80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilkayyy
ii bari tek başına işlemişsin suçuuu aman insnaın canı istiyor yaaa arada yemek
heleki bennnn artık sabrım kalmadı valaaa kalan 6 kio nasıl verilir bilmiyorum yaneee

Tebrik ederim elifçim,cumaya kadar daha güzel sonuçlar olacak inşallah
Canım kızlar söylemiş zaten ekmek ve makarna olayını zamanla oturacak bunlar elbet. :13:

Ne oluuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrr kilo olmasssssiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bak sen mantıklı ve azminden inancından ilham aldığım bir hatunsun kızıyorum ama :95::95:
Bu yediklerinle ve sporunla kilo olma ihtimali var mı sence onların.Eğer onlar kiloysa doğruuu bir hastaneye koş derim bunca spora diyete nasıl yağ oluyor diye..
Gülçinim,ballı kaymağım,otlu peynirim,tereyağlı su böreğim (izlemden özendim) mantıklı ol hatunum ya spordandır ya tartıdan.
Öncelikle gir bir eczaneye filan orada tartıl.İkincisi şu sporuna cumaya kadar ara ver bakalım o zaman çıkar ne olduğu.Üzme kendini böyle dayanamıyorum

tesekkur ederim canim tamam bundan sonra ona da dikkat ederim
sandivic ekmegini kepekli almistim oda mi olmaz
simdi yoğurdu sebze yemeklerinin yaninda yiyorum karbonhidratlarla tuketmiyorum etin yaninda da da salata yiyorum öyle mi?

Evet canım aynen öyle..İnsan ne çok şey öğreniyor değil mi buradan..Her şey hedefimize daha çabuk ulaşmamız için

İnşallah ablacım,inşallah

kızlar ben şimdi spora başladım kilolarım gitmezmi yani kasamı dönüşür.birde benim metabolizmam yavaş genelde kabız olurum.fazlada su tüketmiyorum ne yapıcaz bu kilolarla yaaaaaaa

En güzeli en başta yürüyüşle başlamak.Günde bir saat hafif tempolu yürü yeter de artar bile.Su olayını ise alıştırman lazım çünkü diyetin kilit noktasıdır su.Kilo veriminde en büyük yardımcın bir şekilde alıştırmalısın kendini.Bitki çayları ve su kankan olmalı

Hurim nirdesin sen, hoşgeldin canım
Neden giremedin çok uzun zaman oldu Özletme de kendini bu kadar.

Canım menün güzel ama müsli yerine feryalinde dediği gibi daha doyurucu bir şeyler yeseydin keşke.En güzeli kalori hesaplamak aslında..

kızlar bide kabuk tarçın aldım bugün 1 liralık ver dedim 8-9 tane verdi valla baya var nasıl yapcam onun çayını ben

Feryalim izloş filan suya ya da süte atıp içiyor ama çayının tarifini istersen buyur tatlım ;

Yarım kabuk tarçın (küçükse bir bütün)
ceviz büyüklüğünde kök zencefil
5-6 tane "tane" karanfil

Bunların hepsini 2,5 kupa suyla 10 dakika kaynat.Sonra altını üstünü kapat bir 10 dakika da öyle demlensin.Sabah ve akşamları yemeklerden önce iç.Yemekten sonra da içebilirsin ama önce içsen daha iyi.Yalnız ilk bardağını aldıktan sonra içindeki posasını çıkar.Posayla beklerse acılaşır ikinci bardağı içemezsin.

derya ve sevgiiiiiiiii

nerelerdesiniz kızlar merak ettim yahuuuuu..özledimmmmm...

