80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

banu

ev aldınız mı ?? aa ne zaman kuuu bakıyordunuz ya daha..ben kaçırdım zaar...:) neyse canım çok enteresan benim oğlum ev alsa uçarım laaa hemen eksiği gediğini gidermeye çalışırım,gelinim hoş tutarım oda oğlumu hoş tutusun diye...kıskançlık olurmu sende onun evladısın ...bukaynana pisikolojisini çözmemiyorum bazen:)

banucum

ev aldıysanız hayırlı uğurlu olsun canım ,iyi günlerde sağlıkla ,huzurla,mutlulukla oturun inşallah...

yardıma mı geliyorlar dedin,kız onların ki yardımlıktan çıkmış artık bu tacize dönmüş yaa...

Al bendende o kadar banuşum yaa bugün çok mutsuzum

Canım ailesel demişsin ne oldu anlat en azından çözümü bile olmasa rahatlarsın biraz.Anlatmamak hiç bir şeyi çözmediği gibi daha da bunaltır insanı,içinde büyür..

kızlar 85 kiilo ile aranıza katılmak istiyorum

Tabi ki katılabilirsin,aramıza hoşgeldin,azmin daim olsun

İnşallah ablam bakalım göre göreceğiz 75'de ne gibi sürprizlerle karşılaşacağım,çok güzel olacak benim için eminim
Evet abarttım biraz haklısın ama toparlamaya çalışacağım artık

Gülçinim 2 seçenek var.Ya tartın bozuldu.Ya da aşırı spor kas ve şişlik yapmaya başladı.Farkında değilsin ama çok spor yapıyorsun kuşum bizim gibi yolun başındakilerin için fazla bence
Bir de leslie normal yürüyüş gibi değil daha tempolu.Senin yaptığın 5 mil bir de öyle düşün.Sıkma canını kilo değildir onlar eminim.

Bazen oluyor dilekçim insan sıkıntıyla ya da o anda beğenip bir alışveriş yapıyor sonra pişman oluyor ama olmuş bir kere boşver.Güle güle kullan Umarım bir sorun çıkmaz.

Aramıza hoşgeldin.Menüleri ve konuşulanlara takip ederek faydalı bilgiler edinebilirsin.Azmin daim olsun..

bende bir bitkinim bir halsizim bir bişeyimmm ffff nasıl spor yapacağım :84:

Bu havalar,ah bu havalar :95::95::95:

Canım benim bildiğim sıcak içilir beşi bir yerde ama içenler daha iyi bilir tabi..

Off ne sıkıcı bir durum.Ben kimsenin habersiz gelmesine çok karşıyım ya isterse en yakın kankan olsun.Eşimin kankası nişanlısıyla gelmişti bir kere öyle evim dandini tabi çalışıyoruz gece gündüz habersiz misafir kaldıracak durumum yok ki benim.Kibarca söyledim uyardım bir daha yapmadılar.
Bence de eğer birebir konuşamıyorsan eşinin kardeşiyle konuş o halletsin.Bir de sen ikiz bebek annesisin biraz anlayışlı olmaları lazım.
Dur bakalım bir konuşta hemen öyle çözümü olmayan bir sorunmuş gibi koyverme kendini.
Ama ne kadar konuşsam da anlıyorum seni çok sinir bir durum :95::95:
İnsan geriliyor ve düzelmiyor da kolay kolay

banu koca tarafi öyle nedense anlamiyorum,benim ailem yaknimda hep haberli gelirler geldikleridne nedense hep bi diken üstünde otururlar ,ama kayinbabamin huyunda biliyorum taniyorum onu,türkiyede olsaydik eminimki sürekli bizde olurdu bütün evin hakimeyitinide almak isterdi ,öyle bir yapiya sahip kendileri....sidmide bekar kaynim icin diyormus evlensin beraber otururuz ,bunu kaynaanm degil kocasi diyor ,benim kayinbabam tam kaynana gibidir..... haziranda gidecegiz allah izin verirse sidmiden kaygiya düstüm,ben yine istedigimi yapiyorum ama adam beni sinir ediyor,kizilaya gidecez birgün aman efendim sicakmis ne isimiz varmis hosgeldine cok gelen oluyormus yakinlarda biryere gidecekmisiz,bende esime dedim,esim dedi sen bosver biz gideriz yine bisey deme,o desin dedi,ben inatim ya ona nispet yapicam ya,cikarken dedim,anneeee kizilaydan bisey istiyormusun esim cok fenasin diyor..........cocuklara düskünler biliyorum,ama en son gittimizde kizim 2.5 yasindaydi oyuncaklari döküyor .dökmesn diye görümceme tplatiyor neymisde dedesinin yaninda oturup az sohbet edecekmis ,konusmasini dinlicekmis,cocuk bu oyun oynamak varken ne konussun.....ben onu bunu bilmem ama erkek tarafi daha serbest rahat davraniyor kiz tarafina göre....

