kızlar bildirim yapıp kaçıcam anca hazırlanırım annemn teyzesine ziyaete gidicez bugün.
geçmişe bakamadım kusura bakmayın .ama genel olarak herkes kilo vermiş sanırım harikaa
geçen hafta = 63.3
bu hafta = 62.9
giden = 400 gram
hedef =60
boy 171
benden 40
spor= 210 dk
bu hafta çokta diyet modunda olamadım aslında ama sanırım yürüyüşlerin faydası =)
selam kızlar ben mine ocak 2011 de tüp bebkle hamile kaldım 3 hafta önce bebeklerimi kaybettim kullandığın ilaçlar yüzünden ve 3 aylık hamilelik yüzünden 15 kilo aldım bebeklerimi kaybedincede kilo vermeye karar verdim tekrar hamile kalabilmek için ama bakalım ne olacak tam 80 kiloyum yeni kürtaj olduğum için çokta diyete başlamadım az düzelim istedimtesadüfen sayfayı gördüm ve katılmaya karar verdim boyum 165 kilom 80 beden 44 oldu artıkyaaa desteklerinizi bekliyorum
tövbe deeee makarna yoğurtlu asla tüketmeyin diye duymuştum ikisi bir araya gelince demek makarna canavara dönüşüyor:18::18::18:
başlangıç kilo : 85
geçen hafta : 83.1
bu hafta : 83.1
giden : 500 gr
toplamda giden 1.900
hedef : 75
yapılan spor : 200 dk
kaç beden giydiğiniz : 44
boyunuz : 1.65
günaydın aynıyım yine.ama benim en sevdiğim yemekelrden biri yoğurtlu makarna ya bazen akşamları 2 tabak yiyordum.demek 1000 kalori alıyormuşum farketmeden salak nilgün.zıkkım ye emi ...
inşallah benden daha güel sonuçlar alırsınız
günaydın canımHerkese günaydıııııınnnnnnn
üzülme canım bünye bazen şaşırtıyor insanı haftaya telafi edersin inşkilo bildirimi yapayım bugün moralim sıfır çünkü hiç vermediğim gibi bide almışım neyapıcam bilmiyorum
başlangıç kilo:91
geçen hafta:89
bu hafta:90
toplamda giden:1 kilo
spor:300 dk.
boy:165
beden:46
bu hafta çok kötüyüm artık kıpırdamayan kilon bide atrtmış herkese iyi günler
günaydın herkesee
günaydın tebrikler canım harika kilo vermişsin maaşallahbildirimmm
başlangıç : 100
geçen hafta : 84.4
bu hafta : 82.9
giden : 1.5 kg
toplamda giden : 17.1 :81:
hedef : 70
spor : 200 dk
beden : 42 - 44
boy : 1.76
üzülme canım 200 de az sayılmazBaşlangıç 87
Geçen hafta 78.9
Bu hafta 78.7
Giden 200 gr
Toplamda giden 8,3
Hedef 75
Toplam spor 340 dk yürüyüş
Beden 46
Boy 1.77
bildirim insana şevk veriyor şimdiden kolay gelsin canımKızlar özelden yapmanıza gerek yok ben sayfadan alırım bildirimleri.
Nehir izlemle konuştu bu hafta ben yapacağım.
selam kızlar ben mine ocak 2011 de tüp bebkle hamile kaldım 3 hafta önce bebeklerimi kaybettim kullandığın ilaçlar yüzünden ve 3 aylık hamilelik yüzünden 15 kilo aldım bebeklerimi kaybedincede kilo vermeye karar verdim tekrar hamile kalabilmek için ama bakalım ne olacak tam 80 kiloyum yeni kürtaj olduğum için çokta diyete başlamadım az düzelim istedimtesadüfen sayfayı gördüm ve katılmaya karar verdim boyum 165 kilom 80 beden 44 oldu artıkyaaa desteklerinizi bekliyorum
Kızlar özelden yapmanıza gerek yok ben sayfadan alırım bildirimleri.
Nehir izlemle konuştu bu hafta ben yapacağım.
sanırım bu tür sorulardan herkes sıkılmış kimse cvp vermiyor. ne diyeyim haklısınız.
