80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi yavvv ben aara araa okuyorum kaptan döndü sndım konuları tam takip edemediğimden
bide kimseyi tanımıyorum daha ondann ....çokkkkk özürr utandım şimdi baakk görüyomusun :78::78::78::78::78::78::78::78:

est canım neden utandın utandırmak istemedim tanışmadık değilmi ismim seher senin deryamıydı zamanla herkesi tanırsın şekerlerle dolu bir topik kaynaşıyorlar herkesle

benimde ismim duygu cnm çookk memnun oldum

çay kansızlık yapıyo zate bende çok tüketirim neyseki şekeri tamamen bıraktım daha fazla zevk alıyorumçaydan şimdi asla içemem şekerli azalta azatla bırakırsın inş hemen olmaz zamanla kanzıslık için keçiboynuzu pekmezi çok iyi canım birde kepek ekmeği kansızlık yapıyrmuş kepek ekmeği yerine tam tahıllı yada çavdar ekmeği tüketiyoruz bağırsaklar içinde çok faydalılar

Tekrardan tesekkür ederim o zaman tatlim

gülçinnnnn
cnm gördümm şimdi bya fark etmiş kollar incelmiş yüzünde küçülmüşş cnm tebrikler

Tesekkürler canim benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Balimmmm ne mutlu o zaman bana,
insaAllah beraber hedeflerimize ulasicaz canim benim

izloşşş la görüştüm
yoldalarmış kayseriden mersinee dönüyormuşşşş

artıkın bise boy boy fotolarrr yüklerrrrr

Cok sükür kuuuuuuuuuuuuu,
Valla Banus sende olmasan haberlerini hic alamayacagiz
Iyiki varsin tatlim

Vallami kuuuuuuuuuuuuuu, efferim valla
Dün eczaneden icecek aldik, yok koyu birsey (serbet resmen ama coook koyu)
Onu yogurta karistirarak yedim, cok az faydasi oldu.
Bu sabah probiyotik icecekler varya ondan aldim (cilekli) oda resmen rahatlatti.
Sanki zayifladim kuu

aa ıı oldu bk öğrendiğim bende kepek yiyorum yıllardan berri ( tadı hoşuma gidiyoda ) ii çavdarı yerim artık:56 teşekkürler tatlımm

Bugünkü Menümm ...

Kahvalti:
Müsli
1.Bardak Yagsiz Süt

Ara:
Yesil Elma

Öglen:
3-4 Catal Mayonezsiz Patates Salatasi
3-4 Catal Makarna
1.Dilim Kepek Ekmegi

Ara:
2.Kuru Kayisi

Aksam:
Müsli
1.Bardak Yagsiz Süt

2.Litre Su
30.Dk Spor / 40.Mekik ..

kızlar nasılsınız :)) 1 hafta ara verdim spora ya sınavlarımdan dolayı yoğundum iştahım da açık buaralar nedendir bilmem :44: bugün devam tabi spora. yarın da kavitasyona başlıyorum bakalım ne olacak
menü düzensiz oldu bugun saat saat yazayım
sabah(5:40): 2 k.k peynir,1 dilim k.ekmek
(11:00): 2 dilim kepek ekmeği arasına 2 ızgara köfte,1 bardak ayran
(14:30): 1 bardak çilekli kefir
(16:30):1 fincan yeşilçay,1 fincan böğürtlen çayı
(18:00):2 ızgara köfte,bol kıvırcık,1 kase çorba,1 kase cacık,4 çatal az yağlı ton balığı,yarım dilim k.ekmek

Son düzenleme:
kızlar akşam akşam büyük bişey atlattık eşim mutfaqın ampulünü deqiştirecekti avizesini çıkarttı o arada yeni ampül alıp geldi takarken ışıqın düqmesi açıkmış sıkılarken ışık kendiliqinden yanınca düqmenin açık olduqunu farketti ve donup kaldık verilmiş sadakamız varmış Allah korudu elini falan elektrik tellerine nasılsa kapalı diye deqdirseydi belkide şuan hayatta olmıcaktı bolbol sadaka vermek başa gelecek belayı önlermiş ikimizde bu konuda elimizden geleni yapıyoruz Rabbim verdiqimiz sadakaların hürmetine eşimi korudu hala daha elim ayaqım titriyor bir anlıqın kızlar ...

alıcam bulursam abla hemen bi erimekten kastım yumuşaması :93:

tamam ablacım illa sütle tüketmek zorunda deqilsin yoqurtlada yiyebilirsin canım..

canım bende wcye haftada 2-3 defa anca çıkabiliyordum müsli kullanmaya başlayalı hergün düzenli çıkmaya başladım dene istersen..

burcucum öqlen biraz aqır olmuş papates salatası makarna ve ekmeqi aynı öqünde yememelisin tatlım.

canım nasıl geçti sınavların..

