Bugünkü Menüm
Sabah
2 kuru kayısı
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı , 4 dilim salam , 40 gram krem peynir
Ara
1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir , 1 ayva , 1 salatalık
Akşam
1 porsiyon salçalı makarna
3 litre su
Toplam : 1249 kalori
Spor : 120 dakika yürüyüş + park aleti
1,5 aylık diyet macerasında ağzına makarna sürmeyip tam cuma öncesi 1 tabak makarna yiyen bir iradesiz görmediyseniz buyurun doya doya bakabilirsiniz...Ağlanıp sızlanınca kendimden daha fazla nefret ediyorum o yüzden susuyorum
Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızımaranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil
07/04/2011
Sabah
3 dilim ekmek ( 2 dilim daha iyi)1 kibrit kutusu peynir
Domates
Zeytin
Öğlen
2 tabak çorba ( 1 tabak çorba ve yanındada salata daha iyi)
Ara öğün
1 meyveli yoğurt (100 gr)
2 form çikolata kaplı kepekli bisküvi
Bir avuç fındık
Bir tatlı kaşığı bal
ara öğün çok olmuş sanki form ürünlerini tavsiye etmiyoruz canım
Akşam
2 kase çorba ( 1 kase olmalı)
5 yemek kaşığı pilavDomates söğüş( 5 kaşık plavmı offf çok fazla)
bugünlük yediklerim..Tabi 2.5 litre su ve beşi bir yerde çayı da dahil buna.. :S
canım diğer arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ben sadece fikrimi söledim ama üzülme buraya düzenli menülerini yaz düzene girersin
canımcım 1 tabak makarna seni yıkamaz emin ol bu aralar geçekten motivasyon sorunumuz var sanırım bende bugün sınırsızca yemek istedim akşamüstü de nasıl acıktım anlatamam eve gelirken karnımdan durmaksızın gurultular geliyordu
selam ii geceler kızlar
Bir bilsem neden düştük böyle....
kendine çok yüklenmeee geçti bak benim çok şükür şimdi epey motivasyonum düşmüştü artık kaçamak yok bünye istiyor sıkılma kopmayasın iyice
İyi geceler banuşum nasılsın.Her şey yolunda mı?
Bugünkü Menüm
Sabah
2 kuru kayısı
Öğle
2 dilim uno çok tahıllı , 4 dilim salam , 40 gram krem peynir
Ara
1 çay bardağı beyaz leblebi , 1 kupa kefir , 1 ayva , 1 salatalık
Akşam
1 porsiyon salçalı makarna
3 litre su
Toplam : 1249 kalori
Spor : 120 dakika yürüyüş + park aleti
1,5 aylık diyet macerasında ağzına makarna sürmeyip tam cuma öncesi 1 tabak makarna yiyen bir iradesiz görmediyseniz buyurun doya doya bakabilirsiniz...Ağlanıp sızlanınca kendimden daha fazla nefret ediyorum o yüzden susuyorum
makarna çok az kaloriye sahip salçalı olması renk katmış sadece
benim oğlumda 7 aylık püskürtüyornormalde kendi kendine oynarkende birden bir başlıyor ağzıyla pırttt pıırtt tükrükler her yerde...yemek hoşuna gitmeyince ağzını açmıyor olaki aldı başlıyor püskürtmeye:)) ama ben yedirmiyorum annanesi yediriyor oyunlar yaparak,dikkatini dağıtıyor...çok hoşuma gidiyor hoş heryer batıyor heleki yoğurdu püskürtünce:)minnoşum özledim oğlumu mesaim bitsede eve gitsem...
hoş geldin canım sen topik ismini hiç önemseme 60 kg ye düşüp burayı bırakamayanlar var yüzün çok güzelMerhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızımaranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil
çok geçmiş olsun canımYa yine giremedim geçmişi okuyamadım böyle olmasından nefret ediyorum
İşyerine hırsız girdi herşeyi mahvetmiş,olay yeri inceleme ekibi geldi zaten dağınıktı heryer dahada dağıldı ancak düzeni oturtabildim ama hala emin değiliz eksik varmı yokmu
1 saat önce bi eksik daha farkettik engelliler için olan yardım kumbarası
Bilgisayarları falan sökmeye çalışmışlar ama kablolar birbirine bağlıydı bankonun altı dar galiba ses çıkar diye fazla uğraşamamışlar monitörü çıkarmaya çalışmışlar ama onuda yapamamışlar
Monitör çalışmıyodu tamire yolladık yeni geldi,biraz para patronumun özel eşyalarından gidenler var fazla bi zaiyat yok gibi
İyi kötü bi düzene girdik ama benimde pilim bitik
Yarın bildirim için girerim izleme özelden bildiriyoduk dimi ?
Evdede teyzemin kızının problemi yüzünden gelenler var elimi süremiyorum bilgisayara çocuklar el koydu
Fırsat bulursam gün içinde geçmişi okurum
Umarım herkes iyidir
Ortim kilotakibi.com da salçalı makarna seçeneği yoktu bende peynirliyi seçtim 600 kalori dedi 1 porsiyona nasıl az
Fırın Makarna 370
Peynirli Makarna 354.00 kalori sepeti
YOĞURTLU MAKARNA 546 kalori sepeti
Makarna Salatası 217 kalori sepeti
Domates Soslu Makarna 332 kalori sepeti
ayrıntı 1/2 kase domates sosu
15 gr peynir
makarna (haşlanmış) 132 kalori sepeti
kepekli makarna pişmiş 116 kalori sepeti
SOSLAR - Knorr Peynirli Makarna Sosu 237.5 kalori sepet
Knorr Domatesli Makarna Sosu 169.5 kalori sepeti
canım işte gönlün birnebze olsun rahtlamıştır umarım yağsız makarnayla yoğurtlu makarna arasındaki farka bakarmısın :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?