günaydın kızlar...herkese iyi bir hafta diliyorum..ben cuma akşamı regl oldum c.tesi tartıldım dr da sadece 600 gr vermişim 95 çıktım moralim bozuldu tabi...diyetimi bozmamış ama akşamları şu sigarayı bırakma meseslinde patlamış mısır çekirdek falan yedim ve spor da yapmadım kaşık kaşık yağ yemiş gibi olmuşsun dedi dr..bu ghafta spora ağırlık vermem gerek..
sena abla şu müsli olayını bendemi denesem :26:
ama ben sütte eriyince yiyemiyorum
ama bulabilrsem alıcam deniyicem inş bu sefer alışırımda
79 rakamını daha çabuk görürüm
günaydın arkadaşlar sena tükanı açmışıngeçmişe baktım şöyle bir ah ah eski hali nerde bu topiğin oku oku bitmezdi kaçaklaaaaaaaaaaar kaçaklaaaaaaaar bi yakalarsam
canım hoşgeldin ilk ne yap biliyonmu şu anki halinden bir foto sakla ve 2 ay sonra karşılaştırırsınsu diyette büyük rok oynuyor kesinlikle 3 lt tüketmeğe çalışmalısın
yeşilçayı günde 2 kupa öneriyorlar bence diyeti eziyeteçevirme maydanoz suyu vs kilo verimin durduğunda bir kozun olur hepsini biranda yapma derim
öğrendiğim ve uyguladım kadarıyla anlatmaya çalışıym
ilk olarak ekmek yerine tam tahıllı yada çavdar ekmeğini tercihet bunlar hem bağırsaklara faydalı hem tok tutuyor
akşam menünü çok hafif tut ve geç yeme .
çok acıkırsan gece süt yada yağsız yıpurt tüket
et yerken salatayla birlikte tüket metobolizma için
sebze yemeğiylede yoğurt
ara öğünleri atlama
menünü paylaştıkça arkadaşlar yorum yaparlar canım daimi ol inşşş
canım müsli yemeqe ne zaman başladın kilona dikkat ettinmi hiç düşmeye başladımı kilon..
maşallah çoookk şekerrrr
sağol canımmm
canım su oranın çok az en az 2.5 litre içmelisin yoksa kilo vermen zorlaşır sende müsliye başlamışsın kilonda bir fark varmı cnm..
çizelge için burayı oku canım http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
altınçileği sakın kullanma (hapını ) kesinlikle önermiyoruz meyvası var meyvasını tüketebilirsin çok isteklisin kilo vermede ama unutma hemen almadık bu kiloları mucize ile hemen verelim
menün yazdıklarından oluşuyorsa çok yalın günlük 1200 kalori almaya çalış unutmaki bizim burda yapmaya çalıştığımız sağlıklı kilo verebilmek az koloriye bünyen alışmasın çok çok az menün bu şekilde metobolizmana yazık vee spor yapmaya çalış
kıdemlilerrrrrrrrr bişeyler yazın
kızzzzzzzzz noldu sana için isyanlardadır senin doldurup bağyapıyor senin bünye boşalt boşallllt :)
müsli olayını merakla izliyorum hadi bakalım akşam yemeği yerine yiyip aç kalmıyorsanız harika
he kıss açtım dükkanıcanım çok rahat doyuyorum içindeki yulaf ezmesi ve myvalar sabaha kadar tok kalmamı saqlıyor sabah kalkınca bile açlık hissetmiyorum çok aşırı yemek yiyen biri belki acıkabilir ama bende böyle bişey olmadı
canim masallah ins böyle devam eder kilo vermen ama bak aklima ne geldi,moralinide bozmak istemiyorum ama,bi ara banada öyle olm,ustu hergün 300 400 eksiliyodum ama sonra farkettimmki tartimin pilleri zayiflamisdegistirince farketmistim aci gercegi,ins senin tartinin piulleri saglamdir
ayy çatlıcam gülmektenn alt kattaki komşumun baskülü dijital deqil önceki gün onda tartıldım 64 geldim dijitaller fazla tartıyor ya bizimkinde 66.7 geliyorum pil konusunda çok hassasım cnm merak etme düzenli olarak deqiştiriyorum
Günaydın hatunlar güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu,paralı bir hafta geçirmeniz dileğiyle inş.bu cuma hepimiz eksilerde oluruz.
