80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bügün gördüm daha sayfalarda çok kabarık benim listem menüm filan yok hep kafama göre takıldım canım ne isterse onu yedim şimdi 1.65 boya 87 kiloyum çocuğum yok ben pco yum .sizlerin ne yaptığını şuan pek okuyamadım resmini gördüğüm arkadaş beni heyecanlandırdı nerden nasıl başlasam öneri istiyorum

ayyyy kızlarrrr öğlen yazacaktım iş arasında geçmişi okumaktan bu saati buldum maşallah ne bereket var topiğimizde.

aklımda kalanlar
gülçin müthiş görünüyorsun canım seni görünce nasıl azimlendim anlatamam
seher (umarım ismi yanlış hatırlamıyorum) baya fark var canım yola devam
ayyyy beni en mutlu eden haber deryacımmmm hoşgeldin allah bir daha ayırmasın inşallah

hafta sonu bende müsli aldım deniyicem sonuç bildirmek isterim ama sabah tartıya bir çıktım hop pili bitmiş inşallah cumaya kadar bulurum pil.

izloş hala yok sanırım

aramıza yeni gelenler var sanırım hepiniz hoşgeldiniz

tüloşum nbr cnm
nerelerdeisnnnn aşk ol girmemişsin snaıırm sende hiçç
topigin müdaminlerii olmadna olur mu heççç

ekliycme cnm eşim ggelsin çeksinde fotları

burdayım kuzum takipte

hepimiz aynıydık papatya .. önemli olan karar vermiş olman . sonrası inanki peşi peşine geliyor .sen iste azmet ve burayı bırakma inanki faydasını görürsün

ilkayda izlemle birlikte kayboldu sanırım beraberce geziolar bol bol

izloşşş la görüştüm
yoldalarmış kayseriden mersinee dönüyormuşşşş

artıkın bise boy boy fotolarrr yüklerrrrr

Birde seyyyyyy..
Ben tam 6 gündür wc'nin yolunu unutttummm

hohohohohoh ben ortalarda yokum niye yokum sanıyorsun bu tuvalet belasına biraz diyete ara verdim,şimdi tuvalet problemim biraz düzeldi,8 gün çıkamamıştım kızım oha,çüş,deve yani bu hafta yine başlayacağım tam gaz yoksa ufaktan ufaktan artıya doğru gidiyorum..
3 hafta oldu diyeti keseli 800 gram almışım

tüloşşş
aman buralarda ol yavrımmmm takip etmeee yazı ver
zaten bu ara baya bi topigimizi merak eidp takip eden varrrr
komşi topiklerden

bahar dogum yaptımı acabaaa yaaa? ama yapmıştır eminimmmm
kuzucugunu almıştır kollarınaa sag saglim inşşş

gezenti meloştaa gesmelerde kızıylaaa

evet canım doğru hatırladın ama ben senin ismini bilmiyorum :26:

Ayyy Deryaaa Ablaaaaam Gelmi$$$$$$$$

Ablaaaaam Ho$geLdiiiinnnn

KK Yönetimine Kocamann TesekkürrLerr Vallaha Yaaa
Bizi Deryaa Ablamizaa Kavu$turduuu

Topigin Melegiii .. Ne$esiii ... Cenebaziii Geldiii Hanimlaaar
Artik $u 4-5 Günlük Sukunet Son Buldu Cok $ükür .. Yine Cap Canli Dolu Dolu Olacak
Topigimiz ..
Kaptanimizda Geldimiii Full Kadroyuz

canlar menümü yazıyım ve çıkıym malum kociş gelecek kıskanıyor da
sabah
peynir
ekmek (tahıllı )
form çay
domates

öğle
salata
etli pazı yem.

ara
çay bisküvi

akşam
çorba ile geçiştirmeyi düşünüyorum
bugün canım çok tatlı çekti ama tutunuverdim irademe

gelsinler gelsinler görsünler bizim irademizi hayran kalsınlar puhahah

evet yaa bahar en son son günlerim yazmıştı artık doğum yapmıştır yakında haberleri gelir inş ..

