80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım kullananların yorumlarını okudum çıldırdım maduriyetlerinin karşısından insanlara bir açıklama bile yapılmamış sadece satış maksat unutulmamalı ki sadece terlemekle zayıflanmaz ki su kaybı oluyor

vayyyyyyyyyyyy 1 ayda 6 kilo

Nivea Body Aerobik Cdsiyle çok süper kilo veriliyorrr

evet öle duydum ama ben bulaamadım nette ya kaldırmışlr yada linkler kırıktı.. bende başka bir aerobic videosu buldum sitede onu ındırdım 1 saatlık bısey ama cokk guzell .. ne ağrım kaaldı ne bişey acayip terletiyo..

Son düzenleme:
kızlar dışarı çıkıp geldim ve menümde bir deqişiklik oldu öqle ile akşam arasında çorba yerine ızqarada ton balıqı yapıp yedim hala çok güzel yaqmur yaqıyor yaqmurda yapılan dualar kabul olurmuş Rabbim herkesin gönlüne göre versin hakkımda kim ne düşünürse Rabbimde ona 10 katını versin

Son düzenleme:

zayıflatmıyor belki selülitleri yok eder diye ümit ediyorum yürüyüş yaparken yağ sürüp streç film sarılıyor ya onun gibi yağı sür taytı giy yürüyüş yap.yoksa taytı giy evde otur televizyon karşısında ye bekle ki faydası olsun.ilk başta bende aldığıma pişman olmuştum şimdi o kadar takmıyorum.

Merhaba merhaba merhaba
Merhaba topiğimizin her biri ayrı bir bahar çiçeği güzelliğindeki azimli hatunları

Bana çoooooooooooooook uzun gelen bir aradan sonra tekrar döndüm allahıma çok şükür...
Yönetime mesaj attım detaylıca konuyu anlattım.Sağolsunlar anlayış gösterdiler yaptığım hataların bir daha tekrarlanmaması şartıyla açtılar üyeliğimi.Nickimi de değiştirdim taptaze bir başlangıç yapmak için Nehire de kendimi affettirmenin bir yolunu bulacağım artık

Sizden ayrıyken çok zor günler yaşadım,diyetimi bozdum,2 aydır yemediğim şeyleri yedim anladım ki siz olmadan iradem bir yere kadarmış Kendime utanarak itiraf ettim bunu..Benim bunları başarmamın sebebi gerçekten sizmişsiniz O yüzden her birinizin hakkını ne yapsam ödeyemem..

Tabi bu sürede olanlara üzülmemin de çok etkisi oldu.Ne kadar ağladım benle konuşanlar biliyor
Şikayet konusunu hiç açmayacağım çünkü alenen ortadaydı.Yapanı allaha havale ediyorum zaten içinde allah korkusu varsa bana döktürdüğü gözyaşları vicdanını rahat bırakmayacaktır....!!!

O yüzden bugün şu dakikadan itibaren tertemiz bir sayfa açtım kendime ve yine yeniden herşeye sizinle birlikte sıfırdan başlayacağım Bana bu yolda eşlik etmek isteyenlere duyurulur

Ben yokken gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz,her biriniz gücümüze güç kattınız..
Ben derya 27 yaşındayım.Umarım bu yolda beraber ilerleriz ve çok güzel sonuçlar alırız.

Hepinize deryadan sevgiler....

saol cnm ama keşke 4 haftaya yayabilseydimde düzenli verseydim şimdi stres oldum .. bakalım sporda başldım evde inş kurtulcazz kilolaardaann

duygu bir ayda 6 kilo ii inş.devamı gelir.birde spor ben yapabilsem....havalar düzelsin yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum belki mekik çekerim...yaza bişey kalmadı inş.kurtuluruz bu kilolardan

saol cnm ama keşke 4 haftaya yayabilseydimde düzenli verseydim şimdi stres oldum .. bakalım sporda başldım evde inş kurtulcazz kilolaardaann

canım bende platese başladım 2 haftada bi hayli sıkılaştım 40 beden bol gelmeye başladı 38ide denemedim daha diyet yapmaktan büyük keyif alıyorum artık eqlence haline geldi haziran sonu 1 aylık tatile çıkıcaz biçok yere gidiyoruz ve ister istemez kilo alıyosun geçen yaz tatile çıktıqımızda diyete yeni başlamıştım tatilde hiç fire vermedim bu sene biraz daha esnek olmayı düşünüyorum Allahın izniyle hedefime ulaşmış olarak tatile çıkıcam

