Al bendende o kadar banuşum yaa bugün çok mutsuzum
kızlar 85 kiilo ile aranıza katılmak istiyorum
derya abla bence kesin 44 olmuşsundur yani ama sen genede 75 te dene o zaman 42 buçuğa girde görbu arada 3-4 çubuk patatesten bişey olmazda sen dün baya bi kaçırmışsın tramisu falan neyse afiyet olsun canım geçti gitti erimiştir onlar
zeynepcim ikimizde çok genciz daha bu yaşlarımızı kilolu geçirerek kıyafetleri kısıtlayarak geçirmemiz çok yazık bu yaza umarım istediğimizi giyeriz gerçi benim hiç açık giyme şeyim yoktur zorla giydirseler giyemem ama bende istediğim kıyafetleri oram buram çıktı derdi olmadan giymek istiyorum artık
Aman Allah'immmm !!!!!
Sabah merak ettim tartiya ciktim, sooooook oldum sooook
Deli gibi spor, kosusturma, yürüyüs, kacamaksiz gecen hafta sonu ile
bu sabah tartilayim dedim. Tam 2 kiloooo fazla gösterdi, 1degil 3degil
belki 10 kere ciktim! Yahu acaba vücudum ödem mi yapti, ne oldu anlayamadimmm :18:
2kilo ne demek ya...
Deryacım strawberry net hakkında bende iyi şeyler okudum dün bi bunalım halinde sipariş verdim sonradan vicdan yaptım yine harcama yaptım die ama artık önümüzdeki 2 ay direkt maaşı bankaya atarak cezalandırcam kendimi
Parfüm,pudra,concealer sipariş ettim 2 tanede hediye gelicek bi tane makyaj kiti,birde köpük fondoten
Depodan çıkmış görünüyor sipariş bakalım heyecanla bekliyorum
Keşke babama farkettirmemenin bi yolu olsaydı yurtdışından olduğunu anlarsa bittim ben
merhaba kızlar kilo vermede Allah kolaylık versin.benimde epey bir fazlam var bende vermek istiyorum ama bunu nasıl başarıcam bilmiyorum.bu gün spora başlıycam her akşam bir saat hafta içi haftasonumda hareketli geçiyor zaten .benim kilom 83 kg. bana önereceğiniz şeyler varmı,bende size katılabilirmiyim.
bende bir bitkinim bir halsizim bir bişeyimmm ffff nasıl spor yapacağım :84:
kızlar aldım geldim 1 litre suyu kaynattım içine hepsinden 1 er çay kaşığı ekledim yeşil çaydan fazla aldım biraz onları 10 dk demlendirip süzcem ama bilemediğim bişey var bunu soğukmu içcem ben gün içinde bilen varsa yazabilirmi internetten baktım bulamadım
aman kızlar valla ben bilmiyorum nasıl davranayım insanlara yaaa
benim kv ve kp saolsunlar çocuklara ço düşknlerr ama bu bazne beni rahatsız ediyor hergün gliyorlar neredeysee geçen yıld aböleydi haydi öl böle derken araya kış girdi
gelemediler am aşimdi yine başladılar bana yardım etmek için gliyorlar ama ben bu durumdna feci sıkılıyorum
herkeisn kendine gör ebir düzeni var
eşime söylüyorum onunda yapacagı birşey yok ne desin
söylesen bir dert sölemesne iki dert
geçen senede yamzıştım bu sıkıntıları hatırlayabn vardır belkim
şimdi adım nankör olcka biliyormusunuz vay efendim biz gelip yardım eidyoruz alıp götrüyoruz çocukları işen gelmeyinc eböle diyor diycekler ama çok rahtsız edici bir durum gerçekten ya
sabah spor yapcma çektim taytımı,btişörtü kapı çaldı bi açtım kp süppürgem tamirdeydi onu geitmiş ama insa bi haber verir yallışmıyım ? yaaaa benim iki çocugum var her dakikaderli toplu olunmuyor maleseff ay valla geirldim sabah sabah yaaaa:26::26::26:
ilkayyy
cnm en çok sıkanda şimdi kv dicekki biz ona yardıma gidiyouz
bk o bizi istemiyor zaten ev aldıgımızdan beir
hal ve harekteleri çokkk degiştii
sevincegine bir gairp oldu yaa
