80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bebeleriiii bayıltım geldim tv karşısında sizleri okuyorummmm
sevgilliii topigimmm
alin nerelerdeee yaa listede bile dgeil artık
sanırım karbon listesind eoldugu için bizim listemizde degill

Aylin bildirim yaptı kaçtı.Diğer topikte ya o yüzden iki listede olmak istemedi sanırım.:26:

bugunkü menüm:

sabah:
1 çavdar ekmegi
1 dilim peynir
1 domates

ara:
1 yeşil elma

oglen:
2 dilim fırın mücver
1 kase yogurt

ara:
1 çay bardagı sarı leblebi

akşam:
müsli 1 bardak sütle

1 yeşil çay
1 form çay

akşama kafar herşey süperdi akşam 3 tane lokum yedim mahvettim ya yine günümü

Olsun canım sıkma canını..Neden yedin ki miden mi kazındı yoksa canın mı istedi?

işlerden fırsat bulamıyorki. benimde ablam var izmirde onun yanına bi 10 günlük kaçamak yapcam. ayrı kalmak zor ama ii oluyor arada kendini özletmek lazım bu heriflere

Olsun canım sıkma canını..Neden yedin ki miden mi kazındı yoksa canın mı istedi?

eşim almış gelmiş hiç aklımda yoktu tatlı ihtiyacımda yoktu koydu gözümün önüne bi baktım 2 baktım sonra yedim. kendisinden cok bi destek göremiyorum ne yazıkkı. bu halimden memnunmuş kendisi. zor alışcak bensiz yemeye. yedikten sonra hep pişman oluyorum. ama yok tatildede dikkat etcem. kilo veremesemde su verdigim 3 kiloyu koruycam. döndügümde kaldıgım yerden devam inş

Senaa Ablaaaam
Senden Böylee Güzel Sözlerr Duymakk Okadar Güzeeeel Kii Anlatamam

Hepinizii Öylee Cokk Seviyorumm Kiiiii
Her Birinizden Bu 1.5 Ay Icerisinde Coook Sey Ögrendimm .. En Büyük Destekcilerimsiniz Sizzz ..

Iyikii Varsinizzz Ablalarimmmmmmmmm

işlerden fırsat bulamıyorki. benimde ablam var izmirde onun yanına bi 10 günlük kaçamak yapcam. ayrı kalmak zor ama ii oluyor arada kendini özletmek lazım bu heriflere

O da doğru özletmek iyi oluyor

Zekiyecim inşallah artısız dönersin tatilinden.Ne kadar bize destek olsalar da şurada paylaştığımız gibi anlayamazlar bizi..Zaten anlamaları için kadın olmaları lazım

slm kıslar

bende aranıza geldim nasılsınız.........

Hoşgeldin canımmmm hoşgeldin
Nehirler gibi uzzuuuuun ömrün olsun bu topikte

kızlar zekiye kaçar. bi 10 gün sonra burdayım tekrar inş. hepiniz k.ii bakın. kucak dolusu sevgiler

Canım hayırlı yolculuklar,güle güle git güle güle gel inşallah..Bizi özle ama

Yeni Gelen Arkadaslarrrr HO$GELDINIZZZZ SEFAA GETIRDINIZZZZ

Azminizz Daimm Olsuuuunnn , Kilolarinizzzz Ku$ Gibii Ucsuuuun Gitsinnnn

Hedefinize En Kisa Sürece Ulasmaniz Dilegileee

Ben Burcu 20.5 Yasindayim

Son düzenleme:
saat yine 11 oldu ya offffff iş stresi biyandan dinlenemiyom bi yandan...işten gedim bugün eşimle bütün halıları topladık yıkamaya verdim ayyy halılar kalkınca kabak gibi kaldı ev yaa....sonra yatak odasının şeklini değitirdik perdeleri yıkadım serdim kalın perdesinide yarın ütüleyip takıcam.yerleri sildm camını sildim.toz aldım çarşafları değiştirdim haşatım çıktı ama yarında ütüyü yapıp kapısınıda sildimmi tamamdır :)

bahar temizliğinekalkıştım ama nasıl bitecek bilmiyorum yavaş yavaş yaparım dedim ama evide böle görünce canım sıkıldı

kızlar ya dün kavitasyona başlıyorum demiştim ya bugün gittim 40 dk girdim karnıma uygulandı sadece ama karnım daha fazla şişti sanki anlayamadım biraz da acıyor ya aramızda başka giden var mı kavitasyona ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…