80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımcım 1 tabak makarna seni yıkamaz emin ol bu aralar geçekten motivasyon sorunumuz var sanırım bende bugün sınırsızca yemek istedim akşamüstü de nasıl acıktım anlatamam eve gelirken karnımdan durmaksızın gurultular geliyordu

menüm

Kahvaltı 180 cal.
simit 0.5 ad. 140 cal.
pınar üçgen peynir (light) 12.5gr 2 ad. 40 cal.
Öğle Yemeği 488 cal.
nohut yemeği 0.5 por. 176 cal.
pirinç pilavı 0.5 por. 160 cal.
danone doğal yoğurt 200 gr. 152 cal.
İkinci Ara Öğün 86 cal.
kellogs k-bar çikolatalı 1 ad. 86 cal.
Akşam Yemeği 363 cal.
tavuk (Izgara) 150 gr. 198 cal.
ayran 1.5 bard. 105 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
TOPLAM KALORİ 1117 cal.

Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızım aranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil

hoş geldin canım 80-89 topiği burası ama bende 75 lerdeyim önemli değil canım gel sen aramıza azmin daim olsun

canım diğer arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ben sadece fikrimi söledim ama üzülme buraya düzenli menülerini yaz düzene girersin

bugünkü menüm

sabah:
1 peynirli tost(tambugay ekmeginden)
3 bardak çay az şekerli

ara:
1 yeşil elma

ögle:
1 kase tarhana çorbası
1 t.b ekmegi kızarmış

akşam: 1 porsiyon börek :26:
söğüş domates, salatalık
3 bardak az şekerli çay

2 form çay

Sabah;
1 buçuk dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 domates
yarım salatalık

Öğlen;

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmeği
salata(yağsız)

Ara;
1 havuç

Akşam;
1 kase çorba
3 parça karnıbahar haşlaması(yağsız)
1 tane sarma
3 kaşık yoğurt

Ara;
1 avuç leblebi

2 buçuk litre su
3 kupa 5 i 1 yerde çay

canım diğer arkadaşlar daha iyi yorum yaparlar ben sadece fikrimi söledim ama üzülme buraya düzenli menülerini yaz düzene girersin

Nehircim tanyelinin kendi topiğinde ben de aynısını yazdım fakat bu listeyi ona diyetisyen vermiş.Kilosu fazla olduğu için yavaş yavaş öğünleri azaltacak sanırım.Şu da var ki kendimiz gibi düşünemeyiz menülerini mutlaka daha farklı olacak.

İzloşum bu hafta da ben yapayım istersen listeyi.Sen tatildesin diye diyorum.Bilgilendir de ona göre hareket edelim kaptanım

Bir bilsem neden düştük böyle....

selam ii geceler kızlar

İyi geceler banuşum nasılsın.Her şey yolunda mı?

makarna çok az kaloriye sahip salçalı olması renk katmış sadece

canım ya demek bu aylarda herkesler aynı sorunu yaşıyor.ne kadar şanslısın annen yanında.biz ayrı şehirlerdeyiz.4 gun oldu gelelı .zaten ondan once annem yedirdiği için bir sorun yaşamıyordum sanırım ben onu eğlendirmeyi beceremiyorum.yakında yıllık iznimde bitecek.endişeliyim aslında bakıcısı bukadar uğrasırmı.bazen yabancıya bırakmaktansa anneme gotureyım diyorum ama eve geldiğimde onu görememe düşüncesi beni altüst ediyor.anlayacağın karışık bu durumlar.
neyse iki dakikada derdimide sıkıştırdım araya.
b u arada yemekten sonra yaklaşık 3 km.yürüdüm.58 olucam hırsı ile.oğlum büyüdüğünde şişman annen var demesinler..çocuklar çok acımasız herşeyi hemen söyleyiveriyorlar:
iyi geceler..

Merhaba kızlar ben _lilium_ un bahsettiği kızım aranıza katılmak isterim ama ben 125 im :S 80-89 arası değil
hoş geldin canım sen topik ismini hiç önemseme 60 kg ye düşüp burayı bırakamayanlar var yüzün çok güzel şurda 1 sene diyetini yap istediğin kiloya ulaşacaksın
çok geçmiş olsun canım

Ortim kilotakibi.com da salçalı makarna seçeneği yoktu bende peynirliyi seçtim 600 kalori dedi 1 porsiyona nasıl az

Fırın Makarna 370
Peynirli Makarna 354.00 kalori sepeti
YOĞURTLU MAKARNA 546 kalori sepeti
Makarna Salatası 217 kalori sepeti
Domates Soslu Makarna 332 kalori sepeti
ayrıntı 1/2 kase domates sosu
15 gr peynir
makarna (haşlanmış) 132 kalori sepeti
kepekli makarna pişmiş 116 kalori sepeti
SOSLAR - Knorr Peynirli Makarna Sosu 237.5 kalori sepet
Knorr Domatesli Makarna Sosu 169.5 kalori sepeti

canım işte gönlün birnebze olsun rahtlamıştır umarım yağsız makarnayla yoğurtlu makarna arasındaki farka bakarmısın :18:

iyi geceler arkadaşlar
menümü yazıp çıkmalıyım
sabah
kayısı 50
5i biryerde
peynir 100
domates 50
zeytin 70

öğle
çiğköfte 280

akşam
yoğurt 70
mısır ekmeği 100
ara

kahve
galeta
3lt su

Seherim çok farklı bunlar birbirinden yahu bir de sırf yoğurtla nasıl o kadar farkediyor anlamadım :44:
Ama olan oldu ya şimdi kaloriyi hesaplasam ne olacak..Yarın tartıda günümü göreceğim zaten..

bugünkü menüm
sabah:2 dilim kepekli ekmek, 1k.k. kadar beyaz peynir, 4 tane zeytin
bir avuç kara üzüm
1 tane piko
1 kaase çorba, 1 tabak ıspanak, 5 tane köfte
1 tane havuç, 1 tane portakal
dışarıdaydım ve ısrarlar yüzünden bugün abarttım yine
yarın kilo bildirim günü. bir hafta boyunca verilen emekler boşa gidecek gibi geliyor.

Son düzenleme:
:18::18::18:

başlangıç kilo : 85

geçen hafta : 83.1

bu hafta : 83.1

giden : 500 gr

toplamda giden 1.900

hedef : 75

yapılan spor : 200 dk

kaç beden giydiğiniz : 44

boyunuz : 1.65

günaydın aynıyım yine.ama benim en sevdiğim yemekelrden biri yoğurtlu makarna ya bazen akşamları 2 tabak yiyordum.demek 1000 kalori alıyormuşum farketmeden salak nilgün.zıkkım ye emi ...

inşallah benden daha güel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…