80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar..
iki gündür uğrayamadım buraya...bir gün annemde misafir vardı..dün de bende misafir vardı...gece 11den sonra gittiler...pilim bitmişti artık..gelemedim...
şimdilik tartılmadım..wcye çıkmam lazım..
cmk13 geçmişe hızlı bi şekilde göz atarken gördüm..canım emziriyorsan lütfen yediklerine dikkat et...
sakın hızlı kilo vermeye çalışma...eşimle iki gündür tartışıyoruz...ibrahim saraçoğlunu dinlemiş...emzirenler diyet yapmamalı hatta sütten kestikten 6 ay sonra başlamalılar demiş...
ben de nette okumuştum emzirenler ayda 1,5-2 kg dan fazla vermemeliler diyor çoğu yerde..
sebebine gelince..vücutta yağ yıkımı sırasında zararlı maddeler açığa çıkıyormuş ve bu da kana karışıp anne sütünden bebeğe geçiyormuş...
aslında herkes için geçerli bu...çok hızlı kilo verince aynı şey herkeste oluyor ve kanseri tetikliyormuş...bu da haberlerde çıkmıştı..
bana kızıyorlar bencillik ediyosun bebeğini düşün diyorlar..
ben de haftada 500 grı geçmemeye karar verdim...
yani anlıycaanız bunu herzaman söylüyorum hızlı vermeye heveslenmeyin..
geçen hafta teyzem doktora gidecekti ben de yanında gittim...kolesterolü çok yüksek çıktı ve iyi kolesterolü çok düşük..
doktor hergün 1 saat yürüyceksin vve ayda 2 kg vereceksin dedi...
ayda 2 kg yu geçmesin dedi...3 ay sonra 6 kg vermiş olarak gel dedi..
üstelik teyzem 89 kg ve boyu 158..

eveeeetttt...tartıldım geldiim...inanamadım walla...
az önce 500 dedim gerçekten tam 500 vermişim..
insan bazen bişeyi içten söyleyince dua hükmüne geçermiş...
duam da kabul oldu galiba..
başlangıç--88
geçen hafta--80.6
bu hafta--80.1
bu hafta giden--500gr
toplamda giden--7.9 kg
hedef--70
beden--46
boy--162
spor--70 dak
üstelik baya da kaçamk yaptım hatta geçen hafta kızım hastaydı 2-3 gün hiç dikkat etmedim...
çocuklar 10 kere yürüyüşe bedel walla...

merhaba bende çok fazla gitsin istemiyorum ayda 2 kiloyada razıyım ama zaten veremiyorum çünkü ciddi anlamda açıkıyorum midemden sesler geliyor emzirdikten sonra bilgin için teşekkür ederim haberim yoktu şunanda tek önemli olan cadı kızım iyi günler.

herkese günaydın menümü yazayım
sabah:
ılık sirkeli su
biraz peynir
yeşil çay
5 adet zeytin
bol yeşillik

öğlen:
ılık limonlu su
patlıcan salatası
3 dilim kepek ekmek

ara:
2 meyve

akşam:
ılık sirkeli su
sebze yemeği 10 kaşık
3 dilim kepeek ekmek

ara: 2 mevye

kilo bildirimi yapayım bugün moralim sıfır çünkü hiç vermediğim gibi bide almışım neyapıcam bilmiyorum

başlangıç kilo:91

geçen hafta:89

bu hafta:90

toplamda giden:1 kilo

spor:300 dk.

boy:165

beden:46

bu hafta çok kötüyüm artık kıpırdamayan kilon bide atrtmış herkese iyi günler

günaydın kıslarrr

bildirim
başlangıç kilo:81
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,2
giden:0,700gr
toplamda giden:5,8

spor:yok
boy:160
beden:42

günaydın hanımlar buda benim ilk kilo bildirimim:

başlangıç kilo:90,2

geçen hafta:90,2

bu hafta:89,0

giden:1200

toplamda giden:1200

spor: 180dk (haftalık veriyoruz degilmi?)

boy:178
beden:44

açıkcası benim için çok güzel bi sonuç degil. çunku ara ara 89 u görüyordum. birde yeni başladıgım için daha fazla olsun isterdim. bundan sonrasını görürsem sanırım güvenim dahada cok artcak.

bildirimmm

başlangıç : 100

geçen hafta : 84.4

bu hafta : 82.9

giden : 1.5 kg

toplamda giden : 17.1 :81:

hedef : 70

spor : 200 dk

beden : 42 - 44

boy : 1.76

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım benden daha deneyimli arkadaşlar var ama naçizane fikrim ekmek biraz fazla olmuş

günaydın kızlar
pc bozuk hafta sonu tamire arkadaş gelecek
çoğu kez açtığımla kapanıyor veya yazamadan kapanıyor
64,600 kiloyum bu hafta
pc kapanmazsa bildirimide yapacağım

Bu hafta çoğumuz düşüş yaşadık nedense..Haftaya düzelecek inşallah sıkma canını moral bozulunca daha çok yiyoruz.