Haftasonu giremiyorum malüm temizlik,misafir,birde oğluşumla zaman geçiriyorum şimdi sabah işe geldim hemen açıp geçmişi okudum aklımda kaldığı kadarıyla;
Yeni gelen arkadaşlar duygu ve zeynep ceylan hoşgeldiniz umarım hepberaber kilolarımız yok olur.
Kristaltane tebrikler...
gülçin tatlım maşallah kızlar zaten söylemişler ama kaşın gözün pek güzel allah nazarlardan korusun.minik kuzunda çok tatlı maşallah kız çocuklarını süslemesi ayzı zevk olmalı ...annesi benim için öp.resimler arasındaki farka gelince bariz farkakrabanıza cevabını vermişsin ağzına sağlık.niye kıskançlık yaparlara anlamam....sende bozağını tut sporunu yap sende zayıfla sanki elinde alan var:)
seher canım öncelikle kızın kartpostal gibi maşallah allah nazarlardan korusun civcivler koynunda allahım ne şeker öyle maşallah...seninde kilo farkın çok belli incelme var.böyle sizler resimleri ekledikce aradaki farkları görmek yorumları okumak güzel oluyor.tebrikler canım...
nilgün canım sitem yapmışsın haklısın bazen bende düşünyorum listeye bakıyorum o kadar kişiyiz sohbete bakınca 5-6 kişi ancak yazışıyor.topiği canlandıran derya yok ne güzel her ilk gelene mrb derdi herkesle bilgilerini paylaşır motive ederdi.umarım en kısa sürede aramıza girer...nilgün canım sen yedikçe yiyor sonra pişman oluyorsun bende öyleyim.mümkün mertepe evde abur-cubura yer verme kendine özel sebze yemeği pişir...hoşuna giden sana olmayan bir kıyafetini gözle gözükecek yere as...ben pembe pantolonumu açığa çıkardım arada elime lıp üstüme tutuyorum.albümlere bakıyorum eski halimi görüyorum...hoşuna giden zayıf kişilerin resmini buzdolabına as yada mutfağa dolabın üstüne hedef kilonu yaz bizde kilo veren kızların ismini yaz izlemm banuu tülay vb.onları görünce vazgeçersin...dikkat et canım canına yazık kusmak istiyorum midem allak bullak demişsin.hasta olmamaya çalış kendine dikkat et...
senacım walla müsli firması sana her ay canlı reklamımızı yapıyorsun diye müsli hediye etmeli.Topikte herkes müsliye başladı:)dediğin gibi bende akşamları tüketeceğim ama haftada 4 yada 3 gün akşamları tüketmeyi düşünüyorum...onun dışında normal yemeğimi yerim.çünkü evden işe eskisi gibi yemek götürmüyorum burada kebapçı var mangalcı var.bazen hazır çorba içiyorum...insan sulu sıcak yemek midesine girsin istiyor...
zekiye canım senide tebrik ediyorum walla menülerini okuyorum sen ve misafir 1001 çok az yiyorsunuz birde burcuuu öğle ve akşamı birleştiriyor bazende ufak tefek şeylerle geçiştiriyorsunuz..bu gidişle kilolar gider inş.
sadece müsli firmaları deqil nesfit firmasıda ödüllendirmeli beni çünkü nesfitte diqer topikte bir arkadaşıma aynı etkiyi gösterdi müsli kullanmak istemeyenler nesfiti denesinler hangisinde sonuç alırlarsa ona devam ederler alamazlarsa hiçbirini yemezler
sehercim maşallah kızına...Allah esirgesin...:) meraklanmasın kuzenin canım 2 yaşından sonra benim kızında saçları çıktı gürleşti sarı kafalar böyle oluyor :)ben hiç birşey yapmadım kendiliğinden ilk anneden doğma saçını kestik sonra gürledi dur son ahlini ekliym sana Eki Görüntüle 179248
günaydın regl zamanı zaten fazla çıkıyor canım sen gene vermişin sporla diyet en güzelii amaaaa kuru yemişi yemeyeli ben aylar oldu hayatından çıkarmalısın
merhabalar kızlar günaydınlarrr...
