80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Balim o kadar dikkat ettin,
kacamak mi yaptin ki ne oldu anlamadim ki ?????

Tartidandir insaAllah,
hem öyle olmasa bile hiiic üzülme.
Aldigin gibi iade edceksin insaAllah

canlarım benim yaaa iyi ki varsınız gülçincim hafta sonu küçük kaçamaklarım oldu ama bu kadar oynaması beni şaşırttı sabah bakıcam tekrar haberi veririm size kocişe pil siparişi vardim ama o da geç çıkacak işten olmadı yarın iş çıkışı ben bakıcam artık

Ablaaaam Ho$geLdinnnn
Ohh Bi Güzeeel Heryeri Gezip Gelmissin .. Darisi Basimizaaa

Topigin Seni Cok Özlediiii

izlemmmmmmmmmmmmm aklımdan geçtin diminn kuuuuuuuuuuuuu
nasılsınnnnn ohh geizlmişş gelinmişşşşşşşş
keyifler yerinde inşşşşş

özledikk seni cnm
bende sizi çok özledim yaaa

vallahi gezmenin dibine vuruyorum hanımlar, daha nisan sonuna kadar vaktim var
bakalım neler bekliyor benii

kayseriden leoparlı platform topuk ve birde yazlık ayakkabı aldım
mersinden de kahve rengi aldım
oooofff başucuma dizdim hepsiniii yatarken seviyorum onları okşuyorum

kuzularım benim sizin için 5 kilo daha vericem helal olsun size diyorum

nehirle konuşuyoruz ikigüne bir telde
bu ara işleri acayip yoğun
o da gelmeye can atıyor, inşallah biraz hafifler işleri de bi an önce gelir
ee gülçin nere gidiyor :26::26::26:

hosgeldin canim.bende araniza yeni katildim.ismim arzu.

gülçüünnüüüümmmmm datluuu dillerünü yedüğümmmm
geldüm yaaa, kız sürekli evin içindeydik oğlanla 1 kışş
az gezelim kuzumlaa yaaa

aaa sende mi kayserilisin, harika bir şehir bayıldım yaaa
çok düzenli harikaa
hele o kuyumcular çarşısı yokmuuu
o takılar beni benden aldı yahuuu
erciyes de tuzu biber oldu yanii

face koyarım tam resimlerii

seherrüümmmm saol canım, vallahi zayıf mı duruyorum kuuu resimde
yediklerimi hiç saymıyorum canınız çekmesinn
vallahii yedim ama, dün akşam geldik sabahda tuvalate çıkamadım
benim öyle bir huyum vardır hemen çıkamam tartının üstüne

ne kadar artıda olduğum yarın belli olur bakalım

arzuuu sende hoşgeldin aramızaa

kızlar şimdi ananemee gidiyoruz
akşam kına ve düğün de giydiğim resimleri de eklerim

öpüyorum hepinizi annemleri bekletmiyimmm

Haydeee Tebrikler burcummm..Regl döneminde vermek daha bir mutlu ediyor insanı.Benim veremediklerimi de ver bu hafta

Deneyip tecrübelerini yazarsan sevinirim ben de uzun zamandır düşünüyordum bir mekik aleti.Umarım faydasını görürsün.Bu arada geçmiş olsun hastalığın için.Benzer şeyler mi bilmiyorum ama çok yakınlarımdan 2 kişide panik atak var ben benzettim ve ne kadar zor olduğunu biliyorum.Allah yardımcın olsun...

Deryacim cuma gunu kilo bildirimi icin belli bi zaman kisitlamasi varmi.en gec saat kaca kadar bildirilmesi gerekiyor.2 saatlik zaman farki var o yuzden sordum.gec kalmiyim.

Canım cevap verecektim ama banu cevap vermiş bile

İkinizde koyun benim de gözüm bayram etsin çok seviyorum trençkotu ya Seneye inşallah alacağım bende.

Gülçinim nette var diyecektim ama sen almanyadasın onu unuttum.E-bay'e filan bakmışsındır mutlaka.Çevrene sor güvenilir siteleri bence mutlaka bulursun.

Ortim eşim geçen gün bana bir kahver almış cafe crown çıkarmış light sadece 35 jalori.Şeker yok tatlandırıcılı.Kahve seviyorsan aklında olsun :13:

Benim de eskiden çoğu şey içimde kalıyordu şimdi yavaş yavaş onu da açtım.
Belki o da değişir

herşeyime karışır hererkek eşini kıskanır daaa bizimki tutucu herkonuda ben budurumdan şikayetçiyim aaa yanına yakışmak lazım hem kısa hem tonton olunca

Aman o yakışsın ortimin yanına

Seher ne olur bana kızmada çok kızdım çok
Böyle motive edilir mi hiç aksine insanı umutsuzluğa sürükler bu laflar.Ben de gülçin gibi değil söz öyle bir ima bile hissetsem aynılarını yapardım

