iyi akşamlar kızlar çok yogun bir gündü .bi bakayım dedim ne olmuş ne bitmiş
damlalar kızının resmine bayıldım çok hoş bi poz maşallah çok tatlı bi kızın var
gülçincim azmin ve iraden gerçekten çok güzel ve sonuç resimlerdende belli
hasretim bir sen yaşamıyorsun canım emin ol bende daha hiç bilmem sıfır kaçamaklı 1 hafta geçireyim önemli olan ipleri tamamen salmamak inşallah ulaşacagız hedef kilolarımıza tatlım
sena bu müsliyi bende deneyeceğim akşamları ama haftanın en fazla 3 günü yapabilirim herhalde 2 kaşıkta yeteceğini pek sanmam ama bi deneyeyim bakalım
gülçin maşallah nasıl da belli giden fazlalıklar bundan sonrada azmin daim olsun cnmSelam fistiklar.
Dün hic giremedim, cok güzel ve bir o kadarda yogun gecen birgündü
Eve geldigimizde sabahin 4:30'du.
Dün zayiflama hapi kullanan akrabamizin evine gittik.
Aman beni gördü ki soke oldu
Bu halin ne sende mi kullanmaya basladin coook karsi oldugun hapi dedi alayci bir sekilde.
Bu elime gecen firsati kacirmadim tabi :
Yok canim, ben kolay yoldan ardindan da taslanan agacin meyvasini yemeyi sevmiyorum.
Benim isim azim, hazira konmak degil diyince suratindaki o ifadeyi görmeliydinizDünkü alisveris gezimizden birkac kare cekildik,
eski yani 1.5ay önceki halimin de resimini koyacagim.
Aradaki 7 farki siz bulun
Bu benim kuzenimin nikahindaki 87kg halim (27 Subat)
Buda dün cekildigim 74kg halim (16Nisan):78:
maşallah seher allahım nazarlardan korusun çok tatlı cimcime allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin sana:) meraklanmasın kuzenin canım 2 yaşından sonra benim kızında saçları çıktı gürleşti sarı kafalar böyle oluyor :)ben hiç birşey yapmadım kendiliğinden ilk anneden doğma saçını kestik sonra gürledi dur son ahlini ekliym sana Eki Görüntüle 179248
Slm ıy aksamlar ben dunde yazdım ama sanırım gormedınız bende ıstanbuldan katılıyorum vermek zorundaoldugum 22 kılo var su ankı kılom 82 500 sorum olacaktı sıze ya gunde 3 kılo su ıcmek sartmı zaten 3 kupa 300 gramlık yesıl cay ıcıyorumsabhlarıda 300 gramlık kuppada elma sırkelı sıcak su ıcıyom cıde bunun ustune 3 lıtre su ıcmem gerekıyomu butun bunları ıcerken maydanoz suyuda ıcsem karısırmıkı bıde ekmek meselesı kımı tamamen kes dıyo kımı aksam harıc 2 ogun 2ser dılım ye dıyo aman kafam cok karıstı bı cevap yazarsanız memnun olurum artık bende burya dahıl olmak ıstıyorum bu arada yas 31 boy 1.63 kılo 82 ısatnbuldan katılıyorum adım ceylan zeynep ama genelde ceylanı kullanırlar ıkı kızım var bırı 11 bırde 1 yasında zaten bu son 12 kılo kucuk kızmdan hedıye kusura bakmayın kafanızı sısırdım herkese ıy aksamlarr