ilkayyy
cnm en çok sıkanda şimdi kv dicekki biz ona yardıma gidiyouz
bk o bizi istemiyor zaten ev aldıgımızdan beir
hal ve harekteleri çokkk degiştii
sevincegine bir gairp oldu yaa

insanları anlamak çok zor.niye anlamıyorum bir kıskançlık (oğlunu,torununu,seni.....)oluyor, birçoğunda bi kıyaslama sürekli kendi geçmişiyle(benim kaynanam böyleydi diye başlıyor) yada komşunun gelinini anlatıyorlar...walla oğlum var ilerisi için korkar oldum. allahım sen beni yanıltma, hataya düşürme diye zaman zaman dua ediyorum.gelinimle kötü olmak, oğlumdan bu yüzden uzaklaşmak istemem.

banucum sende gülümseyerek deki "walla anne bizim bu ev işine en çok sen sevindim gözlerinin içi gülüyor, evle ilgili konuştuğumuzda":))bişeyleri farkettiğini anlasın...allah herkesin gönlüne göre versin banucum ailenle ağıztadıyla oturmak nasip etsin.fazla çok düşünmemek lazım boşa sen mutsuz oluyorsun...

merhaba arkadaslar
keyifler nasil bakalim?

bugun ki menum
sabah kepekli sandvic ekmegi icine peynir domates biber roka yesil car
ara yok
ögle : yarim porsiyon izmir kofte (1 tane kofte 2 tane patates ) 1 dilim cavdar ekmegi
ara : yesil cay ve 4-5 biskuvi
aksam: sebzeli makarna yogurt

1 saat yuruyus (300 kalori) 2 litre su daha da icerim yatana kadar 2 fincan yesil cay

bu arada 400 gr vermisim arkadaslar

çok haklısın "oğlumun evinde de rahat edemiyeceksem, hiçbiryerde rahat edemem"tavrı içindeler birde anlamıyorum ev(hoş ev kira) oğullarının,araba oğullarının, çocuk oğullarının biz neyiz anlamıyorum.konuşma tarzı oğlumun evindeyim,oğlum arabasıyla beni bırakacak,torunum aynı babası.... ben çalışmıyor muyum,araba kredisini birlikte ödemiyor muyuz,çocuğu ben doğurmadım mı?yok ya bunlar hep cins banu nerden açtın bu konuyu 1-2 gündür iyiyidin siz konuştukça tüylerim diken diken oldu yaşadıklarım aklıma geliyor...sinirlerim bozuldu....daha fazla konuşmuyacağım allah onlara akıl bize ise sabır versin...

Yok balim ya kas yapacak kadar sporum agir degil ki...

gülçin noldu öyle ödemdir lahana suyu içebilirsen ödem atmakta bire bir !

Yok kuzum onu icemem ama, maydonoz icerim oda iyi attiriyor.

Yok hayatim tabiki de sabirla bir sekilde devam ederim yoluma.
Ama cok bozuldum tartiya, kendime

Ya kuzum düsünüyorum ama yok yani... Her zamanki gibiydi hersey..
Ödem yapacak seyler mi yedim, yada bisikletle cok uzun spor yaptik acaba o esnada sogukmu aldim ne olduysa aklim fikrim almiyor, anlamiyor
(Yakisikli oglusunu öp benim icin)

Ayyy canim benim... InsaAllah esinde senin gibi ister ve sende o hayalini gerceklestirirsin.
Bende sanki nispet eder gibi söyledim galiba, öyle ise affola... :26::26:
Evet wc olayinda bu aralar sikinti yasamaya basladim yine.
Ama umuyorum ki Cuma'ya kadar bu durum düzelsin