Geldiiiimmm
Sevgi hastalıklarla uğraşıyor giremiyor pek sanırım

Çok geçmiş olsun burcu
Bende de sinüzit var tutuyor bazen ya da hastalıkta filan mahvediyor beni ama migren bambaşka tabi
Migrene benzer bir ağrı hayatımda bir defa çektim ve hala unutamıyorum o günü.Allahım sabır versin sana

Son düzenleme:
:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

3 tane diyet bisküvi

Ara

1 portakal + 1 greyfurt suyu

Öğle

2 dilim uno tam buğday , 20 gram krem peynir , 30 gram labne , 15 gram salam

Ara

125 gram köfte , 1 koca porsiyon salata

Akşam

1 kupa kefir

3 litre su

Toplam : 872 kalori :44:

Spor : 1 saat yürüyüş

Kızlar bu akşam bütün çarşıyı gezdim 2 saat ama bankalarda oturarak sıra beklediğim için bir saat yazdım oraya.Allahım eve 6.30 da geldim bir yattım, mesutun aramasıyla bir açtım gözümü saat 9.30 Mesut da uyanmadığımı görünce şok oldu ben evde keyif yapıyorsun zannettim o yüzden aramadım uyuduğunu tahmin etmedim hiç dedi
Ay iyi dinlendim ama havalardan mıdır nedir üzerimde yorgunluk var sürekli. Bende de hamilelik korkusu var ya ne zaman böyle halsiz düşsem filan direk o gelir aklıma manyağım biraz bu konuda
Havalar hala bozuk cumaya kadar çarşılara vuracağım kendimi ne yapayım..Sanki karacabeyin gezilecek bir yeri varmış gibi

ayyy aayyy akşamları bişiy yemeyi kesicem artık bi ara ne güsle kesmiştimm yine leblebi yedim mesela bugün çilek yeidm kuru kaysı yedim çayın yanındaa birazda can sıkıntısındannn tabi şimdi
şimdi süpe form çayımı içeyim kiraz saplı

gülçinnnnnnn
sabahtan beri yazıcam ama kafamı bi toparlaymadım cnm
sabah mı tartıldın önce onu sorayım
bi kez bende öle olmuştum cnm sporda bazen oluyor öle dalgalanmalar 2 kilo artı çıkmıştım hemde spor ve sıkı diyete karşışk geçiridm 66 kilo idim 68 olmuştum birden
ve detoks filan yaptım düşürüdm tartıyıı eger cumada öle çıksan üzülme cnm olabiliyor bzen artı durumlarrr

sağolun kızlar benim havalardan değil de ailesel bişi .. sabah bi telefonla tüm günüm altüst oldu malesef

ilkayyy

suç ortagın yokmu acepppp tek başına mı yedinnnnn
neycnm bugün p.tesi telafi edersin cumaya kadannnnn

hee var suç ortağııı
sen 38 bedene gir, izlem helva yesin olduuuu gözlerim dolduu

1300 verdin ya acısını çıkarırsın artık
iyiki yemeğe kalmamışım dicem ama
ananeme gittik bende atıştırdım akşam akşam bişiyler
kadın yemessem küsüyor yaa

kızlar bide kabuk tarçın aldım bugün 1 liralık ver dedim 8-9 tane verdi valla baya var nasıl yapcam onun çayını ben

tarçın çayı yapmaya fırsatının olmadığı zamanlarda
kaynamış suyu 1 kabuk tarçının üstüne dök
öle sıcak sıcak iç
canın bişiy istemicek

İnşallah en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz dua etmekten fazlası gelmiyor elden,malesef insanları susturmak çok zor sınava hazırlandığım zaman işten ayrılmıştım daha iyi hazırlanabilmek için bildikleri halde dalga geçer gibi herkes sorardı hala işe girmedinmi diye işemi gircektim de soruyosunuz diyodum beni her gördüğünde iş durumunu soran bi kadınada dolaylı yoldan gönderme yapmıştım bi toplulukta sözü açılmıştı bende çok sinirleniyorum sanki ekmeğimi onlar veriyo gibi durup durup sormuyorlar mı sizin neyiniz varda soruyosunuz dememek için zor tutuyorum kendimi demiştim mesajı aldı sustu
Şimdiki işimede o kadar okudun orayımı buldun diyolar keyfim yerinde zaten geçici kimene diyorum alıştım artık