canım inanki doyuruyor yani ben çok rahat doyuyorum sanırım içindeki yulaf ezmesinin faktörü çok büyük ben yedikten sonra üstüne 2 bardak su içiyorum 1 saat sonra falanda bitki çayımı içiyorum bunları yaparken hiç açlık çekmedim ben geçen hafta peribiyotik müsli kullanmıştım gün aşırı wc ye çıktım bu hafta keten tohumlusunu aldım hergün wcye çıkıyorum sanırım bu daha etkili oldu bnm bünyemde bundan sonra hep keten tohumlusunu alıcam deneyerek öqreniyoruz zaten herşeyi
gülçin maşallah nasıl da belli giden fazlalıklar bundan sonrada azmin daim olsun cnm
maşallah seher allahım nazarlardan korusun çok tatlı cimcime allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin sana
hoşgeldin ceylan
sena müsliyi sütle karıştırınca süt tadı geliyormu cnm ben sütü hiç içemem müsli tadını değiştiriyorsa eğer denemeyi düşünüyorum
inşallah bendede işe yarar canım çoookkk uzun zamandır yerimde sayıyorum çünkü. son 3 aydır diyet yapmıyorum basküldeki azalmalar beni motive edecek biliyorum.ben uzun süreli açlıga gelemiyorum bende düşük şeker var müsliden sonra sen hiç bir şey yemiyorsun anladıgım kadarıyla ben bi meyveyle falan ara öğün yapmak zorunda kalabilirim dediğin gibi deneyerek göreceğim bakalım nasıl olacak bende formun müslisi var o bitsin bende doga markasını denerim artık
herkese iyi geceler kızlar inşallah yarınla birlikte başlayan yeni haftamız hepimiz için çokkk güzel geçer her açıdanben kaçayım malum yarın iş günü
kızlar az önce resim çektim ve eski yeni halim kimse yoktu çektiremedim anca bukadar oldu açık renk ve kapalı renk giyinerek çektim daha çoooooooooook kilo vermem gerek
haklısın güzelim yaa...çok sıkıcı olmaya başladı...
kaçamaklar desen aldı başını gitti...
bence tek sebebi bahar havası çarptı bizi:86::86::86::86::86:
eski halimize dönsek iyi olur..
son iki resim mi yeni??
bi 5-6 kiloyla fazlalıkların gidecek gibi duruyor canım....
kucağındaki de kızın galiba..Allah bağışlasın...onu görünce birden kuzenim sandım seni..o kadar benziyor ki anlatamam....
yanılmıyorum kız değilmi??
saçı çıkmadı mı yoksa kestirdiniz mi??
kuzenimin kızı 2 yaşına yaklaştı ama saçı çıkmıyor yavrumun...
ama çok şeker...yurt dışındalar bi de...çok özledim...
ilk kilolu halimi fotografta bildim ben biliyomusun. eski kiloma 15 eklemişim düşün farkında degilim hala. herkes diyo nekadar cok kilo almışsın diye. bende biliyorum aldıgımı ama görüntümün baya bi degiştigini fotografta farkettim. baskülümde yoktu. nasıl bi kafaysa okadar aynaya bakıyosun ama oyle göremiyosun kendini. fotoma baktıkça baktım nasıl moralim bozuldu anlatamam. kendimi eşimin yanına yakıştıramaz olmuştum.offff en yakın zamanda eski kiloma dönmek istiyorum. hatta onunda altına inicem inş.
