evde deilim iş yerindeyim netten bi bakıym ama içinde katkı yok yaziyordu
100 gr de 12 diyor resim eklemeyi bilmiyorum eklerdim yoksa
Enerji (Kcal) 355.8
Kj 1.500
Protein
11.3 50 %23
Toplam yağ 10
Doymuş yağ asitleri 0.2
Kolesterol 0
Karbonhidrat 67.8
Şeker 12
Toplam lif 12.6 30 %42
Sodyum 0.09
tamam cnm tüketebilirsin sadece akşam yemeqi yerine yiceksin unutma..
tamam canım sağol gelişme olursa yazarım (inşşşşşşallah):26:
Slm ıy aksamlar ben dunde yazdım ama sanırım gormedınız bende ıstanbuldan katılıyorum vermek zorundaoldugum 22 kılo var su ankı kılom 82 500 sorum olacaktı sıze ya gunde 3 kılo su ıcmek sartmı zaten 3 kupa 300 gramlık yesıl cay ıcıyorumsabhlarıda 300 gramlık kuppada elma sırkelı sıcak su ıcıyom cıde bunun ustune 3 lıtre su ıcmem gerekıyomu butun bunları ıcerken maydanoz suyuda ıcsem karısırmıkı bıde ekmek meselesı kımı tamamen kes dıyo kımı aksam harıc 2 ogun 2ser dılım ye dıyo aman kafam cok karıstı bı cevap yazarsanız memnun olurum artık bende burya dahıl olmak ıstıyorum bu arada yas 31 boy 1.63 kılo 82 ısatnbuldan katılıyorum adım ceylan zeynep ama genelde ceylanı kullanırlar ıkı kızım var bırı 11 bırde 1 yasında zaten bu son 12 kılo kucuk kızmdan hedıye kusura bakmayın kafanızı sısırdım herkese ıy aksamlarr
gülçin maşallah nasıl da belli giden fazlalıklar bundan sonrada azmin daim olsun cnm
maşallah seher allahım nazarlardan korusun çok tatlı cimcime allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin sana
amin canım çok sağoll tadı bir yana yaramazlığı ayrı bir yana :)
hoşgeldin ceylan
sena müsliyi sütle karıştırınca süt tadı geliyormu cnm ben sütü hiç içemem müsli tadını değiştiriyorsa eğer denemeyi düşünüyorum
canım müsli yemeqe ne zaman başladın kilona dikkat ettinmi hiç düşmeye başladımı kilon..
maşallah çoookk şekerrrr
sağol canımmm
canım su oranın çok az en az 2.5 litre içmelisin yoksa kilo vermen zorlaşır sende müsliye başlamışsın kilonda bir fark varmı cnm..
Herkese tesekkurler arkadaslar bu cızelge nasıl yapılıypr acaba hos cokta super bır kıloda deyılım ama ıns olcak bıde tahmını haftada 1 kgmı verılmesı gerek bıde cu altın cılek olayına ne dıyosuzunz arkadaslar alsamda dıyetle beraber kulansammı yoksa aynı tepmodamı devam etsem kılo vermek ıcın deyıl benım altın cılek almak ıstemem ıstahım cok kesılmesını ıstıyom dunya kadar sıvı tuketyom ama hala ac gıbıyım mesela bugun sabah bır yumurta ılık sırkelı su ve yesıl cay ıctım ogle corba bır dılım ekme yedım arada salatalık yedım aksam koca bır kase saltayı yedım sımdıde yesıl cay ıcıtım hergun ılla 3 bardakmı ıcemek gerekıyo yeswsıl cayı daha fazla ıcılebılırmıyım ıde hergun ılla et balık tavuk tarzı seyelr yemek gerekıyormu herkese ıy geceler
çizelge için burayı oku canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
altınçileği sakın kullanma (hapını ) kesinlikle önermiyoruz meyvası var meyvasını tüketebilirsin çok isteklisin kilo vermede ama unutma hemen almadık bu kiloları mucize ile hemen verelim
menün yazdıklarından oluşuyorsa çok yalın günlük 1200 kalori almaya çalış unutmaki bizim burda yapmaya çalıştığımız sağlıklı kilo verebilmek az koloriye bünyen alışmasın çok çok az menün bu şekilde metobolizmana yazık vee spor yapmaya çalış
kıdemlilerrrrrrrrr bişeyler yazın
Ohooo ooooo seninde maasaAllah'in var canim benim, neden öyle diyorsun!
