merhaba arkadaslar
keyifler nasil bakalim?
bugun ki menum
sabah kepekli sandvic ekmegi icine peynir domates biber roka yesil car
ara yok
ögle : yarim porsiyon izmir kofte (1 tane kofte 2 tane patates ) 1 dilim cavdar ekmegi
ara : yesil cay ve 4-5 biskuvi
aksam: sebzeli makarna yogurt
1 saat yuruyus (300 kalori) 2 litre su daha da icerim yatana kadar 2 fincan yesil cay
bu arada 400 gr vermisim arkadaslar
Ne oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrr kilo olmasssssiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tesekkur ederim canim tamam bundan sonra ona da dikkat ederim
sandivic ekmegini kepekli almistim oda mi olmaz
simdi yoğurdu sebze yemeklerinin yaninda yiyorum karbonhidratlarla tuketmiyorum etin yaninda da da salata yiyorum öyle mi?
geçen yaz kot pantalon bile giyemedim bana göre bulamadık
2 tane eşofmanım vardı gri ve siyah butun yaz bunları giydim
ve hırka giydim bütün yaz millet kısa kollu ile terlerken ben hırka giydim
98 kg idim inşallah bu yazın 2 çıtırı olarak ilerliyoruz abla geçen yazların acısını çıkarıcaz
kızlar ben şimdi spora başladım kilolarım gitmezmi yani kasamı dönüşür.birde benim metabolizmam yavaş genelde kabız olurum.fazlada su tüketmiyorum ne yapıcaz bu kilolarla yaaaaaaa
selam millet ben geldiiimmm..
yeni gelenlere hoş geldin diyorum ,kiloda değişikliğim olmadı çok şükür,tuvalet sorunum ara ara devam etmekte,bu akşam kaynanamı yemeğe çağardım hafta sonu sınav sebebi ile kızıma baktığı için bu akşam ona ziyafet vericem..görüşürüz yine canlarım..
iyi akşamlar kızlarr. bugun cok yoruldum ev temizledim akşama kadar. temizlik bitince evimi cok seviyorumböyle kalsa hep diyorum. neyse ben bugunki menümü paylaşayım sizlerle yeni oldugum için yorumlarınıza ihtiyacım var.
sabah: 1 tam bugday ekmegi (ilk defa denedim fena degil)
1k.k peynir
1 domates
ara: form çay
oglen. 1 çay bardagı sütle hazırlanmış müsli
ara: 1 kupa nescafe
1 yesil elma
akşam: yarım porsiyon ızgara et
salata.
akşam 1 form çay daha içerim belki bi portakal yerim
kızlar bide kabuk tarçın aldım bugün 1 liralık ver dedim 8-9 tane verdi valla baya var nasıl yapcam onun çayını ben
derya ve sevgiiiiiiiii
nerelerdesiniz kızlar merak ettim yahuuuuu..özledimmmmm...
Bugün Migrenden Ölüyorum Zannettim Kizlar
Coktandir Migrenim Tutmuyordu Ama Iste Aksilik Ya Bugün Tutacagi Tuttu ..
Öglen O Yüzden Bisey Yiyemedim pek , Ilacimi Alabilmek Icin Bi Kac Kasik Atistirdim ,
Aksam Üstü Biraz Hafifleyincede Melek AnnemKahvalti Türü Biseyler Hazirlamis Bana
Onlardan Yidim Bende .. Allah Düsmanina Böyle Bas Agrisi Vermesin (Amin)
Biraz Topige Göz Atip Cikcacagim Hala Basinc Yapiyor Beynime bu agri :85:
Yarin Görüsmek Üzere Güzel Hatunlar
sağolun kızlar benim havalardan değil de ailesel bişi .. sabah bi telefonla tüm günüm altüst oldu malesef
ilkayyy
suç ortagın yokmu acepppptek başına mı yedinnnnn
neycnm bugün p.tesi telafi edersin cumaya kadannnnn
banuu
yok canım tek başıma işledim suçumu bennn..ona kal dedim yemeğe kalmadı bende yemekten sonra gökşin çıkarınca bir çatal alıyım dedim anaaaaa bi de bakmışım ki epey yemişim...pişmanımmm
kızlar bide kabuk tarçın aldım bugün 1 liralık ver dedim 8-9 tane verdi valla baya var nasıl yapcam onun çayını ben
İnşallah en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz dua etmekten fazlası gelmiyor elden,malesef insanları susturmak çok zor sınava hazırlandığım zaman işten ayrılmıştım daha iyi hazırlanabilmek için bildikleri halde dalga geçer gibi herkes sorardı hala işe girmedinmi diye işemi gircektim de soruyosunuz diyodum beni her gördüğünde iş durumunu soran bi kadınada dolaylı yoldan gönderme yapmıştım bi toplulukta sözü açılmıştı bende çok sinirleniyorum sanki ekmeğimi onlar veriyo gibi durup durup sormuyorlar mı sizin neyiniz varda soruyosunuz dememek için zor tutuyorum kendimi demiştim mesajı aldı sustu[/B]
seni anlıyorum canım. ben de öğretmenim. hala atanamadım. o kadar bunaldımki bu sorudan. noldu sınav, kaç aldın, işe girdinmi........inan bu yüzden çağrıldığım yerlere gitmediğim oluyor. sadece bu soruları duymamak için. ben yoruldum onlar yorulmadı bu soruları sormaktan
Bizimkilerle aramızda bildiğin kuşak ayrımı var onların baktığı pencereden bakamıyorum 19 yıl çocukları olmamış sonra ben doğmuşum yaşıtları torun sahibi oldu bende hala bi numara yok ne düzgün bi iş ve ne ortada bi eş adayı var ondan olsa gerek duyulmasını istemiyolar heralde bilmiyorum o zaman baya bi konuşmamıştım sonra teselli etmeye çalıştılar annem sen hiç bizaman sınavım iyi geçti demezsin ama sonuç iyi gelir o yüzden üstüne düşmedik falan dedi kırıldım ama yaşlılar kıyamıyorumdamaalesef meraklı bir toplumuz.dilekcim ailen ağladığın için sus demeleri çok tuhafıma gitti.kim duyarsa duysun benim koskoca bir yılım gitmiş ağlarım tabii.bu tarz şeyler bana tuhaf geliyor önemli olan benim o anki pisikolim kimseye göre hareket edemem.ailenin bundan dolayı utanması kadeşinin yurtdışında biyer tutturduğu için övünmesi çok yanlış.her ebeveyn çocuğunun başarısıyla övünmek ister tabii.ama herkes bir değil asla kıyaslama yapmamak lazım...zor işin canım kolay gelsin sana...
Mekik aleti elimde patladı canım benim ki bi tuhaf oturduğun yerde arkaya yaslanmıyor kaç kez kurulumunu değiştirmeyi denedik vidalarla oynadık ama olmadı tamamen vücudunu kaldırman gerekiyo onuda 5 dk yapınca başında kelebekler uçuşmaya başlıyo dünya dönüyoDilekcim mekik aleti almış pek memnun değilim demiştin sorunu çözebildin mi şuan rahat kullanabiliyor musun?benim evdeki öyle köşede seyirlik duruyor...biraz daha kilo verip öyle başlıyayım diyorm kasa falan dönüşür allah korusun.iri kıyım bir hatun olarak kalırım:)zaten bana bir kaç kişi babayiğit gelin dedi(bozuldum eşim durumu düzeltmeye çalışıyor bizim orda babayiğit güçlü her iş elinden gelir anlamında kullanılır dio:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?