canım adın neydi tanışmamıştık sanırım
çok haklısın insan kendini anlayamıyor baskül olsa neolacak anlamıyor insan 2 şer li 1 erli alıyoruz kilolarıah ah kilo insanı yaşlıda gösteriyor benim eşimde öyle fit ki dikkat ederki kendine adamcağız benden çok seviniyor kilo vermeme benden çok ilgileniyor sağlığımla
valla canim oluyoda iste,sonra ugras dur oysa pazartesiyede söyle 200 300 gr +da basliycagimiza -de baslasak :) ya monti topiginde var öyle 2 ay kacamaksiz devam eden sanirsam masumumda yapmsiti zamaninda uzun bir süre kacamaksiz ben en fazla 1 hafta dayanabiliyo,.cok iradesizim cookk bu iradeyle nasil kilo vereceksem onuda bilmiyom,bosuna ugrasiyom galuba
ben haftada 1 günü daha dogrusu pazar gününü serbet bıraktım kendime. çünkü geç kalkılıyor. dışarıda olunuyor falan düzenli olmuyor. serbest dedim ama oyle cok sakıncalı bişeyide yemiyorum. herkes ufak tefek kaçamaklar yapıyor bencede. keşke olmasa ama oluyor. sen boşa çabalıyorum diye düşünme. muhakkaki mükafatını görürüsün. ama kaçamak bile sınırlı olmalı. başlarda ben derdim yedim nasılsa aman azdaha yiyeyim. yok olmuyor oyle şimdi tadımlık yiyorum. yemek istedigim zaman kafamı koca göbegime çeviriyorumozaman iştahım kaçıyor. buraya katıldıgımdan beride aklıma cuma gününü getiriyorum ya artı çıkmayı yada eksi çıkmayı seciyorum. kendini bırakma sakın. bu aslında en büyük bahane çok iradesizim deme. irade senin elinde
Slm ıy aksamlar ben dunde yazdım ama sanırım gormedınız bende ıstanbuldan katılıyorum vermek zorundaoldugum 22 kılo var su ankı kılom 82 500 sorum olacaktı sıze ya gunde 3 kılo su ıcmek sartmı zaten 3 kupa 300 gramlık yesıl cay ıcıyorumsabhlarıda 300 gramlık kuppada elma sırkelı sıcak su ıcıyom cıde bunun ustune 3 lıtre su ıcmem gerekıyomu butun bunları ıcerken maydanoz suyuda ıcsem karısırmıkı bıde ekmek meselesı kımı tamamen kes dıyo kımı aksam harıc 2 ogun 2ser dılım ye dıyo aman kafam cok karıstı bı cevap yazarsanız memnun olurum artık bende burya dahıl olmak ıstıyorum bu arada yas 31 boy 1.63 kılo 82 ısatnbuldan katılıyorum adım ceylan zeynep ama genelde ceylanı kullanırlar ıkı kızım var bırı 11 bırde 1 yasında zaten bu son 12 kılo kucuk kızmdan hedıye kusura bakmayın kafanızı sısırdım herkese ıy aksamlarr
Merhabalar,hoşgeldiniz.Kıdemli arkadaşlar daha iyi bilir ama bence de ekmek sabahları olmalı.Ben her sabah ince bir dilim yiyorum.Çayı çok içmeme ve su ihtiyacı hissetmeme karşın 2 litre su içmek için gayret gösteriyorum.Bazen olmuyor ama içsem daha iyi olacak.Arkadaşlar sanırım bu konuda size bilgi verİirler TESEKKKURLER ARKDASIM AMAN SU ICMEK COK GUZELDE WC OLAYI MAHVEDIYO INSANI INANIN KILO VERCEN DIYE EVDEN DISARI CIKAMIYOM
daha akşam ekmek yiyerek zayıflayanı görmedim.sadece sabah.ha çok kilolu olursun 95-100 falan o zaman dengeyi sağlamak adına belki 1 dilim olur.ama asla yememelisin..wc yede bir süre sonra alışıyor ama kafana dikip içiyorsan aynı hızda su vücudu terkediyor.yani yavaş yavaş içmek lazım suyu.o zaman hücreler suyu daha iyi emdiği için çabuk wc ye çıkmıyorsun..
