Balim o kadar dikkat ettin,
kacamak mi yaptin ki ne oldu anlamadim ki ?????
Tartidandir insaAllah,
hem öyle olmasa bile hiiic üzülme.
Aldigin gibi iade edceksin insaAllah
edaaaaaaaa
cnm canınıı sıkma sabah ile akşam arasınd atabiki fark olcakk
hiç bişiy yemesennn bile ödem filan oluyor
ben sabahtan 3 kilo farklı çıktıgımı biliyorum akşam saatindee
yani sabah ki rakamııı akşam görmeniz mümkün degil cnm
Ablaaaam Ho$geLdinnnn
Ohh Bi Güzeeel Heryeri Gezip Gelmissin .. Darisi Basimizaaa
Topigin Seni Cok Özlediiii
izlemmmmmmmmmmmmm aklımdan geçtin diminn kuuuuuuuuuuuuu
nasılsınnnnn ohh geizlmişş gelinmişşşşşşşş
keyifler yerinde inşşşşş
özledikk seni cnm
iyiyiz şeker bende 1 haftadır fazla ilgilenemiyordum topikle geçen hafta çoğumuz için pek parlak değildi derya yoktu sen yoktun nehir yok motivasyon yok ama geldiniz aramıza toparlanırız artık nehir de gelse kadro toparlanacak hoş bu seferde gülçin gidecek
hosgeldin canim.bende araniza yeni katildim.ismim arzu.
Izllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hosgeldin kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Yüregime su serptin gelisinle
Yasak sana artik sokak
Özletmekden baska isin gücün yokmu kuzu:76::76::76:
Hosgeldin sefalar getirdin kuzum.
Bende Kayseri'liyim kuzum.
Memleketime gitmissin, yetmemis birde keyfine keyif katmissin oooohh sefan olsun
Suyunun tadi ise bambaskadir.
Izlos hemen diyim annem resimlerime bak sayfa 1592
Selam Kizlaaaaar
Bu Sabahh Basküldee Öylee Bi Rakam Gördüm KiKendim Bile Inanamadim ..
Cuma Gününe Kadar Bombaa Gibi Geliyorummmm .. Listede 1.Cilik Icin Mekik Dokuyacagimmm
Oysaki Regl Dönemimin Tam Arifesindeyim Vee Buna Ragmen Süper Bir Rakam Gördüüümm
Cumaa Benii Bekleee YavruummmBurcuuu'n Geliyoor
Gecmisi Fazla Okuyamadim Umarim Herkez Iyidirrr Güzellerrr
sağol canım..ben de şimdi siparişi verdim pilates topu başka şeyler de var yanında tam setin sipraişini verdim eşimin doğumgünü var haftaya o da karın kasları için bişi istiyordu ona hediye olcak ben de nasiplenirim artık
benim de bir arkadaşım gittiği bir spor salonunda kullanıp çok memnun kalmışhiç zorlanmadan mekik çektim diyordu işallah güzel bişi çıkar..
akşamları 2 milden iki kere leslie 20 dk da bunu yaptım mı bayağı terlerim...incelirim diye düşünüyorum..artık yana doğru genişlemekten çok sıkıldım kızlar ya..tamam ben de yedim belki dikkat edemedim vs ama bu ilaç da beni çok şişirdi insan 2 ayda 8 kg nasıl alır bvaşka türlü...hala da içiyorum ilacı malum kesemiyorum dr izin vermeden :18:
Deryacim cuma gunu kilo bildirimi icin belli bi zaman kisitlamasi varmi.en gec saat kaca kadar bildirilmesi gerekiyor.2 saatlik zaman farki var o yuzden sordum.gec kalmiyim.
bu arada gözlerimi belertip baktım da trençkotunu göremedim ee meraktan çatlatma da koy resimini istersenbende trençkot ceket aldım bu mevsimde giymek için krem rengi...izloşla buluştuğumuzda çektiririm ona ve koyarım resmini...:))
Banus kuu, bilirsin sen bi zamanlar AbShaper vardi mekik aleti.
Onu ariyorum ben, keske bulabilsemde alabilsem
O cok cok cok iyi geliyordu.
Yanlara mekik cek canim, benim yanlarimi resimde görmedin mi 87.7 kg luk resimimde.
