bende tam içimden geçiriyordum çayı. hadi koyayım bende içelim başbaşa
selam atkadaslar,bende geldim ama yazmaya yüzüm yok,mahvetttim bugününmü
ben de almanyadayim adimda yasemin,burda hava güzeldi disari ciktik,2 oglumvar parka götürdüm onlari, ins bir haftalik emegim 1 günde heba olmamistir..
nasil imreniyorum söyle 2 3 ay kacamak yapmadan diyeritne devam edenlere ya
canım hafta sonu hepimizin kaçamakları oluyor tabi olmasa engüzeli ama telafiedersin canım hafta içi sıkı tutarsın ben daha görmedim 2-3 ay diyette kaçamak yapmayan
valla canim oluyoda iste,sonra ugras dur oysa pazartesiyede söyle 200 300 gr +da basliycagimiza -de baslasak :) ya monti topiginde var öyle 2 ay kacamaksiz devam eden sanirsam masumumda yapmsiti zamaninda uzun bir süre kacamaksiz ben en fazla 1 hafta dayanabiliyo,.cok iradesizim cookk bu iradeyle nasil kilo vereceksem onuda bilmiyom,bosuna ugrasiyom galuba
bende yöleyim iste,hepde öyleydim,bi türlü kurtulamiyorum bu halimden amaaaaaaannn yedim nede olsa,zaten hersey sabah kahvaltisini fazla kacirmammla basladi,irade benim elimde ama olmuyo bi türlü bilemiyorum 1 ileri 2 geri derken metomuda mahvettim heraldeben haftada 1 günü daha dogrusu pazar gününü serbet bıraktım kendime. çünkü geç kalkılıyor. dışarıda olunuyor falan düzenli olmuyor. serbest dedim ama oyle cok sakıncalı bişeyide yemiyorum. herkes ufak tefek kaçamaklar yapıyor bencede. keşke olmasa ama oluyor. sen boşa çabalıyorum diye düşünme. muhakkaki mükafatını görürüsün. ama kaçamak bile sınırlı olmalı. başlarda ben derdim yedim nasılsa aman azdaha yiyeyim. yok olmuyor oyle şimdi tadımlık yiyorum. yemek istedigim zaman kafamı koca göbegime çeviriyorumozaman iştahım kaçıyor. buraya katıldıgımdan beride aklıma cuma gününü getiriyorum ya artı çıkmayı yada eksi çıkmayı seciyorum. kendini bırakma sakın. bu aslında en büyük bahane çok iradesizim deme. irade senin elinde
Slm ıy aksamlar ben dunde yazdım ama sanırım gormedınız bende ıstanbuldan katılıyorum vermek zorundaoldugum 22 kılo var su ankı kılom 82 500 sorum olacaktı sıze ya gunde 3 kılo su ıcmek sartmı zaten 3 kupa 300 gramlık yesıl cay ıcıyorumsabhlarıda 300 gramlık kuppada elma sırkelı sıcak su ıcıyom cıde bunun ustune 3 lıtre su ıcmem gerekıyomu butun bunları ıcerken maydanoz suyuda ıcsem karısırmıkı bıde ekmek meselesı kımı tamamen kes dıyo kımı aksam harıc 2 ogun 2ser dılım ye dıyo aman kafam cok karıstı bı cevap yazarsanız memnun olurum artık bende burya dahıl olmak ıstıyorum bu arada yas 31 boy 1.63 kılo 82 ısatnbuldan katılıyorum adım ceylan zeynep ama genelde ceylanı kullanırlar ıkı kızım var bırı 11 bırde 1 yasında zaten bu son 12 kılo kucuk kızmdan hedıye kusura bakmayın kafanızı sısırdım herkese ıy aksamlarr
