sehercim ben 7 aylık hamileydim çaycımız suna hanımda kilolu geldi filiz böyle böyle bişey var şuan indirimde alacağım kesin faydası var vs.bende indirimi duydumya hemen zıpladım 105 TL ödedik ertesi gün elimize geçti.tabii ben hamilelik doğum vs.çok kullanamadım 1 hafta falan doğumdan sonra o kremi sürdüm çok güzel portakal kokuyor içinde lut gölü tuz var üstüne şorttu giydim zorla ama heryer battı pıtır pıtır tuzlar dökülüyor yerler yağ tuz içinde (giymesi sürmesi eziyet) sonra haraket yapıyorsun nasıl terletiyor anlatamam eşofmanın ıslanıyor atletim o kadar...ama tuzdan dolayı kaşındırıyor...bariz bir farkı olmadı belki kısa süre kullandım ondan olabilir.ama yürüşe başladığımda giymeyi düşünüyorum akşam kimse farkketmez terden altımın ıslandığını belki selülitlere ii gelir.onlar sadece yardımcı ürün esas olan boğazı tutmak spor yapmak....
cnm bu hfta 1. ci ayımı dolduruyorum 86 dan 79 cıvarına ındımama kıloyu sade 3 haftada verdım bu hafta pek oynama yok yarın çıkıp müsliyi alıcam.. inş. işe yarar.. hep beraber çıtır kıvamınaa inerizz
Nivea Body Aerobik Cdsiyle çok süper kilo veriliyorrr
vayyyyyyyyyyyy 1 ayda 6 kilo
canım kullananların yorumlarını okudum çıldırdım maduriyetlerinin karşısından insanlara bir açıklama bile yapılmamış sadece satış maksat unutulmamalı ki sadece terlemekle zayıflanmaz ki su kaybı oluyor
saol cnm ama keşke 4 haftaya yayabilseydimde düzenli verseydimşimdi stres oldum .. bakalım sporda başldım evde inş kurtulcazz kilolaardaann
saol cnm ama keşke 4 haftaya yayabilseydimde düzenli verseydimşimdi stres oldum .. bakalım sporda başldım evde inş kurtulcazz kilolaardaann
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 gündür giremeidmmm belediye yüzünden gelip kabloyu koparmışlarr
çalışan işçiler ve ancak yapıldı reizllik vallaaa
deryaaaaaaa
yavrum h.g geldinn cnm çok sveindim gelmeneeee
kıskananlarr çatlaısn kuzummmmm
tşk ederiz yönetimede saygılarr
c.tis alışverişe çıktım
kendimeee ayakkabı aldım kıslar birde lcw trençkot altım çok şık siyah
akşama ekleirm fotolarınııı
geçmişi okumadım yani gerekli kayda dege rkısımları okudum diyim
Merhaba merhaba merhaba
Merhaba topiğimizin her biri ayrı bir bahar çiçeği güzelliğindeki azimli hatunları
Bana çoooooooooooooook uzun gelen bir aradan sonratekrar döndüm allahıma çok şükür...
Yönetime mesaj attım detaylıca konuyu anlattım.Sağolsunlar anlayış gösterdiler yaptığım hataların bir daha tekrarlanmaması şartıyla açtılar üyeliğimi.Nickimi de değiştirdim taptaze bir başlangıç yapmak içinNehire de kendimi affettirmenin bir yolunu bulacağım artık
Sizden ayrıyken çok zor günler yaşadım,diyetimi bozdum,2 aydır yemediğim şeyleri yedim anladım ki siz olmadan iradem bir yere kadarmışKendime utanarak itiraf ettim bunu..Benim bunları başarmamın sebebi gerçekten sizmişsiniz O yüzden her birinizin hakkını ne yapsam ödeyemem..
Tabi bu sürede olanlara üzülmemin de çok etkisi oldu.Ne kadar ağladım benle konuşanlar biliyor
Şikayet konusunu hiç açmayacağım çünkü alenen ortadaydı.Yapanı allaha havale ediyorum zaten içinde allah korkusu varsa bana döktürdüğü gözyaşları vicdanını rahat bırakmayacaktır....!!!
O yüzden bugün şu dakikadan itibaren tertemiz bir sayfa açtım kendime ve yine yeniden herşeye sizinle birlikte sıfırdan başlayacağımBana bu yolda eşlik etmek isteyenlere duyurulur
Ben yokken gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz,her biriniz gücümüze güç kattınız..
