hadi yavvv ben aara araa okuyorum kaptan döndü sndım konuları tam takip edemediğimden
bide kimseyi tanımıyorum daha ondann ....çokkkkk özürr utandım şimdi baakk görüyomusun :78::78::78::78::78::78::78::78:
öle haklısında cnm bende kansızlık zaten var şeker dengelesın dıye atıyorum o da gunde 2 tanecıkçylaa çok aram yok zaten ama haklısın sbahları azıcık çoğaltmam laazım menümü ben zor kahvaaltı yapanlardanım ama yiycem söz
öptüm seni şekerrrrr
Hoşbulduk hoşbulduk burcummm,özel ulakım benim
Kız bu nasıl güzel karşılama içimde hücrelerim halay çekti,enerjiyle doldum beee
Deryaa hoşgeldinn canımmm şükür kavuşturana .Seni ispiyonlayan kazene teşekkürlerimide ilete bilirmi acebe
banuu resimleri bekliyoruz canım bakalım nasılmış trençkotun
gülçin değişimin gayet güzel olduğunu yazmıştım dün
yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz .
gülçinnnnn
cnm gördümm şimdi bya fark etmiş kollar incelmiş yüzünde küçülmüşş cnm tebrikler
ayyyy kızlarrrr öğlen yazacaktım iş arasında geçmişi okumaktan bu saati buldum maşallah ne bereket var topiğimizde.
aklımda kalanlar
gülçin müthiş görünüyorsun canım seni görünce nasıl azimlendim anlatamam
seher (umarım ismi yanlış hatırlamıyorum) baya fark var canım yola devam
ayyyy beni en mutlu eden haber deryacımmmm hoşgeldin allah bir daha ayırmasın inşallah
hafta sonu bende müsli aldım deniyicem sonuç bildirmek isterim ama sabah tartıya bir çıktım hop pili bitmiş inşallah cumaya kadar bulurum pil.
izloş hala yok sanırım
aramıza yeni gelenler var sanırım hepiniz hoşgeldiniz
izloşşş la görüştüm
yoldalarmış kayseriden mersinee dönüyormuşşşş
artıkın bise boy boy fotolarrr yüklerrrrr
hohohohohoh ben ortalarda yokum niye yokum sanıyorsun bu tuvalet belasına biraz diyete ara verdim,şimdi tuvalet problemim biraz düzeldi,8 gün çıkamamıştım kızım oha,çüş,deve yanibu hafta yine başlayacağım tam gaz yoksa ufaktan ufaktan artıya doğru gidiyorum..
3 hafta oldu diyeti keseli 800 gram almışım
çay kansızlık yapıyo zate bende çok tüketirim neyseki şekeri tamamen bıraktım daha fazla zevk alıyorumçaydan şimdi asla içemem şekerli azalta azatla bırakırsın inş hemen olmaz zamanla kanzıslık için keçiboynuzu pekmezi çok iyi canım birde kepek ekmeği kansızlık yapıyrmuş kepek ekmeği yerine tam tahıllı yada çavdar ekmeği tüketiyoruz bağırsaklar içinde çok faydalılar
alıcam bulursam abla hemen bi erimekten kastım yumuşaması :93:
hohohohohoh ben ortalarda yokum niye yokum sanıyorsun bu tuvalet belasına biraz diyete ara verdim,şimdi tuvalet problemim biraz düzeldi,8 gün çıkamamıştım kızım oha,çüş,deve yanibu hafta yine başlayacağım tam gaz yoksa ufaktan ufaktan artıya doğru gidiyorum..
3 hafta oldu diyeti keseli 800 gram almışım
Bugünkü Menümm ...
Kahvalti:
Müsli
1.Bardak Yagsiz Süt
Ara:
Yesil Elma
Öglen:
3-4 Catal Mayonezsiz Patates Salatasi
3-4 Catal Makarna
1.Dilim Kepek Ekmegi
Ara:
2.Kuru Kayisi
Aksam:
Müsli
1.Bardak Yagsiz Süt
2.Litre Su
30.Dk Spor / 40.Mekik ..