Ben yere yatip, yanlara dogru mekik ceke ceke eritiyorum,yoksa gidecegi yok illetin
kızlar kızlar ben geldimm özledim özledimde ben geldim
hava şartlarına hastalığıma rağmen temizliğimi yaptım kızımı uyuttum ohhhhhhhhhhhhhh dedim geldim
nescafe içiyordumda ara öğün yapıyorum artık 60 kalori varmışşöyle kolorisiz bir keyif anı olmayacak mı ?
sizler neler yaptınız nasılsınız
banu canımm resimlerine bakıp bakıp kendimi motive ediyorum
trendyola bakınıyordum harika şeyler var ama cesaret edip alamıyorum insan denemeden nası alıyo ya bu sıralar ayakkabı hobim kabardı sezondaki topuklu ayakkabılara bayıldım eşimbenden 20 cm uzun bi kabulettiremedim ona topuklu giyinmeyiiii
herşeyime karışır hererkek eşini kıskanır daaa bizimki tutucu herkonuda ben budurumdan şikayetçiyim aaa yanına yakışmak lazım hem kısa hem tonton olunca
eşim beni çok kızdırırdı
yaşlı kadınlar gibi oldun
bi iradenesahip çıkamıyorsun
totoşun sandalyeden taşıyo dırdırda dırdır göya beni motive edecek
daha çok sinirlenip üzülüp üzülüncede kendimi yemeğe verip şişerdim ayyy çok şükürki burayı buldummmmmm
şimdide tutturmuş ne o kaç haftadır yerinde sayıyon sporunu yapmıyon ayyy deli ediyor beni bir insanı yererek nekadar motive edersin sanki armağan çağlayanla evlenmişim
kizlar size iyi sohbetler,benim oglanin saati geldi gidip alayim onu kresden,havada mis gibi disarda bisiklet sürdürtürüm onlara,eve gel yemek yap ye yatir derkenee,aksama görüsüsk ins :)
La havleee velakuvvete illa billahil aliyül azim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya Seher kizma alinma ama, kendileride ahiret güzeli sanki.
Isterse olsun fark etmez, ama iyi günde can cigerken birazcik kilo aldin die simdi sisko lakabami adami cezb etti!
Motive ediyim derken, insanin nasil kalbini kiriyorlar..
Allah hidayet versin ne diyim, kizmiyorum sadece anlamiyorum.
Eger kirildiysan yada bozulduysan özür dilerim canim ama
yaptiklari haksizlikdan baska hiiicbirsey degil!
Büyük sözüme tevbe ama, esim bana böyle demis olmayi birak
davranislarinda sezmis olsaydim, kendimi ondan mahrum ederdim.
Ve inatla zayiflayana kadarda görüsmezdim,
assslaaaaa kin olayim yokdur aslaaaaa.
Ama gel görki bu kalp kirma olayini hafife alan erkeklerin
cigerlerini kesip ellerine veresim geliyor
kızlar benim ortim deryam nerelerde bişi olmadı dimi
diryaaaaaaa
gözümüz yollarda kaldı nirdesin bacım
Ay Kizlaaar $uan Resmen Azmime Azim Kattim
Ba$tan Beri Kendimm Icin Zayifliyordum Yani Tabiki Baska Kimin Icin Olacak Ki
Ama Demin Kendi Icimdeki Gurura Yenik Dü$tüm Ve Eski Erkek Arkadasimin Profiline Baktim ,
Benimle Cikarken Ben En Son 85.Kiloydum Ve 3.5 Senelik Bir Arkadasligimiz Olmustu Onunla ..
Baslarda 75.dim Daha Sonra Kilo Almaya Baslamistim . O Bunu Sorun Etmiyordu Ama
En Son Askerden Geldiginden Sonra Görüstük Ve Ben Baya Kilo Almistim ,
Bana Bakislari Degismisti ,Hani Kadin Hisseder Ya Bende Hissetmistim I$te ..
Herneyse Sonra Ayrildik ,Ayrilma Nedeni Bam Baskaydi Ama Bu Kilo Problemimde
Onun Icersindeydi Bence Cünkü Demin Profiline Baktigimda
Hep Zayif ,Manken Gibi Kizlari Eklemis ..Duvari Acik Oldugu Icin Yorumlarinida Görebildim ..