banu koca tarafi öyle nedense anlamiyorum,benim ailem yaknimda hep haberli gelirler geldikleridne nedense hep bi diken üstünde otururlar ,ama kayinbabamin huyunda biliyorum taniyorum onu,türkiyede olsaydik eminimki sürekli bizde olurdu bütün evin hakimeyitinide almak isterdi ,öyle bir yapiya sahip kendileri....sidmide bekar kaynim icin diyormus evlensin beraber otururuz ,bunu kaynaanm degil kocasi diyor ,benim kayinbabam tam kaynana gibidir..... haziranda gidecegiz allah izin verirse sidmiden kaygiya düstüm,ben yine istedigimi yapiyorum ama adam beni sinir ediyor,kizilaya gidecez birgün aman efendim sicakmis ne isimiz varmis hosgeldine cok gelen oluyormus yakinlarda biryere gidecekmisiz,bende esime dedim,esim dedi sen bosver biz gideriz yine bisey deme,o desin dedi,ben inatim ya ona nispet yapicam ya,cikarken dedim,anneeee kizilaydan bisey istiyormusunesim cok fenasin diyor ..........cocuklara düskünler biliyorum,ama en son gittimizde kizim 2.5 yasindaydi oyuncaklari döküyor .dökmesn diye görümceme tplatiyor neymisde dedesinin yaninda oturup az sohbet edecekmis ,konusmasini dinlicekmis,cocuk bu oyun oynamak varken ne konussun.....ben onu bunu bilmem ama erkek tarafi daha serbest rahat davraniyor kiz tarafina göre....
Selam Kizlarr
Off Öldüm Yaaa .. Gecen Hafta Dogru Dürüs Spor Yapamamistim
Ve Hafta Sonu Kacamaklarim Olmustu .. Dün Aksam Lesliele 5.Mil Yaptim Baslangic Olarak ..
Bugün Spor Salonuna Gitcektim Ama Öyle Bir Yagmur Yagiyor Ki Sel Sanki ..
Yani Gidemedim ..
Demin 5.Mil Daha Yaptim Lesliele ve 100 mekik cektim ..
aman Allahim ya suan sol dizimde acaip bir agri var :84: hic böyle olmazdi ,
sporu aksatmamin bedeli bu olsa gerek
Biraz dinleneyim yine göz atarim topigimize
Gülcinnnn bence sen yag yakmiyorsun spor yaparak kas yapiyorsun
dikkat et ve dogru bölgelerini calistir bacuuumm :86:
yoksa onca spora ragmen arti 2.kilo göstermen cok ilginc ..
takma kafana belki tartin yanlis cekiyordur - bozulmustuuur ..
gülçin noldu öyle ödemdir lahana suyu içebilirsen ödem atmakta bire bir !
[/B]
selam canım , kızın iyileşmişya önemli olan bu. 500 gram gider bir şekilde
bazen nedenini bilmeden bir sıkıntı çöküyor insana. bu daha da kötü oluyor. düzelirsin inşallah canım
kısa süreli ayrılıklar iyi geliyor gerçekten
vücudun su tutuyordun herhalde, düzelir canım inşallah. ben de rejime yeni başladığım hafta oldu. kaçamak yok, spor var ama almıştım. sakın sabrını kaybetme.
hoşgeldin canım, buraya uğramayı ihmal etme
seni anlıyorum canım. ben de öğretmenim. hala atanamadım. o kadar bunaldımki bu sorudan. noldu sınav, kaç aldın, işe girdinmi........inan bu yüzden çağrıldığım yerlere gitmediğim oluyor. sadece bu soruları duymamak için. ben yoruldum onlar yorulmadı bu soruları sormaktan
banucum ne oldu canım hayırdır,haydi gel aramıza da sıkıntın neyse anlat rahatla canım...sıkma canını önemli birşey değildir umarım
tülayyy sana ne oldu canınız neye sıkıldı kızlar anlatın rahatlayın yaa...üzülmeyinnnn
gülçinnn acaba çok su içip tuzu da kaçırdınmı biraz fazlaca ondan da olur ,,yediklerini içtiklerini bi düşün bakalım..ödemdir kesin o kadar spora diyete kilo alınır mı ? üzülme canım
maalesef meraklı bir toplumuz.dilekcim ailen ağladığın için sus demeleri çok tuhafıma gitti.kim duyarsa duysun benim koskoca bir yılım gitmiş ağlarım tabii.bu tarz şeyler bana tuhaf geliyor önemli olan benim o anki pisikolim kimseye göre hareket edemem.ailenin bundan dolayı utanması kadeşinin yurtdışında biyer tutturduğu için övünmesi çok yanlış.her ebeveyn çocuğunun başarısıyla övünmek ister tabii.ama herkes bir değil asla kıyaslama yapmamak lazım...zor işin canım kolay gelsin sana...