Herkese tesekkurler arkadaslar bu cızelge nasıl yapılıypr acaba hos cokta super bır kıloda deyılım ama ıns olcak bıde tahmını haftada 1 kgmı verılmesı gerek bıde cu altın cılek olayına ne dıyosuzunz arkadaslar alsamda dıyetle beraber kulansammı yoksa aynı tepmodamı devam etsem kılo vermek ıcın deyıl benım altın cılek almak ıstemem ıstahım cok kesılmesını ıstıyom dunya kadar sıvı tuketyom ama hala ac gıbıyım mesela bugun sabah bır yumurta ılık sırkelı su ve yesıl cay ıctım ogle corba bır dılım ekme yedım arada salatalık yedım aksam koca bır kase saltayı yedım sımdıde yesıl cay ıcıtım hergun ılla 3 bardakmı ıcemek gerekıyo yeswsıl cayı daha fazla ıcılebılırmıyım ıde hergun ılla et balık tavuk tarzı seyelr yemek gerekıyormu herkese ıy geceler
yeşil çay 3 bardak yeterli çok içme tansiyonun düşer hatta 2 fincan bile içebilirsin.et,tavuk vs protein olduğu için tabiki gerekli vücuda ama canın istemiyorsa yeme.kimin evinde o kadar düzenli yeniyor yani öğle akşam sebze ye istersen ama diğer gün herhangi bir eti al sofrana..
altınçilek bir fiyasko.sakın alma illa bi şey alacağım dersen ender saraç ın 7 maddednin olduğu ilacını al.kullanan arkadaşlar memnun.bu topikte kullanan yok sanırım da benim iş arkadaşları kullanıyor.
ben o kadar yemeye çok rahatsız oldum başım korkunç ağrıyordu.ilaç aldım yattım daha 1 saat oldu kalkalı.midem berbat moralim sıfır.karar almak mesele değil uygulayabilecekmiyim bilmiyorum.inşallah gzel bir gün olur.
soda içtim şimdi hala fenayım.sabah inşallah wc ye çıkarım da içimdeki kötülükleri ardımda bırakırım.
sanırım sporu bırakmak da beni böyle güçsüz ve moralsiz yaptı.aman sporunuzu bırakmayın..
esmer gülcincim cidden seni ayakta alkışlıyorum çok güzel zayıflamışsın bravo azmine valla
darısı başıma :97:
gülçin
gerçekten muhteşem olmuşsun buarada yüzünde çok güzel hayırlı bi şekilde hedefine ulaşırsın işallah resimde gerçekten fark etmiş ay darısı başımıza ben daha 1 kilo kıpırdadım yerimden moral sıfır bende..........
selam kızlar bugün çok yoqunum dinlenmeye bile vaktim olmadı pcde işim vardı 2 dakka sizede bir bakıyım dedim hemen çıkıcam sanırım akşama gelirim kızlar bu sabah 65.9 gördüm çok mutluyum darısı herkesin başına olsun
gülçincim maşallah canım ne güzel kilo vermişsin fıstık gibi olmuşsun nazar deqmesin benim canımaa
gülçin gerçekten harikasın. ayrıca çok güzelsin kaşın gözün pek güzelmiş
gülçin harikasındurmak yok yola devam
bugün bende alışveriş merkezlerindeydim yaw hiçmi bişey olmaz birelbise alacam yok yok en iyisi diktirmek geçen hafta kilo veremedim çok beklediğim gibi olmuyor diyetim bu kopukluk beni bitircek şurda 2 ayım kaldı tatile çıkmaya :18:
aaa kızlar aşkolsun valla.bir kaç kişi dışında yazan yok.hadi derya elinde olmadığı için yazamıyor ya sizler??
ne yani siz buraya izlem banu vs için mi geliyordunuz?onların olması tabiki önemli ama listede kaç kişiyiz ya..onlar dışında en az 15 kişi var .topu topu 5-6 kişi yazıyoruz.
hadi artık silkelenip kendimize gelelim.şurda derdimi yazıyom derdimi okuyup teselli eden yok.bari birbirimize destek olalım.
şu listeyi de bulayım da azcık kendimize gelelim.
