80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladim canim,zormus senin isinde ,benim esim hic bana karismaz kiskanmazda,iyimi kötümü bilemedim haha

itiraf etmesede kıskanıyordur benim eşimde herşeye kulp bulurdu sonradan itiraf etti KISKANIYORUM TABİİİİİ diye bütün istemediklerini sıraladı artık birde topuklu kavgası edicez :84:

gülcin sen nerde ariyon abshaper i de bulamiyon simdi netten baktimda dolu var :)

netten alis verisi sevmiyonmu yoksa

Sevmez miyim, cokda yaparim da.Koltuklarimi bile, hic canli görmeden, internetten siparis ettim o kadar cesarat var yani
Ebay'dan aliyim istedim, ordada yok. Olanda satilmis vs..
Türkiye'de olsam neyse, siparis et gelsin ogg burda yok iste devamli o sans.
Gel görki benim istedigim modelin resimini yükliyim:

Ahahahahah yerim ben o eli kolu hic rahat durmayan yakisikliyi
Arada bizede haber var bacim, Banus'la sen olmasan sokakcidan haberde alamicaz kuu

him anladim canim,benim baktiklarim baskaydi ama onlarda abshapermis :) ,ins cikar birgün karsina

kizlar size iyi sohbetler,benim oglanin saati geldi gidip alayim onu kresden,havada mis gibi disarda bisiklet sürdürtürüm onlara,eve gel yemek yap ye yatir derkenee,aksama görüsüsk ins :)

eşim beni çok kızdırırdı
yaşlı kadınlar gibi oldun
bi iradenesahip çıkamıyorsun
totoşun sandalyeden taşıyo dırdırda dırdır göya beni motive edecek
daha çok sinirlenip üzülüp üzülüncede kendimi yemeğe verip şişerdim ayyy çok şükürki burayı buldummmmmm
şimdide tutturmuş ne o kaç haftadır yerinde sayıyon sporunu yapmıyon ayyy deli ediyor beni bir insanı yererek nekadar motive edersin sanki armağan çağlayanla evlenmişim

kizlar size iyi sohbetler,benim oglanin saati geldi gidip alayim onu kresden,havada mis gibi disarda bisiklet sürdürtürüm onlara,eve gel yemek yap ye yatir derkenee,aksama görüsüsk ins :)

oh oh mis havalar size soğuk kasvetli havalar bize yaz mevsimi gel artık

Cok sagol tatlim,hepimiz cok cok daha iyi olucaz.
Yeterki azimden birsey kaybetmeyelim.

gülçin nette varmış ordan al istersen
benimki deltacoree
dediign gibi mekik çekmek laızm cnm yoksam erimezz((((

ilkayyyyy
hoşgeldin bacımmmmmmm

Birde canim, ayakda duruyorum bacaklarimi omuzlarimin genisligi kadar acik birakip
azicik dizlerimi kirarak belimin dik olmasi sarti ile assagiya dogru yaklasiyorum.
Ellerimi sanki yoga yaparmiscasina birlestirip gögüs seviyesine getirdikden sonra,
dönebildigim kadari ile bir saga bir sola dönüyorum.
Yada iki elime de 1lt'lik su sisesi alip, elimdekini sanki tasiyamiyormuscasina saga egliyorum ama, belini bükmeden, sonra sola. Inanilmaz faydasini gördüm canim.

Balim gelll özelimeee geeeeeeellll

benimki de karışmaz da kıskanmaz da ama acaba şişkoyum diye mi diyorum

Simdi birsey demek istiyorum ama alinirmisiniz, kizarmisiniz bilmem ama,
onlar sizin.......... yesin

kızlar çok alakasız bir konu ama yaz gelicek ya hani evlerede bakım yapılıyor evin boyası değişmeli simli badana yapmak istiyrdum yatak odasına ithal duvar kağıtlarına baktım süper simli kağıtlar var kullandınız mı

canım nesfit tüketen bir arkadaşımız var ama akşam yemeqi yerine yiyor doktor müsli için akşam yerseniz çok qüzel kilo verirsiniz demişti öqlen yendiqinde aynı etkiyi gösterirmi bilmiyorum nesfit kullanan arkadaşımızda hemen kilo vermeye başladı..

istanbulun neresi cnm..

La havleee velakuvvete illa billahil aliyül azim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ya Seher kizma alinma ama, kendileride ahiret güzeli sanki.
Isterse olsun fark etmez, ama iyi günde can cigerken birazcik kilo aldin die simdi sisko lakabami adami cezb etti!
Motive ediyim derken, insanin nasil kalbini kiriyorlar..
Allah hidayet versin ne diyim, kizmiyorum sadece anlamiyorum.
Eger kirildiysan yada bozulduysan özür dilerim canim ama
yaptiklari haksizlikdan baska hiiicbirsey degil!
Büyük sözüme tevbe ama, esim bana böyle demis olmayi birak
davranislarinda sezmis olsaydim, kendimi ondan mahrum ederdim.
Ve inatla zayiflayana kadarda görüsmezdim,
assslaaaaa kin olayim yokdur aslaaaaa.

Ama gel görki bu kalp kirma olayini hafife alan erkeklerin
cigerlerini kesip ellerine veresim geliyor

ben alışveriş yapıyorum trendyoldan. ayakkabıda sıkıntı olmaz canım. kıyafetlerde olabiliyor ama bende genelde pijama ayakkabı veya penye tarzı kıyafetler alabiliyorum.

kızlar güzel bir platesten sonra komşuma gittim ordayken eşim aradı kapalı çarşıda buluşup bolbol alışveriş yaptık gezdik bolbol kalori yaktık eve yeni geldim evde otururken hava kapalı gibi duruyor ama dışarı çıkınca açılıyorsun çok iyi geldi bolbol yürüdük
menümü yazıyım bugün rahat bir menüm vardı ama yarın ve perşembe oldukça aqır olacak

kahvaltı
1 bardak su
1 yumurta
2 dilim tam buqday
krem peynir
domates
salatalık
yeşilçay

ara
1 incir
2 günkurusu

öqlen
ızqara köfte
domates

ara
1 ceviz

akşam
müsli
kayısılı form

2.5 litre su
plates

ne kızacam alıncam canım nefret ediyorum bu tavırlarından ona sorsan beni motive edecek azmı kavga ettim ve ceza verdim çok ağlattı beni zamanında ama karadenizliyim ben inadımdır şimdi o göbeklendi diyorum hulk (yeşil dev) gibi oldun saçlar açılmaya başladı sinirediyorum onu
kızzzz şu ciğerlerini kesme lafına koptum ne haşin şeysin sen öyle :))))))))))

Son düzenleme:

ay evet ya havalar çok fenaaaa buradada seherrrr
kış geri geldi

ankaranın soğuğu iyyyy dondum düşünürken bile teyzem ankaradayken kışın gitmiştim allahım cildim nasıl kötü olmuştu bana hiç yaramıyor ankara
yaaaa nezaman ısınıcak havalar ısınıncada yakmasa bari

seher evet cnm ankara çok sert kışın
yazındaaa kurakk ve kavurucu bir yazı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…