gülçincim biraz önce okudum çok hoşuma gitti biiskletle ailece gezmeniz.çok severim bisiklete binmeyi fakat evlendim evleneli hiç binmedim.eşim hoşlamıyor.belime bişey bağlarım akşamları binerim diyorum yok diyor...2 kilo almanı anlayamadım kesin baskülde bir problem yada sende şişlik var lavaboya çıkamamış olabilirsin her zaman tartıldığın kıyafetinden farklı olabilir üstündeki ne biliyim kesin hatalıdır.artı çıkması enteresan...cumaya normale kesin döner...
izlemcim kayınvaliden ve kayınbabanla anlaşıyor ve onlarla keyifli zaman geçirmen süper allah muhabbetinizi bozmasın canım inş.hep güzel anlar yaşarsınız.darıs bize inş.bizimkide şöyle silkenenip kendine gelir...hoş ağzıyla kuş tutsada, arada mesafe hep olacak ben kolay unutamam...
nilgün canım maşallah sabahın 5 inde kalkıyorsun bravo walla ben sürekli saati erteliyorum 5 dk.daha yatıyım diye hele böyle havalarda iyice yatağa gömülüyorum...işe bile gitmek istemiyoru...5 te kalkmana çok şaşırdım:)daha dinç oluyorsundur tabii benim gibi yolda uykun açılmıyordur...
Canım ailesel demişsin ne oldu anlat en azından çözümü bile olmasa rahatlarsın biraz.Anlatmamak hiç bir şeyi çözmediği gibi daha da bunaltır insanı,içinde büyür..
Tabi ki katılabilirsin,aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun
İnşallah ablam bakalım göre göreceğiz 75'de ne gibi sürprizlerle karşılaşacağım,çok güzel olacak benim için eminim
Evet abarttım biraz haklısın ama toparlamaya çalışacağım artık
Gülçinim 2 seçenek var.Ya tartın bozuldu.Ya da aşırı spor kas ve şişlik yapmaya başladı.Farkında değilsin ama çok spor yapıyorsun kuşum bizim gibi yolun başındakilerin için fazla bence
Bir de leslie normal yürüyüş gibi değil daha tempolu.Senin yaptığın 5 mil bir de öyle düşün.Sıkma canını kilo değildir onlar eminim.
Bazen oluyor dilekçim insan sıkıntıyla ya da o anda beğenip bir alışveriş yapıyor sonra pişman oluyor ama olmuş bir kere boşver.Güle güle kullanUmarım bir sorun çıkmaz.
Aramıza hoşgeldin.Menüleri ve konuşulanlara takip ederek faydalı bilgiler edinebilirsin.Azmin daim olsun..
Bu havalar,ah bu havalar :95::95::95:
Canım benim bildiğim sıcak içilir beşi bir yerde ama içenler daha iyi bilir tabi..
Off ne sıkıcı bir durum.Ben kimsenin habersiz gelmesine çok karşıyım ya isterse en yakın kankan olsun.Eşimin kankası nişanlısıyla gelmişti bir kere öyle evim dandini tabi çalışıyoruz gece gündüz habersiz misafir kaldıracak durumum yok ki benim.Kibarca söyledim uyardım bir daha yapmadılar.
Bence de eğer birebir konuşamıyorsan eşinin kardeşiyle konuş o halletsin.Bir de sen ikiz bebek annesisin biraz anlayışlı olmaları lazım.
Dur bakalım bir konuşta hemen öyle çözümü olmayan bir sorunmuş gibi koyverme kendini.