Deryaa hoşgeldinn canımmm şükür kavuşturana .Seni ispiyonlayan kazene teşekkürlerimide ilete bilirmi acebe

Şükür tülayım şükür.Aman boşver karıştırma kalsın olduğu yerde önemli bri konu değil artık benim için hatta en önemsizi diyebilirim

hakikaten deryaa bu ne yaw herişinde böyşe bereket olsun inş kaçgündür vasatlardaydık

Ay bilemedim ortim maaşallah diyelim..Ne kadar kalabalık o kadar motivasyon

Aramıza hoşgeldin
Bizden ayrılmadığın sürece yavaş yavaş diyet hakkında tecrübelerin olacak seninde..Ama hani temel şeyler var günde 3 litre su içmeye çalış,önce 2 litreyi bulsan yeter yavaş yavaş arttırıyor insan.Akşam 7'den sonra bir şey yemeyeye çalış.Normal ekmek yerine kepek ekmeği değil de çavdar,çok tahıllı ya da tam buğday ekmeği kullan ve günde 2 dilimi geçmesin.Tabi bunlar bir anda olmayacak yavaş yavaş oturtacaksın...Azmin daim olsun..

ayyyy beni en mutlu eden haber deryacımmmm hoşgeldin allah bir daha ayırmasın inşallah

Hoşbulduk edacım Amin,aminnnn

derya abla gelmiş çok sevindimmmm

Ben de ben de

8 gün mü,gene mi Vücudun sana bir mesaj vermeye çalışıyor ama bilemedim
Biri içinde patlasın diye beddua mı etti ne yaptı hurim
Şaka bir yana doktora da gitmiştin yanlış hatırlamıyorsam nedir ki bu anlayamadım allah korusun ciddi bir şey olmasın da :26:
Haydin madem 800 gr aldın geri dön aramıza yeter bu tembelliğimiz

Hoşbulduk hoşbulduk burcummm,özel ulakım benim
Kız bu nasıl güzel karşılama içimde hücrelerim halay çekti,enerjiyle doldum beee

kaptaancımm dün birzcık arkadaşlardan öğrendim liste varmış
bu listeye benide eklersen çookkkkkk ama çok sevinirim :16

boyum 1.65 başlangıç kilom 85.7 ma 86 dıyebılırsın sabah tartıldığımda daa 79.3 geliyodum
hedefimde 57 sanırım bu liste için yeterli dün listeyi gördüm ama eksik varsa hemen söliyim

hee bide unutmadan bugünkü menümde ....
sabaah: 1/2 dilim kepek ekmek.. 4 zeytin bıde çay 2 şekerli vee maydnoz yedim
öğlen : 1 kepce ezogelin çorbası, 4 kasık bol lımonu ve maydanozlu pıyaz ve 2 yemek kşığı türlü yemeği
akşmlrı yemiyorum ama yarından itibren müsliye başlıycamm

Son düzenleme:
canım kaptanımız hala ortalıkta yok o gördüğün liste ise önceki haftanın listesi deryaların deryası yapmıştı onuda net sobeledi gerçi ben çok memnunum yeni listenin oluşmamasından

şekerli çaymı canımmm bir şekerde 25 kalori var artıkın sen hesapla kalori hesabı yapıyormusun menün az değilmi ilk zamanlar insan çok iyi kilo veriyor ama sonra gram gram gidiyor şimdi bukadar sıkarsan ileride ne yapacan bence akşamı gene yeme ama sabah menün daha zengin olsa yumurta zeytin vs gibi ve ara öğünlerini atlamasan çok daha iyi olur gibi :44:

Son düzenleme:
canım kaptanımız hala ortalıkta yok o gördüğün liste ise önceki haftanın listesi deryaların deryası yapmıştı onuda net sobeledi gerçi ben çok memnunum yeni listenin oluşmamasından

hadi yavvv ben aara araa okuyorum kaptan döndü sndım konuları tam takip edemediğimden
bide kimseyi tanımıyorum daha ondann ....çokkkkk özürr utandım şimdi baakk görüyomusun :78::78::78::78::78::78::78::78:

öle haklısında cnm bende kansızlık zaten var şeker dengelesın dıye atıyorum o da gunde 2 tanecık çylaa çok aram yok zaten ama haklısın sbahları azıcık çoğaltmam laazım menümü ben zor kahvaaltı yapanlardanım ama yiycem söz
öptüm seni şekerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…