Ve Ben Azmime Azim Kattim .. Benim Hic Kimseden Bir Eksigim Yok
Hatta Fazlaligim VarBöyleee Gözlerinii Fal Tasi Gibi Acmasina Neden Olacagim Diye
Kendime Söz Verdim ..
Tamam Bittip Gitti Ayrilali 10.Ayi Gecti Ama Bu Bendeki Icgüdüsel Sorunu Halledecegim ..
Onunla Beraberken Ben Kiloluydum Ve Onun O Bakislarini Sezdim Ya Bu Bana Suan Cok Daha Güc Verdi Zayiflamam Icin ..
Bekle Benii 1.Eylül Bomba Gibi Gelecegimm
merabaaa herkesee
bu günlük sporum
35 dk yürüyüş 40 dk kemer taktım 200 bacak hareketi yaptım
az ama olsun
kızlar kızlar gelemmiiii yanağızdan öpemmiiiiii
çoooooooooooooookk özledim siziiii
nasılsınız geçmişi okuyamadımtabikii
umarım herkes iyidir, kayseri seyahatimiz sona erdi
mersine döndük geriye, çok yorucu geçti dönüş yolu, birde yolda regll oldum
alllaahhhh halsizlik, otobüs sıcak oğlan kucaktaa o yollaar bitmek bilmedi
ama bugün bomba gibiyimm
fotolar sonraa
kayseride erciyese çıktık, kartopu oynadık, kızak kaydık, telefiriğe bindik
harikaydı kar yaaa :87::87::87::87::87::87::87:
kızlar selam biraz önce eve geldim baskülümün pili bitmişti 2 gndür sabah tartılamıyordum gelince pili çıkarıp taktım tartıl ve 86.1 aaaaaaaaaaaaaaaağlamak istiyorum yaa 1.7 kg nasıl aldım ben yaaaa umarım baskülden kaynaklanıyordur yoksa nasıl toparlanırım bilemem
biz güneydekiler ve batıdakii kar a hasretler için bir kare ekledim
kar muhteşem yaaa süperdi :2::2::2::2::2::2:
resim üzerine tıklayınca büyüyor...
Eki Görüntüle 180733
babetle karda kızak kayıp oynayan ilk türk olarak tarihe geçtim
oooofff başucuma dizdim hepsiniii yatarken seviyorum onları okşuyorum
kuzularım benim sizin için 5 kilo daha vericem helal olsun size diyorum
[/COLOR][/B]
HaydeeeTebrikler burcummm..Regl döneminde vermek daha bir mutlu ediyor insanı.Benim veremediklerimi de ver bu hafta
Deneyip tecrübelerini yazarsan sevinirim ben de uzun zamandır düşünüyordum bir mekik aleti.Umarım faydasını görürsün.Bu arada geçmiş olsun hastalığın için.Benzer şeyler mi bilmiyorum ama çok yakınlarımdan 2 kişide panik atak var ben benzettim ve ne kadar zor olduğunu biliyorum.Allah yardımcın olsun...
Canım cevap verecektim ama banu cevap vermiş bile
İkinizde koyun benim de gözüm bayram etsin çok seviyorum trençkotu yaSeneye inşallah alacağım bende.
Gülçinim nette var diyecektim ama sen almanyadasın onu unuttum.E-bay'e filan bakmışsındır mutlaka.Çevrene sor güvenilir siteleri bence mutlaka bulursun.
Ortim eşim geçen gün bana bir kahver almış cafe crown çıkarmış light sadece 35 jalori.Şeker yok tatlandırıcılı.Kahve seviyorsan aklında olsun :13:
Benim de eskiden çoğu şey içimde kalıyordu şimdi yavaş yavaş onu da açtım.