O kadar sorunlarin icinde yüzen ama hala dimdik ayakda duran kadin gibi kadinsin!
Elbetteki kacamaklarimiz oluyor, hangi birimizin olmadi ki ?
Ama yarin senin günün olsun, birak gitsin dertlerin, tasalarin gram dahi olsa kücümsemeden sevine sevine sana veda eden kilolarinla
Ben sana cok inaniyorum, ne olursa olsun kendini birakmadigini görmek,
beni umutlandiriyor, beni daha da güclü hissetmeme sebep veriyor.
Cünkü: BENDE BIR KADINIM!
Hersey gönlünce olsun canim, mutlu ol....
Kurban olurum seni YARADAN RABBIMEEEEEEEEEEEEEE
Allah nazarlardan esirgesin Seher'im öp melegini benim icinn maasAllllaaaaahhhh
ahcanımm öptüm bile çok sağol mevlam tüm isteyenlere çocuk nasip etsin
Canim toplamda ictigin hersey 3ltve (azicik da üstü de olabilir) olsun.
Ama herseyin fazlasi zarar..
Lütfen ictiklerinin cogunlugunu SU'ya ver!!!!!!!
Yesil cay ic, ama günde 2 kere olsun.
Ama booool boool su ic.
Benim kilo vermemdeki ennn büyük ve en güzel etken: SU. <---- O benim vazgecilmezim
Ekmek konusuna gelince, kahvaltilarda en fazla 2 dilim yemeni öneririm tatlim.
Rabbim yavrularini basgislasin canim, bol bol iradeli günler
Gülcin uykuya kacar, hayirli uykular hepinize....
Not: Bizim topigin yeni cikan bu halini hic sevmiyorum,
nerde yahu o sayfalar dolusu konustugumuz,
sen sakrak günlerimiz ??????
Hepiniz duruldunuz ask olsun kizlar ne diyim..... :26:
kızzzzzzzzz noldu sana için isyanlardadır senin doldurup bağyapıyor senin bünye boşalt boşallllt :)Birde seyyyyyy..
Ben tam 6 gündür wc'nin yolunu unutttummm
günaydın kızlarrrrkapalı soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler sunuyorum kızlar burda çok karanlık bir hava var şuan sanki içim ürperdi Rabbim hayırlı yaqmurlar nasip etsin ben yaqmuru çok severim hava okadar karardıki nerdeyse ışıqı yakıcam arkadaşlarr bugün itibariyle kilomu söylemicem cumaya süpriz olsun çok heyecanlıyım
tamam canım sağol gelişme olursa yazarım (inşşşşşşallah):26:
müsli olayını merakla izliyorum hadi bakalım akşam yemeği yerine yiyip aç kalmıyorsanız harika
inşallah faydasını görürsün cnm ben hergün eksiliyorum bunu gördükçe herkes aynı olacak sanıyorum ve hemen paylaşıyorum öbür topikte bir arkadaş nesfiti akşam yemeqi yerine yemeye başladı oda hergün kilo vermeye başladı denedikçe yeni alternatifler çıkıyor müsli yemek istemeyen nesfitte yiyebilir deneyin hangisi daha etkili gelrise onu kullanırsınız her bünye farklı bir metoya sahip olduqu için bazılarımızda daha az bazılarımızda daha çok etki gösterebilir mesela ben peribiyotik müsli kullandım gün aşırı wcye çıkmaya başladım önceden haftada 2 defa falan çıkıyodum sonra bu hafta keten tohumlusunu aldım hem daha çok kilo verdirdi hemde hergün wcye çıkmaya başladım hatta bugün 2 defa çıktımdeneyerek öqrenicez cnm eqerki ilerleyen günlerde aynı hızla kilo verirsem müsliyi haftada 2-3 güne düşürücem yada hafta sonları hep kaçamaklarımız oluyor ozamanda yiyebilirim şimdiden 800qr verdim bakalım böylemi devam edecek..
canim masallah ins böyle devam eder kilo vermen ama bak aklima ne geldi,moralinide bozmak istemiyorum ama,bi ara banada öyle olm,ustu hergün 300 400 eksiliyodum ama sonra farkettimmki tartimin pilleri zayiflamisdegistirince farketmistim aci gercegi,ins senin tartinin piulleri saglamdir
:)))) kusuruma bakma çok güldüm sabah sabah insanın aklı almıyor değilmi senanın bünye çok faal var tıkırtıkır veriyordur o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?