Slm ıy aksamlar ben dunde yazdım ama sanırım gormedınız bende ıstanbuldan katılıyorum vermek zorundaoldugum 22 kılo var su ankı kılom 82 500 sorum olacaktı sıze ya gunde 3 kılo su ıcmek sartmı zaten 3 kupa 300 gramlık yesıl cay ıcıyorumsabhlarıda 300 gramlık kuppada elma sırkelı sıcak su ıcıyom cıde bunun ustune 3 lıtre su ıcmem gerekıyomu butun bunları ıcerken maydanoz suyuda ıcsem karısırmıkı bıde ekmek meselesı kımı tamamen kes dıyo kımı aksam harıc 2 ogun 2ser dılım ye dıyo aman kafam cok karıstı bı cevap yazarsanız memnun olurum artık bende burya dahıl olmak ıstıyorum bu arada yas 31 boy 1.63 kılo 82 ısatnbuldan katılıyorum adım ceylan zeynep ama genelde ceylanı kullanırlar ıkı kızım var bırı 11 bırde 1 yasında zaten bu son 12 kılo kucuk kızmdan hedıye kusura bakmayın kafanızı sısırdım herkese ıy aksamlarr
Merhabalar,hoşgeldiniz.Kıdemli arkadaşlar daha iyi bilir ama bence de ekmek sabahları olmalı.Ben her sabah ince bir dilim yiyorum.Çayı çok içmeme ve su ihtiyacı hissetmeme karşın 2 litre su içmek için gayret gösteriyorum.Bazen olmuyor ama içsem daha iyi olacak.Arkadaşlar sanırım bu konuda size bilgi verİirler TESEKKKURLER ARKDASIM AMAN SU ICMEK COK GUZELDE WC OLAYI MAHVEDIYO INSANI INANIN KILO VERCEN DIYE EVDEN DISARI CIKAMIYOM
iyi akşamlar kızlar. bugunde sakiniz. ben menümü paylaşayım
bugunkü menüm:
sabah/öglen:
2 çavdar ekmegi
1 dilim peynir
5 dilim sucuk
1 tane yumurta
ara:
6 hurma
akşam:
müsli 1 bardak sütle
bugun bi yeşil çay aldım. çaykurun limonlu yeşil çayını. kendi demledigimi şekersiz içemiyordum.
bu güzelmiş şekersiz içebiliyorum. gerçi kendi demlediklerimiz daha etkili ama napayım bi türlü alışamadım en azından bunu içeyim. inş faydasını görürüm.
:) meraklanmasın kuzenin canım 2 yaşından sonra benim kızında saçları çıktı gürleşti sarı kafalar böyle oluyor :)ben hiç birşey yapmadım kendiliğinden ilk anneden doğma saçını kestik sonra gürledi dur son ahlini ekliym sana Eki Görüntüle 179248
Merhabalar,hemen menümü paylaşayım
Sabah-Öğle:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
dereotu,maydanoz
Şekersiz çay
Ara:
1 ıspanaklı börek(sacda pişmiş)
turşu
Gece:
1 bardak light süt ile müsli
Yani turşuyu bile yazıyorum,kendi kendime güldüm
Form çay
Şekersiz çaylar
1,5 litre su
canım müsli yemeqe ne zaman başladın kilona dikkat ettinmi hiç düşmeye başladımı kilon..
sen söylemeden önce kullanmaya baslamıştım. sen soyledikten sonra artırdım bazen oluyor insan ne yiyecegini bilemiyor. müsli ii bi alternatif oluyor ozaman. açıkcası gecen hafta 1,9 gitti ondan önce 1,2 gitmişti bu haftadaki artışın sebebi müslimi acaba bu hiç aklıma gelmemişti. sanırım ilerleyen zamanlarda dahada netleşir. zaten 3. haftam bu hafta eskiyle kıyaslama olanagım yok. kullanmadıgım zaman düşüş az olursa anlarım sanırım.
yesilsiyah;18739854[COLOR="darkred" .!.:canım müsli yemeqe ne zaman başladın kilona dikkat ettinmi hiç düşmeye başladımı kilon..
[/COLOR]
sen söylemeden önce kullanmaya baslamıştım. sen soyledikten sonra artırdım bazen oluyor insan ne yiyecegini bilemiyor. müsli ii bi alternatif oluyor ozaman. açıkcası gecen hafta 1,9 gitti ondan önce 1,2 gitmişti bu haftadaki artışın sebebi müslimi acaba bu hiç aklıma gelmemişti. sanırım ilerleyen zamanlarda dahada netleşir. zaten 3. haftam bu hafta eskiyle kıyaslama olanagım yok. kullanmadıgım zaman düşüş az olursa anlarım sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?