Ne oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrr kilo olmasssssiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

fefilla merhaba kilo vermiş olmana sevindim.burada 1-2 kere arkadaşlar menünle ilgili yorum yaptı sandaviç ekmeği tüketme, çavdar yada tam buğday ekmeği tercih et dediler....bende dinle evdeki sandeviç ekmeiğini hiç sen yeme...birde emin değilim kızlar daha ii bilir makarna,pilav gibi şeylerle yoğurt tüketmiyorduk dimi??yoğurdu sebze ve meyvalarla tüketiyorduk.eti de salatayla...diye biliyorum kızlar yanlışım varsa düzeltir misiniz??

banucum Allah sabır versin canım. bir şekilde çözersin umarım.ilkay ne kadar doğru söylemiş. aynı ilde yaşamak çok zor. bizim yürüme mesafesi 15 dakika. habersiz gelmezler ama. sık sık gitmeni bekliyorlar. zamanla haftada bire indirmeyi başardım. çağırdıklarında gitmezsem de bozuluyorlar. biraz önce çağırdılar mesela. eminim bozulmuşlardır. şuan çocuk yok. ama olunca başıma gelecekleri düşünmek zor değil. :84::84::84:

ilkay
evet cnm aldık eviii sözleşme yptık bakalım başlıycak inşaattt

valla kızlar düşünüyorum benmi abarıyorum yanlış düşünüyorum
olması gereken bu mu die ama görüyorumki herkes benimle hem fikirrrr

tesekkur ederim canim tamam bundan sonra ona da dikkat ederim
sandivic ekmegini kepekli almistim oda mi olmaz
simdi yoğurdu sebze yemeklerinin yaninda yiyorum karbonhidratlarla tuketmiyorum etin yaninda da da salata yiyorum öyle mi?

Son düzenleme:

geçen yaz kot pantalon bile giyemedim bana göre bulamadık
2 tane eşofmanım vardı gri ve siyah butun yaz bunları giydim
ve hırka giydim bütün yaz millet kısa kollu ile terlerken ben hırka giydim
98 kg idim inşallah bu yazın 2 çıtırı olarak ilerliyoruz abla geçen yazların acısını çıkarıcaz

Son düzenleyen: Moderatör:

bende açık giymem aslında ama hayatımda diz üstü etek giymedim
bacaklarım kalın diye utandım hep
oram çıktı bura kötü durdu derdim olmasın yeter
sen çok zarifsin zaten canım istedigini giyebilirsin :93:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben şimdi spora başladım kilolarım gitmezmi yani kasamı dönüşür.birde benim metabolizmam yavaş genelde kabız olurum.fazlada su tüketmiyorum ne yapıcaz bu kilolarla yaaaaaaa

canım ben sabahtan demleyip bütün gün içiyorum
ama 10 dk kaynatma süresi çok değilmi
bana aktar 3 dk kaynat yoksa çok acır içemezsin dedi
yemeklerden önce bi bardak içiyorum ben
yeşil çayı bi tatlı kaşıgı digerlerini bi çay kaşıgı atıyorum ben

kızlar ben şimdi spora başladım kilolarım gitmezmi yani kasamı dönüşür.birde benim metabolizmam yavaş genelde kabız olurum.fazlada su tüketmiyorum ne yapıcaz bu kilolarla yaaaaaaa

Merhaba Canim Aramiza Hosgeldin

Bende Diyete Basladigim Günden Beri Spor Yapiyorum
Ama Spor Salonunda Üyeyim , Ordaki Spor Hocalari Bana Kas Yapan Degil
Yag Yakan Spor Aletlerini Gösterdiler .. Sende Olmassa Biraz Nette Arastirip Bir Iki
Hareket Ögrenebilirsin Tabi Önemli Olan Dogru Bölgeleri Calistirmak Ve Yag Yakmak ..

Metabolizman Icin Sabahlari 2.Tane Kuru Kayisi Yiyebilirsin veya Ara Ögünlerinede Ilave Edebilirsin
Böylece O Sorununda Belki Hallolur Tatlim ..

selam millet ben geldiiimmm..
yeni gelenlere hoş geldin diyorum ,kiloda değişikliğim olmadı çok şükür,tuvalet sorunum ara ara devam etmekte,bu akşam kaynanamı yemeğe çağardım hafta sonu sınav sebebi ile kızıma baktığı için bu akşam ona ziyafet vericem..görüşürüz yine canlarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…