80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günlük menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği,2 tane zeytin, maydanoz, 1 k.k. kadar beyaz peynir, 2 tatlı kaşığı pekmez
ara: 1 tane portakal, 2 tane kayısı
öğle: 2 dilim kepek ekmeği,2 tane salatalık
ara: 1 tane keçi boynuzu
akşam: fırında kabak mücver, salata
ara: 1 tane keçiboynuzu

slm kızlar..önce menümü yazayım sonra da bi göz atayım neler kaynatmışsınız..
sabah
1 dilim k ekmek
3 kaşık yoğurt
3 zeytin
1 h yumurta
ara
elma
1 hurma
öğle
1 tabak yoğurtlu kabak salatası(tamamen yağsız)
3 köfte
ara
2 mavi yeşil bisküvi
1 ç bardağı y y süt
akşam
3 kaşık menemen
1 dilim k ekmek
1 dilim peynir
yeşillik
1 kupa beşi bi yerde
ara
meyve yerim
3lt su
40 dak tempolu yürüyüş

ilkayyy
cnm en çok sıkanda şimdi kv dicekki biz ona yardıma gidiyouz
bk o bizi istemiyor zaten ev aldıgımızdan beir
hal ve harekteleri çokkk degiştii
sevincegine bir gairp oldu yaa

canım allah kolaylık versin sana. seni çok ii anlaıyorum. bende k.v le altlı üstlü oturuyorum. can sıkıcı durumlar cok oluyor. ama en güzeli takmamak. at arkana boşver gününü canını sıkarak mahvetme. uyar, umursamazlarsa yapcak bişey yok kızların soyledigi taktikleri denersin aslında herşey onların elinde bıktıyorlar bizi sonrada kaçar oluyoruz. ama inanki üzülmene degmez ben artık gülüyorum cogu davranışa.

aldınız evinizi demek canım,hayırlı uğurlu olsun güle güle sağlıkla mutlulukla oturun tekrardan..
iyi yapmışsın canım ellerine sağlık....
.kızlar ben 9.takımdayım..oraya yazınca burayada yazabiliyomuyuz?:26:

istediğin yere yazabilirsin canım...

iyi akşamlar kızlarr. bugun cok yoruldum ev temizledim akşama kadar. temizlik bitince evimi cok seviyorum böyle kalsa hep diyorum. neyse ben bugunki menümü paylaşayım sizlerle yeni oldugum için yorumlarınıza ihtiyacım var.

sabah: 1 tam bugday ekmegi (ilk defa denedim fena degil)
1k.k peynir
1 domates

ara: form çay

oglen. 1 çay bardagı sütle hazırlanmış müsli

ara: 1 kupa nescafe
1 yesil elma

akşam: yarım porsiyon ızgara et
salata.

akşam 1 form çay daha içerim belki bi portakal yerim

ilkayyy

suç ortagın yokmu acepppp tek başına mı yedinnnnn
neycnm bugün p.tesi telafi edersin cumaya kadannnnn

yeşilsiyah
valla cnm allah sanada kolaylık verisn yaa seninki daha vahim bir durum desenee
sürekli dip dibeee

teşekkür ederim canım artık öyleyiz ne mutlu bize dahada güzel olucaz ama bende bu sene alıcam şu yeni elbiselerden falan ya hiç elbise giymem ben çok iriydim eskiden elbise dahada iri gösteriyodu bu sene alıcam bende elbiseler ciciler ay içim kıpır kıpır oldu

teşekkür ederim canım bende internetten baktım kaynattım suyu altını kapadım koydum malzemeleri 10 dk demledim süzdüm peki canım bende sabahtan yaparımda gün içinde ısıtıp mı içmeliyim acaba

.kızlar ben 9.takımdayım..oraya yazınca burayada yazabiliyomuyuz?:26:

tabi canım yazabilirsin

menün güzel canım ama öğlen ben tavsiye etmem müsli falan çünkü doyurmazki şöyle bi sebze yemeği yoğurt yeseydin tam harika olurdu menün

bende menümü yazayım kızlar..

Sabah;
2 dilim kepek ekmeği üstüne krem peynir
1 domates
1 yeşil zeytin

Öğlen;
1 kase mercimek çorbası
1 kase salata
1 bardak ayran

Akşam;
1 tavuk baget
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği

2 buçuk litre su 3 kupa 5 i 1 yerde çay

belkide akşamada yatmadan bişiler yerim yani meyve gibi bişey çünkü kalorimi hesaplattım 767 çıktı ya

banuu

yok canım tek başıma işledim suçumu bennn..ona kal dedim yemeğe kalmadı bende yemekten sonra gökşin çıkarınca bir çatal alıyım dedim anaaaaa bi de bakmışım ki epey yemişim...pişmanımmm

canım onu kızlar sıcak suyun içine bırakıyolar öylece aroması suya geçiyor o şekilde içiyorlar,,ayrıca çayımı varmış bilmiyorum..:26:

yok yok ilkay abla çay değil işte yanlışlıkla dedim tarçınlı su dicektim çay gibi hissettim onu bian teşekkür ederim bilgilendirdiğin için

canım kalorini bi siteden falanmı hesapllatırıyosun. ben baktim sitelere ancak gr ml hesabı kalori yazılmış anlamamda pek o miktar ne kadar yapar. sen nasıl hesaplıyosun?

canım kalorini bi siteden falanmı hesapllatırıyosun. ben baktim sitelere ancak gr ml hesabı kalori yazılmış anlamamda pek o miktar ne kadar yapar. sen nasıl hesaplıyosun?

canım http://www.kilotakibi.com/ a gir oraya üye ol sonra ordan sabah öğle akşam ve ara öğünler neler yediğini listeden seçip miktarını giriyosun atıyorum 1 kaşık yada 100 gram gibi kalorisi çıkıyor gün içinde yediklerini toplamda hesaplıyorsun böylelikle

Bugünkü Menüm

Kahvalti :
1. Kizartilmis Kepek Ekmegi
1.kk Peynir
1.tk Bal

Spor: Lesliele 5.mil 100mekik

Ara:
Meyveli Diyet Yogurt

Öglen:
2-3 Kasik Bulgur Pilavi
2-3 Kasik Salata

Ara:
Yok

Aksam:
1.Kizartilmis Kepek Ekmegi
1.kk Peynir
4.Yesil Zeytin
2.Dilim Salam

2.5 L Su

Bugün Migrenden Ölüyorum Zannettim Kizlar
Coktandir Migrenim Tutmuyordu Ama Iste Aksilik Ya Bugün Tutacagi Tuttu ..
Öglen O Yüzden Bisey Yiyemedim pek , Ilacimi Alabilmek Icin Bi Kac Kasik Atistirdim ,
Aksam Üstü Biraz Hafifleyincede Melek Annem Kahvalti Türü Biseyler Hazirlamis Bana
Onlardan Yidim Bende .. Allah Düsmanina Böyle Bas Agrisi Vermesin (Amin)

Biraz Topige Göz Atip Cikcacagim Hala Basinc Yapiyor Beynime bu agri :85:

Yarin Görüsmek Üzere Güzel Hatunlar

iyi akşamlar kızlar menümm
sabah
form çay
yumurta
tam tahıllı
peynir
domates

ara
yeşil çay leblebi

öğle
salata
çavdar ek.1 dil
barbunya

ara
kayısı

akşam
çiğköfte

spor 45 dakika
3 lt su

sabah görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…