80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kilo Bildirimi

Başlangıç: 88
Geçen hafta: 83
Bu hafta: 83
Giden: 0
Toplamda giden: 5
Hedef: 65
Toplam spor: 180 dk.
Beden: 42-44
Boy: 1.68

Kızlar özelden yapmanıza gerek yok ben sayfadan alırım bildirimleri.
Nehir izlemle konuştu bu hafta ben yapacağım.

Edacım tebrik ederim bu hafta çok düştük maalesef ama en azından benim gibi 200 gr la kalmadın buna da şükür et
Filizcim harika sonuç tebrikler.Spor işinde hep bir aksilik çıkıyor ben de deli oluyorum benimki de yeni yeni düzene girdi.Umarım seninki de girer eşin gelince.

geçen hafta sonu yediklerime göre bencede 400 gr iyi hatta dün tartıldığımda sabittim sabah tartıda 83.8 görünce sevindim. 200 gr da iyi canını sıkma ben geçen hafta 100 gr vermiştim. Boşver yavaş gitsin kalıcı gitsin.

kolay gelsin deryacımm

Tamamdır şeker sağol

Sağolun kızlar.Ya bu haftada 2 haftasını dolduranları yazamayacağım kusura bakmayın kızlar :26:

Öyle edacım ne yapalım pes etmek yok ben hakettim bunu geçen hafta yediklerimle...

Ortim,gülçinim hadi gelin güzel haberler verin,biraz moralim düzelsin

deryacım tatlı ve makarnadan sonra yine ii verdin canım tebrikler...

bende gülçini merak ediyorum +2 noldu acaba???

birde geçen hafta 1,700 vermişti tülay bu hafta kaç kilo verdi??

burcu geçen hafta yanlış hatırmalıyorsam 2 kilo vermiştin.demek ki bu hafta bir duraklama yaşandı artık haftaya inş.gider kilolar...

nilgüncüm ve eda canım az az da olsa kesin kilolar gidiyor.edacım hergün nemünü yazarken kalaori hesabını eklemek sıkıcı olmuyor mu?ben menüyü zor yazıyorum bazen...

önemli değil deryacım, izlem dönünce ekler çizelgeye bizide:)zaten burada kilolarını herkes paylaştığı için biliyoruz...kim kaç kilo vermiş...

merhabalar bende uzaktan uzaktan takip ediyorum forumu ama bildirim yapmak istiyorum zamanım olmuyor maalesef... bende bugün sabah 84.7 geldim yani 85 altına düştüm ilk hedef 80 o zaman kendimi ödüllendireceğim inşallah... azmimiz hırsımız kaybolmasın inşallah....

sanırım bu tür sorulardan herkes sıkılmış kimse cvp vermiyor. ne diyeyim haklısınız.

canım bende kilo çizelgesini sık kullanılanlara ekledim.her hafta kilo değişikliğinde şifremi yazıp giriyorum edit/update weight data 'ya basıp sadece kilomu ve bugünün tarihini yazıp next diyorum.(bazen sayfa görüntülenmiyor diyor geri yapınca düzeliyor)
bbcode kısmından 2.satırı " http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wUsilcD/weight.png "bunu kopyalıyıp profil sayfamı düzenle kısmılda çizelge bölümüne yapıştırıp kaydediyorum.

Selam Kizlar ,

Bugün Sabah Sinirden Dogru Tartilip Tartilmadigimi Bilmiyorum
O Yüzden Bu Haftadaki Kilomdan Okadarda Emin Degilim Malesef ,