bugün yeni bir hafta ama ben hala aaynı kilodyım aayyy kaçamaak yok... düzenli wc de gidiyorum aama gram oynamıyo
sanırım vücudum bana savaş açtı kilo vermek istemiyo
bendemi müsli kullaansam acaba :97:
slm kızlar ılgılenen tum arkadaslara teskkurler sagolun ıns vercez kıloarı hep beraber ya bıraz yavan oluyoda ınanın bırde calısınca bıde 2 cocuk evde buyuk basedemıyom fırsat buldukca yıyom ıste yane kendıme ayıracak pek vaktım yok allahtan yarım gun calısyok yoksa neyaparımm bılmem kucuk kızımda cok yoruyo bu aralar ıns dıkat etmeye calısacagım bıde bu 3 lıtresu normalmı sıcakmı ıcmek daha ıyı sıcak derken ılık ıcmekmı daha ıyı acaba su muslının hangısı daha faydalıkı yada nesfıtmı faydalı ve nıye haaftada 3 gun heraksam yenmezmı benım tuvalet problemım yok sukur kusura bakmayın cok soru soruyorum ama hayatımda ılk defa dıyet yapıyorum 2 sene onceye kadar 60 kıloydum yane kılolar geldıkce gelıyo ıns hep beraber verırız
canım denemekten bişey kaybetmezsin zaten bütün müsliler diyet ürünü hiçbir zararı olmaz denemek istersen bir dene baktın işe yaramıyor bidaha almazsın
merhabalar kızlar günaydınlarrr...
bugün yeni bir hafta ama ben hala aaynı kilodyım aayyy kaçamaak yok... düzenli wc de gidiyorum aama gram oynamıyo
gülçin canım düğünde herkes şaşıracaktır.perşembeye kadar da bu hızla devam edip birde lavabo sorununu ortadan kaldırısan süper olur.artık resimleri eklersinCook tesekkür ederim canlarim benim,
nasil motive oluyor , nasil daha da rejimime baglaniyorum bilseniz
Günayyyyddddin hatunlar,
kalktigimda 9'du anca gelebildim.
Yahu saat 11 oldu hala kahvalti yapamadim,
icimden gelmio hemen yemek yemek.
Ama cokda gece kaliyorum bu sefer.:26:
Bu arada Persembe günü Berlin'e kuzenimin dügününe gidiyoruz.
O yuzden dolayi daha da dikkatli olmam gerek yedigim ictigim konusunda.
slm kızlar ılgılenen tum arkadaslara teskkurler sagolun ıns vercez kıloarı hep beraber ya bıraz yavan oluyoda ınanın bırde calısınca bıde 2 cocuk evde buyuk basedemıyom fırsat buldukca yıyom ıste yane kendıme ayıracak pek vaktım yok allahtan yarım gun calısyok yoksa neyaparımm bılmem kucuk kızımda cok yoruyo bu aralar ıns dıkat etmeye calısacagım bıde bu 3 lıtresu normalmı sıcakmı ıcmek daha ıyı sıcak derken ılık ıcmekmı daha ıyı acaba su muslının hangısı daha faydalıkı yada nesfıtmı faydalı ve nıye haaftada 3 gun heraksam yenmezmı benım tuvalet problemım yok sukur kusura bakmayın cok soru soruyorum ama hayatımda ılk defa dıyet yapıyorum 2 sene onceye kadar 60 kıloydum yane kılolar geldıkce gelıyo ıns hep beraber verırız
Günaydın hatunlar güzel,sağlıklı,mutlu,huzurlu,paralı bir hafta geçirmeniz dileğiyle inş.bu cuma hepimiz eksilerde oluruz.
seher canım öncelikle kızın kartpostal gibi maşallah allah nazarlardan korusun civcivler koynunda allahım ne şeker öyle maşallah...seninde kilo farkın çok belli incelme var.böyle sizler resimleri ekledikce aradaki farkları görmek yorumları okumak güzel oluyor.tebrikler canım...
