyouz
bk o bizi istemiyor zaten ev aldıgımızdan beir
hal ve harekteleri çokkk degiştii
sevincegine bir gairp oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…