80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

menümü yazıym
sabah
bir çay kaşığı bal
tam tahıllı ekmek
peynir
yumurta

öğle
ızgara et
piyaz
ayran

ara
kahve

akşam
salata
çorba

3 lt su
45 dk yürüyüş :)

yeni arkadaş çok azminiz bol ve daimi olun inş
hasretimlede tanışmamıştık ismin neydi canım

selam atkadaslar,bende geldim ama yazmaya yüzüm yok,mahvetttim bugününmü

ben de almanyadayim adimda yasemin,burda hava güzeldi disari ciktik,2 oglumvar parka götürdüm onlari, ins bir haftalik emegim 1 günde heba olmamistir..

nasil imreniyorum söyle 2 3 ay kacamak yapmadan diyeritne devam edenlere ya

canım hafta sonu hepimizin kaçamakları oluyor tabi olmasa engüzeli ama telafiedersin canım hafta içi sıkı tutarsın ben daha görmedim 2-3 ay diyette kaçamak yapmayan

canım hafta sonu hepimizin kaçamakları oluyor tabi olmasa engüzeli ama telafiedersin canım hafta içi sıkı tutarsın ben daha görmedim 2-3 ay diyette kaçamak yapmayan

valla canim oluyoda iste,sonra ugras dur oysa pazartesiyede söyle 200 300 gr +da basliycagimiza -de baslasak :) ya monti topiginde var öyle 2 ay kacamaksiz devam eden sanirsam masumumda yapmsiti zamaninda uzun bir süre kacamaksiz ben en fazla 1 hafta dayanabiliyo,.cok iradesizim cookk bu iradeyle nasil kilo vereceksem onuda bilmiyom,bosuna ugrasiyom galuba

Merhabalar,hemen menümü paylaşayım

Sabah-Öğle:
1 ince dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
1 yeşil zeytin
3 çeri domates
1 salatalık
1 yeşil biber
dereotu,maydanoz
Şekersiz çay

Ara:
1 ıspanaklı börek(sacda pişmiş)
turşu

Gece:
1 bardak light süt ile müsli

Yani turşuyu bile yazıyorum,kendi kendime güldüm

Form çay
Şekersiz çaylar
1,5 litre su

ben haftada 1 günü daha dogrusu pazar gününü serbet bıraktım kendime. çünkü geç kalkılıyor. dışarıda olunuyor falan düzenli olmuyor. serbest dedim ama oyle cok sakıncalı bişeyide yemiyorum. herkes ufak tefek kaçamaklar yapıyor bencede. keşke olmasa ama oluyor. sen boşa çabalıyorum diye düşünme. muhakkaki mükafatını görürüsün. ama kaçamak bile sınırlı olmalı. başlarda ben derdim yedim nasılsa aman azdaha yiyeyim. yok olmuyor oyle şimdi tadımlık yiyorum. yemek istedigim zaman kafamı koca göbegime çeviriyorum ozaman iştahım kaçıyor. buraya katıldıgımdan beride aklıma cuma gününü getiriyorum ya artı çıkmayı yada eksi çıkmayı seciyorum. kendini bırakma sakın. bu aslında en büyük bahane çok iradesizim deme. irade senin elinde

bende yöleyim iste,hepde öyleydim,bi türlü kurtulamiyorum bu halimden amaaaaaaannn yedim nede olsa,zaten hersey sabah kahvaltisini fazla kacirmammla basladi,irade benim elimde ama olmuyo bi türlü bilemiyorum 1 ileri 2 geri derken metomuda mahvettim heralde

Slm ıy aksamlar ben dunde yazdım ama sanırım gormedınız bende ıstanbuldan katılıyorum vermek zorundaoldugum 22 kılo var su ankı kılom 82 500 sorum olacaktı sıze ya gunde 3 kılo su ıcmek sartmı zaten 3 kupa 300 gramlık yesıl cay ıcıyorumsabhlarıda 300 gramlık kuppada elma sırkelı sıcak su ıcıyom cıde bunun ustune 3 lıtre su ıcmem gerekıyomu butun bunları ıcerken maydanoz suyuda ıcsem karısırmıkı bıde ekmek meselesı kımı tamamen kes dıyo kımı aksam harıc 2 ogun 2ser dılım ye dıyo aman kafam cok karıstı bı cevap yazarsanız memnun olurum artık bende burya dahıl olmak ıstıyorum bu arada yas 31 boy 1.63 kılo 82 ısatnbuldan katılıyorum adım ceylan zeynep ama genelde ceylanı kullanırlar ıkı kızım var bırı 11 bırde 1 yasında zaten bu son 12 kılo kucuk kızmdan hedıye kusura bakmayın kafanızı sısırdım herkese ıy aksamlarr

Merhabalar,hoşgeldiniz.Kıdemli arkadaşlar daha iyi bilir ama bence de ekmek sabahları olmalı.Ben her sabah ince bir dilim yiyorum.Çayı çok içmeme ve su ihtiyacı hissetmeme karşın 2 litre su içmek için gayret gösteriyorum.Bazen olmuyor ama içsem daha iyi olacak.Arkadaşlar sanırım bu konuda size bilgi verirler.