Bizimkilerle aramızda bildiğin kuşak ayrımı var onların baktığı pencereden bakamıyorum 19 yıl çocukları olmamış sonra ben doğmuşum yaşıtları torun sahibi oldu bende hala bi numara yok ne düzgün bi iş ve ne ortada bi eş adayı var ondan olsa gerek duyulmasını istemiyolar heralde bilmiyorum o zaman baya bi konuşmamıştım sonra teselli etmeye çalıştılar annem sen hiç bizaman sınavım iyi geçti demezsin ama sonuç iyi gelir o yüzden üstüne düşmedik falan dedi kırıldım ama yaşlılar kıyamıyorumda
Ben ilk yıl dershaneye gitmeden üniversiteye yerleşmiştim biyoloji öğretmenliğine o zaman istanbul dışı diye göndermediler bi daha sınava girip dışarıdan bitirdim kardeşime de o yüzden bozuğum çocuk sınırları aştı gıkını çıkaran olmadı
Mekik aleti elimde patladı canım benim ki bi tuhaf oturduğun yerde arkaya yaslanmıyor kaç kez kurulumunu değiştirmeyi denedik vidalarla oynadık ama olmadı tamamen vücudunu kaldırman gerekiyo onuda 5 dk yapınca başında kelebekler uçuşmaya başlıyo dünya dönüyo
Benim babamda eskiden bana pehlivan derdi güçlü tuttuğunu koparan demekmiş o yüzden söylüyomuş baktı bozuluyorum bıraktı
Bu günlerde geçicek sadece zaman lazım

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar nekadar kalabalıksınız bugün kusursuz bir diyetle bitirmek isterdim ama olmadı malesef yine bir iki kurabiye yedim bakalım yarın sabah tartıda ne çıkıcam buarada her sabah tartılıyorum ama istemiyorum artık bukadar sık tartılmayı moralim bozuluyor herkese iyi geceler

menüm

1 yumurta 1 domates salatalık peynir
çeyrek simit, 1 çay kaşığı reçel

1 form çayı 1 elma

annemin gününde, 1buçuk ısırgan otlu saç böreği

ilkayda yeşil çay

2 kaşık bakla
yarım kase yoğurt

1 kivi 1 portakal 2 küp gofret

1lt su 2 form çayı spor yok

loralayla harikasın ya bakakaldım resmen
Sayfa kalabalık ne güzel
İzlem idolüm nasılsın canım
Burcumm çok geçmiş olsun aynı dertten muzdaribiz ama ben artık migren ağrısı çekmiyorum izmirden bi çay getirttim kombu çaydı adı 6 ay kadar kullandım ilk işe girdiğim zamanlarda sürekli bilgisayar başında olduğumdan ağrıdan duramazdım çaydan sonra hiçbişeyim kalmadı çayı bırakalı 4 ay kadar oldu 1 kez bile başım ağrımadı
Birde bi yerlerde biberiyeyle yaptığım çaya ait tarifim olcaktı yarın onu bulmaya çalışayım oda çok rahatlatıyor tekrar geçmiş olsun
Bugün ki menümüde yazayım
Sabah
1 dilim çavdar ekmeği
1 domates
1 yeşil zeytin
Ara
Yeşilçay yaseminli mis gibi
Öğle
3 tane inegöl köfte
Salata
1 dilim ekmek
Ara
Yeşilçay 2 sunta
Akşam
5 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
Ara
1 elma
3 lt su
Spor yok :44:

ayyy kronikcim canımmm

iyiyim sen nasılsın

tatildeyim şu anda, keyfim yerinde yanii saoolasın

burçincim, hiçde artıda görünmüyorsun
ben ultraviole ışınlı gözlerimle baktım
göbüş filan çıkmamamış yani
hayatım sen 4 kilo artıda bile olsan cumaya kadaan verürsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…