Belki o da değişir
Aman o yakışsın ortimin yanına
Seher ne olur bana kızmada çok kızdım çok
Böyle motive edilir mi hiç aksine insanı umutsuzluğa sürükler bu laflar.Ben de gülçin gibi değil söz öyle bir ima bile hissetsem aynılarını yapardım
Böyle sevdiğim biri olunca dayanamıyorum ya ne olur kızma ortim,neden böyle ağızlarından çıkan lafı tartmazlar ki
Ohh keyfini çıkar bakalım burada her yer buzzzz gibi
Aynen aynen
Yok yok bir şey olmadı
Ben de her siteye girişti bekliyorum böyle pat diye ban yemeyi ama şükür olmuyor,aman allah korusun
Ortim bir de normalde de öğlen 12 de yokolurum ben akşam 8 gibi gelirim anca aklında olsun
İşte geldim burdayım,ben bu işte ustayım
Bak son lafın çok güzeldi..Evet geçti gitti ama bunu içgüdüsel olarak halletmeliyim...İşte bu çok önemli.Sen bunu içinde sorun ettiysen ve atamıyorsan tabi ki hallet.Hatta hırsının azme dönüşmesi harika olur
Ama geçen biten birine sakın ama sakın nispet ya da gösterişe kalkışma.Giden seni kaybetmiş gerisini boşver..
Ohhh daha ne olsun zeynepçim
Öp öp öp
Hoşgeldin kaptanım
Yollardan,gezmelerden koparamadık seni yiter gari dön yuvana.Bu kadar gezilmez ki canım
Evde kocan bekler yepisyeni evinde yazık deel mi
Yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat,tabi bir de fotolarını paylaş
Edacım akşam tartılmak her zaman yanıltır.Uzun zamandır pil değiştirmiyor muydun.Acaba bunu kaç zamanda bir değiştirmek gerekiyor bir rutini var mıdır bilen biri söylese iyi olur :26:
Dur bakalım yarın sabah aç karna bir tartıl bakalım öyle hemen üzülmek olmaz biliyorsun
Bak son lafın çok güzeldi..Evet geçti gitti ama bunu içgüdüsel olarak halletmeliyim...İşte bu çok önemli.Sen bunu içinde sorun ettiysen ve atamıyorsan tabi ki hallet.Hatta hırsının azme dönüşmesi harika olur
Ama geçen biten birine sakın ama sakın nispet ya da gösterişe kalkışma.Giden seni kaybetmiş gerisini boşver..
Heaa O Beni Kaybetti Cünkü Ben Ondan Gittim
Nispet Amacli Bisey Yapmam Cünkü Ben Onu Geri Istemiyorum ki , Sadece
Gösteris Yaparim Kiii Bu Gösterisi Zamaninda Bana Kiloluyum Diye Kem Gözlerle Bakan Herkeze Yapacagim .. 21.Yil Boyunca Hep Kiloluydum Ve Hep Tuhaf Bakislara Ve Malesef Kötü Sözlere Mahrus Kaldim .. Bu Okulda Olsun Is Yerinde Olsun Arkadas Ortamlarinda Olsun Hep Böyledi ..
Ve Ben Bu 23.Kilo Fazlaligi Verdigim Gün Zafer Günü Ilan Edecegimm Veee Gösteris Yapacagimm ..
Gösterisi Nasil Yaparimm Söyliyim Hemen .. Hayalimde Bir Elbise Var Böyle Ceket Takimli Bir Elbise
Simdilerde Sadece Bakmakla Yetiniyorumm ,Onu Alacagim Hafif Topuklu Ayakabila Carsidaaa
Sallliiinaa Salinnaaa Dolasacagimmm :82:
Böyle Fulll Öz Güvenlee .. Okadarcik
Eee Buda Kilo Veren Ve Hedefine Ulasan Herkezin Hakki Dimi Ama Ablacimmm
benim minikler oyuna tutuştular..
