bebeleriiii bayıltım geldim tv karşısında sizleri okuyorummmm
sevgilliii topigimmm
alin nerelerdeee yaa listede bile dgeil artık
sanırım karbon listesind eoldugu için bizim listemizde degill
bugunkü menüm:
sabah:
1 çavdar ekmegi
1 dilim peynir
1 domates
ara:
1 yeşil elma
oglen:
2 dilim fırın mücver
1 kase yogurt
ara:
1 çay bardagı sarı leblebi
akşam:
müsli 1 bardak sütle
1 yeşil çay
1 form çay
akşama kafar herşey süperdi akşam 3 tane lokum yedim mahvettim ya yine günümü
Bu hayallerinin hepsi birer birer olacak inşallah sen yeter ki böyle inan kendine..Burası en tembeli bile azimlendiren bir ortam zaten büyüsünü hala kimse çözebilmiş değil
Tekrar hoşgeldin,bu arada ben derya :78:
Ah kıyamam neden ayrı düştünüz be yavrum:26: Ben çok üzülüyorum eşimden ayrı kalınca
Kız kızanın da tadı başkadır ama
Olsun canım sıkma canını..Neden yedin ki miden mi kazındı yoksa canın mı istedi?
kızlar zekiye kaçar. bi 10 gün sonra burdayım tekrar inş. hepiniz k.ii bakın. kucak dolusu sevgiler
işlerden fırsat bulamıyorki. benimde ablam var izmirde onun yanına bi 10 günlük kaçamak yapcam. ayrı kalmak zor ama ii oluyor arada kendini özletmek lazım bu heriflere
eşim almış gelmiş hiç aklımda yoktu tatlı ihtiyacımda yoktu koydu gözümün önüne bi baktım 2 baktım sonra yedim. kendisinden cok bi destek göremiyorum ne yazıkkı. bu halimden memnunmuş kendisi. zor alışcak bensiz yemeye. yedikten sonra hep pişman oluyorum. ama yok tatildede dikkat etcem. kilo veremesemde su verdigim 3 kiloyu koruycam. döndügümde kaldıgım yerden devam inş
slm kıslar
bende aranıza geldim nasılsınız.........
kızlar zekiye kaçar. bi 10 gün sonra burdayım tekrar inş. hepiniz k.ii bakın. kucak dolusu sevgiler
slm kıslar
slm kıslar
canım nasıl geçti sınavların..
Canım hoşgeldin,ben de listeyi yapıyordum bildirim yapmamışsın sabit mi yazayım? :78:
Nasıl geçiyor günlerin,sınavların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?