Böyle sevdiğim biri olunca dayanamıyorum ya ne olur kızma ortim,neden böyle ağızlarından çıkan lafı tartmazlar ki

kizlar size iyi sohbetler,benim oglanin saati geldi gidip alayim onu kresden,havada mis gibi disarda bisiklet sürdürtürüm onlara,eve gel yemek yap ye yatir derkenee,aksama görüsüsk ins :)

Ohh keyfini çıkar bakalım burada her yer buzzzz gibi

Aynen aynen

kızlar benim ortim deryam nerelerde bişi olmadı dimi

Yok yok bir şey olmadı
Ben de her siteye girişti bekliyorum böyle pat diye ban yemeyi ama şükür olmuyor,aman allah korusun
Ortim bir de normalde de öğlen 12 de yokolurum ben akşam 8 gibi gelirim anca aklında olsun

diryaaaaaaa
gözümüz yollarda kaldı nirdesin bacım

İşte geldim burdayım,ben bu işte ustayım

Bak son lafın çok güzeldi..Evet geçti gitti ama bunu içgüdüsel olarak halletmeliyim...İşte bu çok önemli.Sen bunu içinde sorun ettiysen ve atamıyorsan tabi ki hallet.Hatta hırsının azme dönüşmesi harika olur
Ama geçen biten birine sakın ama sakın nispet ya da gösterişe kalkışma.Giden seni kaybetmiş gerisini boşver..

merabaaa herkesee

bu günlük sporum

35 dk yürüyüş 40 dk kemer taktım 200 bacak hareketi yaptım

az ama olsun

Ohhh daha ne olsun zeynepçim

Öp öp öp
Hoşgeldin kaptanım
Yollardan,gezmelerden koparamadık seni yiter gari dön yuvana.Bu kadar gezilmez ki canım

Evde kocan bekler yepisyeni evinde yazık deel mi

Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat,tabi bir de fotolarını paylaş

Edacım akşam tartılmak her zaman yanıltır.Uzun zamandır pil değiştirmiyor muydun.Acaba bunu kaç zamanda bir değiştirmek gerekiyor bir rutini var mıdır bilen biri söylese iyi olur :26:

Dur bakalım yarın sabah aç karna bir tartıl bakalım öyle hemen üzülmek olmaz biliyorsun

O babetler ne kuuu

Ama her zamanki gibi deri ceketinle dar paçanla yakıyorsun kaptanım

oooofff başucuma dizdim hepsiniii yatarken seviyorum onları okşuyorum

kuzularım benim sizin için 5 kilo daha vericem helal olsun size diyorum

[/COLOR][/B]

Ayyyyyy Yine bu kahkahayı sen attırdın bana ne diyeyim sana delüüüü
Bu arada beni tanıdınmı ki
Neler atlattım sen yokken

ay cikaralim tabi ya,hakekttik biz bunu :) biz buralarda günese hasretiz valla..

izlemm hosgeldin...

:87:Bugünkü Menüm :87:

Sabah

2 kuru kayısı

Ara

20 gr diyet mısır gevreği

Öğle

1,5 dilim uno tam buğday, 35 gr labne, 4 ince dilim salam

Ara

2 muz, 2 tane ufak hobby :78:

Akşam

4 tane köfte, 1 domates, yarım soğan

3 litre su

Spor : 1 saat masa tenisi, 4 saat yürüyüş

Ya çok uğraştım,deminden beri bekliyorum ama kilotakibi.com da sorun var sanırım çok ağır.Ama hesapladığım kadarı ve tahminimce 1000 civarı yaptı kalorim.Kalori az olsa da kaçamaklara sayıyorum artık..

Kızlar aradaki muzlar ve hobbyler 4 saatlik yürüyüşten sonra midem kazınarak dükkana dönmemin sonucu maalesef İnanın eşimin zulasını patlatsaydım daha zararlı şeyler bulabilirdim rahatlıkla ama tuttum kendimi.Bu tutmuş halim yani yanlış anlamayın

Tarçın çayıma da başladım tatlı isteğimi keser inşallah :87:
Cumaya kadar protein ağırlıklı besleneceğim bakalım sabit çıksam kardır bu hafta

Heaa O Beni Kaybetti Cünkü Ben Ondan Gittim
Nispet Amacli Bisey Yapmam Cünkü Ben Onu Geri Istemiyorum ki , Sadece
Gösteris Yaparim Kiii Bu Gösterisi Zamaninda Bana Kiloluyum Diye Kem Gözlerle Bakan Herkeze Yapacagim .. 21.Yil Boyunca Hep Kiloluydum Ve Hep Tuhaf Bakislara Ve Malesef Kötü Sözlere Mahrus Kaldim .. Bu Okulda Olsun Is Yerinde Olsun Arkadas Ortamlarinda Olsun Hep Böyledi ..
Ve Ben Bu 23.Kilo Fazlaligi Verdigim Gün Zafer Günü Ilan Edecegimm Veee Gösteris Yapacagimm ..
Gösterisi Nasil Yaparimm Söyliyim Hemen .. Hayalimde Bir Elbise Var Böyle Ceket Takimli Bir Elbise
Simdilerde Sadece Bakmakla Yetiniyorumm ,Onu Alacagim Hafif Topuklu Ayakabila Carsidaaa
Sallliiinaa Salinnaaa Dolasacagimmm :82:
Böyle Fulll Öz Güvenlee .. Okadarcik