kurtuldum sonunda civcivlerden üstünden indimiyordu hayvanlarısağol canım inş daha fazla verip hedefimize ulaşırız
platesimi yapıp geldim kızlarrr :79: ayy nasıl vücudum rahatlıyor ve başlayalı 2 hafta olmasına raqmen vücudumda belirqin bir sıkılaşma var 3-4 hafta önce 40 beden etek almıştım dün dışarı çıkarken giydim etek belimde bir saqa bir sola oynuyor koçiş sonunda yeter artık zayıflama kıyafet yetişmiyor sana diyerek istanbul sokaklarında kovalıcak benii
sporumu 2. haftan asıyorum leslidemi beni baydı ne çabuk sıkılıyorum herşeyden havalar bir düzelsede kendime gelsem :2:
[/B][/COLOR]
ahada dikkatli hesap yap cuma ağır gelmesehercim maşallah kızına...Allah esirgesin...
ben de kuzenime söyliyeyim endişelenmesin...inşallah çıkar en kısa zamanda...
daha hamileyken birsürü toka almıştı takarım kızıma diye..şimdi çok üzülüyor..
bilmezmiyim sadece benmi eşimdaha kızımız dünyaya gelmeden hayaller kuruyordu çok sever süsü şimdisaçı uzadı ama toka takmak imkansız nefret ediyor kızım
bu arada dün dolaptaki revaniyi yemeden yattım
ama bugün büyük bi sınav beni bekliyor..annemde gün var...dolma börek pasta tatlı....
ahh ahhhh...ama öğle yemeği yerine yiycem onları...fazla kaçırmadan tabi...
herkese iyi günler...ben kaçtım annem bekliyor...
öqlen yemeqi için küçük bir mola
afiyet olsun
kaçıncı haftan sıkma canını bünyenin icabına bakarsın sen bir direncek 2 direncek sonunda eriyecekmerhabalar kızlar günaydınlarrr...
kurtuldum sonunda civcivlerden üstünden indimiyordu hayvanlarısağol canım inş daha fazla verip hedefimize ulaşırız
platesimi yapıp geldim kızlarrr :79: ayy nasıl vücudum rahatlıyor ve başlayalı 2 hafta olmasına raqmen vücudumda belirqin bir sıkılaşma var 3-4 hafta önce 40 beden etek almıştım dün dışarı çıkarken giydim etek belimde bir saqa bir sola oynuyor koçiş sonunda yeter artık zayıflama kıyafet yetişmiyor sana diyerek istanbul sokaklarında kovalıcak benii
sporumu 2. haftan asıyorum leslidemi beni baydı ne çabuk sıkılıyorum herşeyden havalar bir düzelsede kendime gelsem :2:
[/B][/COLOR]
ahada dikkatli hesap yap cuma ağır gelme
afiyet olsun
kaçıncı haftan sıkma canını bünyenin icabına bakarsın sen bir direncek 2 direncek sonunda eriyecek
teşekkür ederim cnm
ya ne olur su cızelge ıcın bı yardım edın 1 saatır urasıyom yapamıyorum bırı:: bana yapabılırmkı acaba ofyya yapıstırıyom formata uygun deyıl dıyo ne olur yardımm arkadaslarrrrrne becerıksız kadınımya guya okumusum bıde acıl yardımm:84::84:
cnm bilgilerini bana ver ben sana yapayım
selam gulcın ben cok yazmıyorum ama sureklı takıp edıyorum berlıne gelecegını duydum aslen nerelısın yoksa tanıs cıkabılırmıyız bende berlınde yasıyorum marıendorf ta bu arada adım sureyyaCook tesekkür ederim canlarim benim,
nasil motive oluyor , nasil daha da rejimime baglaniyorum bilseniz
Günayyyyddddin hatunlar,
kalktigimda 9'du anca gelebildim.
Yahu saat 11 oldu hala kahvalti yapamadim,
icimden gelmio hemen yemek yemek.
Ama cokda gece kaliyorum bu sefer.:
Bu arada Persembe günü Berlin'e kuzenimin dügününe gidiyoruz.
O yuzden dolayi daha da dikkatli olmam gerek yedigim ictigim konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?