çıkar tabi tatilin tadını canım çizelgene bakılırsa sen bunu çoktaaaannnn haketmişsin gez çoş eğlen
evet spor iyi hissettiriyo kendini insana bakalım yolun başındyım ben ama taam gazz devammm
üşengeç biri olmama rağmen bayııldımmm
Ah canım benim ben gördüm ama yazamadım
Çok çok güzel olmuşsun aradaki fark bariz belli oluyor.Kolların yanların erimiş resmen kuzum.Banuş geçmişe pek bakmıyor ya o yüzden görmemiştir
Boşver canım benim kim ne ederse kendine eder...Üyeliğimi alınca cevap vereceğim demiştim ama ne gerek var yahu tatlı canımı üzmeye..Gereksiz..
Memnun oldum duygucum,çok şükür zor günlerim geride kaldı artık..İnan nasıl özledim menü yazmayı kalori hesaplamayı
Herkes bildirim yapıp sevinç çığlıkları atarken yazamamak kabus gibiydi
İnşallah her şey daha iyi olacak bundan sonra
deryacım çok sevimdim canım walla sensiz tadı olmuyor hoş sohbetini özledik....yanlış hatırlamıyorsam burcuu derya abla bu hafta 1,800gr verdi diye yazmıştı.bu kadar kaçamağa mı verdin.canım şikayet edeni allaha havale et...canını sıkıp ağladığına değmez tekrar hoşgeldin sefalar getirdin.naptın yürüyüşlere deevam mı ara mı verdin havalar burada serin ve yağışlı kasvetli hiç yürüyüş yapasım yok...bu hafta tablo yapılmadı.dün nilgün senin daha önce yaptığın tabloyu paylaşmış motive olalım diye...hoş ben artıdayım...
Kuzum tekrar tekrar hosgeldin.
Bu son ayriligimiz olsun insaAllah.
Tahminimden de uzak kalmisiz seninle!
Nedir, ne neyin nesidir ?
Neden agladigini, kimin ne gibi bir sikayet ettigini bilmeyip
sadece tahmin ederek anliyorum galiba..
Saka yapiyorum canim benim; CANIN SAGOLSUN tabikide
ama şimdi çok merak ettimmm ben ya
akşama arayıp bulurummm :26::26::26:
derya'cım walla bereketlisin sen geldin bak topikte kaç kişi var...çok şükür böyle tadı çıkıyor yoksa insan sıkılyor.sayfalar ilerlemiyor...
selam kizlar,,
deryaaa hosgeldin,tekrardan dönmene sevindim..
Selam fistiklar.
Dün hic giremedim, cok güzel ve bir o kadarda yogun gecen birgündü
Eve geldigimizde sabahin 4:30'du.
Dün zayiflama hapi kullanan akrabamizin evine gittik.
Aman beni gördü ki soke oldu
Bu halin ne sende mi kullanmaya basladin coook karsi oldugun hapi dedi alayci bir sekilde.
Bu elime gecen firsati kacirmadim tabi :
Yok canim, ben kolay yoldan ardindan da taslanan agacin meyvasini yemeyi sevmiyorum.
Benim isim azim, hazira konmak degil diyince suratindaki o ifadeyi görmeliydinizDünkü alisveris gezimizden birkac kare cekildik,
eski yani 1.5ay önceki halimin de resimini koyacagim.
Aradaki 7 farki siz bulun
Bu benim kuzenimin nikahindaki 87kg halim (27 Subat)
Buda dün cekildigim 74kg halim (16Nisan):78:
tatlıımmmm benimmmmmmmmmm çok teşekkür ederimyolun başındasın ve çok güzel bir maratona başlıyorsun Rabbim yardımcın olsun kilolar gidince üşengeçlik falan kalmıyor heryere uçarak gidiyorsun
zayıflatmıyor belki selülitleri yok eder diye ümit ediyorum yürüyüş yaparken yağ sürüp streç film sarılıyor ya onun gibi yağı sür taytı giy yürüyüş yap.yoksa taytı giy evde otur televizyon karşısında ye bekle ki faydası olsun.ilk başta bende aldığıma pişman olmuştum şimdi o kadar takmıyorum.
Aminnnnn cnm ...uçucamm uçucamm
çok değil sadece 22 kilocuk ne ki hakkından gelirim ben onun
nasıl nerden başlayacağımı bilmiyorum burayı tesadüfen gezerken buldum sizin yazılarınızı okudukça heyecanlandım sizler tecrübelisiniz ben daha önce hiç diyet yapmadım şimdide kendime bakarken korkuyorum nerden başlayacağım nasıl giderki bu koca göbek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?