anladim canim,zormus senin isinde ,benim esim hic bana karismaz kiskanmazda,iyimi kötümü bilemedim haha
benimki de karışmaz da kıskanmaz da ama acaba şişkoyum diye mi diyorum
anladim canim,zormus senin isinde ,benim esim hic bana karismaz kiskanmazda,iyimi kötümü bilemedim haha
gülcin sen nerde ariyon abshaper i de bulamiyon simdi netten baktimda dolu var :)
netten alis verisi sevmiyonmu yoksa
kızlar oğlan pc nin iki tuşunu kopardı vallah allahım baş etmek çok zorlaştı yaaa bir yeri döküyor ,ben orayı toplarken başka bir yeri dökmeye başlıyor...heryere peşimden gelip nerdeysem orayı darma duman ediyorbanyoda tuvalet kağıdını çeke çeke bitirmişş kartonuyla oynuyordu en sonnnn yani velhasıl oğlan yüzünden giremez oldum bu aralar enerji dolu maşallahhh dışarı da çıkmak istiyor..derken sizden uzak kaldım..izlem kayseri yaptı yeni geldi daha göremedim henüzz neler almış süslü bacım nelerrrrr zaar resimlerini çeker ekler...:89::89: bende görmedim daha bir arıyım bakem naaapıoyr sesi çıkmadı bugün..
Sevmez miyim, cokda yaparim da.Koltuklarimi bile, hic canli görmeden, internetten siparis ettim o kadar cesarat var yani
Ebay'dan aliyim istedim, ordada yok. Olanda satilmis vs..
Türkiye'de olsam neyse, siparis et gelsin ogg burda yok iste devamli o sans.
Gel görki benim istedigim modelin resimini yükliyim:
Ahahahahah yerim ben o eli kolu hic rahat durmayan yakisikliyi
Arada bizede haber var bacim, Banus'la sen olmasan sokakcidan haberde alamicaz kuu
kizlar size iyi sohbetler,benim oglanin saati geldi gidip alayim onu kresden,havada mis gibi disarda bisiklet sürdürtürüm onlara,eve gel yemek yap ye yatir derkenee,aksama görüsüsk ins :)
Kızlar koyun fotolarınızı valla fena gaza geliyorum..İzlem de fotolarını bana maille atıyordu sağolsun..Banu,Gülçin ne kadar güzel olmuşsunuz ..Bravo sizlere..Gönülden tebrik ediyorum..Arkanızdan geliyorum ..Maşallah size..Ben de şu kilomla bir foto çektireyim bari sonra işallah 70 lere falan inince koyarım fotomu..Söz size..
gülçin nette varmış ordan al istersen
benimki deltacoree
dediign gibi mekik çekmek laızm cnm yoksam erimezz((((
ilkayyyyy
hoşgeldin bacımmmmmmm
valla canim bende ilkd efa deniycem,kullanirim diye tozunuda almistim,yarin yparim artik,ropuruda veririm tabi,ben seviyorum bana pek fark gelmiyor hatta sekerden daha tatli yapiyo :)
eger kullandigim tatlandiricidan almak istersen özelden yazarim sana,burdan yazmak yasaktir sanirim
ya bana bi sütlac tarifi verseniz ne güzel olur :)
( caniniizda cektiricem kusuruma bakmayin,ama benimde canim diger topikden cekti haha
benimki de karışmaz da kıskanmaz da ama acaba şişkoyum diye mi diyorum
günaydın kızlar..
hepinize çok güzel bir gün diliyorum kusura bakmayın dün yazamadım bayıldım ben dün saat 14.00 gibi revirde yatım falan derken sonra da işlere daldım yazamadım..nsıl keyifler?
Senacım ben de dün arkadaşa sipariş verdim ona nesfit meyveli aldırdım en azından öğlenleri yiyeyim diye ama bilmiyorum doğa müsli ile aynı kategoriye girer mi ne dersin?
istanbulun neresi cnm..tşk ederim canım benimki pskilolojik işte ilaçlar falan beni şişirdi böyle yaptı..Çok şükür önemli bişi yok..İzmir yolcusu musun ahh ben de İzmirliyim İstanbulda yaşıyorum ve resmen İzmir hasreti çekiyorum
eşim beni çok kızdırırdı
yaşlı kadınlar gibi oldun
bi iradenesahip çıkamıyorsun
totoşun sandalyeden taşıyo dırdırda dırdır göya beni motive edecek
daha çok sinirlenip üzülüp üzülüncede kendimi yemeğe verip şişerdim ayyy çok şükürki burayı buldummmmmm
şimdide tutturmuş ne o kaç haftadır yerinde sayıyon sporunu yapmıyon ayyy deli ediyor beni bir insanı yererek nekadar motive edersin sanki armağan çağlayanla evlenmişim
trendyola bakınıyordum harika şeyler var ama cesaret edip alamıyorum insan denemeden nası alıyo ya bu sıralar ayakkabı hobim kabardı sezondaki topuklu ayakkabılara bayıldım eşimbenden 20 cm uzun bi kabulettiremedim ona topuklu giyinmeyiiii
ne kızacam alıncam canım nefret ediyorum bu tavırlarından ona sorsan beni motive edecek azmı kavga ettim ve ceza verdimLa havleee velakuvvete illa billahil aliyül azim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya Seher kizma alinma ama, kendileride ahiret güzeli sanki.
Isterse olsun fark etmez, ama iyi günde can cigerken birazcik kilo aldin die simdi sisko lakabami adami cezb etti!
Motive ediyim derken, insanin nasil kalbini kiriyorlar..
Allah hidayet versin ne diyim, kizmiyorum sadece anlamiyorum.
Eger kirildiysan yada bozulduysan özür dilerim canim ama
yaptiklari haksizlikdan baska hiiicbirsey degil!
Büyük sözüme tevbe ama, esim bana böyle demis olmayi birak
davranislarinda sezmis olsaydim, kendimi ondan mahrum ederdim.
Ve inatla zayiflayana kadarda görüsmezdim,
assslaaaaa kin olayim yokdur aslaaaaa.
Ama gel görki bu kalp kirma olayini hafife alan erkeklerin
cigerlerini kesip ellerine veresim geliyor
ne kızacam alıncam canım nefret ediyorum bu tavırlarından ona sorsan beni motive edecek azmı kavga ettim ve ceza verdimçok ağlattı beni zamanında ama karadenizliyim ben inadımdır şimdi o göbeklendi diyorum hulk (yeşil dev) gibi oldun saçlar açılmaya başladı sinirediyorum onu
kızzzz şu ciğerlerini kesme lafına koptum ne haşin şeysin sen öyle :))))))))))
ay evet ya havalar çok fenaaaa buradada seherrrr
kış geri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?