Ayrıca kilo çizelgesi yaparsanız,kilo kaybettikçe daha motive olursunuz.Kilo çizelgesinin nasıl yapılacağı ve profile nasıl ekleneceği için açıklama yapılmış.

iyiakşamlar. bende burda yeni sayılırım cok bi tecrübem yok ama bi çok insan bol su içerek daha kolay kilo veriyor. bence dene sadece. zaten zamanla alışıyorsun su içmeye. bu sekilde hiç düşünmedim bende çay içiyorum falan ama suyuda bol içemeye çalışıyorum. ekmek konusunda burdaki arkadaşlar ya çavdar ekmegi yada tambugday ekmegi önerdiler bana. akşam yememeye çalış tabi yemek durumuna görede oglen yersin. umarım yardımcı olabilmişimdir.

canım müsli yemeqe ne zaman başladın kilona dikkat ettinmi hiç düşmeye başladımı kilon..

maşallah çoookk şekerrrr

canım su oranın çok az en az 2.5 litre içmelisin yoksa kilo vermen zorlaşır sende müsliye başlamışsın kilonda bir fark varmı cnm..

canım ben baya kilo verdim ve ekmeqi 2 dilim olarak sadece sabah yedim istersen öqlende yiyebilirsin ama akşam yeme bence.. suya gelince suyu su olarak içmek önemli katkısız içtiqin suyu hesaplıcaksın doktorlar çayı çay olarak hesaplıyorlar suyu ayrı hesaplıyorlar 2.5 -3litre içilmeli diyor doktorlar..

Herkese tesekkurler arkadaslar bu cızelge nasıl yapılıypr acaba hos cokta super bır kıloda deyılım ama ıns olcak bıde tahmını haftada 1 kgmı verılmesı gerek bıde cu altın cılek olayına ne dıyosuzunz arkadaslar alsamda dıyetle beraber kulansammı yoksa aynı tepmodamı devam etsem kılo vermek ıcın deyıl benım altın cılek almak ıstemem ıstahım cok kesılmesını ıstıyom dunya kadar sıvı tuketyom ama hala ac gıbıyım mesela bugun sabah bır yumurta ılık sırkelı su ve yesıl cay ıctım ogle corba bır dılım ekme yedım arada salatalık yedım aksam koca bır kase saltayı yedım sımdıde yesıl cay ıcıtım hergun ılla 3 bardakmı ıcemek gerekıyo yeswsıl cayı daha fazla ıcılebılırmıyım ıde hergun ılla et balık tavuk tarzı seyelr yemek gerekıyormu herkese ıy geceler

canım bende daha önce öqün aralarında kullanmıştım akşam yemeqi yerine kullanıldıqında kilo verileceqini doktor söyledi denemek için 1-2 gün akşam yedim ve her sabah tartıldım ve çok güzel sonuçlar aldım bu cuma 66.7ydim bu sabah 65.9a düştüm şimdiden 800qr gitti müsli kullanmadan önce haftada 300-500qr civarı veriyordum müsli kullanmaya başlayalı çok farketti diqer topikte bir arkadaşım nesfit kullanıyor oda akşam yemeqi yerine nesfit yemiş ertesi gün kilosu baya bir düşmüş anladıqım kadarıyla bu tür ürünlerin hepsi akşam yenildiqinde çok güzel sonuçlar veriyor müsli bana çok yaradı her sabah basküldeki rakamın indiqini gördükçe güne uçarak başlıyorum

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar çok yogun bir gündü .bi bakayım dedim ne olmuş ne bitmiş

damlalar kızının resmine bayıldım çok hoş bi poz maşallah çok tatlı bi kızın var

gülçincim azmin ve iraden gerçekten çok güzel ve sonuç resimlerdende belli

hasretim bir sen yaşamıyorsun canım emin ol bende daha hiç bilmem sıfır kaçamaklı 1 hafta geçireyim önemli olan ipleri tamamen salmamak inşallah ulaşacagız hedef kilolarımıza tatlım

sena bu müsliyi bende deneyeceğim akşamları ama haftanın en fazla 3 günü yapabilirim herhalde 2 kaşıkta yeteceğini pek sanmam ama bi deneyeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…