Kızlar özelden yapmanıza gerek yok ben sayfadan alırım bildirimleri.
Nehir izlemle konuştu bu hafta ben yapacağım.
Kızlar özelden yapmanıza gerek yok ben sayfadan alırım bildirimleri.
Nehir izlemle konuştu bu hafta ben yapacağım.
Zeynebimmm telafi ettin geçen haftayı
Tebrikler canım
Edacım tebrik ederim bu hafta çok düştük maalesef ama en azından benim gibi 200 gr la kalmadın buna da şükür et
Filizcim harika sonuç tebrikler.Spor işinde hep bir aksilik çıkıyor ben de deli oluyorum benimki de yeni yeni düzene girdi.Umarım seninki de girer eşin gelince.
kolay gelsin deryacımm
Tamamdır şeker sağol
geçen hafta sonu yediklerime göre bencede 400 gr iyi hatta dün tartıldığımda sabittim sabah tartıda 83.8 görünce sevindim. 200 gr da iyi canını sıkma ben geçen hafta 100 gr vermiştim. Boşver yavaş gitsin kalıcı gitsin.
kilo çizelgemde nasıl degişiklik yapıcam. girdim degişiklik için alanı doldurdum. calculate bmı bastım ama yeni adres vermedi?
sanırım bu tür sorulardan herkes sıkılmış kimse cvp vermiyor. ne diyeyim haklısınız.
edacım hergün nemünü yazarken kalaori hesabını eklemek sıkıcı olmuyor mu?ben menüyü zor yazıyorum bazen...
canım bende kilo çizelgesini sık kullanılanlara ekledim.her hafta kilo değişikliğinde şifremi yazıp giriyorum edit/update weight data 'ya basıp sadece kilomu ve bugünün tarihini yazıp next diyorum.(bazen sayfa görüntülenmiyor diyor geri yapınca düzeliyor)
bbcode kısmından 2.satırı " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUsilcD/weight.png "bunu kopyalıyıp profil sayfamı düzenle kısmılda çizelge bölümüne yapıştırıp kaydediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?