Kizlar ya birsürü yazi hep gitti, alintilarimla beraber.
Pc hata verdi kapandi...
Dün aksam geri gelemedim
Esim spor yaparken dizi cikmis, hastaneye gidip öyle geri gelmis eve geldi ki soooook oldum
Simdi evde ve yatiyor malum, ondan dolayi fazla gelemeyebilirim.
Simdi gecmis olsuna da gelenler olur biliyorum, bakalim hayirlisi...
Kizlar ya hala wc'ye cikaammmmaaaamadimmmmmmmmm..:95::95::95::95:
Tartiya halen cikmadim..
Derya,m bu hafta yine sen yapiyormussun
simdiden ellerine kollarina emegine saglik tatlim benim
Wc'ye cikmadim yinede hemen bildirim yapiyim mi yoksa
benimkinin zevkini mi bekliyim
selam kızlar pc açık ma yazıdm mı bilmyorumm vallaa
kilom bu hafta sabit 64.1
arkadaşlar merhaba ben 06.10.2010 da sezaryanla doğum yaptım.87 kiloyla doğuma girdim doğumdan 15 gün sonra 76 kiloya düştüm, şimdi tam 85 kiloyum, boyum 1,65 ve 3 haftadır çalışmaya başladım masa başındayım ve anlayacağınız üzre hareketsizim tavsiyelerinizi bekliyorum
tatlım wc olayından olayı benim liste değişti.gördünmü sabit değilmişim 200 gr vermişim
canım ben beceremediğim için hep yeni çizelge yapıyorum.o yüzden yardımcı olamayacağım.
kıyamam ya..benim de bir tane karnımda ölmüştü hem de güle oynaya cinsiyetini öğrenmek için gittiğimde..çok zor ama Allah sabrını da verecektir.aramıza hoş geldin...
kuzum sakın çıkma tartıya wc ye gitmeden.bak ben sabah çıktım wc olmadan sabittim wc den sonra tarıldım 200 gr vermişim.
iyi misin?aklım sende kaldı.bi durgunluk var sende. :26::26:
hey bebeğim harikasın.ne güel vermeye başlamışsın.devamı da gelir inşallah..
yeni bildirim yapıyorum çünkü sabah wc ye çıkamamaşıtım ve şiştim.a önce öğle yemeğimi yemeden bi tartılayım dedim wc ye de çıktım ve sonuç :
başlangıç kilo : 85
geçen hafta : 83.1
bu hafta : 82.9
giden : 200 gr
toplamda giden : 2.100
hedef : 75
yapılan spor : 200 dk
kaç beden giydiğiniz : 44
boyunuz : 1.65
wc ye çıkmak ne kadar önemliymiş...
derya ne olu bu sonucu yaz lütfeeeeeeennnnnnnn(
tebrik ederim canım wc önemli olmaz olur muuuu basküle çıkarken biz ne var ne yok boşaltıyoruz
arkadaşlar merhaba ben 06.10.2010 da sezaryanla doğum yaptım.87 kiloyla doğuma girdim doğumdan 15 gün sonra 76 kiloya düştüm, şimdi tam 85 kiloyum, boyum 1,65 ve 3 haftadır çalışmaya başladım masa başındayım ve anlayacağınız üzre hareketsizim tavsiyelerinizi bekliyorum
Öglen yemegi yiyecegim ama ne yapiyim diye kafam allak bullak
Seyyyyyyy birde bugün kacamak günü demi
Valla Nilgün'cügüm sabirla bu saati bekledim deli gibi :)))
Wc'ye ciktim ardindan da tarti zamani....
Kizlar birdenbire +2 kg cikmisdim biliyorsunuz..
Bu hafta bol bol dikkat ettim, hemde cok dikkat ettim.
Mide gurultusundan uyuyamadigim dahi coook oldu 1 hafta icinde
Ve sonuc
Baslangic: 87.7
Gecen Hafta: 76.2
Bu Hafta: 76.0
Giden: 200 Gr.
Toplam Giden:11,7
Hedef: 60
Yapilan Spor: 200 Dk
Beden: 42-44
Boy: 1.70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?