Nilgünüm sabit kalmak da bir başarı artı değilsin ya öyle düşüneceksin artık.
Evet zıkkım yiyelim de şu pis boğazımız akıllanır belki

Tebrikler canım

Herkese günaydıııııınnnnnnn

Günaydın edacım :87::87:

Canım menülerine bakamıyordum demim gördüm 6 dilim ekmek var bir günde.Eğer haftalık menülerinde böyleyse ekmeği 2 dilime düşürmen gerekir.Bir yerde hata yapıyorsun ki mutlaka böyle oluyor.Listelerini bizimkiyle karşılatır,bak bakalım nerede fark var.
Bu yol tek haftadan ibaret değil haftaya telafi edersin inşallah aynen devam,moral bozmak yok..

günaydın herkesee

Günaydın canım :87:

günaydın kıslarrr

bildirim
başlangıç kilo:81
geçen hafta:75,9
bu hafta:75,2
giden:0,700gr
toplamda giden:5,8

spor:yok
boy:160
beden:42

Nehirim helal olsun,tebrik ederim..Sen benim gözümün önündeki en büyük irade örneklerinden birisin.Her hafta 300-400 vermene rağmen yılmadın,vazgeçmedin,başka yöntemler denedin ve sonunda metabolizman hızlanıyor yavaş yavaş.Tebrik ederim canım

Canım haftada 1 kilodan fazlasını önermiyor diyetisyenler.Güzel değil diyorsun ama gayet sağlıklı ve güzel bir rakam bu.Hızlı verilen kilo hızlı alınır unutma

bildirimmm

başlangıç : 100

geçen hafta : 84.4

bu hafta : 82.9

giden : 1.5 kg

toplamda giden : 17.1 :81:

hedef : 70

spor : 200 dk

beden : 42 - 44

boy : 1.76

Zeynebimmm telafi ettin geçen haftayı
Tebrikler canım

Başlangıç 87
Geçen hafta 78.9
Bu hafta 78.7
Giden 200 gr
Toplamda giden 8,3
Hedef 75
Toplam spor 340 dk yürüyüş
Beden 46
Boy 1.77

(07 ocak)-(08 nisan)
baş:81.5
geç.haf:75.8
bu hafta:74.9

top.giden:6.500
hedef:65

spor yok ( 1 saat roman ,mezdeke geçerlimi)
beden:44
boy:167

kursa çıkıyorum kaptana gelince yaparım bildirimi...

Son düzenleme:
slm kıslarrr kilo veren herkezi tebrik ederümmmm...

ben bu hafta sabitim 53.9

demekki artılarım vardı onları verdimmm....

hadi bakalımmm hayırlısı inşaLLAHH AZMAM YİNE??

kilo çizelgemde nasıl degişiklik yapıcam. girdim degişiklik için alanı doldurdum. calculate bmı bastım ama yeni adres vermedi?

Bildirim

Başlangıç 87 kg
geçen hafta 84.2 kg
bu hafta 83.8 kg
bu hafta giden 0.4 kg
toplamda giden 3.2 kg
hedef 65
boy 170 cm
beden 44
spor yok

deryacım özelden bildirimi sana mı yapıcaz izleme mi?

Kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum veremeyenler umudunu kaybetmesin sabit kalanlar bu da başarı unutmayın

günaydın kızlar

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...sabit kalanlarıda o da başarı...inş.haftaya cuma bildiriminde herkesin gönlündeki rakamlar gerçek olur...sevgi bende "hiç girmiyorsun topiğe" diye merak etmiştim pc nin bozuk olduğunu yazmışsın...en kısa sürede görüşmek üzere...

başlangıç-->83
geçen hafta-->75,5
bu hafta-->74,5
giden -->1
toplamda giden-->8,5
hedef-->55
beden-->44
boy-->1,62
maalesef spor yok

Annem geldi sabah yürüyüşleri başlayacak derken eşim Ankara dışına çıktı.planlı yaşamak bana göre değil kesin bişey çıkıyor.artık eşim dönsün öyle başlar spor...eve gidincede fırsat bulamıyorum işten bu aralar iş yerinden de geç çıkıyorum...istedikçe bir aksilik çıkıyor oluruna bırakacağım napiyim spor olursa olur....

hep baskülde rakamlar buçuklu çıkıyor aslında iç çamaşırlarımla tartılınca buçuk ortadan kalkıyor ama başlangıç kilomda nasıl tartıldıysam öyle devam ediyorum aradaki fark doğru olsun diye...deryacım bildirimleri sana özelden mi yolluyacağız, izlem bişey dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…