Ben derya 27 yaşındayım.Umarım bu yolda beraber ilerleriz ve çok güzel sonuçlar alırız.
Hepinize deryadan sevgiler....
Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sonunda içimdeki okadar kasvet sıkıntı uçtu gittispor bile yapabilirm
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
3 gündür giremeidmmm belediye yüzünden gelip kabloyu koparmışlarr
çalışan işçiler ve ancak yapıldı reizllik vallaaa
deryaaaaaaa
yavrum h.g geldinn cnm çok sveindim gelmeneeee
kıskananlarr çatlaısn kuzummmmm
tşk ederiz yönetimede saygılarr
c.tis alışverişe çıktım
kendimeee ayakkabı aldım kıslar birde lcw trençkot altım çok şık siyah
akşama ekleirm fotolarınııı
geçmişi okumadım yani gerekli kayda dege rkısımları okudum diyim
izlemmmm gell kuzum nirdeisn yaaa
bugün dönmüşleridr mersineeee sanırımm
llahtan başka topiklerdne toplamıyoruz kaptanımızı
Merhaba merhaba merhaba
Merhaba topiğimizin her biri ayrı bir bahar çiçeği güzelliğindeki azimli hatunları
Bana çoooooooooooooook uzun gelen bir aradan sonratekrar döndüm allahıma çok şükür...
Yönetime mesaj attım detaylıca konuyu anlattım.Sağolsunlar anlayış gösterdiler yaptığım hataların bir daha tekrarlanmaması şartıyla açtılar üyeliğimi.Nickimi de değiştirdim taptaze bir başlangıç yapmak içinNehire de kendimi affettirmenin bir yolunu bulacağım artık
Sizden ayrıyken çok zor günler yaşadım,diyetimi bozdum,2 aydır yemediğim şeyleri yedim anladım ki siz olmadan iradem bir yere kadarmışKendime utanarak itiraf ettim bunu..Benim bunları başarmamın sebebi gerçekten sizmişsiniz O yüzden her birinizin hakkını ne yapsam ödeyemem..
Tabi bu sürede olanlara üzülmemin de çok etkisi oldu.Ne kadar ağladım benle konuşanlar biliyor
Şikayet konusunu hiç açmayacağım çünkü alenen ortadaydı.Yapanı allaha havale ediyorum zaten içinde allah korkusu varsa bana döktürdüğü gözyaşları vicdanını rahat bırakmayacaktır....!!!
O yüzden bugün şu dakikadan itibaren tertemiz bir sayfa açtım kendime ve yine yeniden herşeye sizinle birlikte sıfırdan başlayacağımBana bu yolda eşlik etmek isteyenlere duyurulur
Ben yokken gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz,sefalar getirdiniz,her biriniz gücümüze güç kattınız..
Ben derya 27 yaşındayım.Umarım bu yolda beraber ilerleriz ve çok güzel sonuçlar alırız.
Biz degersizis yani, koskoca 3 fotoyu görmedin he..
Merhaba merhaba merhaba
canım bende platese başladım 2 haftada bi hayli sıkılaştım 40 beden bol gelmeye başladı 38ide denemedim daha diyet yapmaktan büyük keyif alıyorum artık eqlence haline geldi haziran sonu 1 aylık tatile çıkıcaz biçok yere gidiyoruz ve ister istemez kilo alıyosun geçen yaz tatile çıktıqımızda diyete yeni başlamıştım tatilde hiç fire vermedim bu sene biraz daha esnek olmayı düşünüyorum Allahın izniyle hedefime ulaşmış olarak tatile çıkıcam
Biz degersizis yani, koskoca 3 fotoyu görmedin he..
hoşgeldinn tatlışımmmmmmmm
boşver kuum herkes yaptıgındna utansın dimi ama
kimin ne oldugunu biliyoruz sonuçtaaaaa
hoşbulduk ve hoş geldin deryacım senin adına üzüldüm ..ama tekrar gelmen çok güzel
ben duygu bu arada bende 26 yaşındayım ..
ayy cnm vallahi göremedimmm jet hızılıyla geçtim
birde benimmm pc fotoları açmıyor bazennnn
ve rbakim sayfa nosunuuu aşk ol
görsemm yorum yapmammı sanaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?