80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın regl zamanı zaten fazla çıkıyor canım sen gene vermişin sporla diyet en güzelii amaaaa kuru yemişi yemeyeli ben aylar oldu hayatından çıkarmalısın

Günaydın hatunlar güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu,paralı bir hafta geçirmeniz dileğiyle inş.bu cuma hepimiz eksilerde oluruz.

Haftasonu giremiyorum malüm temizlik,misafir,birde oğluşumla zaman geçiriyorum şimdi sabah işe geldim hemen açıp geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla;

Yeni gelen arkadaşlar duygu ve zeynep ceylan hoşgeldiniz umarım hepberaber kilolarımız yok olur.

Kristaltane tebrikler...

gülçin tatlım maşallah kızlar zaten söylemişler ama kaşın gözün pek güzel allah nazarlardan korusun.minik kuzunda çok tatlı maşallah kız çocuklarını süslemesi ayzı zevk olmalı ...annesi benim için öp.resimler arasındaki farka gelince bariz fark akrabanıza cevabını vermişsin ağzına sağlık.niye kıskançlık yaparlara anlamam....sende bozağını tut sporunu yap sende zayıfla sanki elinde alan var:)

seher canım öncelikle kızın kartpostal gibi maşallah allah nazarlardan korusun civcivler koynunda allahım ne şeker öyle maşallah...seninde kilo farkın çok belli incelme var.böyle sizler resimleri ekledikce aradaki farkları görmek yorumları okumak güzel oluyor.tebrikler canım...

nilgün canım sitem yapmışsın haklısın bazen bende düşünyorum listeye bakıyorum o kadar kişiyiz sohbete bakınca 5-6 kişi ancak yazışıyor.topiği canlandıran derya yok ne güzel her ilk gelene mrb derdi herkesle bilgilerini paylaşır motive ederdi.umarım en kısa sürede aramıza girer...nilgün canım sen yedikçe yiyor sonra pişman oluyorsun bende öyleyim.mümkün mertepe evde abur-cubura yer verme kendine özel sebze yemeği pişir...hoşuna giden sana olmayan bir kıyafetini gözle gözükecek yere as...ben pembe pantolonumu açığa çıkardım arada elime lıp üstüme tutuyorum.albümlere bakıyorum eski halimi görüyorum...hoşuna giden zayıf kişilerin resmini buzdolabına as yada mutfağa dolabın üstüne hedef kilonu yaz bizde kilo veren kızların ismini yaz izlemm banuu tülay vb.onları görünce vazgeçersin...dikkat et canım canına yazık kusmak istiyorum midem allak bullak demişsin.hasta olmamaya çalış kendine dikkat et...

senacım walla müsli firması sana her ay canlı reklamımızı yapıyorsun diye müsli hediye etmeli.Topikte herkes müsliye başladı:)dediğin gibi bende akşamları tüketeceğim ama haftada 4 yada 3 gün akşamları tüketmeyi düşünüyorum...onun dışında normal yemeğimi yerim.çünkü evden işe eskisi gibi yemek götürmüyorum burada kebapçı var mangalcı var.bazen hazır çorba içiyorum...insan sulu sıcak yemek midesine girsin istiyor...

zekiye canım senide tebrik ediyorum walla menülerini okuyorum sen ve misafir 1001 çok az yiyorsunuz birde burcuuu öğle ve akşamı birleştiriyor bazende ufak tefek şeylerle geçiştiriyorsunuz..bu gidişle kilolar gider inş.

platesimi yapıp geldim kızlarrr :79: ayy nasıl vücudum rahatlıyor ve başlayalı 2 hafta olmasına raqmen vücudumda belirqin bir sıkılaşma var 3-4 hafta önce 40 beden etek almıştım dün dışarı çıkarken giydim etek belimde bir saqa bir sola oynuyor koçiş sonunda yeter artık zayıflama kıyafet yetişmiyor sana diyerek istanbul sokaklarında kovalıcak benii

sena abla şu müsli olayını bendemi denesem :26:
ama ben sütte eriyince yiyemiyorum
ama bulabilrsem alıcam deniyicem inş bu sefer alışırımda
79 rakamını daha çabuk görürüm

canım soquk süte ekliyorsun müsli eriyen bişey deqil kurutulmuş meyvalar ve yulaf var içinde rahatlıkla deneyebilirsin cnm

Son düzenleme:
sehercim maşallah kızına...Allah esirgesin...
ben de kuzenime söyliyeyim endişelenmesin...inşallah çıkar en kısa zamanda...
daha hamileyken birsürü toka almıştı takarım kızıma diye..şimdi çok üzülüyor..

gülçin dün yazmayı unuttum harika görünüyorsun canım...

bu arada dün dolaptaki revaniyi yemeden yattım
ama bugün büyük bi sınav beni bekliyor..annemde gün var...dolma börek pasta tatlı....
ahh ahhhh...ama öğle yemeği yerine yiycem onları...fazla kaçırmadan tabi...
herkese iyi günler...ben kaçtım annem bekliyor...

günaydın regl zamanı zaten fazla çıkıyor canım sen gene vermişin sporla diyet en güzelii amaaaa kuru yemişi yemeyeli ben aylar oldu hayatından çıkarmalısın

yok yok bundna sonra eve girmesi dahi yasak da geçen hafta 1 haftalık bir sigara bırakma girişimim oldu. O arada azıttım ama başladım yine sigaraya yoksa halim dumandı..şimdi azalttım...kruyemişi de naısl severim ama işte napalım şimdilik ceviz ve kuru kayısıyla idare edicem..

