80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

derya'cım walla bereketlisin sen geldin bak topikte kaç kişi var...çok şükür böyle tadı çıkıyor yoksa insan sıkılyor.sayfalar ilerlemiyor...

tatlıımmmm benimmmmmmmmmm çok teşekkür ederim yolun başındasın ve çok güzel bir maratona başlıyorsun Rabbim yardımcın olsun kilolar gidince üşengeçlik falan kalmıyor heryere uçarak gidiyorsun

derya tabiki cnm
bir söz varya
her lafa verilecke cevabım var ama önce bi söyleye bakarım adam mı diye?onun için degmez cnmm herkesss kimin ne oldugunu biliyorr,bizim burada olmak için bir amacımız var .saçma sapan insanlarla ugraşmak çirkeflik yapmak için burada dgeiliz degilmi kuzum boşverr salla gitsinn:)

bugün çok işim var okuyamadım geçmişi elk. kesikti ya dolabı temizlemek laızm

Filizcim 1800 değil canım 1100 verdim bu hafta...O kadar kaçamağa nasıl verdim bilmiyorum.Stresten veriliyor buna çok şahit oldum sanırım benimki de öyle oldu.Ya da kilolar daha oturmadı bu hafta belli olacak her şey
Yürüyüşlere devam edemiyoruz hava yağışlı ama çok güzel bir spor bulduk arkadaşla kendimize.Masa tenisi Bugün bir saat oynadık nasıl terledik var ya yürüyüşte olmuyordu bu kadar.Karar verdik hafta da en az 2 gün 1'er saat oynayacağız.Kesinlikle tavsiye ederim.
Hiç canını sıkma bak ben ne dedim 2 aydır yemediğim şeyleri yedim beraber toparlarız inşallah.Sağlığımız yerinde olsun yeter ki azim gittiği gibi gelir elbet,gelmezse getiririz!!

Kuzum tekrar tekrar hosgeldin.
Bu son ayriligimiz olsun insaAllah.
Tahminimden de uzak kalmisiz seninle!
Nedir, ne neyin nesidir ?
Neden agladigini, kimin ne gibi bir sikayet ettigini bilmeyip
sadece tahmin ederek anliyorum galiba..

Hoşbulduk gülçinim,boşver düşünmeyelim artık geçti gitti zor günler.Topiğime kavuştuğum şu günlere çok şükür

derya'cım walla bereketlisin sen geldin bak topikte kaç kişi var...çok şükür böyle tadı çıkıyor yoksa insan sıkılyor.sayfalar ilerlemiyor...

Filiz valla şansım yoktur ama bereketlimiyim neyim coştu gene topik meaşşşaaalllahh (izlemin lafı )

selam kizlar,,

deryaaa hosgeldin,tekrardan dönmene sevindim..

Hoşbulduk yasemin,çok şükür bitti zor günler..

Canim yazilarima da kopyaladim-

Şimdiiiiiii ilk iş zevkle çizelge değiştirmek
Bugün liste yazacağım bir de değil mi eyvahhh yandım...Yediğim tostların kaşarların hesabını nasıl vereceğim ben Ohh tabi 2 haftadır kebap hesap yok vicdan yok
Haydi bakalım derya hanım iş başına

tatlıımmmm benimmmmmmmmmm çok teşekkür ederim yolun başındasın ve çok güzel bir maratona başlıyorsun Rabbim yardımcın olsun kilolar gidince üşengeçlik falan kalmıyor heryere uçarak gidiyorsun

Aminnnnn cnm ...uçucamm uçucamm
çok değil sadece 22 kilocuk ne ki hakkından gelirim ben onun

Deryaa hoşgeldinn canımmm şükür kavuşturana .Seni ispiyonlayan kazene teşekkürlerimide ilete bilirmi acebe

banuu resimleri bekliyoruz canım bakalım nasılmış trençkotun

gülçin değişimin gayet güzel olduğunu yazmıştım dün

yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz .

tüloşum nbr cnm
nerelerdeisnnnn aşk ol girmemişsin snaıırm sende hiçç
topigin müdaminlerii olmadna olur mu heççç

ekliycme cnm eşim ggelsin çeksinde fotları

ah ah ben neler almıştım zamanında hap bile kullanmıştım hiç biri bir fayda vermiyor onun için buraya yazdımki başka insanlar aldanmasın üzülme çok çükürki sağlığına zarar verecek birşey değil

gülçinnnnn
cnm gördümm şimdi bya fark etmiş kollar incelmiş yüzünde küçülmüşş cnm tebrikler

Aminnnnn cnm ...uçucamm uçucamm
çok değil sadece 22 kilocuk ne ki hakkından gelirim ben onun

inşallah canım azmettikten sonra sende başaracaksın yaşın kaç bilmiyorum ama bnm yaşım 36 30dan sonra zor verilir denir hep ben hiç zorlanmadım darısı başına cnm

hakikaten deryaa bu ne yaw herişinde böyşe bereket olsun inş kaçgündür vasatlardaydık

nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorum burayı tesadüfen gezerken buldum sizin yazılarınızı okudukça heyecanlandım sizler tecrübelisiniz ben daha önce hiç diyet yapmadım şimdide kendime bakarken korkuyorum nerden başlayacağım nasıl giderki bu koca göbek

hoşgedin canım :79: bizleri takip ettiqine göre az çok nelere dikkat ettiqimiz hakkında bilqin olmuştur kilon sakın seni korkutmasın çoqumuz 80lerden 90lardan buralara geldik buraya hergün gel canım menülerini paylaş sonrasında yavaş yavaş gidiyor kilolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…