Duygucum kaptanımız darkolive ben değilim :78:
Liste şöyle oluyor sen 2 hafta düzenli menülerini yazıp cumaları bildirim yapıyorsun ondan sonra seni listeye alıyoruz.Diğer arkadaşlara haksızlık olur eğer direk alırsak

canım kaptanımız hala ortalıkta yok o gördüğün liste ise önceki haftanın listesi deryaların deryası yapmıştı onuda net sobeledi gerçi ben çok memnunum yeni listenin oluşmamasından

Sürpriz yapayım söylemeyeyim diyordum ama dayanıyciiiim listeyi yapıyorum şimdi listenin yarısı artı dolu Çok üzüleceksiniz geldiğime çooook

Duygu ben bir kupaya tam 5 şeker atardım hayatta 4 şekerli bile içemezdim.Birden olmuyor ama 4-3-2-1 derken şimdi çok şükür şekeri çıkardım hayatımdan kahvaltımı şekersiz çayla yapıyorum.Hala dışarıda şekersiz çay içemiyorum koyu diye ama kendim demleyince şekerliden bir farkı olmuyor benim için.Her şey damak tadımızı alıştırmakla ilgili,inan zor değil..

Ablam Sen Herseyin En GüzeLine Laiksin Beyaaa

Aaa Unuttunmu Derya Ablaa Ben Sana Positif Enerji Vermekle GörevlendiriLdim Yaa :82:

Enerji depomsun sen benim

Canım hoşgeldin,ben de listeyi yapıyordum bildirim yapmamışsın sabit mi yazayım? :78:
Nasıl geçiyor günlerin,sınavların?

Sena Ablam Bende Farkindayim Öglen Fazla Kacirdigimin
Makarna Yiyecektim Annem Son Dakka Arta Kalan Patatessalatasinida Getirdi
Bitsin Diye Bi Kac Catal Aldim , Ekmegi Yememem Lazimdi Orda Hata Yaptim ..
Erken Yedigim Icin Rahatim Ama Aksam Onun Yerine Hafif Gecistirdim ..

Bu Hafta Bende Müsliye Merhaba Diyenlerdenim, Bagirsaklarim Calismiyor ,
Wc Soruni Bendede Basladi Nedense.. Süt Iyi Geldigi Icin Yemeye Basladim Müsliyi
Ins. Faydasini Görürüm Bi Kac Güne ..

Zaten Bu Hafta Kilo Veremeyecegim Galiba, Regl Olmama Ramak Kaldi $i$likten Ölcem

burcucum müslinin keten tohumlusu wc olayı için birebir onu dene istersen cnm inşallah bu sorunun geçer ..

burcucum müslinin keten tohumlusu wc olayı için birebir onu dene istersen cnm inşallah bu sorunun geçer ..

Ablam Ben Onu Almanyada Bulabilirmiyim Bilmiyorum Kii ..
Benim Müslimin Icerisinde Kuru Meyveler Filan Var Bide Kepekten Yapilmis Parcaciklar var ..
Oda iyi Geliyor bi kac gün üst üste yiyince , öyle denemeye calisacagimm

Ablam Ben Onu Almanyada Bulabilirmiyim Bilmiyorum Kii ..
Benim Müslimin Icerisinde Kuru Meyveler Filan Var Bide Kepekten Yapilmis Parcaciklar var ..
Oda iyi Geliyor bi kac gün üst üste yiyince , öyle denemeye calisacagimm

canım o zaman öqütülmemiş keten tohumu al ve içine ekle keten tohumu baqırsaklar için çok etkili canım..

valla oku oku bitiremedim bugun nolmuş böyle. şimdi yarıda bıraktım biraz işim var gelince devam edicem. deryaya bi hoşgeldin diyeyim dedim. hoşgeldin canım

valla oku oku bitiremedim bugun nolmuş böyle. şimdi yarıda bıraktım biraz işim var gelince devam edicem. deryaya bi hoşgeldin diyeyim dedim. hoşgeldin canım

Hoşbulduk zekiyecim
Yeni farkettim sen de 1,78 mişsin..Ahh senin boyunda bir arkdaşım olması için neler vermezdim
Gel bana biraz gezelim de psikolojim düzelsin

Haydiii hanımlar dertlere deva, hastalara şifa, bahar yorgunluğuna birebir, artıları gördükçe form çaylarına saldıracağınız liste geldiiiiiii

Zekiyecim haftamızın lideri olarak bomba gibi bir giriş yaptın listeye.Bak bu motivasyonun yerini kolay kolay hiçbir şey tutmaz tadını çıkar
Artıda olanlar üzülmesin diyeceğim ama enkaza dönmüş liste
Banu dışında herkes üzülebilir hatta üzülsün bence
Haftaya beni de görürsünüz tabi orada böyle konuşuyorum ama

Kızlar bir de bildirim yapmayanları sabit yazdım mecbur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…