canım başlangıç için fazla yüklenmiyormusun kendine yavaş yavaş sporunu arttırmalısın bünye herzaman fazlasını ister 5 mil 1 saat sürüyor hergün yapmak çok zorlamıyacakmı seni
banucum ne oldu canım hayırdır,haydi gel aramıza da sıkıntın neyse anlat rahatla canım...sıkma canını önemli birşey değildir umarımselammm
okudum geçmişi ama hiç bişiy anladımmmmmm
çok cnm sıkkın ve keyifsizimmm
tülayyy sana ne oldu canınız neye sıkıldı kızlar anlatın rahatlayın yaa...üzülmeyinnnnAl bendende o kadar banuşum yaa bugün çok mutsuzum
Aman Allah'immmm !!!!!
Sabah merak ettim tartiya ciktim, sooooook oldum sooook
Deli gibi spor, kosusturma, yürüyüs, kacamaksiz gecen hafta sonu ile
bu sabah tartilayim dedim. Tam 2 kiloooo fazla gösterdi, 1degil 3degil
belki 10 kere ciktim! Yahu acaba vücudum ödem mi yapti, ne oldu anlayamadimmm :18:
2kilo ne demek ya...
kızlar cuma günleri kilo şablonu güncelleniyordu.bu hafta güncellendi de ben mi kaçırdım yoksa bu haftası pas mı geçiyoruz...
aman kızlar valla ben bilmiyorum nasıl davranayım insanlara yaaa
benim kv ve kp saolsunlar çocuklara ço düşknlerr ama bu bazne beni rahatsız ediyor hergün gliyorlar neredeysee geçen yıld aböleydi haydi öl böle derken araya kış girdi
gelemediler am aşimdi yine başladılar bana yardım etmek için gliyorlar ama ben bu durumdna feci sıkılıyorum
herkeisn kendine gör ebir düzeni var
eşime söylüyorum onunda yapacagı birşey yok ne desin
söylesen bir dert sölemesne iki dert
geçen senede yamzıştım bu sıkıntıları hatırlayabn vardır belkim
şimdi adım nankör olcka biliyormusunuz vay efendim biz gelip yardım eidyoruz alıp götrüyoruz çocukları işen gelmeyinc eböle diyor diycekler ama çok rahtsız edici bir durum gerçekten ya
sabah spor yapcma çektim taytımı,btişörtü kapı çaldı bi açtım kp süppürgem tamirdeydi onu geitmiş ama insa bi haber verir yallışmıyım ? yaaaa benim iki çocugum var her dakikaderli toplu olunmuyor maleseff ay valla geirldim sabah sabah yaaaa:26::26::26:
zor.çok haklısın insan rahat edemiyor.zaten gerektiğinde sen yardım istersin, davet edersin, yada çocukları götürürsün.emrivaki işleri hiç sevmem....hayır da niye telefon açmıyorlar.belki evde yoksun yada arkadaşlarınla gençler oturuyorsunuz?onların düşünmesi lazım uygun bir dille söylesen, anlar mı orasını bilemem tabii şahsen bizimkiler anlamaz alınır bozulur...
filiz cnm kaç kez söledimmm tlf açsaydınız die gelirken
ama yok ya anlamıyorlar anlammak istemiyorlar yada
oglumun evnede mi hbr verip gitcme diyorlar sanırım
ama evet hbr veirp gelceksin yani başk yolu yok
ay vlla cnm burnumd ayaa görümcemi arayıp konuşcam zaten
canım geçmiş olsun hastaya bakmak zordur allah hayırlısını versin,baksan zorama bakmamakta olamz işte çok kritik zor durumlar,maşallah bakıyorsun ilgileniyorsun genede..dualarını alıyorsundur ..bu arada diyet falan kalmaz tabii de genede kontrolü çok kaybetme,geldiğine sevinmim canım..tartıl bakalım kal kilo çıkacaksın ..merak ettim bende ama sen jet hızıyla veririsin yani maşallah..slm kıslarrr naberrr geçmişi okuyamadım baya döktürmüşsünüzzzz şu anda hiç zamanım yok okuyacak...
nihayet evime gelebildimmm...ama hala hastamızla uğraşacazzz...kemoterapi görüyor kadıncağız hep ilgilenmek zorunda kalıyoruzzz..benimde orada düzenim felan kalmadı tam toparlanıcam derken yine bozuldu....neyse yarın dan itibaren toparlanıyım artıkkkk....
henüz tartılmadım..yarın tartılacam bakalım inşallah artı yokturrrrrr....
banuuuuuuuu allah yardımcın olsun canım çokkkkkk gıcık bir durum ama gerçekten,sen bu durumda canını bu kadar sıkacağına açık ve net bir şekilde söyle canım deki;annecim ve babacım sizi görmekten mutlulşuk duyuyodrum ancak artık havalarda düzeldi sık sık dışarı çıkma durumumuz oluor yada spor yapıyorum yürüyüşe çıkıyorum gelince kapı duvar olmasın boşuna zahmet etmiş olmayın diye söylüyorum lütfen gelmeden önce bir telefon edin olurmu de...buna da bozulmazlar heralde ...net ve anlaşılır bir şekilde kırmadan söyle..yapacak bişiy yok yoksa sinir olur olur oturusun canına yazıkaman kızlar valla ben bilmiyorum nasıl davranayım insanlara yaaa
benim kv ve kp saolsunlar çocuklara ço düşknlerr ama bu bazne beni rahatsız ediyor hergün gliyorlar neredeysee geçen yıld aböleydi haydi öl böle derken araya kış girdi
gelemediler am aşimdi yine başladılar bana yardım etmek için gliyorlar ama ben bu durumdna feci sıkılıyorum
herkeisn kendine gör ebir düzeni var
eşime söylüyorum onunda yapacagı birşey yok ne desin
söylesen bir dert sölemesne iki dert
geçen senede yamzıştım bu sıkıntıları hatırlayabn vardır belkim
şimdi adım nankör olcka biliyormusunuz vay efendim biz gelip yardım eidyoruz alıp götrüyoruz çocukları işen gelmeyinc eböle diyor diycekler ama çok rahtsız edici bir durum gerçekten ya
sabah spor yapcma çektim taytımı,btişörtü kapı çaldı bi açtım kp süppürgem tamirdeydi onu geitmiş ama insa bi haber verir yallışmıyım ? yaaaa benim iki çocugum var her dakikaderli toplu olunmuyor maleseff ay valla geirldim sabah sabah yaaaa:26::26::26:
filiz cnm kaç kez söledimmm tlf açsaydınız die gelirken
ama yok ya anlamıyorlar anlammak istemiyorlar yada
oglumun evnede mi hbr verip gitcme diyorlar sanırım
ama evet hbr veirp gelceksin yani başk yolu yok
ay vlla cnm burnumd ayaa görümcemi arayıp konuşcam zaten
kızlar salonn canlaırm ya valla hugünüm mahvoldu
üzmekte de korkuyor insan
kibarcası filan kalmadı ilkayım ya kaç kez söyleidkkk
napsam bilmiyorum artık yaaa
anlayacak cinsten dgeiller demekki diyorum artık
evin arasıda uzak ilkaycım araba ile 15 dk filan yani çok yakın deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?