Eee Buda Kilo Veren Ve Hedefine Ulasan Herkezin Hakki Dimi Ama Ablacimmm

benim minikler oyuna tutuştular..
ben de fırsattan istifade geldim..menümü yazıp kaçayım
sabah
1,5 dilim tb ekmeği
1dilim peynir
dom,saltlk
5 zeytin
1 yumurta
ara
elma portakal
öğle
1 kase mercimek çorbası
1dilim tb ekmek
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
ara
5-6 yulaflı bisküvi
2 hurma
akşam
1tabak etli kuru fslye
salata
ara
belki elma

Tabi ki hakkındır ablam
Ama sakın onlara benzeyip de dış görünüşü dünyanın en önemli şeyi sanma
Mesela zayıflasan,çok güzel bir kız olsan da eşini dış görünüşüne göre seçme.Daha da önemlisi kendini sırf güzelsin diye kimseden üstün görme...Görüyorsun demiyorum ha anlatmak istediklerim bunlardı onu anlatmaya çalışıyorum
Sen hem zayıf ve güzel,hem de sana yapıldığı gibi kiloluları aşağılamayan mutevazı,harika bir insan ol

bugünkü menüm

[1] Simit 0.5 ADET 137.5
[2] Kuru kayısı 4 adet 72
[3] Pınar Üçgen Peynir Light 2 12.5 gr 40.6
[4] Fırın Makarna 0.5 PORSİYON 185
[5] Kıymalı Karnıbahar 0.5 PORSİYON 93.5
[6] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[7] Puding (çikolatalı) 0.5 PORSİYON 81.5
[8] Kuru kayısı 3 adet 54
[9] Light Müsli Keten tohumlu 1 30 gr 85
[10] Sütaş Uzun Ömürlü Yarım Yağlı Süt 0.2 LİTRE 92
[11] Elma 1 ADET 60
Toplam : 1003.1 kal

Canım hani öğlen mercimek ve ekmek yemişsin ya 2 karbonhidrat pek önermemişlerdi bana ilk geldiğimde sen de yememeye çalış istersen.Bir de kuru bakliyatın kalorisi çok fazla :78:
Tabi benim gibi de tamamen kesme ama akşam yememeye çalış derim ben.Tabi bir de bisküviler var onlar da karbon :18:

Tabikii Ablacimmm , Ben Insanlarin Dis Görünüsüne Degil Ic Güzelligine Önem Veriyorumm
Cünkü Öyle Yetistirildimmm ..

Sonucta Herkez Allah Kulu Onlari Hor Görmek Asalamak Kimsenin Haddine Degil ..
Bana Yapilanlari Baskalarina Yapmam Ben .. Cünkü Iyi Biliyorum Insanin Nasil Yaralandigini O Sözlerle Ve Bakislarla .. Ben CoK Yasadim Öyle Seyleri Diyorum Ya ..

Sadece Tecrübelerimden Faydalanmalarini Saglarim Okadar ..
Tabiki Isteyene Sunarim Bu Tecrübelerimi .. Kimseyede Aaa Ben Böyle Verdim Hadi Sende Yap
Kiolarindan kurtul diye asalar gibi laf söylemem .. cünkü Biliyoruz kii hersey önce
beyinde bitiyor daha sonra gitlagini tutuyorsun :)

Ben hep cici bi kiz olacagimm sözzzzz

bebeleriiii bayıltım geldim tv karşısında sizleri okuyorummmm
sevgilliii topigimmm
alin nerelerdeee yaa listede bile dgeil artık
sanırım karbon listesind eoldugu için bizim listemizde degill

burcumm aferin canım insan önce kendisi için kilo vermeli sana her zaman söylüyorum ben sende bu iradeyi görüyorum gençsin önünde kocaman bir hayat var yaşantının her döneminde karşına zorluklar çıkacaktır bu zorluklar karşısında şimdi olduqu gibi önce kendine özgüven duyarak sonrasındada ayaklarını yere saqlam basarak herşeyin üstesinden geleceksin ve bunu başardıqın gün (ona buna şuna deqil herkes geçici bugün yanında olanlar yarın yoklar) sadece kendine istersen herşeyi başarabileceqini ispatlamış olacaksın işte ogün kendinle onur duy tatlım birşeye başlayıp sonuna ermek herkese nasip olmayan büyük bir erdemdir..

izlemm
gezdin tozdun eqlendin enerji ve moral depoladın bomba gibisin enerjin yazılarından fışkırıyor yediqin içtiqin bal olsun kilo olmasın (hoşqeldin)

burcumm senin adına çok sevindim cnm tebrikler tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…