ben de fırsattan istifade geldim..menümü yazıp kaçayım
sabah
1,5 dilim tb ekmeği
1dilim peynir
dom,saltlk
5 zeytin
1 yumurta
ara
elma portakal
öğle
1 kase mercimek çorbası
1dilim tb ekmek
1 tabak yoğurtlu kabak salatası
ara
5-6 yulaflı bisküvi
2 hurma
akşam
1tabak etli kuru fslye
salata
ara
belki elma
Tabi ki hakkındır ablam
Ama sakın onlara benzeyip de dış görünüşü dünyanın en önemli şeyi sanma
Mesela zayıflasan,çok güzel bir kız olsan da eşini dış görünüşüne göre seçme.Daha da önemlisi kendini sırf güzelsin diye kimseden üstün görme...Görüyorsun demiyorum ha anlatmak istediklerim bunlardı onu anlatmaya çalışıyorum
Sen hem zayıf ve güzel,hem de sana yapıldığı gibi kiloluları aşağılamayan mutevazı,harika bir insan ol
derya nerdesinnnn bavulu kapatcam seni bekliyorum
Ay Kizlaaar $uan Resmen Azmime Azim Kattim
Ba$tan Beri Kendimm Icin Zayifliyordum Yani Tabiki Baska Kimin Icin Olacak Ki
Ama Demin Kendi Icimdeki Gurura Yenik Dü$tüm Ve Eski Erkek Arkadasimin Profiline Baktim ,
Benimle Cikarken Ben En Son 85.Kiloydum Ve 3.5 Senelik Bir Arkadasligimiz Olmustu Onunla ..
Baslarda 75.dim Daha Sonra Kilo Almaya Baslamistim . O Bunu Sorun Etmiyordu Ama
En Son Askerden Geldiginden Sonra Görüstük Ve Ben Baya Kilo Almistim ,
Bana Bakislari Degismisti ,Hani Kadin Hisseder Ya Bende Hissetmistim I$te ..
Herneyse Sonra Ayrildik ,Ayrilma Nedeni Bam Baskaydi Ama Bu Kilo Problemimde
Onun Icersindeydi Bence Cünkü Demin Profiline Baktigimda
Hep Zayif ,Manken Gibi Kizlari Eklemis ..Duvari Acik Oldugu Icin Yorumlarinida Görebildim ..
Ve Ben Azmime Azim Kattim .. Benim Hic Kimseden Bir Eksigim Yok
Hatta Fazlaligim VarBöyleee Gözlerinii Fal Tasi Gibi Acmasina Neden Olacagim Diye
Kendime Söz Verdim ..
Tamam Bittip Gitti Ayrilali 10.Ayi Gecti Ama Bu Bendeki Icgüdüsel Sorunu Halledecegim ..
Onunla Beraberken Ben Kiloluydum Ve Onun O Bakislarini Sezdim Ya Bu Bana Suan Cok Daha Güc Verdi Zayiflamam Icin ..
Bekle Benii 1.Eylül Bomba Gibi Gelecegimm
kızlar kızlar gelemmiiii yanağızdan öpemmiiiiii
çoooooooooooooookk özledim siziiii
nasılsınız geçmişi okuyamadımtabikii
umarım herkes iyidir, kayseri seyahatimiz sona erdi
mersine döndük geriye, çok yorucu geçti dönüş yolu, birde yolda regll oldum
alllaahhhh halsizlik, otobüs sıcak oğlan kucaktaa o yollaar bitmek bilmedi
ama bugün bomba gibiyimm
fotolar sonraa
kayseride erciyese çıktık, kartopu oynadık, kızak kaydık, telefiriğe bindik
harikaydı kar yaaa :87::87::87::87::87::87::87:
Bugünkü Menüm
Kahvalti :
Müsli
1.Bardak Light Süt
Ara:
3.Tane Kepekli Bisküvi
1.Bardak Taze SIKILMI$ Portakal Suyu
Öglen:
Patlican Salatasi
1.Dilim Kepek Ekmegi
2.Dilim Salam
Ara:
Yesil Elma
Aksam:
Müsli
1.Bardak Light Süt
Spor: 2.Saat Yürüyü$
Bugün Hava Coook Güzeldi Burada Resmen Yaz Havasiydi .. Aksam Üstü Yegenlerimle Göl Kenarina Gittik Gezdik Sonrada Parkta Top OynadikSallincak Bindik
Bide Sabah Malum Muthis Bir Rakam Gördüm Baskülde Vee Günüm Dahada Bi Güzel Gectii ..
Ahh Birde $u Migrene Benzer Bas Agrim OlmasaHer Regl Dönemi Öncesi Cekiyorum Bu Agriyi
Umarim Yarina Tümünden Gecer
Simdiden Herkeze Iyi Aksamlar Diliyooorumm .. Malum Bugün Balikcii Vaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?