80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım inanki doyuruyor yani ben çok rahat doyuyorum sanırım içindeki yulaf ezmesinin faktörü çok büyük ben yedikten sonra üstüne 2 bardak su içiyorum 1 saat sonra falanda bitki çayımı içiyorum bunları yaparken hiç açlık çekmedim ben geçen hafta peribiyotik müsli kullanmıştım gün aşırı wc ye çıktım bu hafta keten tohumlusunu aldım hergün wcye çıkıyorum sanırım bu daha etkili oldu bnm bünyemde bundan sonra hep keten tohumlusunu alıcam deneyerek öqreniyoruz zaten herşeyi

gülçin maşallah nasıl da belli giden fazlalıklar bundan sonrada azmin daim olsun cnm
maşallah seher allahım nazarlardan korusun çok tatlı cimcime allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin sana

hoşgeldin ceylan

sena müsliyi sütle karıştırınca süt tadı geliyormu cnm ben sütü hiç içemem müsli tadını değiştiriyorsa eğer denemeyi düşünüyorum

inşallah bendede işe yarar canım çoookkk uzun zamandır yerimde sayıyorum çünkü. son 3 aydır diyet yapmıyorum basküldeki azalmalar beni motive edecek biliyorum.ben uzun süreli açlıga gelemiyorum bende düşük şeker var müsliden sonra sen hiç bir şey yemiyorsun anladıgım kadarıyla ben bi meyveyle falan ara öğün yapmak zorunda kalabilirim dediğin gibi deneyerek göreceğim bakalım nasıl olacak bende formun müslisi var o bitsin bende doga markasını denerim artık

herkese iyi geceler kızlar inşallah yarınla birlikte başlayan yeni haftamız hepimiz için çokkk güzel geçer her açıdan ben kaçayım malum yarın iş günü

canım içindeki yulaf ezmesi tatsız tutsuz bişey sütün tadını deqiştirmez ama içinde kutulmuş meyva parçaları var ve keten tohumunun tadı var bende sütü içemezdim diyete başladıktan sonra hemde şekersiz içmeye başladım müsliyi yoqurtla falanda yiyebilirsin ama bence sütle çok daha güsell ..

doktor müsli yedikten sonra bişey yemeyin dediqi için ben yemiyorum sonrasında bişey yenirse aynı etkiyi verirmi bilemicem cnm sen bir dene istersen keten tohumlusunu al o daha çok etki gösterdi bak resmini yükliyim sana

arkadaşalr bende yatıyorum bugün çok yoqun geçti çok yorgunum hepinize iyigeceler tatlı rüyalar bu arada menümü paylaşıp öyle gideyim

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
kaşarlı tost
yeşilçay

ara
3 günkurusu

öqleden sonra
tarhana çorbası
orman kebabı
pilav
salata
ayran

ara

akşam
müsli
kayısılı form

3 litre su
ve Sena qiderr

kızlar benim günüm bol kaçamaklıydı menümü yazmıycam ama çok hareketli birgün geçirdim eve dönüncede koşu bandında yürüdüm sonrasında mekik çektim oturunca anladım ne çok yorulduğumu benden de herkese iyi geceler

kızlar az önce resim çektim ve eski yeni halim kimse yoktu çektiremedim anca bukadar oldu açık renk ve kapalı renk giyinerek çektim daha çoooooooooook kilo vermem gerek

son 2 resimde belinin inceldiği belli oluyor.bariz incelme var.devam bırakmak yok

hay ben bu bahar havasını .artık kendimize gelelelim ya

ben de yakıştıramıyorum gerçi şimdi başka sebeplerden ben de onu kendi yanıma yakıştıramıyorum ya..neyse.. insana hakketen kendinin ne olduğunu tokat gibi gösterecek bir resim lazım ki ona göre artık dur diyelim..

inşallah bunu yaparken sözleriyle destekliyordur seni..eşi zayıf olanın işi daha zor yani burnunun dibinde fit bir adam varken insan kendinden utanıyor.takmayan kadın görmedim daha..

öyle deme hepimiz yaşıyoruz.ben de yaşıyorum ama beraber bu mücadeleden başarıyla çıkacağız..

asıl varya bu haftasonları bizi mahvediyor.mesela sabah kahvaltıda kaçamak yaptık mı kan şekerimizi dengeliyemiyloruz ve yediklerimizden dolayı çabuk acıkıyoruz.şahsen ben kaçamağı toparlıyamıyorum o yüzden yapmamam lazım.

hoş geldin..su içmek eriyen yağların zararlı maddelerin vücuttan atılmasını sağlıyor.su içmezsek kilo veremiypruz kim ne derse desin.ama saf su çaylar dışında.ama illa 3 lt diye zorlama kendini bana diyetisyen parçalama kendini 2 lt yeter demişti.ha fazlasını içebiliyorsan iç.

İYİ geceler hatunlarr

maşallah hafta sonu herkes için bol kaçamaklı geçmiş sanırım .bende o kervandayım malesef ama yılmak yok yola devam .

gülçin maşallah ne kadr fark etmişsin yaa .. çokta güzelmişsin bu arada =)

esmer gülcincim cidden seni ayakta alkışlıyorum çok güzel zayıflamışsın bravo azmine valla

darısı başıma :97:

Tesekkürrr ederimmmmmm

Canim benim, cccoook tesekkürler.
Azimini hic yitirme canim, herseyi sabirla basaricaz beraber.