merhabalar kızlar günaydınlarrr...

bugün yeni bir hafta ama ben hala aaynı kilodyım aayyy kaçamaak yok... düzenli wc de gidiyorum aama gram oynamıyo

sanırım vücudum bana savaş açtı kilo vermek istemiyo

bendemi müsli kullaansam acaba :97:

Cook tesekkür ederim canlarim benim,
nasil motive oluyor , nasil daha da rejimime baglaniyorum bilseniz

Günayyyyddddin hatunlar,
kalktigimda 9'du anca gelebildim.
Yahu saat 11 oldu hala kahvalti yapamadim,
icimden gelmio hemen yemek yemek.
Ama cokda gece kaliyorum bu sefer.:26:

Bu arada Persembe günü Berlin'e kuzenimin dügününe gidiyoruz.
O yuzden dolayi daha da dikkatli olmam gerek yedigim ictigim konusunda.

bu aarada hoşgeldin deyip beni aranıza kabul ettiğiniz için hepinizeee kocamn teşekkür şekerler ..öptüm hepinizi

Son düzenleme:
slm kızlar ılgılenen tum arkadaslara teskkurler sagolun ıns vercez kıloarı hep beraber ya bıraz yavan oluyoda ınanın bırde calısınca bıde 2 cocuk evde buyuk basedemıyom fırsat buldukca yıyom ıste yane kendıme ayıracak pek vaktım yok allahtan yarım gun calısyok yoksa neyaparımm bılmem kucuk kızımda cok yoruyo bu aralar ıns dıkat etmeye calısacagım bıde bu 3 lıtresu normalmı sıcakmı ıcmek daha ıyı sıcak derken ılık ıcmekmı daha ıyı acaba su muslının hangısı daha faydalıkı yada nesfıtmı faydalı ve nıye haaftada 3 gun heraksam yenmezmı benım tuvalet problemım yok sukur kusura bakmayın cok soru soruyorum ama hayatımda ılk defa dıyet yapıyorum 2 sene onceye kadar 60 kıloydum yane kılolar geldıkce gelıyo ıns hep beraber verırız

canım denemekten bişey kaybetmezsin zaten bütün müsliler diyet ürünü hiçbir zararı olmaz denemek istersen bir dene baktın işe yaramıyor bidaha almazsın

canım bazıları sıcak içilecek diyor bazıları soquk içilmeli diyor ben kafama göre takılıyorum oda sıcaklıqında içiyorum..

Son düzenleme:
bugünkü menüm:
sabah kayısı yemeyi unutmuşum..
2 dilim kepek ekmeği,peynir ,domates
ara:4 etiform büskivi
öğle:çorba
salata
yoğurt
1 dilim ekmek
ara:meyve
akşam:kabak yemeği
yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara:1 meyve
yatmadna önce light süt

canım denemekten bişey kaybetmezsin zaten bütün müsliler diyet ürünü hiçbir zararı olmaz denemek istersen bir dene baktın işe yaramıyor bidaha almazsın

hımm tamam bi deniyim bakalım haklısın olmadı bırakırım .. çok saol cnm

Son düzenleme:

duygu sabretmek lazım bir bakmışsın ki 1-2 kilo gitmiş.müsli kullanan arkadaşlar işe yarıyor diyor kısmetse bende deneyeceğim.cuma günü bakalım ne kadar fark edecek benim bünyede...

gülçin canım düğünde herkes şaşıracaktır.perşembeye kadar da bu hızla devam edip birde lavabo sorununu ortadan kaldırısan süper olur.artık resimleri eklersin

ceylancım sık yemen gerekiyor fırsat buldukça deyip günde 2-3 öğün omaz aralarda elma-salatalık-kuru incir,yoğurt,süt gibi bişeyler atıştır illa sofra kuracak değilsin.önmeli olan vucudü aç bırakmamak...ben akşamları 3-4 kez dedim ama ben mideme sıcak yemek girisin diye söyledim çalışıyorum burada sebze yemeği tüketemiyoruz öğlenleri.evden de sürekli taşımak olmuyor.suyu oda sıcaklığında tüketiyorum.bazı yorumlarda soğuk su daha ii vucud ısıtmaya çalışırken zorlanıyor ve yağlar gidiyor diye yorum okumuştum.ama bu havada üstüne para verseler soğuk içemem zaten üşüyoruz...

bende menümü paylaşayım

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim tam buqday ekmeqi
krem/kaşar peynir
1 dilim salam
1 ç.kaşıqı çemen
yarım salatalık
yarım domates
5i 1 yerde

ara
1 kuru incir
1 gün kurusu
6 fındık

öqlen
k-bar
orman kebabı
ekinezya çayı

ara
tarhana çorbası

akşam
müsli
form çay

3 litre su
45 dakika plates..

ya ne olur su cızelge ıcın bı yardım edın 1 saatır urasıyom yapamıyorum bırı:: bana yapabılırmkı acaba ofyya yapıstırıyom formata uygun deyıl dıyo ne olur yardımm arkadaslarrrrr ne becerıksız kadınımya guya okumusum bıde acıl yardımm:84::84:

selam gulcın ben cok yazmıyorum ama sureklı takıp edıyorum berlıne gelecegını duydum aslen nerelısın yoksa tanıs cıkabılırmıyız bende berlınde yasıyorum marıendorf ta bu arada adım sureyya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…