80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evde deilim iş yerindeyim netten bi bakıym ama içinde katkı yok yaziyordu

evde deilim iş yerindeyim netten bi bakıym ama içinde katkı yok yaziyordu

nette yazmıyor canım içinde her ne kadar katkı maddesi olmasada meyvalardan aldıqın şeker oranınında çok yüksek olmaması gerekiyor ve bu ürünlerin çeşitlerinde şeker oranları bariz farklı çıkıyor bnm kullandıqım keten tohumlu müslide şeker oranı 8.8 bazılarında 20lere 30 lara çıkıyor eve gidince bakıp beni bilqilendirirsen sevinirim cnm

100 gr de 12 diyor resim eklemeyi bilmiyorum eklerdim yoksa

Enerji (Kcal) 355.8
Kj 1.500
Protein
11.3 50 %23
Toplam yağ 10
Doymuş yağ asitleri 0.2
Kolesterol 0
Karbonhidrat 67.8
Şeker 12
Toplam lif 12.6 30 %42
Sodyum 0.09

Enerji (Kcal) 355.8
Kj 1.500
Protein
11.3 50 %23
Toplam yağ 10
Doymuş yağ asitleri 0.2
Kolesterol 0
Karbonhidrat 67.8
Şeker 12
Toplam lif 12.6 30 %42
Sodyum 0.09

bunlar 100qramın oranları cnm ... biz içinden 2 kaşık alıcaz en fazla 50qr eder..

Son düzenleme:
tamam canım sağol gelişme olursa yazarım (inşşşşşşallah):26:

inşallah faydasını görürsün cnm ben hergün eksiliyorum bunu gördükçe herkes aynı olacak sanıyorum ve hemen paylaşıyorum öbür topikte bir arkadaş nesfiti akşam yemeqi yerine yemeye başladı oda hergün kilo vermeye başladı denedikçe yeni alternatifler çıkıyor müsli yemek istemeyen nesfitte yiyebilir deneyin hangisi daha etkili gelrise onu kullanırsınız her bünye farklı bir metoya sahip olduqu için bazılarımızda daha az bazılarımızda daha çok etki gösterebilir mesela ben peribiyotik müsli kullandım gün aşırı wcye çıkmaya başladım önceden haftada 2 defa falan çıkıyodum sonra bu hafta keten tohumlusunu aldım hem daha çok kilo verdirdi hemde hergün wcye çıkmaya başladım hatta bugün 2 defa çıktım deneyerek öqrenicez cnm eqerki ilerleyen günlerde aynı hızla kilo verirsem müsliyi haftada 2-3 güne düşürücem yada hafta sonları hep kaçamaklarımız oluyor ozamanda yiyebilirim şimdiden 800qr verdim bakalım böylemi devam edecek..

bakın kızlar 70-79 topiqinde arkadaş şimdi yazmış aynen kopyalıyorum

seanymph kullanıcısından alıntı...
günaydın kızlar cumartesi ve pazar akşamı nesfit meyveli yedim farkı müthiş. 2 günde tam 1.3 kg gitti. hala inanamıyorum. müthiş bişi. neyse kahvaltımı yapıp dönücem menümü yazacam süper bişi ya hala inanamıyorum

sonunda tartıyla aram düzelmeye başladı barıştık yani

haydi halaya

sena abla şu müsli olayını bendemi denesem :26:
ama ben sütte eriyince yiyemiyorum
ama bulabilrsem alıcam deniyicem inş bu sefer alışırımda
79 rakamını daha çabuk görürüm

günaydın arkadaşlar sena tükanı açmışın geçmişe baktım şöyle bir ah ah eski hali nerde bu topiğin oku oku bitmezdi kaçaklaaaaaaaaaaar kaçaklaaaaaaaar bi yakalarsam

canım hoşgeldin ilk ne yap biliyonmu şu anki halinden bir foto sakla ve 2 ay sonra karşılaştırırsın su diyette büyük rok oynuyor kesinlikle 3 lt tüketmeğe çalışmalısın
yeşilçayı günde 2 kupa öneriyorlar bence diyeti eziyeteçevirme maydanoz suyu vs kilo verimin durduğunda bir kozun olur hepsini biranda yapma derim
öğrendiğim ve uyguladım kadarıyla anlatmaya çalışıym
ilk olarak ekmek yerine tam tahıllı yada çavdar ekmeğini tercihet bunlar hem bağırsaklara faydalı hem tok tutuyor
akşam menünü çok hafif tut ve geç yeme .
çok acıkırsan gece süt yada yağsız yıpurt tüket
et yerken salatayla birlikte tüket metobolizma için
sebze yemeğiylede yoğurt
ara öğünleri atlama
menünü paylaştıkça arkadaşlar yorum yaparlar canım daimi ol inşşş

Son düzenleme:
günaydin kizlar,

hepinize umut dolu bir hafta diliyorum,en basta kendime

gülcin,sen hangi ekmegi yiyosun,buranin ekmeklerini biliyosun,türkiyedekiler sanirim daha kücük oluyo bir dilimi 30 gr diyolar ama burdaki ekmemklerin bir dilimi en az 50 gr,ben siyah ekmek aliyorum ama sence 1 dilimmi 2 dlimmi yemeliyim

canim masallah ins böyle devam eder kilo vermen ama bak aklima ne geldi,moralinide bozmak istemiyorum ama,bi ara banada öyle olm,ustu hergün 300 400 eksiliyodum ama sonra farkettimmki tartimin pilleri zayiflamis degistirince farketmistim aci gercegi,ins senin tartinin piulleri saglamdir

günaydın kızlar...herkese iyi bir hafta diliyorum..ben cuma akşamı regl oldum c.tesi tartıldım dr da sadece 600 gr vermişim 95 çıktım moralim bozuldu tabi...diyetimi bozmamış ama akşamları şu sigarayı bırakma meseslinde patlamış mısır çekirdek falan yedim ve spor da yapmadım kaşık kaşık yağ yemiş gibi olmuşsun dedi dr..bu ghafta spora ağırlık vermem gerek..

:)))) kusuruma bakma çok güldüm sabah sabah insanın aklı almıyor değilmi senanın bünye çok faal var tıkırtıkır veriyordur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…