kızlar nasılsınız:)) 1 hafta ara verdim spora ya sınavlarımdan dolayı yoğundum iştahım da açık buaralar nedendir bilmem :44: bugün devam tabi spora. yarın da kavitasyona başlıyorum bakalım ne olacak
menü düzensiz oldu bugun saat saat yazayım
sabah(5:40): 2 k.k peynir,1 dilim k.ekmek
(11:00): 2 dilim kepek ekmeği arasına 2 ızgara köfte,1 bardak ayran
(14:30): 1 bardak çilekli kefir
(16:30):1 fincan yeşilçay,1 fincan böğürtlen çayı
(18:00):2 ızgara köfte,bol kıvırcık,1 kase çorba,1 kase cacık,4 çatal az yağlı ton balığı,yarım dilim k.ekmek
kaptaancımm dün birzcık arkadaşlardan öğrendim liste varmış
bu listeye benide eklersen çookkkkkk ama çok sevinirim:16
boyum 1.65 başlangıç kilom 85.7 ma 86 dıyebılırsınsabah tartıldığımda daa 79.3 geliyodum
hedefimde 57 sanırım bu liste için yeterli dün listeyi gördüm ama eksik varsa hemen söliyim
canım kaptanımız hala ortalıkta yoko gördüğün liste ise önceki haftanın listesi deryaların deryası yapmıştı onuda net sobeledi gerçi ben çok memnunum yeni listenin oluşmamasından
hee bide unutmadan bugünkü menümde ....
sabaah: 1/2 dilim kepek ekmek.. 4 zeytin bıde çay 2 şekerli vee maydnoz yedim
öğlen : 1 kepce ezogelin çorbası, 4 kasık bol lımonu ve maydanozlu pıyaz ve 2 yemek kşığı türlü yemeği
akşmlrı yemiyorum ama yarından itibren müsliye başlıycamm
Ablam Sen Herseyin En GüzeLine Laiksin Beyaaa
Aaa Unuttunmu Derya Ablaa Ben Sana Positif Enerji Vermekle GörevlendiriLdim Yaa :82:
kızlar nasılsınız:)) 1 hafta ara verdim spora ya sınavlarımdan dolayı yoğundum iştahım da açık buaralar nedendir bilmem :44: bugün devam tabi spora. yarın da kavitasyona başlıyorum bakalım ne olacak
menü düzensiz oldu bugun saat saat yazayım
sabah(5:40): 2 k.k peynir,1 dilim k.ekmek
(11:00): 2 dilim kepek ekmeği arasına 2 ızgara köfte,1 bardak ayran
(14:30): 1 bardak çilekli kefir
(16:30):1 fincan yeşilçay,1 fincan böğürtlen çayı
(18:00):2 ızgara köfte,bol kıvırcık,1 kase çorba,1 kase cacık,4 çatal az yağlı ton balığı,yarım dilim k.ekmek
Sena Ablam Bende Farkindayim Öglen Fazla Kacirdigimin
Makarna Yiyecektim Annem Son Dakka Arta Kalan Patatessalatasinida Getirdi
Bitsin Diye Bi Kac Catal Aldim , Ekmegi Yememem Lazimdi Orda Hata Yaptim ..
Erken Yedigim Icin Rahatim Ama Aksam Onun Yerine Hafif Gecistirdim ..
Bu Hafta Bende Müsliye Merhaba Diyenlerdenim, Bagirsaklarim Calismiyor,
Wc Soruni Bendede Basladi Nedense.. Süt Iyi Geldigi Icin Yemeye Basladim Müsliyi
Ins. Faydasini Görürüm Bi Kac Güne ..
Zaten Bu Hafta Kilo Veremeyecegim Galiba, Regl Olmama Ramak Kaldi $i$likten Ölcem
burcucum müslinin keten tohumlusu wc olayı için birebir onu dene istersen cnm inşallah bu sorunun geçer ..
Ablam Ben Onu Almanyada Bulabilirmiyim Bilmiyorum Kii ..
Benim Müslimin Icerisinde Kuru Meyveler Filan Var Bide Kepekten Yapilmis Parcaciklar var ..
Oda iyi Geliyor bi kac gün üst üste yiyince , öyle denemeye calisacagimm
canım o zaman öqütülmemiş keten tohumu al ve içine ekle keten tohumu baqırsaklar için çok etkili canım..
aa bak öyle yapabilirimm .. cok sagol ablacim ya ,, benim aklima gelmemisti böylesi ..
yarin carsiya cikinca alirim ..
valla oku oku bitiremedim bugun nolmuş böyle. şimdi yarıda bıraktım biraz işim var gelince devam edicem. deryaya bi hoşgeldin diyeyim dedim. hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?