Gülcin'mmmmSüper Görünüyorsun Tatlimm .. Üst Kisimda Gözle Görülen Bir Incelme Var
Ama Benn Senden Cok Kücük Prensesse Baktim Ne Yalan Söyliyim
Ay O Ne Sirin Sey Öyle .. Bende Senin Kizin Olmak Istiyorummm Banada Hello Kitty Giyisileri GiydirMasallah Nazar Degmesinn Sizeee
kristaltane Canimm Sende Muhtesem Zayiflamissin Masallah Sanada ,
Azmin Daim Olsun Nice Hedeflereee
gülçin abla aziminden dolayı kutluyorum bariz fark çok belli
özellikle belin baya incelmişve kilonu hiç belli etmiyosun
gülçin maşallah nasıl da belli giden fazlalıklar bundan sonrada azmin daim olsun cnm
maşallah seher allahım nazarlardan korusun çok tatlı cimcime allahım hayırlı evlat olmasını nasip etsin sana
hoşgeldin ceylan
sena müsliyi sütle karıştırınca süt tadı geliyormu cnm ben sütü hiç içemem müsli tadını değiştiriyorsa eğer denemeyi düşünüyorum
İYİ geceler hatunlarr
maşallah hafta sonu herkes için bol kaçamaklı geçmiş sanırım .bende o kervandayım malesef ama yılmak yok yola devam .
gülçin maşallah ne kadr fark etmişsin yaa .. çokta güzelmişsin bu arada =)
gülçin harikasın bebişim.ne kadar güzel görünüyorsun.iki resim arasında da fark bariz...emeklerin boşa gitmiyor emin ol.
keşke bana da bulaşsa sende ki azim.deli gibi yiyorum ama neden bilmiyorum.midem allak bullak.yemekten hem yoruldum hem karnım ağrıyor hem de başım.pazartesinin hayrını bekliyorum.form çayımı içtim.yeni bi hafta yeni bi başlangıç olsun diyorum.regl öncesi ne güzeldi.sporum beşi bir yerdem.akşam 6 dan sonra yememem.reglle beraber call e ve yürüyüşe ara verince böyle oluyor.gevşeme lüksüm yok benim onu anladım.kaçamak yapayım nasıl olsa toparlarım bana göre değil.o kadar iradeli değilim demekki..
vallahi elimi ağzıma sokup kusasım var.midem allak bullak.
insanın en büyük düşmanı kendisi derler ya o benim işte.bir an önce toparlanmam lazım.pankreasımı mahvettim valla..
kızlar az önce resim çektim ve eski yeni halim kimse yoktu çektiremedim anca bukadar oldu açık renk ve kapalı renk giyinerek çektim daha çoooooooooook kilo vermem gerek
:) meraklanmasın kuzenin canım 2 yaşından sonra benim kızında saçları çıktı gürleşti sarı kafalar böyle oluyor :)ben hiç birşey yapmadım kendiliğinden ilk anneden doğma saçını kestik sonra gürledi dur son ahlini ekliym sana Eki Görüntüle 179248
günaydın kızlarrrrkapalı soquk ve yaqmurlu bir istanbul sabahından kucak dolusu sevgiler sunuyorum kızlar burda çok karanlık bir hava var şuan sanki içim ürperdi Rabbim hayırlı yaqmurlar nasip etsin ben yaqmuru çok severim hava okadar karardıki nerdeyse ışıqı yakıcam arkadaşlarr bugün itibariyle kilomu söylemicem cumaya süpriz olsun çok heyecanlıyım
sena merhaba resmini ilk gösterdiğin müsliden bulamadım gene doğanın üstünde çıtır müsli yazıyordu ondan aldım katkısız içinde azcık mısır var keten tohumludan vardı almadıydım bunun da faydası olur inş napıym bunu yiycem bu gün başlarım inş hafta sonu faciam nerdeyse 1 kilo artıdaydım sabahetkisini görmeye ne zaman başladın sen bende senin gibi faydasını görürsem ne güzel olur ya
canım hangisini aldın meyveli yulaf gevreqi olanmı yoksa soyalı olanmı.. ben 69.6yken o akşam yedim (akşam yemeqi yerine) ertesi sabah 68.3 e düşmüştüm..
meyveli yulaflı olandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?