Canim benimmmmm:78::78::78::78:
Cok tesekkür ederim yüregi güzel arkadasim.

gülçin gerçekten harikasın. ayrıca çok güzelsin kaşın gözün pek güzelmiş

Cok tesekkür ederim balimm benimm, nasil utandim anlatamam:78::78:...

Canimm benimmmmm coook sagolasin yol uzun balim, ha yavas ha hizli ama bir sekilde bitircez

Ahahaahah Burcu'm ne güldüm, ömrün uzun olsun emiii
Cook tesekkür ederim canim benim kizimla benim icin yapilan iltifatlardan ötürü
Olar annem, feda olsun Hello Kitty'ler sana :76::76::76:

gülçin abla aziminden dolayı kutluyorum bariz fark çok belli
özellikle belin baya incelmiş ve kilonu hiç belli etmiyosun

Azimli kuzum benimmmmm cooooook coook tesekkür ediyorum
Aman ben seni yemege götüreyim mi annem oldugum kiloyu göstermedigim icin

Aminnnnnn insaAllah hep beraber o azmimiz cogalsin tatlim benim

Ayyyyhhhhhhhh cccooooooook tesekkkürler tatlimmmm:78::78::78::78::78::78::78::78:
Farkin belli olmasi beni nasil MEST eti nasil MEST etti anlatamammmmmm:119::119::119::119::119:

Hepinize cok cok, kocaman kocaman tesekkürlerimi ediyorum fistiklar..
Yolu daha tam anlami ile yarilayamadim bile, insaAllah en azimli günlerde hedeflerimize ulastigimizin en güzel kanitlari olan resimlerimizi kapistirmak niyeti ileee hepiciginizi öptümmmmmm

Ohooo ooooo seninde maasaAllah'in var canim benim, neden öyle diyorsun!
O kadar sorunlarin icinde yüzen ama hala dimdik ayakda duran kadin gibi kadinsin!
Elbetteki kacamaklarimiz oluyor, hangi birimizin olmadi ki ?
Ama yarin senin günün olsun, birak gitsin dertlerin, tasalarin gram dahi olsa kücümsemeden sevine sevine sana veda eden kilolarinla
Ben sana cok inaniyorum, ne olursa olsun kendini birakmadigini görmek,
beni umutlandiriyor, beni daha da güclü hissetmeme sebep veriyor.
Cünkü: BENDE BIR KADINIM!
Hersey gönlünce olsun canim, mutlu ol....

91 kiloyum burda arkadaşlar

bu da şuan yani 79 kiloyum diyete devam ediyorum hedefime ulaşana kadar 3 ayda verdim kilolarımı

Bravooooo tatlim vallahi bravvvoooooooo
Mükemmel duruyorsun, emin ol buna.
InsaAllah hedefimize az kaldi,boooool boooool azimli günler tatlim

kızlar az önce resim çektim ve eski yeni halim kimse yoktu çektiremedim anca bukadar oldu açık renk ve kapalı renk giyinerek çektim daha çoooooooooook kilo vermem gerek

Kurban olurum seni YARADAN RABBIMEEEEEEEEEEEEEE
Allah nazarlardan esirgesin Seher'im öp melegini benim icinn maasAllllaaaaahhhh

Canim toplamda ictigin hersey 3ltve (azicik da üstü de olabilir) olsun.
Ama herseyin fazlasi zarar..
Lütfen ictiklerinin cogunlugunu SU'ya ver!!!!!!!
Yesil cay ic, ama günde 2 kere olsun.
Ama booool boool su ic.
Benim kilo vermemdeki ennn büyük ve en güzel etken: SU. <---- O benim vazgecilmezim
Ekmek konusuna gelince, kahvaltilarda en fazla 2 dilim yemeni öneririm tatlim.
Rabbim yavrularini basgislasin canim, bol bol iradeli günler

Gülcin uykuya kacar, hayirli uykular hepinize....
Not: Bizim topigin yeni cikan bu halini hic sevmiyorum,
nerde yahu o sayfalar dolusu konustugumuz,
sen sakrak günlerimiz ??????
Hepiniz duruldunuz ask olsun kizlar ne diyim..... :26:

günaydın kızlarrrr kapalı soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler sunuyorum kızlar burda çok karanlık bir hava var şuan sanki içim ürperdi Rabbim hayırlı yaqmurlar nasip etsin ben yaqmuru çok severim hava okadar karardıki nerdeyse ışıqı yakıcam arkadaşlarr bugün itibariyle kilomu söylemicem cumaya süpriz olsun çok heyecanlıyım

sena merhaba resmini ilk gösterdiğin müsliden bulamadım gene doğanın üstünde çıtır müsli yazıyordu ondan aldım katkısız içinde azcık mısır var keten tohumludan vardı almadıydım bunun da faydası olur inş napıym bunu yiycem bu gün başlarım inş hafta sonu faciam nerdeyse 1 kilo artıdaydım sabahetkisini görmeye ne zaman başladın sen bende senin gibi faydasını görürsem ne güzel olur ya

canım hangisini aldın meyveli yulaf gevreqi olanmı yoksa soyalı olanmı.. ben 69.6yken o akşam yedim (akşam yemeqi yerine) ertesi sabah 68.3 e düşmüştüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…