Ama ne kadar konuşsam da anlıyorum seni çok sinir bir durum :95::95:
İnsan geriliyor ve düzelmiyor da kolay kolay
merhaba arkadaslar
keyifler nasil bakalim?
bugun ki menum
sabah kepekli sandvic ekmegi icine peynir domates biber roka yesil car
ara yok
ögle : yarim porsiyon izmir kofte (1 tane kofte 2 tane patates ) 1 dilim cavdar ekmegi
ara : yesil cay ve 4-5 biskuvi
aksam: sebzeli makarna yogurt
1 saat yuruyus (300 kalori) 2 litre su daha da icerim yatana kadar 2 fincan yesil cay
bu arada 400 gr vermisim arkadaslar
regl deyken kizlar fazla su icemiyorum ben nedense midem almiyor yaaaa
banu
kayınvalide ile aynı ilde yaşamalk gerçekten zor ,yakın olmayacaksın ne anana nede onun anasına vallahi,hem yüzgöz olunmuyor hemde az ve uzun seviyorsun birbirini iyi oluyor yani...benimde sorunum yoktur kv ile çok iyilerdir çok yakında otururuz,asla telefon etmeden gelmezler haber verirler önceden mutlaka bu zamana kadar da hiç rahatsız olmadım,çok severim kv mi kp mi,ama yakıon olunca farklı tarz da sorumlulukların oluyor beklentileri oluyor onları karşılamak gerekiyor,istersen yapmassın ama işte o zaman kötü olursun...bende öyle şikayetçi değilim ancak sorumluluk çok hissediyorum ve bu bazen beni geriyor...birde tabii burda tanınmış sevilmiş herkesin bildiği bir ailennin geliniym giyimim kuşamım gittiğim geldiğim yerler hep herkesin dikkatini çekiyor bu da biraz geriyor beni ama napimm yapacak bişeyim yok,sizleri okudukça benimkiler çok basit kalıyor..insan olrak ta çok iiler allah onlardan razı olsun..haklarını inkar edemem..ama ben şunu gördümkim olursa olsun isteklerini ve beklentilerini net bir biçimde ifade edersen kötü olmadan rahata eriyorsun,o nedenle dediğim yapmanı tavsiye ederim...
fefilla merhaba kilo vermiş olmana sevindim.burada 1-2 kere arkadaşlar menünle ilgili yorum yaptı sandaviç ekmeği tüketme, çavdar yada tam buğday ekmeği tercih et dediler....bende dinle evdeki sandeviç ekmeiğini hiç sen yeme...birde emin değilim kızlar daha ii bilir makarna,pilav gibi şeylerle yoğurt tüketmiyorduk dimi??yoğurdu sebze ve meyvalarla tüketiyorduk.eti de salatayla...diye biliyorum kızlar yanlışım varsa düzeltir misiniz??
Öyle ablam geçen yaz herkes sıcaktan patlarken ben oram buram görünecek diye tişörtlerin içine beyaz badi giyiyor 2 kat geziyordum
Bu yaz bunu yaşamak istemiyorum elime ne geçtiyse giyip çıkmak istiyorum
"Ya bedenimiz de bir değil ki" lafını duymadan arkadaşlarıma kıyafet ödünç vermek istiyorum
Sahilde güneşlenirken huzursuzca biri geçiyor mu bakmamak,rahat rahat eğlenmek istiyorum..
Fotoğraf makinesi görünce haç görmüş vampir gibi kaçmamak aksine önüne atlamak istiyorum
Ve bunların hepsini hakettiğime ve yaşayacağıma inanıyorum.Sen de inan zeynepçim.
Zeynep le derya bu yaza çıtır olur mu? Yaptık olacak!!!
zeynepcim ikimizde çok genciz daha bu yaşlarımızı kilolu geçirerek kıyafetleri kısıtlayarak geçirmemiz çok yazık bu yaza umarım istediğimizi giyeriz gerçi benim hiç açık giyme şeyim yoktur zorla giydirseler giyemem ama bende istediğim kıyafetleri oram buram çıktı derdi olmadan giymek istiyorum artık
kızlar aldım geldim 1 litre suyu kaynattım içine hepsinden 1 er çay kaşığı ekledim yeşil çaydan fazla aldım biraz onları 10 dk demlendirip süzcem ama bilemediğim bişey var bunu soğukmu içcem ben gün içinde bilen varsa yazabilirmi internetten baktım bulamadım
kızlar ben şimdi spora başladım kilolarım gitmezmi yani kasamı dönüşür.birde benim metabolizmam yavaş genelde kabız olurum.fazlada su tüketmiyorum ne yapıcaz bu kilolarla yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?