Biz degersizis yani, koskoca 3 fotoyu görmedin he..

hoşgeldinn tatlışımmmmmmmm
boşver kuum herkes yaptıgındna utansın dimi ama
kimin ne oldugunu biliyoruz sonuçtaaaaa

hoşbulduk ve hoş geldin deryacım senin adına üzüldüm .. ama tekrar gelmen çok güzel
ben duygu bu arada bende 26 yaşındayım ..

Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sonunda içimdeki okadar kasvet sıkıntı uçtu gitti spor bile yapabilirm

Yap ortim yap artık spor zamanı karanlık günler bittiiiii

Banuşum hoşbulduk canım
Hadi bekliyoruz topiğimiz azim örneği görsün biraz

izlemmmm gell kuzum nirdeisn yaaa
bugün dönmüşleridr mersineeee sanırımm

llahtan başka topiklerdne toplamıyoruz kaptanımızı

Kaptanımız bizi çok seviyor başkasına yer yok kalbinde
Ama özletti artık cidden gelsin de toparlasın bizi....Çobansız sürüye döndük iyice

deryacım çok sevimdim canım walla sensiz tadı olmuyor hoş sohbetini özledik....yanlış hatırlamıyorsam burcuu derya abla bu hafta 1,800gr verdi diye yazmıştı.bu kadar kaçamağa mı verdin.canım şikayet edeni allaha havale et...canını sıkıp ağladığına değmez tekrar hoşgeldin sefalar getirdin.naptın yürüyüşlere deevam mı ara mı verdin havalar burada serin ve yağışlı kasvetli hiç yürüyüş yapasım yok...bu hafta tablo yapılmadı.dün nilgün senin daha önce yaptığın tabloyu paylaşmış motive olalım diye...hoş ben artıdayım...

Kuzum tekrar tekrar hosgeldin.
Bu son ayriligimiz olsun insaAllah.
Tahminimden de uzak kalmisiz seninle!
Nedir, ne neyin nesidir ?
Neden agladigini, kimin ne gibi bir sikayet ettigini bilmeyip
sadece tahmin ederek anliyorum galiba..

çıkar tabi tatilin tadını canım çizelgene bakılırsa sen bunu çoktaaaannnn haketmişsin gez çoş eğlen
evet spor iyi hissettiriyo kendini insana bakalım yolun başındyım ben ama taam gazz devammm
üşengeç biri olmama rağmen bayııldımmm

Biz degersizis yani, koskoca 3 fotoyu görmedin he..

Ah canım benim ben gördüm ama yazamadım
Çok çok güzel olmuşsun aradaki fark bariz belli oluyor.Kolların yanların erimiş resmen kuzum.Banuş geçmişe pek bakmıyor ya o yüzden görmemiştir

hoşgeldinn tatlışımmmmmmmm
boşver kuum herkes yaptıgındna utansın dimi ama
kimin ne oldugunu biliyoruz sonuçtaaaaa

Boşver canım benim kim ne ederse kendine eder...Üyeliğimi alınca cevap vereceğim demiştim ama ne gerek var yahu tatlı canımı üzmeye..Gereksiz..

hoşbulduk ve hoş geldin deryacım senin adına üzüldüm .. ama tekrar gelmen çok güzel
ben duygu bu arada bende 26 yaşındayım ..

Memnun oldum duygucum,çok şükür zor günlerim geride kaldı artık..İnan nasıl özledim menü yazmayı kalori hesaplamayı
Herkes bildirim yapıp sevinç çığlıkları atarken yazamamak kabus gibiydi
İnşallah her şey daha iyi olacak bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…