Sabahin 6:30'da Bizim Bunak Portekiz Komsulari Bahcede Ekim Bicim Yaptilar Oda Olmadi Civi Mivi Caktilar ,
Bugün I$e Daha Gec Basliyacagim Icin Dün Biraz Gec Yattim Ve Sabah Aslinda 9.Gibi
Uyanmayi Planliyordum.. Yataktan Nasil Firladigimi Hatirlamiyorum
Öyle Öfkelendim Öyle Sinirlendim Ki Adeta Sinir Küpü Olduum O An ,
Pencereyi Actigim Gibi Avaz Avaz Bagirdim , Bu Memleketin Kurallari Var
Isiniz Gücünüz Yok Diye Baskalarinida Bu Saate Rahatsiz Edemessiniz
Ne Hakla Bukadar Gürültü Yapiyorsunuz Diye , Piskin Piskin Yukari Bakitilar
Özür Bile Dilemediler Yaa !! Ben Mecburmuyum 6:30'da Kalmaya , Zaten Tüm Hafta Calisiyorum
1.Gün I$e 2.Saat Gec Basliyacagim Diye Sevinirken, 1.Saat Daha Fazla Uyucam Diye Ümit Ederken
Günüm Sabahdan Sinirli Basladi ..

Burada 12-15.Saat Arasi Sessizlik Saati Yani Gürültü Yasak ,
Ama Onlar Tam 13:00 de Tv'nin Sesini Sonuna Kadar Aciyorlar,
Oda Olmadi Yemek Yapiliyor Evlerinde Pencere Yerine Kapilari Aciyorlar,
Ben Onlarin Affedersiniz Ama Domuz Eti Kokusunu Duymak Zorundamiyim ..

Anneme Sabah Dedim Istemiom Bu Evde Artik Oturmak Baska Ev Ariyalim
Yaz Tatilinde Tasinalim Dedim .. Ev Bulmak Cok Kolay Ya Sanki Diyor,
Ki Hakli . Off Yaa Hala Düsündükce Sinir Oluyorum !

Bu Hafta Kilo Verememe Bile Üzülmüyorum.Daha Dogrusu Kafaya Takmaya
Firsatim Olmadi .. Sabit Kalmamda Bi Basari Sonucta :)

Son düzenleme:
edacım hergün nemünü yazarken kalaori hesabını eklemek sıkıcı olmuyor mu?ben menüyü zor yazıyorum bazen...

canımcım kilo takibi diye bir site var gün içinde yediklerimi oraya yazıyorum akşamlarıda kopyala yapıştır ile alıyorum. böylece sitede yemek günlüğün de oluşuyor incele bence güzel site

çizelgeyi yeniden yaptım. haftaya bu şekilde sadece gerekli yerleri yazar yaparım. çok tşkr ederim.

selam kizlar....tasinma telasi,eksikleri alma felan derken cok ugrayamiyorum topice,bu hafta kacamaklarimda cok fazla oldu regl deydim cok tatli yedim,ama sabitim cok sükür

baslangic 79
gecen hafta 61.700
bu hafta 61.700
giden 0
toplamda giden 17300 kg
hedef 57

spor 30 dakika :))
boy 164
beden 40

selam kızlar ben mine ocak 2011 de tüp bebkle hamile kaldım 3 hafta önce bebeklerimi kaybettim kullandığın ilaçlar yüzünden ve 3 aylık hamilelik yüzünden 15 kilo aldım bebeklerimi kaybedincede kilo vermeye karar verdim tekrar hamile kalabilmek için ama bakalım ne olacak tam 80 kiloyum yeni kürtaj olduğum için çokta diyete başlamadım az düzelim istedimtesadüfen sayfayı gördüm ve katılmaya karar verdim boyum 165 kilom 80 beden 44 oldu artıkyaaa desteklerinizi bekliyorum

selam kızlar, kilo veren arkadaşları tebrik ederim.
kilo bildirimi:
başlangıç:92
geçen hafta:89.6
bu hafta:89.3
bu hafta giden:300 gram
toplamda giden:2.700
hedef:70
boy:1.71
beden:44-46

kızlar bildirim yapıp kaçıcam anca hazırlanırım annemn teyzesine ziyaete gidicez bugün.
geçmişe bakamadım kusura bakmayın .ama genel olarak herkes kilo vermiş sanırım harikaa

geçen hafta = 63.3

bu hafta = 62.9

giden = 400 gram

hedef =60

boy 171

benden 40

spor= 210 dk

bu hafta çokta diyet modunda olamadım aslında ama sanırım yürüyüşlerin faydası =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…